OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Výcvik pro Darth Gryat

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Výcvik pro Darth Gryat Empty
PříspěvekPředmět: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 12:05

Corusant - Chrám Jedi - Donův pokoj
Viděl jsi stíhačku svého otce viděl jsi jak uhýbal před blasterovými výboji a tys byl u toho...
Viděl jsi to jako kdyby to byla skuutečnost.Pak jedna střela lod zasáhla a lod se roztrhala na kusy...
Vykřikl jsi NÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ale bylo by to jako kdybys byl u toho,v té lodi co lod tvého otce sestřelila,viděl jsi tu postavu v kápi a cítil jsi z ní sílu temné strany...
Byl to temný pán ze sithu...
Pak se ta postava v kápi otočila na tebe a spustila:Blíží se to,blíží se konečná bitva...Pak se ten sith začal smát,smát se ti do tváře...A tys byls rozzlobený rozhněvaný...
Pak ses probudil celý upocený-byl to sen...

-------------------------------------

TAk ted popiš pokoj a ten sen z tvého pohledu
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:00

Corusant-Chrám Jediů-Donův Pokoj
Byl jsem celkem vyděšen, ale snažil jsem se uklidnit! Přetočil jsem se na bok a uviděl jsem svůj stůl se židlí! Stůl byl prázdný,ale na židli bylo opřena menší část mého padawanského úboru! Hned vedle napravo byla skříň. Ta skříň byla prázdná! Vedle nalevo od stolu byly velké tlusté dveře z pevného kovu. Pak už byla jen zeď a před postelí byly moje Jedijské boty.
Vstal jsem a šel jsem si sednout na židli. Začal jsem rozjímat o své noční můře. Proč se mi pořád zjevuje!? Proč?Proč neustále zažívám ty traumata ze smrti svého otce! A kdo vůbec byl ten Sith? A co znamenají ty slova? Blíží se to,blíží se konečná bitva…. Řekl jsem nahlas. Musím zjistit co to znamená! Stále jsem byl ještě trochu rozrušen z toho snu, ale na ten pocit jsem úplně zapomněl! Po asi 5 minutách přemýšlení o tom snu a o těch pocitech co jsem zažil, o tom temném muži. Jsem znovu usnul!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:06

Usnul jsi ale ani ne za půl hodiny spaní někdo zaťukal na dveře...
Vyletěl jsi z postele a otevřel jsi...
Za dveřmi byla padawanka krásná a hned na tebe vyhrkla:Ahoj ty seš ten novej?Trochu starej ne?Ani tě nenechala odpovědět a už k tobě do pokoje vlítla sedla si na postel a prohlížela si tvůj světelný meč...
Najednou z ní vyšlo:Jmenuju se Lorana Rinkel a jsem padawankou Ki Adi Mundiho a musíš jít před radu a to hned...
Pak vyšla před tvůj pokoj:Tak jdeš?
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:15

Ano, jistě jenom si musim vzít boty!
Rychle jsem skočil do bot, vzal jsem si svůj světelný meč a utíkal jsem za Loranou. Když jsem ji doběhl nebyla ještě ani na konci chodby kde byly pokoje spousty padawanů. Bylo tam pár velkých oken a asi 20 pokojů! Došli jsme na konec té chodby, a já jsem chtěl rozpoutat nějakou konverzaci, abych zapomněl na ten hrozný sen! Tak jsem se zeptal Jak dlouho už jsi padawankou?
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:21

Corusant - Chrám jedi - Chodba
Nad tou otázkou se jenom uchechtla a řekla:Celej svůj život vzali mě sem když mi byl jeden rok!
Pak jste dorazili k Radě - k místnosti která byla před místností rady...
V té místnosti se Lorana zastavila a ukázala rukou:Tak ted běž ty k radě potřebuje s tebou mluvit...

---------------------------

tak ted popiš myšlenky před radou a popiš Radu a ještě ses zapoměl před dámou představit Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:33

Corusant - Chrám Jedi - Mistnost s Radou Jedi
Děkuji ti Lorano. Ani nic neřekla a odešla.
Byl jsem trošku nervózní a taky jsem se těšil zároveň že poznám velkou radu Jedi osobně! Než jsem stihl zaťukat slyšel jsem Vstup mladý padawane. Poznal jsem že to byl hlas známého mistra Jedi, Mace Windua! Když jsem vstoupil a stoupnul jsem si doprostřed místnosti, uviděl jsem celou radu Jedi. Byly tam všichni osobně! Byly tam: Mistr Plo-Koon, Mace Windu, Mistr Yoda, Ki-Adi Mundi, Sease Tiin, Shak Ti, Even Piell, Opo Rancisis, Adi Gallia, Coleman Trebor, Eeth Koth a dokonce i Depa Billaba! Předstoupil jsem do velkého kruhu uprostřed místnosti a pozdravil jsem! Dobrý den, Mistři!
--------------------------------------------------
no.... jo! vidíš na to jsem zapoměl! hh. teď už nebudu tak nezdvořilý! Very Happy Jak se ve Sw vlastně zdravej? Very Happy Very Happy
a promiň že jsem mluvil za Mistra Windua! bylo to nezbytné!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:39

Corusant - Chrám jedi - Rada
Všichni v radě tě sledovali a nakonec se slova ujal samotný mistr Yoda:Zdravím tě mladý padawane,mistra přidělíme ti my!Tvým mistrem mistr Mundi se stane...Všimli jsme si žes s jeho padawanku seznámil ses a trápení ty zažíváš ve svých snech smrt svého otce prožíváš ale než se staneš mistrovím Mundovým padawanem zkoušku složit musíš...
Po těchto slovech jsi jen přikývl a vydal ses do tělocvičny-mistr Mundi ti vizí to místo ukázal...
Tak ses vidal do tělocvičny...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:48

Corusant-Chrám Jedi-Rada-Tělocvična
Rozloučil jsem se s radou a odešel jsem! prošel jsemtřemi dlouhými chodbami velkou místností kde je vchod do chrámu a potom jsem se dostal ke dveřím! Byl jsem nervózní a zároveň jsem přemýšlel co mi dá asi Mistr Mundi za úkol! Vešel jsem a uviděl jsem tam čekat Mistra Ki-Adi Mundiho. CHtěl jsem ho zeptat jak se sem dostal tak rychle, ale Mistr mě přerušil!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 13:56

Corusant-Chrám Jedi-Rada-Tělocvična
Mistr Mundi řekl:Tato zkouška se bude skládat z více částí...Pokud je splníš výcvik bude u konce avšak pokud ne budeš vyhozen z chrámu jediů a bedlivě sledován...
Pak dal znamení Loraně která ihned aktivovala meč a zelená čepel jejího meče se rozsvítila...
Ale ted je to jedna část ukaž co umíš...Poraz Loranu v souboji...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 15:14

Corusant-Chrám Jedi-Tělocvična
Vždyť přece Jedi nepoužívá Leightsaber když nemusí!, podle mne to není správné! sice s odporem ale jak mistr řekl... musím! jsem zapnul svůj světelný meč! chtěl jsem protestovat ale mistrovi se nesmí odporovat!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
na tohle jsem se na Akademii Sithů dvakrát nachytal! a furt nvm jak na to odpovedet! Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 16:43

Pustil ses do boje s Loranou i kdyžs nechtěl ale Lorana tě jakoby nechala dostat se k ní k tělu abys to měl jednoduší...
Potom jsi předvedl ůžasné kombo a vykopls Loraně meč z ruky a srazils ji na zem...
Pak se ti v hlavě ozval hlas který jsi slyšel ve snu:Zab ji.Ozvalo se ti v hlavě...
A mistr Mundi čekal co uděláš...

---------------------------------------

No znáš mě já sem zkrátka takový hlavně se nenachytej protože pujdem do terenu
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 16:53

Ten hlas mě stále mučil tím Zabij ji! když to řekl po 4 tak už naštvaně křičel, ale já jsem vypnul světelný meč a odstoupil jsem od Lorany! Ten hlas to vzdal. Bylo mi jasné že to nemohl být moje podvědomí, mě ta možnost ani nenapadla! Musel to být někdo jiný, ale tím jsem se teď netrápil. Zastrčil jsem svůj meč za pas a čekal jsem co misrt Mundi řekne!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:02

