| Odhlasenie s fora | |
|
+47Alpha121 oryl LeiaSkywalker J.T.Bansbi Kiaayla Vikinger Jakkob Killer Ki Cody Jaldithas Syntax Ultimate pitris Freedom Nadd Xavier Gralen Wrait DadkaSpilakova elinor Darth Kal Padme von Kell Darth Eternal Hatred Darth Anyt Lance Stone LaMpA Mandalorian William olin Knight Dave Fox Horox Darth_Coconut Ruplikon Stopa Checkman carbon Darth Gryat An-Drew Deer Shred Naki kapitán Kirk Derk Yall Koubi10 Potan von Kell Undertaker darth t-error Darth Assmondeus Shaf 51 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 00:51 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- užijte si to děti.
Hele, mi nejsme děti _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 00:52 | |
| Lidi dost OT tady .........jen dodám že jsem taky byla přešlá, spala jsem a hrozně mi mrzly nohy a furt s emi zdálo něco o Visas nebo Kreie. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 00:54 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- o Visas nebo Kreie.
Lesbitch show? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 00:55 | |
| nééé | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 00:56 | |
| Uff, na chvíli jsem si myslel že kromě pedofilního hovada jsi ještě i úchylný prase _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 00:59 | |
| | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:00 | |
| - Potan napsal:
- Uff, na chvíli jsem si myslel že kromě pedofilního hovada jsi ještě i úchylný prase
To opravdu nebylo nijak hezký a vůbec né vtipný... Styď se chlape! | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:00 | |
| Vy nerozumíte noční legraci? Jéžiš _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:01 | |
| Já legraci ráda, ale nerada, když mě někdo uráží | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:02 | |
| To nebyla urážka, to byla legrace, proto ten smajl tam tunťo Tak pokud se tě to dotklo, tak promin. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:03 | |
| | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:07 | |
| - Potan napsal:
- Vy nerozumíte noční legraci?
Jéžiš Mě to teda taky jako legrace nepřišlo... Ono má taky všechno své hranice a zrovna tak je má i člověk... Ale jen když Ti DEH odpustila... Máš kliku | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:13 | |
| Ty musíš blbě omlít fakt všechno _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:21 | |
| - Potan napsal:
- Ty musíš blbě omlít fakt všechno
Tak není na škodu Tě postavit před holej fakt - nějací lidé si ani neuvědomí, že někomu ublížili, v krajních mezích jim to je i jedno... | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:25 | |
| Má smysl psat něco dvakrát po sobě? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:26 | |
| - Potan napsal:
- Má smysl psat něco dvakrát po sobě?
Leckdy je to pro dobro věci... | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 01:28 | |
| mno jo, aneb chytremu napovez... ne, sranda _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
| |
| |
Ki Experimentální Super Ewok
Poeet p?íspivku : 176 Age : 28 Vyznamenání : ing-imbecil naší galaxie Registration date : 27. 08. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Nov 14 2009, 19:19 | |
| omluvte mou dlouhou nepřítomnost.Snad sem vám tu moc nechyběl. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Thu Nov 19 2009, 20:42 | |
| Od pátku do neděle tu nabudu, jedu na kámošovi narozky a budu v lihu. _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Thu Nov 19 2009, 20:44 | |
| potom ked prides spet tak mi niejaky lieh pošli | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Thu Nov 19 2009, 20:53 | |
| ne, všechno musím vypít _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Dec 11 2009, 10:14 | |
| Mno, na vikend tu nebudu...nezlobte tu _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Dec 11 2009, 10:15 | |
| to my nikdy, to my nikdy... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora | |
| |
|
| |
| Odhlasenie s fora | |
|