| Odhlasenie s fora | |
|
+47Alpha121 oryl LeiaSkywalker J.T.Bansbi Kiaayla Vikinger Jakkob Killer Ki Cody Jaldithas Syntax Ultimate pitris Freedom Nadd Xavier Gralen Wrait DadkaSpilakova elinor Darth Kal Padme von Kell Darth Eternal Hatred Darth Anyt Lance Stone LaMpA Mandalorian William olin Knight Dave Fox Horox Darth_Coconut Ruplikon Stopa Checkman carbon Darth Gryat An-Drew Deer Shred Naki kapitán Kirk Derk Yall Koubi10 Potan von Kell Undertaker darth t-error Darth Assmondeus Shaf 51 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 12:32 | |
| Jsem u spolužáka, doma mi nefunguje internet (na mém PC velmi intenzivně padá) nevím jak dlouho ještě fungovat nebude, snad co nejkratší dobu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 13:54 | |
| S novým, pro mě maturitním, školním rokem mi zase ubude čas a nevím, jak často se zde budu objevovat, takže mi prosím nevyčítejte, že se tu nejspíš ukážu asi jen sporadicky. Síla je však všude, že ano? | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 15:33 | |
| Pani, tak hodne stesti k maturite asi bude potreba, pri statnich maturitach.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 15:39 | |
| no jo vlastně, ona už bude ta státní maturita... uff... no tak hodně štěstí. Teď vůbec nastane peklo, nejen maturity ale taky se zvedla nezaměstnanost... takže taky nevím jak tu budu... | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 15:49 | |
| Pockej, ty si nezamestnana? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 15:53 | |
| jo celkem by mi to bylo i jedno kdybych pořád bydlela u našich, nějakou dobu bych "vysávala stát a to s radostí"... ale když má člověk nějakou zodpovědnost, musí platit byt atd tak to není tak jednoduché... navíc jsem se že končím dověděla bez varování dneska, stát se to o půl roku dřív... no bylo by to rozhodně lepší. takle jde člověk najisto, konečně má nějaké plány a najednou prásk ho... | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 16:18 | |
| No ty brdo...tak to je mi fakt lito...Taky ti to mohli rict nak dopredu.. mno jo holt se dneska vsude skrta.. ale tak knihovnice jsou dneska potrebny porad ne? Asi nebudes mit v praci treba takovou pohodu, ale verim ze brzy neco sezenes... a stat muzes vysavat i s vlastnim bytem, akorat jen 6 mesicu tusim.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 16:21 | |
| Má nárok 3 měsíce vysávat hodně, a pak další 3 měsíci vysávat málo. Ovšem, že to stačí na uživení jí a vika pochybuju. BTW: Neměla bys ale ve smlouvě mít výpovědní lhůtu? Popřípadně, apson odstupné dostaneš ne? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 18:19 | |
| No, odstupný by měla dostat, mělo by to být nějak plat za tři měsíce. Aspoň tak to bylo v zákoníku práce, nebo v zákonu.
Ale stejně, to je mi líto, že tě vyhodili, ale snad si brzo najdeš jinou práci. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 19:42 | |
| DEH: no holt, riadna smula, snad niejaku pracu najdes, popripade aj Michal aby ste to zvadli. | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 19:48 | |
| odstupné je za 2 měsíce, ale nějak to můžu dostat v případě že během výpovědní lhůty neseženu nové místo. Každopádně, mám se jich na to zeptat na personálním, až mi oficiálně poběží výpovědní lhůta.
Co se pohody týče, tak popravdě řečeno, uvítala bych na nějakou dobu práci kde je "frmol" a bere se víc. Třeba bych chtěla zkusit nějakou tu operátorku, tam bych si mohla i celkem vydělat, pak se na to vyprdnout a zase jít dělat do knihovny. Prostě, sbírat zkušenosti... protože je pravda že mi už trochu hrabalo z toho jak tam nikdo nechodil a pořád jsem tam byla sama, ono čtení v 1 kuse taky pak omrzí... sice byla jistota peněz, ne třeba hodně ale vůči "pracovnímu nasazení" naprosto adekvátní. Takže asi tak. něco zlé k něčemu dobré, doufám.
k vysávání státu, ono by mě to stejně déle jak 3 nebo 4 měsíce nebavilo. myslím že "dobrovolně" bych na podpoře zůstala tak ty 2 měsíce, pak bych vzala první práci co se namane.
Ted jde jen o to zkousnout ten šok, nejistotu a jakmile budu mít jistou další práci tak budu v poho...
gralen: Michal ten práci má, nevypadá to že by tam měl v brzké době skončit, aspon co jsem s ním naposledy mluvila... | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Wed Sep 01 2010, 22:16 | |
| DEH: mno, zase nezahalej a zkousej hledat uz ted..ono, ja sem si tim loni prosla taky..Proste nemusi ti padnout stesti, a muzou te odmitat, tak abys pak nebyla doma ty 4 mesice..nebo dyl.. nevim jak je to s tim odstupnym, ale to bys snad mela dostat v kazdym pripade ne? Kdyz vyhodili oni tebe.. a jakou mas vypovedni lhutu? Nebo te vyhodili "na hodinu"? jinak ta operatorka, nevim, pro me by to byl moc zahul rekla bych ze nekde v mestsky knihovne bys urcite taky nasla praci, kde by nebyla nuda a byli lidi, ne? Akorat netusim v jakym platovym ohodnoceni to je.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Thu Sep 02 2010, 20:40 | |
| nevim jak moc tu ted budu..jsem na chate a net je tu vachrlatej.. v pondeli jedu pryc na 3 dny, takze tu nebudu vubec.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Mon Sep 06 2010, 06:41 | |
| Už to nějak funguje, tak snad. | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Sep 10 2010, 14:11 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Sep 10 2010, 14:12 | |
| No, tak hlavne na nas pak nezapomen _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Sep 10 2010, 14:14 | |
| No nezapomenu ale nebudu mít příležitost dřív jsem tu byl vždycky celej den a ted to bude změna. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Sep 10 2010, 17:49 | |
| Teď tu moc často nebudu, spíš vůbec - musím se hodně učit do školy. | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Fri Sep 10 2010, 20:19 | |
| Mám teď menší problémy s kompem. Koupil jsem nový a Win7 nešlape jak má... Tak tu nějakou dobu nebudu, dokud to nevyřeším _________________
| |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Sep 18 2010, 19:38 | |
| Sice je to jenom na den a půl, ale i tak to sem hodím, když se na mě ted obrací hodně lidí ohledně práce s webem. Celou neděli tu nebudu. Takže se objevím až v pondělí odpoledne co přijdu ze školy. Proto, na akutní problémy okolo webu atd se obracejte na Padme. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Sep 18 2010, 19:59 | |
| Hej, zitra je nedele, zitra se nema pracovat _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Odhlasenie s fora Sat Sep 18 2010, 20:00 | |
| dělat na webu přeci není práce ale potěšení | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| |
| |