|
|
| Star Wars: Mandaloriané útočí | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Star Wars: Mandaloriané útočí Sat Jun 21 2008, 20:15 | |
| Začali Mandaloriánské války a Stará republika je proti síle Mandalorianů téměř bezmocná. Rada Jedi stále jedná o pomoci Řádu Republice, ale stále bezvýsledně. Rytíř Jedi Revan a jeho přítel Alak se na to nechtějí dívat a proto se přidali i s několika rytíři Jedi na stranu Republiky v boji proti nepříteli.
Kdesi ve vesmíru
Vesmírná bitva, stíhači útočí na mandalorianské bazilišky a velké lodě na silné nepřátelské. Bílá jedna, bílé dva: Regi, vem to na toho nejbližšího. Rozumím, bílá jedna. Tady velící loď, poručíku Onasi, připravte své muže na ústup. Tahle bitva je prohraná. Admirále, se vší úctou možná... hlas Cartha Onasiho byl přerušen autoritativním hlasem admirála Saula Karatha, velitele republikové Flotily: Už jsem řekl Carthe. A nebudu o tom diskutovat. Bílá jedna rozumí, admirále. Tady bílá jedna všem letkám: okamžitě se začněte stahovat ke svým lodí. Tuhle bitvu jsme prohráli. Bílá jedna konec.
O mnoho světelných let dále na planet známé jako Coruscant právě zhasla obrazovka ukazující bitvu. To to Rada nechápe. Musím Republice pomoci. Bylo to otevřené jednání Rady a právě mluvil Revanshist. Vedle něho stál jeho přítel Alek a podporoval jeho argumenty. V pozadí stál Marl Vors, Jedi, který se také prátelil s Revanchistem a který chtěl jít do války chránit nevinné životy občanů Staré republiky. Rada v tomto jednotná je, odpověděl mu mistr Vandar Tokar. Bojovat my nebudeme, zatím ne. Za tím něco jiného je. Meditovat my o tom musíme. Otevřené zasedání Rady je u konce. Rozhodli jsme se, že do války zatím nepůjdeme, ukončil jednání rázně mistr Vrook Lamar.
Na chodbě spolu mluvili Alek s Revanchistem: Pomoci Republice stejně půjdeme, ať si Rada říká, co chce. Připrav se na odlet, Aleku. A vem sebou všechny, kdo nám chtějí pomoci. Já půjdu za Nejvyšším kancléřem.
U odvodní komise
Nyní mi všichni nahleste jméno, zaměření a zkušenosti s bojem, řekl předseda komise. | |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Jun 22 2008, 22:21 | |
| U odvodní komise Jedi Potan nejlidně stál ve frontě meti dalšími vojáky. S dlouhé chvíle si hrál se svým černým culíkem. Co si o sobě myslí? Se knám chová jak kdyby nakupoval cigarety. Potan Dyre, Jedi. Slyšíš vojáku? Jedi takže bys mohl projevit trochu úcty. Už sem proti mandalorianum bojoval, zastihli mně na Iridinii. Byl sem rád že sem se odtud dostal, ikdyž něco to na mně zanechalo Svou mechanickou rukou odrhnu svůj plášt aby byl vidět můj zahnutý světelný meč s modrou čepelí, ovšem to komisař nemohl vidět. Taki kde se mám hlásit? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Naposledy upravil Potan dne Sun Jun 22 2008, 22:39, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Horox High Jedi General
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Jun 22 2008, 22:30 | |
| Predseda komisie zahliadol druhého adepta. Bola to žena, výšku mala asi 173cm, vek odhadoval na 33 rokov. Vlasy, upravené do copu, a oči mala čierne, ale časť tváre jej zakrývala šatka. Na sebe mala oblečenie, ktoré vyzeralo ako upravená verzia brnenia Zam Wessel. ( http://starwars.wikia.com/wiki/Zam ) Za nou kráčal HK-51 (!), pravdepodobne pomocný droid. Predseda ju privítal a predstavila sa ako Rytierka Jedi Yralyn. Vytiahla dva svetelné meče ktoré predsedu ožiarili fialovou a žltou žiarou. Boli spracované electrum štýlom. štýly boja používam Jar'Kai a Soresudokážem používať Force Heal, Force Push, Force Speed, Force Sense, Force Mind Trick a Force Pull. | |
| | | Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Mon Jun 23 2008, 09:01 | |
| U odvodní komise
