| Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 19:38 | |
| Cvičiště na Kamino Jeden s ARC se na tebe podíval. Na co si to hraješ? Můžem si dělat co chceme. Nic dalšího říct nestih, zasáhla ho střela do hrudníku a padl k zemi. Jeden s vojáků se k němu skloonil a sundal m u helmu. Žije, není tu někdo se zdravotnickým výcvikem?
--------------- Tohle je můj poslední příspěvek se SA. tak pokračuj _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 19:41 | |
| Cvičiště kamino[u]
Ohlédl jsem se a poslal na droida který střílel několik střel. potom jsem si sundal helmu odložil ji vedle raněného muže. Chlape jak seš na tom? Řeknu a vyndám něco na ztišení bolesti než najdem zdravotníka. Hej poď sem Řeknu blízkému vojáku stojícímu poblíž. POčkej tady u něj než najdu zdravotníka.Nedovol aby zemřel.Prosím Řeknu a čekám reakci. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 19:44 | |
| Cvičiště na Kamino Zranění na tvou otázku jen vykašle pintu krve. Voják kterého jsi povolal mu hned podepřel svou nohou hlavu a začal rukávem zadržovat krvácení na hrudi. Bylo ale jasné že dýl jak 10 minut nevydrží. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 19:47 | |
| Cvičiště na kamino
Pokýval jsem hlavou když jsem viděl co se stalo. Nasadil jsem si helmu připravil zbraň a porozhlédl se. Hledal jsem nějakého zdravotníka ale neviděl jsem nic. Raději jsem při prostupu dával pozor abych nedopadp jako klon na začátku. Hoši zařvu. Zkusíme to teda společně? nebo zemřem všichni sami? | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 19:52 | |
| Cvičiště na kamino Jeden s klonů , s poručíckými frčkami, na tebe zakřičel A co chceš jako dělat? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 19:58 | |
| Cvičiště Kamino[u]
Hlavně se sjednotit a postupovat společně pokud pujdeme každý za sebe nemáme šanci. Začátkem by pro tebe bylo dát si bacha na záda. Řeknu ani nevím proč. Skrčil jsem se a pokusil jsem se do prázdna před námi střelit několik střel doufajíc že zasáhnu nějakého droida. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 20:01 | |
| Cvičiště na kamino Není špatnej plán odpoví poručík a zakřičí na ostantí seskupit se kolem toho raněnnýho do kruhu. Mimochodem sem Alpha, Alpha-17 Když ste utvořili formaci kolem raněného, medik ho již začal ošetřovat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 20:09 | |
| Cvičiště[u]
Kývnu hlavou za uznání. Postavm se do formace a čekám. Po očku pokukuju na raněného a doufám že to nebude nic vážného. Poručíku? Zakřiičím Máte teď nějaký plán nebo jsme se jim postavili na smrt. Přemýšlím nahlas když mi dojde že droidi nás mohou obklíčit kolem dokola a pak by pro ně neměl být problém dodělat nás. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Sat Feb 02 2008, 20:49 | |
| Cvičiště na kamino Alpho, říkej mi Alpho. No můj plán je prostý, prostě je postřílíme _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Mon Feb 04 2008, 07:03 | |
| Cvičiště[u]
Skvělý plán lebší by mě nenapadl[i] pomyslím si a podívám se před sebe.čekajíc až přijdou. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Mon Feb 04 2008, 14:53 | |
| Cvičiště na kamino Po chvíli střelby všichni droidi padly. Bohužel ranněný voják taky. Hrobové ticho prolomil hlas Janga Zatím si vedete dobře, ale uvydíme co uděláte ted V tom se na druhém konci "arény" otevřeli dveře a do arény se vkouleli 3 droideky _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 06 2008, 11:54 | |
| Cvičiště Kamino[u] Čekal jsem co se stane.Znal jsem tento typ z ,,vyučování'' buďto mají zapnutý generátor štítu a některé ne. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 06 2008, 16:55 | |
| Cvičiště na kamino§ Droideky se 30 metrů před vámi rozbalili a aktivovlai štítový generátor, načeš spustili střelbu. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 13:47 | |
| Cvičiště Kamino[u]
Rozhlédl jsem se jestli někde není voják s nějakou těžší výbavou než mám já nebo někdo s detonátory kdo má větší šanci než já zasaáhnout štít. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 19:25 | |
| Cvičiště na kamino Rozhlížel jsi se ale nikdo žádnou těšší zbran neměl. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 19:57 | |
| Cvičiště[u]
No super.[i] Tak jsem se pokusil zasáhnout štít věděl jsem nebo jsem aspon doufal že když bude víc střel může štít na chvíli vynechat a to je ta chvíle.Ihned jsem se pochlubil Alphovi jestli souhlasí.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 20:06 | |
| Cvičiště na kaminu Společnou střelobu ste zničili první i druhou droideku. Ovšem při střelbě na třetí se začli ozývat výkřiky Nemám munici, sem na suchu ,nemám čím střlet _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 20:10 | |
| Cvičiště na Kamino
Ještě dva zásobníky mi zbyli a jeden jsem měl nově nabitý.Ty zbylé dva jsem hodil do zádu vojákům kteří předtím stříleli nejvíce. Chlapi vemte si munici od toho mrtvého nemohl toho moc vystřílet. Řeknu a začnu znovu střílet na třetí. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 20:14 | |
| Cvičiště na Kamino Jeden s klonů k tobě přiběhl. Mám plán, vezmeš si do ruky tenhle zásobník. Přiběhneš k droidece, já střelím do toho zásobníku a ten spolu s droidekou vybouchne. Co ty na to? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 20:16 | |
| Cvičiště
Vojáka jsem si změřil pohledem. Vypadám jako sebevrach vole? Řeknu a podívám se na Droideku. Uděláme to jinak.Já tam poběžim ale ten zásobník hodim ty ho sestřelíš a pak droideku doděláme ale musíš se trefit!! Navrhnu muj navrh a cekam. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 20:22 | |
| Cvičiště na Kamino Bojíš se snad smrti? Pche ale at je teda po tvym A přiložil jsi oko k zaměřovači zbraně Běž! _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 20:27 | |
| Cvičiště
Smrti se nebojím kdyby to byla smrt ale sebevražda je něco jinýho. pOMYSLIM si a rozeběhnu. Zásobník držím pevě v ruce. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Wed Feb 13 2008, 22:04 | |
| Cvičiště na Kamino Zásobník strefuje ještě za letu. Výbuch droideku zníčí a tebe o pár metrů odhodí. Všichni ARC se začínají sbíhat kolem tebe _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Thu Feb 14 2008, 07:00 | |
| Cvičiště Kamino
Nebyl jsem si jist co se se mnou stalo pomatoval jsem si výbuch a pak jen ARC vojáky kteří se nade mnou skláněli. Pokusil jsem se zvednpout ale levá noha to nedovolovala. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA Thu Feb 14 2008, 14:11 | |
| Cvičiště Kamino Přiběhne k tobě Alpha a začne ti pomáhat ti se zvedat Scare, ti pitomče. Jednou nás tu všechny zabiješ. pak se k tobě skloní a klon kterého alpha oslovil a tebe přizabil Si v pohodě? No ale sme pěkná dvojka _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Pury (Ruplikon)- pokračování se SA | |
|