| mise pro Justila a olina | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Tue Aug 26 2008, 16:19 | |
| Ithor
Dobrá tedy, odlétáme. Řekl tvůj mistr rázně. Rada mi dovolila najít pachatele, tak jej dopadnu kdekoli. Rozloučili jste se s obchodníkem a zamířili do cosmoportu. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Wed Aug 27 2008, 08:13 | |
| Ithor
BOhužel o Vjunu toho moc nevím jenom že tam je kyselí déšť. Teď od mistra. Doufám že to nebude moc nebezpečné. Nerad bych měl zas e prostřelenou ruku. Cestou nic neříkám | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Wed Aug 27 2008, 08:30 | |
| Ithor
Po cestě ti mistr vylíčil, že Vjunu vládne mocná temná strana Síly a tak se mu Jediové vyhýbají. Už dlouho z Vjunu nepřišla žádná zpráva a proslýchalo se, že planetu zachvátilo šílenství. Rozhodně osoba, kterou sledujete, nebude žádný anděl. --- Dorazili jste do cosmoportu a nastartovali své stíhačky. Zachrčel ti palubní comling. Setkáme se na orbitě, padawane. | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Wed Aug 27 2008, 10:00 | |
| Ithor-Vesmír
ano mistře pardonJsem nadšený z mise bohužel mi moc nedochází vážnost mise. doletim na orbit a čekám rokazy | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Wed Aug 27 2008, 14:59 | |
| Vesmír
Konečně se ozve zacvakání. Posílám ti data pro skok, připoj se k prstenci a po vynoření buď připraven na cokoli. Viděl si, jak mistr udělal to samé a zmizel v hyperprostoru. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Wed Aug 27 2008, 16:24 | |
| vesmír
Vletim do prstence, přejdu do hyperprostoru a řeknu svému droidovy aby mi nabyl zbraně a jsem přopraven střílet na vše nepřátelské co je na druhé straně. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Thu Aug 28 2008, 08:04 | |
| Vjun - orbita
Přešel si na podsvětelnou rychlost a hned ti zablikal comling. Konečně padawane, všude je klid a planeta vypadá opuštěná. Zkusíme štěstí na východním pobřeží největšího kontinentu, cítím tam život. Zahlédl si mistrovu stíhačku daleko před sebou a přidal rychlost. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Thu Aug 28 2008, 09:38 | |
| Vesmír
Sleduju a letim za mistrem a mezitim se připravuju na přistání. Ok mistře jdeme na to | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Thu Aug 28 2008, 09:45 | |
| Vjun
Přistaneme dál od té oblasti! Oznámil ti mistr. B4R55-U8W32, ta skalnatá plošina, tam přistaneme. Začal navádět svou loď na ty souřadnice a tys jej následoval. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Thu Aug 28 2008, 21:56 | |
| Vjun
Při průletu Atmosférou si všímám podivně zeleného deště. Ehhh mistře? To asi nebude úplně zdravé co? Dochází mi že TO bude ten kyselí déšť který zároveň působý na rostliny kterou jsme našli. V chrámu jsem zjistil že Síla Absorbce by mohla pomoct jenomže jí tak dokonale neovládám. oznámim mistrovy nakonec. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Fri Aug 29 2008, 07:20 | |
| Vjun
Můj milý padawane, Síla není berlička, aby ses o ni opřel, i když to není nutné. Ozvala se ti z comlingu obvyklá přednáška. Už jsem ti říkal, že mám s Vjunem zkušenosti, takže za svým zadním sedadlem nalezneš lehký atitoxikologický oblek. Jeho stíhačka elegantně dosedla a mistr skočil pod jedno s křídel s nějakým vakem a začal se navlékat do zelené kombinézy. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Fri Aug 29 2008, 08:51 | |
| Vjun
Také vylezu a vezmu si oblek. A co teď ptám se tady ta planeta se mi teda vůbec nelíbí je to tu cítit no hrozně zvláštně. Cítím něco divného, né jako temnou sílu ale spíš jako nebezpečí co si myslíte vy mystře? tohle je poprvé kdy mám z něčeho opravdu strach protože tohle cítím poprvé. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Fri Aug 29 2008, 15:39 | |
| Vjun
Cítím mocnou Sílu spjatou s touto planetou. Není to tak dávno, co do Republiky dorazila zpráva, že většina obyvatel se pomátla na rozumu. Mistr se na chvíli zarazil, jakoby zkoumal okolí v Síle. Ale z tebe strach cítím, padawane. Vyčisti svou mysl, je jen Síla. Ještě chvíli vedl rozhovor s trylkujícím R4. Vydáme se tudy! Řekl nakonec. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Fri Aug 29 2008, 20:19 | |
| Vjun
Mistře to neni tak jednoduché odpovím z lehce nejistým výrazem Pokusím se ale tahle planeta působí depresivně vydám se za ním a ruku mám na meči pro případ že by se něco stalo. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 08:27 | |
| Vjun
Máš pravdu, neuvědomil jsem si, že mé první pocity z Vjunu byly tehdy podobné. Pokračovali jste v chůzi a mluvili. Najednou se mistr zarazil. Počkej… cítíš to také padawane? Vypadal nervózně a sáhl po meči, ale nezažehl jej. Cítím soustředění Síly, ale je zastřené. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 10:51 | |
| Muj mistr má dva fialový meče ;-)
Vjun Také to cítím a také jsem si přirpvadil ruku na meč. Nebude to jednodché mistře necítím to nelépe a rozhlížím se po okolí | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 17:56 | |
| Dobře, ale zatím si vzal jen jeden do ruky.