Dobře, dle rozkazů Jediů Aleka a Ravenchist se jim máte hlásit do dvou hodin, oznámil vám. Pak si zapsal vaše nacionále a poslal vás pryč. Další. | |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Mon Jun 23 2008, 17:04 | |
| U odvodní komise Kde se máme hlásit? Mechanickou rukou si setřu pot s čela. Vojáku, iklidněte se, znovu a pomalu. Kde se máme hlásit? Řekl ste nám komu, ovšem ne kde. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: zpráva Mon Jun 23 2008, 17:27 | |
| Odvodní komise
Na jejich lodi, ta je na hlavním kosmoportu. Chcete vyslvětlit, jak se na něj dostnete, Jedi? odpoví nevrle. Jestli ne tak další. | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Mon Jun 23 2008, 21:54 | |
| U odvodní komise No to už je lepší, děkuji za informaci. Necht vás provází sila Pokud sou všichni důstojníci jak on tak se nedivim že prohráváme. Osobně se těším jen na setkání s Karathem. Prý jedie zrovna nemusí ale je dobrý stratég. Zamířím do kosmportu ale cestou mně zaujme ta jedijka co sem sní byl u odvodu ve stejný čas. Aby cesta rychleji ubývala oslovím ji. Taky se necháváš verbovat do války? A nepletuli se není to nový HK-51 ? Nevěděl sem že se už vyrábí. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Horox High Jedi General
Poeet p?íspivku : 600 Age : 31 Vyznamenání : Assassin Droid. Registration date : 18. 03. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Mon Jun 23 2008, 22:12 | |
| Počula som čo tí dvaja hovorili takže som vedela kam ísť. Takže do kosmoportu.
Všimol si ma ten muž. Vyzeral sympaticky. Ech... áno, áno... aj ja idem. Som zvedavá, z vojnami nemám až také veľké skúsenosti. Ozval sa HK: Máte nejaký konkrétny problém s mojim identifikačným označením, vojak? HK, nebud drzý. A áno, akurát boli uvedený do výroby, a kedže idem na tú vojnu, tak mi zaobstarali... aby sa o mna postaral. S radostou, majster. Usmiala sa a spolu s Potanom kráčala daľej. | |
| | | Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Tue Jun 24 2008, 17:29 | |
| U odvodní komise
Postoupím ke stolu u kterého seděl muž. Jedi Justin Zelm se hlásí do služby!,řeknu, S Mandoloriány jsem sic ještě nebojoval,a i mé zkušenosti s bojem nejsou moc velké ale jsemsi jist,že vám budu k užitku. odkašlu si.Máš to?Jo a kde se poté mám hlásit?,otáži se. | |
| | | Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Tue Jun 24 2008, 18:51 | |
| U odvodní komise
Vždycky jsem uměl dobře pozorovat. Pouhým pozorováním se dá zjistit mnoho, tady jsme zjstil, jak se mohu přihlásit. Šel jsem přímo k místu, kde sídlila odvodní komise, nedbal jsem na nikoho vedle, obcházel jsem je, odstrkoval, snažil jsem se udělat cestu přes dav. Přišel jsme k chlápkovy, kterej mi ne první pohled nebyl moc sympatický, ale já na první dojem nikdy nedal. Přistoupil jsem k němu, plný nadšení, zasalutoval, a nahlásil Vojak Rek Namenloser, připraven sloužit. Mám docela velké bojové zkušenosti, bojoval jsem v předchozí válce a myslím si, že se neztratím. Mám zkušenosti s demolicema, a vším takovým. Dobrá, kde se mužu hlásit? Celou dobu se rozhlížím kolem, a nemužu nevidět všechny ty tváře kolem, Jediové, Droidi, vojáci. Všichni byly kolem na kupě, cpali se přes sebe, a nikdo nechtěl nikoho pustit-byly nedočkaví kace, akce, kde mohli každou chvílí zahynout. To ale nehrálo roli, chtěli pomoc republice, ať už z jakéhokoliv důvodu, chtěli pomoct, a to bylo důležité. Já chtěl taky pomoct, chtěl jsem pomoct, aby jsem se něčím zapsal do historie. A i kdybych byl jenom v seznamu mrtvých, budu věděť, že bojuji tza dobrou věc..... | |
| Předmět: zpráva Tue Jun 24 2008, 20:31 | |
| Odvodní komise - Koubi10
Výborně jste zapsán. Hlaste se na kosmodromu na lodi Revenchise a Aleka. Další!
Odvodní komise - Undertaker
Hlaste se na vlajkové lodi admirálu Karathovi. Ta je na hlavním kosmodromu. Je vám udělena hodnost seržant. Odchod. Další. | |
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Tue Jun 24 2008, 21:53 | |
| Za odvodní komisí
Před sebou jsem uviděl dvojci.Když jsem je chvíli pozoroval spatřil jsem světelné meče a tak jsem k nim utíkal.Jakmile jsem dohnal, započal jsem debatu:Dobrý den,já jsem Justin.Justin Zelm. podám muži ruku.Taky jdete do bitvy?pořád se jim dívám do očí,protože podle mne pohled je polovina úspěchu při debatě. Pak zbývá jen důvtip... | |
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Wed Jun 25 2008, 09:02 | |
| Za odvodní komisí
Být povíšen je čest. Být povíšen za nic je chyba. V tom případě je ale chyba celá republika. Těďka mám ale na mysli jiné věci. Setkat se s admirálem. Ano, admirál je možná hodnost, ale tady nic neznamená. Stejně jako moje hodnost, být povíšen je zde formalita, nic jiného. Za admirálem jsem šel sice docela dlouho, ale nemusel jsme bloudit. Vlajkovou loď jsem poznal hned. Když jsem měl tu možnsot porozhlídnout se kolem, tak jsme toho využil, a rozhlédl jsem se po monumentální stavbě, ve které jsem stál. Nebylo to dechberoucí, vzbuzovalo to pocit stísněnosti, i když byla budova velká. Neměl jsem rád takové prostory. Neměl jsem je rád, protože ve mně vzbuzovaly vzpomínky. A já jsem neměl rád vzpomínky. Ale nic mně nemohlo zastavit na mé cstě-na cestě na vlajkovou loíď admirála Karatha. Za malou chvíli jsme tam dorazil, když jsem před sebou uviděl známou postavu, mohl jsem si jenom pomyslet jak se tenhle stal admirálem. Stoupl jsme si do pozoru, a zasalutoval. Seržant Rek Namenloser, 101 žěnijní divize, číslo 53/134 se hlásí do služby, pane. Ani jsem nečekal co řekne, znal jsme ho docela dobře, abych věděl co následuje. Znal jsem celou tuhle zatracenou armádu dost dobře na to, abych věděl co následuje. Jediný co jsem si nesl sebou byl obyčejnej blaster, a Arkanova blasterova puška, kterou jsem nosil jako památku z bitev, které jsem vybojoval. Počítl jsem s tím, že zbytek si vezmu na lodi. | |
| Předmět: zpráva Wed Jun 25 2008, 17:15 | |
| Vlajková loď - Undertaker
Seržante, protože zatím nemáme ženisty, byli zabiti a většina těch, co přežili, nemá schopnosti velet, tak vám dávám možnost je vést. Cítíte se na to? Pak se odmlčel a po chvíli řekl: Vaše hodnost je v tuto chvíli možná seržant, ale nemylte se pro většinu republikových vojáků nebudete víc než rekrut. Nemáme totiž čas vycvičit tolik lidí. | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Wed Jun 25 2008, 18:34 | |
| Kosmoport Otočím se přes rameno Zdravím tě Justin. Tak samomzřejmně že jsme taky narukovali ovšem nejdeme do bitvy. Jdeme do Války, války která může zničti republiku. a zatnul jsem pěst své robotické ruky "A at bez nás nebo snámi, zjevně ji i zničí. No ovšem echme toho polemizování, tady to je. Kosmoport." a začal sem očima přejíždět po přítomných jestli někde neuvydím Aleka. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Thu Jun 26 2008, 07:40 | |
| Vlajková loď
Pane, bude mi ctí pane! zasalutuju, a odejdu do své kajuty. | |
| Předmět: zpráva Thu Jun 26 2008, 18:56 | |
| Kosmodrom - všichni Jediové
Při průchodu kosmodromem vás zastavil jiný Jedi: Jsem Marl Vos, Jedi a třetí ve velení. Jistě hledáte Aleka nebo Revanchista. Následujte mě. Dovedl vás do lodi, která neodpovídala standartům republikové Flotily, ale byla jim blízká. Na můstku vás představil Alekovi a Revanchistovi.
Vlajkové loď - Undertaker
Na dveře tvé kajuty zaklepal jekýsí voják a řekl ti, že je tvůj zástupce a že brzy budete odlétat. Na palubě je je simulátor (neplést se simulátorem ze Star Treku). Můžeme ho použít k zacvičení tvých lidí, šéfe. Choval se k tobě familiérně, přesně tak, jak tě varoval admirál.
Situace
Na můstku jedijské lodi se rozzářil hologromový příjimač a objevila se zmenšená postava admirála Karatha: Mistři, lodě jsou připraveny k odletu. Mám k tomu dát povel? Ano, admirále. Dejte povel, ale nejdřív ať se poručík Onasi hlásí na mé lodi, řekl Revanchist. Ano, mistře. Jak si přejete. Pak jeho hologram zmizel. Během deseti minut se na můstku jediské lodi hlásil Carth Onasi a lodě začali vzlétat z povrchu Coruscantu. Během následujících deseti minut se rozlétli na předsunuté základny. Admirálova a Revanchistova loď letěli k Tarisu. Tam Alek přeletěl velet útoku na nejbližší mandaloriánské cíle. Revenchist zůstal na Tarisu. Společně s ním tam zůstali i ostatní Jediové. Všichni jste byli na můstku, když se ozval komunikační důstojník: Máme tady vysílání z Coruscantu. Pouštím. Na holoprojektoru se objevila zachmuřená tvář mistra Vandara: Revanchist, zklamal ty jsi nás. Okamžitě se na Coruscant vraťne a Rada trestat vás nebude. Cesta vaše jenom k Temné straně povede. Revenchist odpověděl: Prominťe mistře Vandare, ale já se již vrátit nemohu, je mi líto. Musím ty lidi zachránit. A zachránit i vás. Pak umončil spojení.
Poznámka: Přihlašovat se můžete i nadále, budeto řešeno transportním raketoplánem, ale min 2 lidi. Undertaker: Můžeš použít flashback. | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Jun 29 2008, 12:24 | |
| Nad Tarisem Taris, heská planeta, když nejdeto moc dolů. Odkašlu si abych ostaní upozornil že chci promluvit. Jaká je na Tarisu situace? co jedijský chrám na planetě? a vzhlédnu průzorem ven na lodě okolo Jaká je naše a mandalorianská síla? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: zpráva Sun Jun 29 2008, 12:37 | |
| Nad Tarisem
Na Tarisu bohužel neni žádný náš chrám není. Možná to tak je lepší, Potane, odpověděl ti tajemně Revanchist. A co se tíče mandaloriánských sil, podle dostupných informací mají přes pět tisíc bazilišků a dvěstě většíh lodí. Naše síly jsou o něco menší. | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Jun 29 2008, 12:49 | |
| Nad Tarisem Usmál sem se. "Na Tarisu je chrám jediu, malí ale je tam" rozhlídnu se jestli nás neposlouchá někdo s posádky a potichu pronesu "Moc lidí to neví ale dokonce tam má pobočku Conventant." a pak již normálně nahlas "Maj tam i heskou zahradu, hezčí je snad jen v enklávě na dantooine." Vede nás do pohrané války a neví ani že planeta na které chce bojovat má jedijský chrám. Pozoruhodné. "No a co znamená že naše síly jsou menší?" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Jun 29 2008, 13:10 | |
| Vlajkové loďTihle "vojáci" ve mně vzbuzují něco, na co jsem dávno zapoměl. Pocit, který mi není cozí, ale ani pocit, na který bych rád vzpomínal. Kolonie Tara, Planeta X Drahá Natasho. Už ani newím kde jsem. Cesta byla moc dlouhá, a velitélé nám stále neříkají co bychom měli vědět. Tohle se mi nelíbí. Budem tady dlouho, a většina se už asi nevrátí. Jako jeden z mála jsem se dostal k velení téhle 101. ženijní divize, a budu mít na prácí víc než na co nás připravovaly. Každý bude mít na prácí víc než na co nás připravovaly. Už jsem tady zavřeni hodně dlouho. Snažím se zůstat při smyslech, ale někdy to není možné. Zima, každodění útoky, hlad. Už to není ten pocit co jsem měl na začítku, když jsem přišel poprvé do téhle armády. Nemám rád armádu, ale pro Republiku bych udělal cokoliv. Jestli je tohle, co musím udělat tak budiž. Dneska jsme přišli o dalších deset vojáku. Byl mezi nima i jeden mladší důstojník. Příště to mužu být já, ale nechci na tohle myslet, nechci si to připouštět. Nálada je tady, na to jak tady přebýváme až moc dobrá. Volá mně Comandér. Musím jít, doufám že se brzo uvidíme.
Tvůj Rek Nikdy jsme neměl rád oficíry, ale tenhle mi zachránil život. Říkaly jsme mu "šéfe" Měli jsme ho rádí. Ze zamyšlení mně vytrhne voják, který mirným odkašláním upozorní že je ještě stále uvnitř. Ach, ano, přiveďte je do simulační místnoti, a nasimulujte boj s Mandaloriany. Plná ženijní simulace. Začněte beze mně, za chvilku tam přijdu. Odchod.Za chvilku tam přijdu, ano za chvilku, ale nejdřív si budu muset vyřídit svoje záležitosti. Od té doby co jsem nastoupil na loď musím být na práškách. Bolesti hlavy, žaludku, celého těla. Možná začátek konce, možná pouze další ůčinek stimulantu, který mi dává neuvěřitelně klidné ruce. Možná, ale přemoci to mužujedině dvouma věcma. Léky nebo silnou vůlí. Vůle selhala dávno, na řadu přišli medikamenty. Nedokážu se s tím vyrovnat........... | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Jun 29 2008, 14:38 | |
| Nad Tarisem
To znamená,že jsme ztraceni a brzy asi umřeme.,řeknu pomocí mysli Potanovi.Kolik z nás má zkušenost s boji proti mandoloriánům?,zeptám se nahlas. | |
| Předmět: zpráva Fri Jul 04 2008, 15:52 | |
| Nad Tarisem
Nutně to nemusí nastat, Jedi Zelme, Revanchist promluvil k Zelmovi a zdálo se, že to také slyšel. Síla nás povede. Mimochodem dostaneš přepadovou jednotku. Jdi za Marlem Vosem do instruktážní místnosti. Ty také Jedi Dyre. Oba vás poučí o vašich prvních misích. Ty Yralyn převezmeš velení na Tarisu. Základna Republiky tam je poměrně velká. To je vše odchod.
Vlajková loď Flotily, kdesi v hyperprostoru.
Když si přišel do tréninkové místnosti, našel si tam svou jednotku, které čekala na tebe. Holokapitán: Seržante Namenloser, vaše mise spočívá ve zničení skladu munice nepřítele, nemáme moc intelu. Takže je to na vás. Dotazy? | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Tue Sep 09 2008, 14:49 | |
| Nad Tarisem
Alespoň yůstaneme déle spolu,řeknu směrem k Dyremu,Pojď,půjdeme ya tou Vosou,řeknu již tišeji.A obejmu ho kolem ramen a vzkročíme z místnosti. Tak velitel přepadové jednotkz,jo?Hmmm,to sedí. | |
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí Sun Oct 12 2008, 12:18 | |
| Nad Tarisem Pokynu Revanchistovi hlavou a kouknu na Zelma. Ted jestli jen je to dobře řeknu a usměji se. Ten umře jako jeden z prvních mně napadá když vyrážím do instruktážní místnosti _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: Mandaloriané útočí | |
| |
| | | | Star Wars: Mandaloriané útočí | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |