| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|
+54Xavier taggmaster werticalx Kulibrach Darth Loki Darth kini Satori czmajkl Hydrogena Orita-kill Shaf bane Tsuna Pavel501st Aggofan Ireas Elinor Yall adys Tyler Widowmaker Prophet J.T.Bansbi ScorpiO Gralen joemandel Syntax An-Drew Deer William Vikinger Jakkob Killer Ultimate Cody Darth Eternal Hatred Wrait robkill Rocko Luthriel Darth Kal Padme von Kell Hard Tomy Darth Gryat Lance Stone Darth Assmondeus LaMpA revan004 Tik & Tok Ruplikon darth t-error lord mikerrus Mandalorian Horox Potan von Kell Undertaker Derk Yall 58 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kulibrach High Jedi General
Poeet p?íspivku : 493 Age : 31 Vyznamenání : za spolikání tepelných detonátorů Registration date : 29. 10. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Dec 01 2012, 16:43 | |
| Zdar lidi, jaký je rozdíl v ToRu mezi Sithským Inkvizitorem a Assassinem? Co si vybrat, výhody, nevýhody atd? | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Dec 01 2012, 18:18 | |
| Assassin a Sorcerer jsou advanced classes od Inkvizitora
Assassin: double-bladed lightsaber; melee tank/melee dps, infiltrator Sorcerer: single-bladed lightsaber; dps/heal | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 493 Age : 31 Vyznamenání : za spolikání tepelných detonátorů Registration date : 29. 10. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 02 2012, 02:06 | |
| Ah tak, dík za osvětlení. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Fri Dec 07 2012, 16:39 | |
| hrdinové KotORů v SW:TOR - Spoiler:
Meetra (Jedi Exile) a Revan
| |
|
| |
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| |
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sat Dec 08 2012, 19:19 | |
| Nemůžu si pomoct, ale ten Revan vypadá fakt debilně, na to si asi nezvyknu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 09 2012, 15:09 | |
| Něco pod tou maskou být musí | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Dec 10 2012, 09:58 | |
| Ale rekneme ze kazdy mel asi svoji predstavu.. No, ale taky chapu, proc udelali nejakej oblicej... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 23 2012, 18:52 | |
| Nemám tu hru rád... přešli na F2P a smazali mě starý postavy | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 23 2012, 18:56 | |
| Tak nevim, ale postavy do 15 lvl asi nebude škoda a pokud jsi měl ty z dřívějška na vyšším, tak jsi si musel vybrat jaký smažeš. Nikdo netvrdí že to musíš hrát. Výhoda placenýho acc. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 23 2012, 18:57 | |
| 3koda, neškoda, stále je to ztráta do toho investovaného času a vztahu co si člověk k těm postavám utvořil. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 23 2012, 18:58 | |
| Jde mi o princip, že asi 50 hodin hraní je najednou v kelu a ta blbá hra se mě ani nezeptala, ani neoznámila nic... Jenom to pak zapnu s tím, že "hurá, je to zadarmo" a čumím jak puk, že nemám žádnou postavu na hraní... | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Dec 23 2012, 19:00 | |
| Tak pokud investuješ čas do 8 postav na 15 lvl, tak jsi dobrej, to by mě nebavilo. Jsem si to musel po půl měsíci předplatit, jinak bych to nemohl hrát. Pokud je to daný tim free předtim, to bylo asi lvl neomezený (max 50) tušim, tak pak je to škoda.