Vjun
Najednou se to stalo. Zpoza mechem porostlých skal se vynořilo pět postav. Měly maskovací obleky s lehkým pancířem. Dva zažehli světelné meče, rudý a žlutý, ale ostatní tři drželi blastery. Prohlédl sis ty dva s meči, osoba s rudým ostřím měla zvláštně tvarovanou helmu… jakoby to nebyl člověk a osoba s žlutým ostřím byla štíhlejší, ale očividně atletické postavy... možná žena. Mistr zažehl svůj meč a sáhl po druhém. Co zde pohledáváte? Zeptal se tlumeným hlasem… možná Zabrak… s rudou čepelí. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:13 | |
| Vjun
Drknu do mistra a řeknu mu Mám mluvit? mezitím zažehnu meč a koukám na ostatní z blastery. Snažím se vycítit náznaky útoku | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:20 | |
| Vjun
Justile, jsi to ty bráško? Ozve se najednou ženský hlas a bojovnice se žlutou čepelí si sundá helmu. Druhý bojovník s mečem si sundá také helnu a ty i mistr v jeho postoji i ošacení poznáváte Zabraka z holokamery. Padawane, cítím z nich temnou stranu! Řekne ti mistr a poodstoupí si, aby měl místo na vykrytí případných útoků. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:30 | |
| Vjun
Pane bože to je moje sestra!!! TAteda roste rychlejc ani nevypadá na to že jí je 8. Mistře já také ale je to moje sestra řeknu mistrovy silou. Maren si to fakt ty? řeknu nahlas. Co proboha děláš tady ségra. nechápu co tady dělá nikdy jsme nechtěly být sithi i když jsme chtěli umět něco z temné strany. Síla se u nás projevila v dětstvý a hráli sme si ael pak nás rodelili rodiče jí odnesly a mě nechaly na Corusantu. Mezitím zvolím postoj a ruku dám dolu ale meč nevypnu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:37 | |
| Vjun
No bráško, dostala jsem se k.... Mlč! Přerušil ji Zabrak. Ti dva jsou Jediové! Ne, můj bratr je jen padawan. Oponovala mu. Dobrá, ale ten starší je mistr Jedi a slídil. Nejednou se odmlčel. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:45 | |
| Vjun
STICHNI!! nekontrolovatelně a velmy naštvaně na zabraka zařvu PŘESTAŇ SI OTEVÍRAT TU SVOJÍ HUBU NA MOJÍ SÉGRU a um Pardon mistře znovu řeknu v síle a na to zase pozvednu meč do bojové pozice. Maren Pojd sem doběhni ať sem přesnější řeknu jí silou. a Doufám že mě poslechne | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:55 | |
| Vjun
Nemá cenu cokoli tajit, mluv normálně.Řekla trochu zkroušeným hlasem. Že se s ním ještě bavíš, udělej, co jsem ti nakázal. Obořil se na ni Zabrak. Znenadání, a s podporou střelby těch tří mužů, se vrhl na tvého mistra. Chtěl si zareagovat, ale zadržela tě neviditelná ruka a slůvko v tvé hlavě. Promiň. Bylo poslední slůvko tvé sestry, než jsi ztratil vědomí. | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 20:58 | |
| Vjun-vězení
Probral jsem se v divné malé místnůstce na posteli a o rozloze metr na metr. Jenom bílé stěny, podlaha a strop a šedé dveře. Meč nemám. Pokusil jsem se zvednout. Šlo to a jediný co mě napadlo bylo podívat se pod postel. Panebože moje sestra je Sithka jak se to jenom mohlo stát? Vždyť je to moje sestra a vždy jsem chtěli bát Jediové.
Naposledy upravil olin dne Sat Aug 30 2008, 21:16, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina Sat Aug 30 2008, 21:16 | |
| Vjun - separační pokoj
Nic tam nebylo. Otevřely se dveře a tam stála tvá sestra. Dobré ráno. Řekla trochu nervózně a podala ti tác se snídaní. To co jsem ti udělala… moc se omlouvám, ale Zroy by tě jinak zabil. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: mise pro Justila a olina | |
| |
|
| |
| mise pro Justila a olina | |
|