| Výcvik pro Knight | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Výcvik pro Knight Sun Jul 13 2008, 23:33 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Bylo slunné dopoledne. Většina žáků byla v chrámu ale ty jsi seděl venku a díval se do džungle. Za sebou jsi slyšel kroky.Když jsi se otočil uviděl jsi Kypa Durrona. Sedl si vedle tene a promluvil. Je to absurdní.Rada Jedi Pche Podíval se na tebe. Co ty si o tom myslíš? Jeho hlas zněl poněkud staře..né tak jak jsi si ho pamatoval. Přece jen to byl pořád celkem mladík , ale jako jedi byl už téměř dospělý. Koukal na tebe a čekal na tvou odpoveď. Nad hlavami vám proletěl X-Wing XJ.
Vyber si jeden krystal..pro začátek.jsi učedník až dosáhneš něčeho víc bude ti dovoleno vzít si druhý a přepínat a ještě..Vaapad ti jako padawanovi zakazuju.až pozdějc...Ruplikon | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 10:42 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Galaxie se změnila a my jsme uvázli na mrtvém bodě... trochu nedůvěřivě jsem začal ...nemyslím, že rozbroje v akademii pomůžou k příznivému pohledu byrokratů na nový řád. ... se zájmem jsem pozoroval dva soupeřící brouky v tvávě a pokračoval v rozvíjení myšlenky ... Pořád samá porada, zkušení rytíři a mistři diskutují s přilétajícími a odlétajícími kurýry a co z toho? mírně jsem se zachvěl emocemi - tenhle postoj Kypovy vždycky vyhovoval Potřeboval jsem se soustředit na rozvoj svých schopností v Síle a politika mne vždy vyvedla z rovnováhy. Myslíš, že mistr Skywalker chce obnovit archaické způsoby původní Rady Jedi? Zeptal jsem se mírně s odstupem v hlase, ale plný očekávání odpovědi. V džungli zaskřehotalo nějaké zvíře a slunce začínalo pálit. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 10:50 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Kyp naslouchal všemu co jsi říkal. Starý Řád...co já vím Luke o nm moc neví ale přece jen by na tom málu mohl něco začít budovat... Řekl a zavrtěl hlavou. Nemůžu si pomoct ale když se udělá rada---nevím zkrátka budeme moc pod kontrolou.Ted můžeme cestovat po Galaxii a chránit ji...Jestli bude vytvořena rada...budeme jen tam kam uznají za vhodné. Řekl nakonec a utřel si pot z čela. Ale , každý má zřejmě jiný názor... Když domluvil sáhl na svůj světelný meč. Víš...tohle je ta věc proč nechci radu... Vzpoměl jsi si že Kyp byl kdysi pod kontroulou temné strany.. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 11:14 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Taky jsem si před nedávnem sestrojil vlastní světelný meč, ale chtěl jsem ho ještě doladit a vylepšit. Při pohledu na ušlechtilou zbraň se mi vybavilo pár pouček ze starých textů. Světelný meč by měl sloužit jen jako nástroj, neměl by nás ovládat... trochu nejistě jsem ještě dokončil ...takový postoj vede k temné straně. Pokud si myslíš, že máš moc spasit celou galaxii, je to bláhový názor. Kip trochu znejistěl, ale já jsem ještě neskončil. Musím však přiznat, že jsem v archivu objevil i pár zajímavějších textu než jsou poučky starých Jedi... pokusil jsem se dodat hlasu trochu nadsázky, ale můj dodatek vyzněl jinak ... a umění pánů temné strany je vcelku úchvatné. Nemohl jsem takto mluvit dlouho, ale něco mi říkalo, že Kip mě bedlivě sleduje. Slunce mi již bylo nepříjemné. Nepůjdeme se zchladit do kamenných zdí akademie? Chtěl jsem zavést hovor na jiné téma. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 11:20 | |
| Yavin 4 -Chrám Jedi
