OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

přihláška Vooj-tae Felth

Goto down 
AutorZpráva
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Poeet p?íspivku : 426
Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P
Registration date : 31. 01. 08

přihláška Vooj-tae Felth Empty
PříspěvekPředmět: přihláška Vooj-tae Felth   přihláška Vooj-tae Felth Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 18:19

Jméno: Vooj-tae Felth

Titul: pilot

Rasa: člověk

Planeta narození: Ord Mantell

datum narození: 10 BBY

Životopis: Narodil sem se v jednom z velkoměst Ord Mantellu, otec i matka pracovali v Imperiálních loděnicích, otec mechanik a matka sekretářka. Zemřeli při nehodě linkového raketoplánu, já a můj starší bratr jsme naštěstí byli u babičky. Ta se nás ujala a mi oba, i když chudí, dostali patřičné vzdělání, muj bratr však školu nedokončil a začal se stýkat s pochybnými lidmi. Začal brát Ryll jak bylo tehdy v módě a utekl z domova v 16 letech. Už sem ho viděl jenom jednou. Přišel, když mi bylo 16. Řekl že dluží někomu mocnému peníze a že ho určitě zabijí...dal mi 50 creditů a šel. Vydal jsem se ho najít, ale našel jsem už jenom jeho mrtvolu...dostali ho a mě po něm zbyla jenom jeho blasterová pistole. Až najdu toho, kdo ho zabil, pomstím se. Babička umřela a já se musel živit sám, byl ze mě mladý nadějný pilot, který ale potřeboval peníze a tak sem se začal najímat Huttskými lordy jako pašerák...V době útoku Velkoadmirála Thrawna na mojí domovskou planetu jsem byl zrovna na Rylothu pro náklad Ryllu. Teď je mi 20 let a mám jediný sen: Mít svou vlastní loď...

Zbraň: BlasTech Industries DH-23 blaster pistol
Vylepšená verze klasický DH-17ky, "zdědil" sem jí po svym bráchovi. Měla by víc vydržet a nepřehřejvat se tolik, zásobník vydrží 100 výstřelů, dostřel cca 80 m...toliko ke zbrani...

Styl boje: Boj s jednou či dvěma blasterovými pistolemi (mám jednu), nic těžkýho líp se mi střílí s lehkejma zbraněma. Trefim se celkem slušně, dost nato abych (zatim) přežil...

Schopnosti: Výborný pilot malých až středních transportů, myslim že bych zvládl letět i se stíhačkou...
No jako každej pašerák umim bejt nenápadnej třeba i něco "štípnout" a zapadnout do okolí nebo se někam vplížit...

Poznámky: Mluvím basicem, dále Huttsky a Ubesky

Kontakt: ICQ: 243720957 , e-mail: voojtae@seznam.cz

P.S.: Snad sem na nic nezapomněl... :afro:
Návrat nahoru Goto down
http://www.msc-clan.eu

přihláška Vooj-tae Felth
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mise pro Vooj-tae Felth - Vzestup
» Vooj-taeho tvorba

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise :: Přihlášky (zamknuté) :: Přihlášky - Občanská válka (zamknuté)-
Přejdi na: