| Mara Jade Skywalker | |
|
+16Cody Darth Eternal Hatred Jaldithas Padme von Kell elinor Luthriel gehita pitris darth t-error Mandalorian Lukin013 William Darth Gryat Ruplikon Potan von Kell Derk Yall 20 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Wed Sep 02 2009, 20:43 | |
| Jasně SD byly na šlapací pohon a střílely šípy. | |
|
| |
Muuurgh Temný účedník
Poeet p?íspivku : 67 Age : 23 Registration date : 30. 08. 09
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Sat Sep 05 2009, 15:29 | |
| malyho palpyho v detsivi sikanovali tak sito potom vybijel na nelidech a dalsich svetech ktere nechal vyvrazdovat! jinak prece hologrami sou jen modry | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Sat Sep 05 2009, 15:33 | |
| Hologramy jsou normálně i barevný, jinak Sidious nevavražodval ne-lidi, to je jen propaganda, nepřijímal do armády, to jo, ale vyvraždování? to ne... | |
|
| |
revan Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 180 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Sun Sep 06 2009, 11:46 | |
| Příspěvek byl smazán jako nevhodný komentář. (W) | |
|
| |
gehita Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 32 Age : 28 Registration date : 09. 06. 09
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Tue Sep 08 2009, 19:05 | |
| je Mara super | |
|
| |
Jakkob Killer Rebel scum
Poeet p?íspivku : 2818 Age : 37 Vyznamenání : VKP Registration date : 19. 10. 09
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Mon Nov 16 2009, 11:52 | |
| Jj, Mara Jade... Pamatuju si, když sem o ní slyšel poprvé To bylo když sem si četl recenzi na Mysteries of the Sith, datadisk ke hře Jedi knight, kde jste za Maru také většinu času hráli. V té době to byla ještě učednice Kylea, měla fialový lightsaber a s Lukem se znala jen trochu... Ani ve snu mě tehdy nenapadlo, jak velkou úlohu tahle panička ještě bude ve SW mít... No apak to už šlo docela rychle a najednou to už byla manželka Luka, pak přišlo dítě... No a potom? Smrt za přispění Jacena Sola a definitivní konec jedné z nejznámějších rytířek Jedi ve SW. Já ji teda měl rád, ale spíše tak normálně, né třeba jako Jan Ors, či jiné, mě hodně blízké chary... Každopádně ona je prostě jedinečná...! RIP - Spoiler:
| |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Thu Dec 17 2015, 13:17 | |
| Chapu dobre, ze Zahn v oddanosti vysvetlil fialovou barvu Marina mece tim, ze Palpatin sebral Winduv mec, rozebral ho a krystaly o par let pozdeji poskytl sve ruce? Na wookiee o tom nic nepisou, coz je divny, ale z textu knihy to jasne kiuka. _________________
| |
|
| |
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker Sat Dec 19 2015, 15:02 | |
| Tak je to možnost, ale co si pamatuju, tak Maceho meč uletel do neznáma když mu Anakin usekl ručku Ale po tom co jsem videl Ep7 by mne to už neprekvapilo, protože meče si jaksi vždycky najdou cestu zpet | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Mara Jade Skywalker | |
| |
|
| |
| Mara Jade Skywalker | |
|