Výborně Done když ted vím že nepodlehneš temné straně tak půjdeme na misi ale je zde ještě jeden úkol...
Pak ti dal znamení abys šel za ním a tys šel...
A šli jste pod sklepy,pod drtiče odpadků k chodbě ve které byla tma a na konci chodbi byly dveře a ještě jedna věc-bylo to tam nasáklý temnou stranou...
A dál za ty dveře musíš jít sám a tys šel...
Za dveřmi byla postava v kápi asi stejně vysoká jako ta postava ve snu ale všiml sis že ta postava se vznášela...Proto si nemohl určit její výšku...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:13

Corusant-Chrám Jedi-Někdě pod Chrámem v temné místnosti

Kdo to je? Pomyslel jsem si. CHtě jsem se zeptat kdo to je, ale čekal jsem jestli něco ta temná postava řekne! Ta doba co jsem tam stál, mi připadal jako milion let, ale bylo to sotva jedna minuta! Snažil jsem se udržet v klidu! Byl jsem přessvědčen že budu potřebovat svůj světelný meč, ale vzpomenul jsem si na jednu větu kterou mi kdysy někdo řekl! ,,Jedi nikdy nepoužívá svůj světelný meč, pokud nemusí!" a tak jsem se snažil se uklidnit!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:21

Čekal jsi co temná postava řekne a najednou řekla:Blíží se to,blíží se konečná bitva...
Projela tebou vlna zuřivosti a hmatal jsi po světelném meči...
Ale postavu jsi neviděl-byla k tobě otočená zády a byla tam tma...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:26

Kdo jsi? Kdo jsi a co to znamená? Zavolal jsem. Nervózně jsem tam stál, ale nenechal sem se vyrušit, ale stále jsem měl pevně v ruce světelný meč stále ještě připnutý na opasku! Těžce jsem se přinutil pustit meč a uklidnit se! O pár kroků jsem se přiblížil ke té postavě a tam jsem zůstal stát!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:33

Postava v kápi dopadla na zem a ty ted vidíš že je stejně vysoká jako ty...
Znamená to že brzy zemřeš...Ale můžeš tomu zabránit...Stačí se přidat k nám...můžeš mít moc a bohatsví...
Pak se postava k tobě otočila čelem a ty jsi viděl že to je kopie tebe byl jsi to ty!
Postava zažehla rudý světelný meč a odhodila tě na zed...
Projela tebou vlna zuřivosti a chtěl jsi pomstít svého otce...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:41

Ne, ne, Nepřidám! Z těžkostí jsem se uklidňoval! Když jsi já, tak mě nazabiješ! protože by jsi umřel se mnou! Překonal jsem se a nezažehl jsem meč, ale čekal jsem co ta temné postava udělá!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 17:54

Jakto?Ty se musíš přidat jinak zemřeš...
Ty se stále přemáháš:Ne nikdy!
Za tohle budeš litovat...Budeš litovat dne kdy ses narodil...
Pak postava zmizela a před tebou se objevil mistr Mundi:Výborně padawane...Pojd jdeme před radu...Pokud mi dají svolení budeš mým padawanem...
A šli ste před radu...

Rada
On nepodlehl temné straně...Může se stát mým padawanem???Zeptal se mistr Mundi...
NE!!!!Řekl mistr Windu:Ty již jednoho padawana máš padawanem mistrině Shaak Ti se stane...Mistrině Ti ztratila padawana...

Chodby
Šel jsi s mistriní Ti po chodbě chystali jste se na první misi na vyšetření únosu senátora kterého měli zajat a zabít...Dozvěděli jsme se to od jednoho z našich zvědů a ted jsme šli do hangáru...
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:02

Corusant- Chrám Jedi-Chodby-Hangár
Mystrině, mohu se zeptat kam poletíme? Mistryně mi neodpověděla! šli jsme velkou širokou chodbou. Když jsme došli do hangáru Mystrině Ti mi zodpověděla moji otázku!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:10

Konec výcviku USPĚLS
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:12

Joooo! hehe! já jsem rád! cheers Very Happy :sunny: mam z toho vánoce! santa lol!
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:12

ted te čeká mise a musí byt aspon 5 stranek
Návrat nahoru Goto down
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitimeFri Jul 18 2008, 18:16

ok! Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Darth Gryat   Výcvik pro Darth Gryat Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Výcvik pro Darth Gryat
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: