| Vaše nejoblíbenější lod | |
|
+47czmajkl Satori Darth Loki Aggofan Vojta Cross Gryfin Darth Anor Darth Vedrem muuurgh2 Jaldithas J.T.Bansbi Syntax HoLoW Gralen Vegi Bexi Kiaayla pitris Xavier Padme von Kell Ultimate Seraf Jakkob Killer Cody Ki Darth Anyt rybaflei Lance Stone Undertaker vooj-tae Malasorte Lukin013 revan Delta-38 Stopa Checkman An-Drew Deer Dash robkill Mandalorian Darth Assmondeus kapitán Kirk Darth Gryat Ruplikon Potan von Kell Derk Yall 51 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Thu Jan 07 2010, 22:26 | |
| | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Mon Jan 11 2010, 21:27 | |
| ten lego nebulon vypadá dost hrozně, chápů že možnosti lega sou omezené ale tohle je fakt hrozný
btw:nevíte někdo jestli existuje nějaký lego z období Kotorů? myslím oficiální | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Mon Jan 11 2010, 21:34 | |
| tak, já o žádným nevím, ale kdyby bylo, koupím. ale bylo by zajímavý vidět třeba takovej leviathan z lega. | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Mon Jan 11 2010, 21:38 | |
| podla mna je dost zaujimave ci sa neprelomi v dve casti ten Nebulon z lega | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Mon Jan 11 2010, 22:31 | |
| Nebulon z lega?? Tak to jsem teda jeste nevidel | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Tue Jan 12 2010, 12:08 | |
| ta zadna cas vizera byt dost tazka, nehovoriac o tej prednej | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Tue Jan 12 2010, 12:44 | |
| Tak jestli do toho dali kovovou tyč, tak se to nezlomí. Ale nevim kdo měl takovej blbej nápad aby ta loď vypadala takhle. Stačí střelit do středu a je zlomená. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Tue Jan 12 2010, 16:28 | |
| TAk já mám pocit že to bylo dělaný jako levná lod ze zbytků _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Wed Jan 13 2010, 15:48 | |
| ono to nejspíš bude ze zbytků | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sun Jan 17 2010, 20:22 | |
| jo nedivil bych se, rozhodně dosahuje kvalitami odpadků | |
|
| |
Darth Anor Adept
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 05. 01. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Thu Jan 06 2011, 13:48 | |
| Moje oblíbená lodě jsou x-wingy a TIE stíhačky | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Jan 08 2011, 23:25 | |
| Venator a ARC-170. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Gryfin Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Registration date : 01. 06. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Wed Jun 01 2011, 20:59 | |
| Jednoznačně Executor ale kdybych mohl tak bych mu můstek narval do středu lodě pak by byl kamikadze ůtok stíhačky proti můstku anulován. | |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Fri Aug 12 2011, 23:58 | |
| Ebon Hawk | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 282 Age : 36 Registration date : 19. 08. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 17:45 | |
| Millennium Falcon. Jednoznačně. Veškerá vylepšení made by Han Solo + pár předchozích majitelů mluví za vše, jako bychom o nich nevěděli Na druhém místě by byl Slave I a na třetím Scimitar (= Sith Infiltrator). Z křižníků pak samozřejmě Executor, ze stíhaček Delta-7 Aethersprite. | |
|
| |
Aggofan Sithský lord
Poeet p?íspivku : 304 Registration date : 02. 03. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 17:49 | |
| Z křižníků na 1.místě Executor na 2.místě Venator a na 3.místě Mon Calamri Cruiser a ze stíhaček na prvnim místě X-wingy a dál. . .mno už mě nic nenapadá leda tak ještě ARC-170. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 18:34 | |
| Uvědomte si jednu věc. Destruktor není křižník! Má jiné funkce i výzbroj! Navíc ještě Executor, což je extrém To není křižník, destruktor ale pořádně ku*evsky velká battleship/dreadnought _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 18:36 | |
| nebo se mi se líbil Leviathan z KOTORu.... | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 18:41 | |
| - Potan von Kell napsal:
- Uvědomte si jednu věc.
Destruktor není křižník! Má jiné funkce i výzbroj! Navíc ještě Executor, což je extrém To není křižník, destruktor ale pořádně ku*evsky velká battleship/dreadnought Pakliže pod pojmem křižník chápeš pouze to, co se v angličtině označuje slovem cruiser, pak máš pravdu. Ale pakliže se na to podíváš trochu out-of-universe, pak označení válečné lodi (kterou Executor bezpochyby je) jakožto křižníku není špatně - vezmi např. křižník Potěmkin. Vím, že je to trochu přitažené za vlasy, ale snad si rozumíme. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 19:26 | |
| Tak proč se nejmenuje SuperStarCruiser ale SuperStarDestroyer? Křižník neni Destroyer/Destruktor. | |
|
| |
Vojta Mistr Jedi
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sat Aug 20 2011, 20:03 | |
| Koukám, že tady někdo nepochopil. Já jsem přece napsal, že když za křižník pokládáš pouze a jedině to, co se ve SW v angličtině přímo označuje jako cruiser, tak tam Star Destroyery nepatří. Nicméně i v originále se ve SW používá slovo cruiser v širším významu - klidně se mrkni na starwars.com do databanky a najdi si ISD - hned v prvním odstavci je tam použito slůvko cruiser... (Chtěl jsem sem dát odkaz, ale protože na tomto fóru jsem nový, nemůžu.) | |
|
| |
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Sun Aug 21 2011, 17:45 | |
| - Cody napsal:
- Tak proč se nejmenuje SuperStarCruiser ale SuperStarDestroyer? Křižník neni Destroyer/Destruktor.
Executor není Super Star Destroyer ale Super Star Dreadnought Ten destruktor se tomu nadává, protože "všechno" imperiální je automaticky pokládaný za Destuktor To máš vidět i na interdikčním křižníku. Máš Interdictor-class heavy cruiser (možná znáš jako Immobilizer 418 cruiser) což je obyčejnej křižník co dělá díry a pak i Interdictor-class Star Destroyer což je destuktor co dělá černý díry. Evidentně destuktor a křižník nemůže být to stejný tedy ne? Dištak si to vygoogluj, jaký jsou mezi destuktorama/křižnákama/battleshipama rozdíli... Vojta: Nesmí se házet do podpisu, jen tak na forum ho hodit můžeš To v pravidlech je kvůli některým lidem, co si přišli na osw jenom dělat reklamu... _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Mon Jul 16 2012, 13:19 | |
| Určitě republikovej Venator: Podle mě celkem pěknej Design. a Co dodat víc? Prostě se mi líbí.. | |
|
| |
Satori Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 287 Age : 30 Registration date : 24. 03. 12
| |
| |
Darth Loki Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 278 Vyznamenání : StarWars-StarTrek-StarGate... VŠECHNY SUPER! Registration date : 13. 08. 11
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod Fri Jul 20 2012, 08:02 | |
| Jáj! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vaše nejoblíbenější lod | |
| |
|
| |
| Vaše nejoblíbenější lod | |
|