| Imperial-class Star Destroyer | |
|
+10rybaflei vooj-tae Xavier Dash Darth Gryat Mandalorian Ruplikon Darth Assmondeus Potan von Kell Derk Yall 14 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dash V.I.P.
Poeet p?íspivku : 520 Age : 31 Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Fri Aug 01 2008, 11:45 | |
| Třeba by to spolkli nic proti rebelům ale co já vím kdo by jim velel No nevím hele mon cal je celkem silná lod má hodně iont kanonů atd... to by bylo vyrovnaný možná ne to je dohad | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Fri Aug 01 2008, 12:48 | |
| bylo, ale nakonec by zajiste Imperium po pravu vyhralo _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Fri Aug 01 2008, 13:01 | |
| No ale v bitvě se na férovku 1 na 1 nehraje Mon cal je sice stejně dobrej, ba lepší, ovšem rebelové ve flotile můžou mít tak max 2-3, ta zo impérium může mít klidně 20-30 ISD. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Dash V.I.P.
Poeet p?íspivku : 520 Age : 31 Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Fri Aug 01 2008, 13:08 | |
| No hele v bitvě o katanu kdyby ten mon dorazil džív tak na ferovku mohl jít.KAždopádně ty počty jsou bohužel v době největší slávy.Ale byla by to krása. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Fri Aug 01 2008, 15:07 | |
| jo, to by byla skoda ze v Ep. 6 nejsou rozpracovany bitky mezi lodemi _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Wed Aug 27 2008, 18:01 | |
| Tak když se dělala E 6. tak nebylo zas tak snadný vytvářet nějaký spešl efrekty ve vesmíru s všema možnejma loděma a jěště stíhačky mezi to. A co se týče barvy tak válěčné lodě mají zásadně šedou barvu (kromě případných doplňků a čestných znaků) takže bych řekl že je celkem OK | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 17:46 | |
| Tak se štítama vás opravim, štíty samozřejmě bráněj i před pevnou hmotou, jinak by si každej zbloudilej šutr prolít a něco zrušil...no Derku zklamal si mě, proč by jako nemohli vyletět stíhačky? Štít je polarizovanej, nepustí nic dovnitř, ale ven všechno, to by nemohli ani střílet... pohltí dokonce i plazmu od yuuzhan vongů, ale pochybuju že to byla plazma jakou vnímáme my, plasma je těžko popsatelný skupenství, no vlastně zionizovanej plyn, a oni maj skoro odpařenou horninu... generátory nahoře nevaděj, sou pořád pod štítama a dát je dovnitř tak tu chybu udělala naposled obchodní federace a Anakin jim ukázal proč to neni uplně vhodný | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 17:49 | |
| - vooj-tae napsal:
- generátory nahoře nevaděj, sou pořád pod štítama a dát je dovnitř tak tu chybu udělala naposled obchodní federace a Anakin jim ukázal proč to neni uplně vhodný
Tak oni tam ve skutečnosti ty štíty nejsou Když se koukneš na nějakej Cross section obrázek tak sou jinde _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 17:55 | |
| on to nebyl generátor štítů ale reaktor... to je fuk, já chtěl říct že nic jadernýho by nemělo bejt v hangáru... | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 18:01 | |
| - vooj-tae napsal:
- .no Derku zklamal si mě, proč by jako nemohli vyletět stíhačky?
.... Já to psal v souvisloti s tim jak to psal on a jak jsem to v tehdejší chvíly pochopil ::derkyaled:: ....pochyby o nadřízeném důstojníkovi můžou skončit degradací, tak pozor - vtip | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 18:05 | |
| nojo, ale moff je politická funkce a já sem pěchota takže mi mužeš leda tak... vyleštit uniformu | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 18:07 | |
| tak ještě sem neviděl mofa leštit někomu uniformu spíš naopak | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Sep 08 2008, 18:19 | |
| No, znám jednu planetu, kde je fakt banthí ***** co dělat, seržant tam denně na každého řve, je tam pařák, žádná ženská a všeho nedostatek, a ty nějak sedíš do těch nadějných c tam vždy posíláme.
Mimoto, třeba jsem moff, ale když mám mezi důvěrnými přátely vůdce Impéria, několik generálů a admirálů, tak mi dones čaj, vojáčku ::derkyaled:: - vtip | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Tue Sep 09 2008, 20:17 | |
| já sem vůdce Vaderovy pěsti, uvědoom si že nejsem řadovej vojáček, já sem plukovník! ale sme na jedný lodi, takže mír? Imperium reget! (doufám že sem to vyskloňoval správně, latinu už sem rok neměl...) | |
|
| |
rybaflei Padawan
Poeet p?íspivku : 71 Age : 34 Registration date : 26. 09. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Thu Oct 02 2008, 20:21 | |
|
PODLE MNE SE MOC HODI NA UTOK A TRANSPORT ALE NA OBRANU? NIC MOC
| |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Oct 20 2008, 20:06 | |
| - Darth Gryat napsal:
- Rozkoz 66 jsem přežil protože jsem unikl s Mistriní Shaak Ti z chrámu, po té jsme chvilku přežívaly na neurčené planetě (ty by jsi na nás poslal vojsko!) pak jsme spolu zabily Vadero učedníka Jacoba Niona!
no tak...svůj vycvik pod mym vedenim si sem tahat nemusel... | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Apr 04 2010, 22:51 | |
| | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Dec 19 2010, 15:50 | |
| trosku "vylepsene" ISD, ISD Conqueror: ISD se superlaserem vyrobenym na Naboo, znicil jednu planetku v systemu Mustafar pak jej stihl stejny osud jako vsechny vecicky se superlaserem... uz jen cekam, kdy namontuji superlaser na AT-AT ci na TIE btw. ISD Conqueror sou dva jeden se superlaserem, druhy bez _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Dec 19 2010, 15:58 | |
| hm superlaser na TIE by byl zajímavej _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Dec 19 2010, 16:22 | |
| jj zvlast kdyz si uvedomis ze pripadnou sachtu torpedama nezasahnes _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Dec 19 2010, 17:36 | |
| no ale to TIE by muselo byť pekne velke aby dokazalo znicit planetu samé | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Dec 19 2010, 17:59 | |
| v klidu Twenti Ion Engines Two thousands Ion Engines _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Sun Dec 19 2010, 22:39 | |
| Upřímně, tohle mi v galaxies tcg, jak je mám i rád, připadlo jako totální blbost ... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Walldstein Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 06. 03. 11
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Mar 07 2011, 13:59 | |
| - Darth Gryat napsal:
- Rozkoz 66 jsem přežil protože jsem unikl s Mistriní Shaak Ti z chrámu, po té jsme chvilku přežívaly na neurčené planetě (ty by jsi na nás poslal vojsko!) pak jsme spolu zabily Vadero učedníka Jacoba Niona!
Já ti do toho teda nechci nějak kecat...ale Shaak ti se rozkazu 66 ani nedožila...viz vystřižená scéna z ep3.: https://www.youtube.com/watch?v=8l-44bYXlxE | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer Mon Mar 07 2011, 14:14 | |
| to je pěkný, ale kanonická smrt Shaak Ti je ta z The Force Unleashed, kde podlehne Starkillerovi _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Imperial-class Star Destroyer | |
| |
|
| |
| Imperial-class Star Destroyer | |
|