| Odhlasenie s fora | |
|
+47Alpha121 oryl LeiaSkywalker J.T.Bansbi Kiaayla Vikinger Jakkob Killer Ki Cody Jaldithas Syntax Ultimate pitris Freedom Nadd Xavier Gralen Wrait DadkaSpilakova elinor Darth Kal Padme von Kell Darth Eternal Hatred Darth Anyt Lance Stone LaMpA Mandalorian William olin Knight Dave Fox Horox Darth_Coconut Ruplikon Stopa Checkman carbon Darth Gryat An-Drew Deer Shred Naki kapitán Kirk Derk Yall Koubi10 Potan von Kell Undertaker darth t-error Darth Assmondeus Shaf 51 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri May 15 2009, 21:57 | |
| Posledních pár dní jsem tu nebyl. Mám toho moc. A příštích pár dní tu také asi nebudu. | |
|
| |
kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Mon May 18 2009, 15:37 | |
| Zítra v 6 ráno odlétám do Holandska do Amterdamu k jedné bývalé mámině kolegyn. Špatná zpráva je že budu muset chodit s mámou po městě a to dobrá že tam mají také počítač. Tak jestli se nezřítíme tak se snad ozdtamtud ozvu | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Mon May 18 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri May 22 2009, 21:17 | |
| No tak dneska jsem tu nebyl, zítra tu jaksi nebudu taky _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri May 22 2009, 21:33 | |
| Zítra tu také skoro celej den nebudu. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 19:43 | |
| můžou začít oslavi, v pondělí odlétám na týden do Anglie(a vyšlápnu si na Eifelovku! muhaha) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 19:49 | |
| - Darth Gryat napsal:
- můžou začít oslavi, v pondělí odlétám na týden do Anglie(a vyšlápnu si na Eifelovku! muhaha)
Ehm, neni Eiffelovka v Parizi, ve Francii? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
kapitán Kirk Starfleet Captain
Poeet p?íspivku : 2742 Vyznamenání : Smraďoch, smrdí až za roh Registration date : 07. 05. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 19:50 | |
| To je fakt povedený. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12787 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:02 | |
| vyslapne jakoze pujde pesky z anglie do parize _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:04 | |
| já pojedu přez Francii a jednu noc přezpíme v Paříži v hotelu jménem F1 a večer půjdem na Eifelovku........ | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Nechcu ti kazit plány ale on je tam výtah _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Kal SPAMER
Poeet p?íspivku : 724 Age : 28 Vyznamenání : pařmen těžkého kalibru. :-D Registration date : 01. 04. 09
| No to bych chtěl vidět. gryat: tak podle toho co já vím, tak F1 je fakt za h**no. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:05 | |
| - Darth Gryat napsal:
- já pojedu přez Francii a jednu noc přezpíme v Paříži v hotelu jménem F1 a večer půjdem na Eifelovku........
Aha, tak to pak jo..Ono to z tvyho predchoziho prispevku blbe vyznelo.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12787 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:06 | |
| ja se tesil ze si makne a ono kulovy _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:13 | |
| - Mandalorian napsal:
- ja se tesil ze si makne a ono kulovy
ty jsi ale zlomyslnej to by mi netrvalo tejden ale min. pul roku Potan: Vim že tam je výtah ale ja si vždycki toužil vyšlápnout si to pěšky. Kal: v F1 prej nemaj sprchy nebo něco takového něco jim tam chybí a je to duležité. ale to si fakt už nepamatuju. | |
|
| |
DadkaSpilakova Adept
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 24. 05. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:17 | |
| - Darth Gryat napsal:
- já pojedu přez Francii a jednu noc přezpíme v Paříži v hotelu jménem F1 a večer půjdem na Eifelovku........
JŮŮŮŮŮ F1 :D tak vám taky řekli že je to hotel? Jojo, nahatý černoši choděj večer po chodbách ze sprch. Fakt luxus hotel | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:20 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:21 | |
| jed, mozna tam budou cernosky luxus hotel _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:23 | |
| A pokud bude bůh milostiv tak i bělošky _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:25 | |
| Ja byl taky v F1. Neni to zas az tak sileny. Na kazdym pokoji je televize, ale ty kodovy zamky nam delali problem. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 20:30 | |
| - Lance Stone napsal:
- Ja byl taky v F1. Neni to zas az tak sileny. Na kazdym pokoji je televize, ale ty kodovy zamky nam delali problem.
tak my tam budem jen jeddnu noc tak to nas moc trápit nebude ale dík za upozornění Potan: Kéžby. | |
|
| |
DadkaSpilakova Adept
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 21:30 | |
| - Lance Stone napsal:
- Ja byl taky v F1. Neni to zas az tak sileny. Na kazdym pokoji je televize, ale ty kodovy zamky nam delali problem.
Na kazdem? Tak to my jsme tedy nemeli. A spalo nas 5 na triluzaku, protoze nemeli vice volnych pokoju tenhle "hotýlek" je docela síla. Ale ty černoši na chodbách jsou děsivý. Ani nemusí být nahí. Celkem jsem se jich bála. Ale snídaně jsou tam vážně moc dobrý! já ráda snídám Jo, ty zámky jsou celkem blbý no to má pravdu, ten kdo to psal. Už si nevzpomínám na nick, pardon. | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 21:46 | |
| My jsme spali dva ve trojluzaku (oddelene postele jedna manzelska) a meli jsme bednu i umyvadlo. Tohle bylo celkem pohodovy. Jen ty svetla na zachode me stvala... _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 21:49 | |
| Každý tady byl ve francii a anglii a já se cítím jako hovado, že nejsem schopná někam vyjet ale to bych musela mít jiné rodiče. S těmihle je nuda a nikam mě nevezmou! ještě že si sama na sebe vydělávám. Prostě na ně taky kašlu, když chtějí půjčit. | |
|
| |
DadkaSpilakova Adept
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Tue May 26 2009, 21:50 | |
| - Lance Stone napsal:
- My jsme spali dva ve trojluzaku (oddelene postele jedna manzelska) a meli jsme bednu i umyvadlo. Tohle bylo celkem pohodovy. Jen ty svetla na zachode me stvala...
Tak my tedy telku neměli, ani skříň. Jen palandu, postel a dvě válendy a taky to umyvadlo. Pod ním jsem zrovna spala celkem to byla bžunda. Náhodou ty separovaný záchody byly pěkný. Takový budečky s oranžovýma dvířkama, světla už si ani nepamatuju | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora | |
| |
|
| |
| Odhlasenie s fora | |
|