Vešli jste dovnitř přesně jak jsi navrhoval. Kyp cestou zřejmě přemýšlel.Meč už měl opět připnutý k opasku a když jste procházeli kolem dveří do hangáru začal Kyp opět mluvit. Nemyslel sem že nás meč ovládá...spíš jsem chtěl říct že s jeho pomocí se dá vyhrát nějaký vnitřní souboj...kdysy jsem měl tu smůlu že jsem propadl temné straně.Vím co je to ...a už to nehcci zažít.Možná že Rada bude přece jen k něčemu dobrá,, Zdálo se že Kyp už ani neví o čem mluví. Procházeli jste chrámem když tu mezi vás vstoupila Mara Jade. Kype...Luke od tebe něco potřebuje máš za ním jít do hlavního sálu. Řekla a dívala se na něj jak odchází. Ty Knighte...s tebou potřebuji mluvit pojď za mnou. Řekla a šla dál hloběji do vnitřka chrámového komplexu. Vzduch zde byl mnohem studenější že ti na tvé rozpálené pokožce začala vyskakovat husí ůže. Maře zřejmě chlad nevadil. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 11:35 | |
| Yavin 4 -Chrám Jedi
Vypadala naprosto klidně a vyrovnaně, ideál Jediho i ženy. Následoval jsem ji chladnými chodbami a pokusil se začít rozhovor. Je vše v pořádku mistryně Skywalker? mlčela Mluvil jsem s pomocníkem hlavního letového technika a říkal, že se pořád nenašel způsob jak připojit moji Miy'Til k novým podsvětelným motorům aniž by se přehřívaly. Mírně se pousmála, ale beze slova mne dál vedla neznámo kam. Nic jsem již tedy neříkal a pokusil se uklidnit a koncentrovat v Síle. Dorazili jsme na místo. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 11:54 | |
| Yavin 4 Chrám Jedi
Mara přemýšlela. Zřejmě úplně na tvůj letoun zapoměla. Místnost do které jste došli byla přesně taková jakou ti popisoval mistr Katarn. Prý v ní kdysi vykonával svůj první výcvik. Knighte. Dnes , dle tvého výkonu zjistím jsi li hoden připojit se k řádu natrvalo. Když dořekla stáhla ti z opasku světelný meč a ukázala na dveře před tebou , ty se s rachotem starých duraocelí. Běž. v místnostech před tbou budou čekat nástrahy, ČEKAJÍCÍ NA TVÉ VYŘEŠENÍ! Vešel jsi do místnosti ničím neozbrojen. Vnitřek místnosti byl 5x5 metrů. Nikde nebyli dveře ovládání.Strop byl zadělán. V hlavě se ti rozehrál hlas mistrině Jade. Ať tě provází síla!. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 16:21 | |
| Yavin 4 Chrám Jedi
Pětadvacet metrů čtverečních rovné plochy, ticho a šero. Asi nemá cenu mluvit, ale zkusil jsem to: Haló!........ló......ó....o Jak jsem si myslel, pouze ozvěna. Došel jsem tedy do středu místnosti a sedl si na zem. Ponořil jsem se do Síly a nechal ji proudit skrz sebe i kolem sebe. Cítil jsem všeobjímající Sílu celého vesmíru, jak pulzuje a nechává ožít i ty nejnepravděpodobnější kousky světů. Úplně jsem se oprostil od reálného okolí, stěny-místnosti-chrám-planeta-hvězdokupa oprostil jsem se od hmoty a má mysl cestovala celou Galaxii. Náhle jsem se začal stahovat zpět, v bezprostřední blízkosti mé tělesné schránky se objevil temný stín... | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 16:30 | |
| Yavin 4 Chrám Jedi
Temný stín tě vytrhl z transu a ty jsi byl opět při plném vědomí. Když jsi se ale rozhlédl nikdo tam nebyl ani jsi nikoho necítil v síle. KDyby jsi měl meč stačilo by prolomit zeď. Napadlo tě. Opět jsi přemýšlel co udělat. Tvůj jediný nápad byl pokusit se opět ponořit do síly a najít východ. Jestli tam ovšem nějaký takový snadný východ byl. Ani by tě nepřekvapilo kdyby tam nebyl. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 16:51 | |
| Yavin 4 Chrám Jedi
Obnovil jsem svou meditaci, ale než jsem se stačil zcela oddat Síle objevil se znova temný stín. Tentokrát jsem udržel soustředění a pokusil se přiblížit. Temnota se zaostřovala a nadosah ruky se zjevila postava v kápi. Vítej, poutníče! Promluvil neznámý v cizím jazyce a přec jsem mu rozuměl. Ukážu ti snadnou cestu, kterou se z této místnosti dostaneš. Náhle se postava o krok stáhla a já cítil hřejivý pocit v zádech. Oddej se Síle a ona ti ukáže pravou cestu, ač může být trnitá. Stál jsem před osudovým rozhodnutím.............a zvolil.
Procitl jsem a zamířil ke dveřím ze staré duraoceli - Nic není takové, jak se zdá. - zaslechl jsem. Soustředil jsem se na východ a na staré desce se objevilo madlo, sáhl jsem po něm a otevřel. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 16:57 | |
| Chrám Jedi
Vešel jsi do další místnosti.Místnost byla mnohem větší než první.Na zemi byl písek. Každý tvůj další krok znamenal křupání písku. Byli zde tři cesty. Jedna do kobek. Druhá do stok. A do třetí si neviděl.Přemýšlel si co tohle může znamenat. V hlavě ti opět promluvila Mara. Je až pozoruhodné jak rychle jsi se dostal ven. Řekla a malinko se odmlčela. Zde záleží jen na tvém ůsudku.Všechny cesty vedou k cíli...jedna je dlouhá jiná krátká...Rozhodni se jak myslíš Její hlas zmizel stejně rychle jako přišel.
Tak jen pár věcí. 1, Za cizí postavy se nemluví(alespoň ne se mnou) 2, Sice výborně posunuješ děj ale někdy až moc ale to mi nevadí tolik jako 1. Ruplikon | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 17:15 | |
| Chrám Jedi
Zvolil jsem třetí. Jelikož jsem vyrůstal na Hapesu v relativním luxusu, stoka ani temné kopky mne nelákaly. Neznámo sice nebylo zrovna lákavé, ale rozhodl jsem se důvěřovat instinktu. Cesta byla spletitá a po chvíli ústila do větrací šachty. To byla výhra - odvětrávací průduchy chrámu byli dostatečně prostorné, že se do nich vlezl pohodlně i Wookie. Stačilo se držet závanů vzduchu a brzy jsem se dostal k vyústění šachet. Ještě jsem to nikdy nezkoušel vyskočit tak vysoko, ale něco mi říkalo, že to dokážu. Spojil jsem se se Sílou a skočil - málo - nechal jsem se vést životadárnou energii a jako bych chtěl udeřit blížící se podklad, máchl rukou a Síla se mi skumulovala pod tělem a vyzdvihla mě z průduchu. Pach vlhké džungle udeřil na mé čichové receptory - byl jsem venku. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 17:47 | |
| Yavin 4
KDyž jsi vyletěl ven.Uzávěr kterým jsi se sem dostal se uzavřel. Nedaleko byli dveře. Šel jsi k nim ale by jsi uvězněn v silovém poli. Nejde to co? Uslyšel jsi za sebou kovový hlas který patřil droidovi. Když jsi ho uviděl poznal jsi ho ihned. Byl to c3po droid Luka Skywalkera , před ním byla postavena konzole. Přejete si něco Jedii? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:00 | |
| Yavin 4
Ano C3PO, chtěl bych se odtud dostat. promluvil jsem již trochu nervózně Dají se to pomocí té konzole otevřít dveře nebo odklonit to silové pole? Pohlédl jsem na neurčitou tvář droida, ač jsme byli venku z chrámu, leskl se jakoby právě prošel údržbou. Něco tady podezřele zavánělo (metafora) | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:03 | |
| YAvin 4 chrám Jedi
Jistě dají se otevřít pane Jedii ale já nemohu ... Řekl a pomalu začal odcházet z místnosti. Na konzoli jsi neviděl takže by jsi pomocí síly nezvládl nic. Jediná naděje byl odcházející droid. Vyšel ze dveří, otočil se a chystal se je zavřít... | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:16 | |
| Yavin 4
Droidovi mé uvěznění zřetelně nevadilo. Počkej! a svůj pokyn jsem zdůraznil pomocí Síly Je v tvé paměti ještě zapsána mise u Endoru? zřetelně jsem jej upoutal a on se vydal zpět - Toho se dalo využít -
Co si přejete vědět pane? zeptal je C3PO
Jen jednu věc... odmlčel jsem se a soustředil se na tok Síly ...zda-li se ti líbilo létání? a nadzvedl jsem jej trochu neohrabaně do vzduchu. Droid začal se svým : Jééminkote... | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:25 | |
| YAvin 4
Droid padl na zem když se z nenadání tvé spojení se silou přerušilo. Ve dveřích se objevila nová postava. Skoro dovumetrový Kel Dor. Zdravím tě učedníku Řekl a nechal slova viset ve vzduchu. C3PO mezitím odešel. Mistrině Jade si přeje abych ti pomohl s dokončením výcviku. Domluvil a odešel ke konzole.Několikrát stikl tlačítko a ty jsi byl volný. Jsem Trash Poli Představil se a podal ti ruku. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:26 | |
| - Ruplikon napsal:
- YAvin 4
Droid padl na zem když se z nenadání tvé spojení se silou přerušilo. Ve dveřích se objevila nová postava. Skoro dovumetrový Kel Dor. Zdravím tě učedníku Řekl a nechal slova viset ve vzduchu. C3PO mezitím odešel. Mistrině Jade si přeje abych ti pomohl s dokončením výcviku. Domluvil a odešel ke konzole.Několikrát stikl tlačítko a ty jsi byl volný. Jsem Trash Poli Představil se a podal ti ruku. Nemluv za jiné postavy hraješ jen sám za sebe!Ruplikon | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:39 | |
| Yavin 4 Těší mě.Podal jsem mu také ruku. Tato rasa, ač byl pro ni kyslík jedem, se vyznačovala, právě kvůli svému hendikepu zraku a čichu, nesmírně častou citlivostí k Síle. Předpokládám, že vás mám oslovovat mistře?Mimoděk jsem nadhodil... Co pro mne ještě chystáte?...a s úsměvem zakončil své tázání. PS: Snad ta jedna věta tolik nezasáhla do příběhu. Bylo to nezbytné C3PO je hrozně ukecaný. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:44 | |
| Yavin 4 Akademi Jedi
Věřím že nic co by jsi nezvládl Řekl a vyšel s tebou ven. Byli jste na malém nádvoří.SLunce zase pražilo jak jen to šlo. Thras mírně vzpomalil a pokynul ti rukou aby jsi šel první. Jo abych nezapoměl. Řekl a hodil po tobě světelný meč. Nebyl to tvůj meč ale vzal sis jej. Když jsi se na něj podíval zjistil jsi že je nastaven na nejnižší intenzitu a byla v něm pojistka takže to nešlo přepnout. Mistr se usmál když viděl že tě to zklamalo. Hodně štěstí, budu tě sledovat shora. Při slovech "shora" ukázal na malou kopuli ze které byl vidět celý prostor na kterém si stál. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:54 | |
| Yavin 4 Akademi Jedi
Nechal mě stát na nádvoří a přesunul se do kopule. Došel jsem do středu malé plochy, připravil si světelný meč a napnul všechny smysly. Nad nádvořím něco přelétlo a v dálce jsem zaslechl důvěrně známý vrčivý zvuk. Zase utekl. Utrousil jsem potichu Ještě, že má náustek. a pak se zjevil můj nový úkol. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 18:58 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Naproti tobě stáli dva droidé. Díky chrámovým archivům jsi poznal že jde o Droidy z klonových válek. Ale ten jeden byl zvláštně modfikován. První třímal v ruce blasterovou pušku.Druhý měl v ruce dva stříbrné válečky. Dobře jsi věděl co je to. Byli to světelné meče. První droid vypálil , před jeho střelou jsi dokázal uskočit. Když jsi se zvedl blížil se k tobě droid se světelnými meči. Jejich modrá barva se strácela s oblohou.
Nenič je najednou nepopisuj více útoků...zaměř se a rozepiš jeden... Ruplikon | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 19:14 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi - souboj
Vykryl jsem jeho první výpad a odskočil stranou. Aaa Droid s blasterem mi ožehl rameno. - Takhle to dál nejde, ten blaster mě moc ohrožuje. - Uhnul jsem dalšímu výpadu mečů a pokusil se použít nově objevenou schopnost z šachty. Zaměřil jsem Sílu a .... stroj se rozmázl o jeden z kamenných sloupů lemujících nádvoří. Budu se to muset neučit ovládat. Procedil jsem mezi zuby. Mohl jsem se začít naplno věnovat boji s mečem.
Tenhle droid musel projít hodně modifikacemi, neboť mé dorážení výtečně kryl a jeho bleskové nevypočitatelné výpady mi dávaly zabrat.
(Dneska musím končit, můžeš přidělat pár dojmů ze strany robota, ale zítra si to dobojuju sám. dík Knight) | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Mon Jul 14 2008, 19:31 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi
Robot stále dorážel. Mezitím co jedním mečem ůtočil , druhým vykonával výtečnou obranu. Proniknout do jeho obvodů bylo zatím velmi nebezpečné a riskantní. Mistr Trash sledoval vše velice důkladně. Vypadal jako by si snad snažil zapamatovat vše co učedník dělá. Droidprávě dokončil otočku ve které se pokoušel zasáhnout levou nohu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight Tue Jul 15 2008, 10:37 | |
| Yavin 4 Akademie Jedi - soubojTěsně jsem uskočil, ale ošlehlo mi to kus tuniky. Kdo by řekl do stroje, že umí takhle bojovat - Pokusím se to ještě prodloužit - Trvalo mi asi 8 minut, než jsem nelezl v jeho stylu boje trhlinu, v intervalech zhruba 120 sekund opakoval stejný výpad, který však vždy doplnil jiným manévrem. Počkal jsem si na tížený okamžik a vykryl výpad, šťouchl pravou nohou do kolenového servomotoru droida, což jej donutilo k rozptýlení pozornosti a ve chvíli, kdy se po mé noze ohnal mečem, jsem svůj meč přesunul na levou stranu stroje a uskočil. Automatické pohyby se dridovi nevyplatili, při tomto manévru si překřížil své mechanické ruce a ve snaze opět zaujmout bojový postoj ji uťal levou ruku v zápěstí. - Výborně - pomyslel jsem si. Technika mého protivníka se sice po ztrátě jedné zbraně mírně změnila, ale již se nemohl bránit a útočit současně. Po necelých dvou minutách udělal plecháč chybu a v podstatě mi spadl na meč. Ač mé ostří nebylo nastaveno na plný výkon, malý pohyb mého předloktí poslal několik jisker po obvodech stroje a on zkratoval. Myslel jsem, že mám vyhráno, otočil se k mistru Trashovi a uklonil. Ale droid se restartoval a již beze zbraně se chystal na útok ze zadu. V ten okamžik jsem slyšel jen zavytí, šum větru a poté rachot součástek a vítězné vrčení. Dreyi, pojď sem.radostně jsem uvítal svého Vornskra Ty si zase utekl, já tě snad odstěhuju na jiný měsíc Yavinu.vyhuboval jsem mu z legrace, ale byl jsem rád, že mne ušetřil ostudě z nedbalosti. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Knight | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Knight | |
|