Jo, tak to je pak něco jinýho. To nase.e. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Dec 24 2012, 01:15 | |
| na jedné planetě jsem našel lokaci "Serenity Valley" (if you know what I mean) | |
|
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Mon Dec 24 2012, 23:08 | |
| | |
|
| |
werticalx Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 15 Age : 30 Registration date : 02. 01. 13
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jan 02 2013, 14:40 | |
| zdravím ľudia, chcel by som sa spýtať či to odtiaľ niekto pravidelne hráva a či by niekto nemal záujem to hrať v skupine, takým spôsobom aby sme išli od začiatku a hrali to vždy spolu, najlepšie keby sme boli štyria a každý by si zobral jednu class a vôbec potreboval by som niekoho, kto ma do toho širšie zasvätí, ukáže mi možnosti, pomôže mi a podobne momentálne hrám za Troopera (Vanguard, Lvl 14, Coruscant) a radšej by som to hral s niekym ako sám | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Jan 06 2013, 13:03 | |
| Já to hrál víceméně pravidelně a mam to placený, takže zase budu, akorát teď jsem hrál ME tak jsem na to neměl čas. Jinak Tam mam BH 50lvl a několik dalších postav. Snad nebude problém se domluvit a hrát s určitou postavou spolu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Jan 06 2013, 17:20 | |
| no ja mám ME3 na ps3 pomaly sa do toho dostávam a neviem TOR si platiť asi nebudem keďže nezarábam a našporené peniaze viem využiť aj inak než dať 60€ na pol roka na MMO je tam až taký brutálny rozdiel medzi plateným a neplateným?? ja som si zatiaľ všimol zopár mission rewards a rest area exp. ale to zatiaľ robím len questy takže som ani nič iné veľmi nehľadal s kamošom sme teraz začali odznova ale to hráme len tak po hodinku denne ja som Jedi knight on Consular, ešte sme len na Tythone lvl asi 8,9 a potom mám ešte Sith Assassin lvl 14, toho troopera som už zrušil veľmi ma to nebavilo | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Jan 08 2013, 12:05 | |
| Tak rozdíly jsou převážně v mulťáku, pokud ti stačí jen příběh, tak ten je neosekanej, jinak ve free máš omezený vesmírný mise, raidy a takový + nemůžeš mít fialový itemy, máš omezenou banku, nemůžeš tušim dávat věci kámošovi přes trade, můžeš mít jen dvě postavy a pár dalších. Jinak jak řikam příběh je stejnej/neosekanej. Tak samozřejmě že když na to nemáš nebo to nehraješ často a nemůžeš nebo nechceš do toho dávat peníze, tak ti nikdo nenutí. pokud jsi to zatim hrál jen ve free, tak ti to možná ani nějak nepřijde osekaný. Joo, trooper mě taky nebavil, taky jsem ho smazal. Mam dva BH, jednoho Sith Wara, Sith Inqv., Jedi Knight, Jedi Consular a to je asi vše. ale skoro všechyn lvl pod 20 krom SW a BH. njn, mam radši impérium. | |
|
| |
taggmaster Adept
Poeet p?íspivku : 39 Registration date : 23. 07. 10
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Jan 08 2013, 16:03 | |
| Když se dělají poctivě všechny questy, tak kolem toho 23. levlu se začnou projevovat XP redukce. Vždy je to možné PVP nebo Flashpointy dohnat, ale s týdeními omezeními to může být problematické. (5x PVP Warzone, 3x Flashpoint, 3x Vesmírné mise) Nejde to potom hrát moc intenzivně. | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Tue Jan 08 2013, 18:02 | |
| njn, ja hrám free a mám BH a JC oboch na lvl 10 a sekol som s tým. Samozrejme ma mohlo napadnúť, že to nebude ako normálne hry, kde sa dá za hodinu nahrať aj dva lvly alebo viac. Ale tu to berie dosť času na ďalší level a to aj pri "čistení" kadiaľ človek kráča.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jan 09 2013, 15:26 | |
| ako zatiaľ toho nemám veľa za sebou ale tak možno vo vyšších leveloch až zistím o čo prichádzam tak skúsim aj zaplatiť hoci len na mesiac aby som si to omrkol ale tak zatiaľ si myslím, že netreba | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jan 09 2013, 15:30 | |
| Ako keby to bolo ako napríklad v GW2, že zaplatíš iba raz a dosť, tak by som možno nemal ani problém si našetriť a zaplatiť, ale platiť každý mesiac, za hru ktorú zapnem sova trikrát týždenne mi príde nezmyselné.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Wed Jan 09 2013, 16:54 | |
| to je jasné že by som to neplatil keby som vedel že to nebudem hrať o chvíľu matury a potom budem mať času habadej | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) Sun Jan 13 2013, 12:03 | |
| Kdyby chtěl dneska někdo s něčím v tor/u poradit nebo pomoct, tak tam budu asi celej den na nicku Corrion (Impérium BH). | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
| |
|
| |
| Star Wars: The Old Republic MMORPG) | |
|