| Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Sun Aug 03 2008, 21:20 | |
| Přepravní loď Byl jsi na lodi která letěla na Tattoine mezi lidmi různých ras většinou uprchlíci hledaní impériem a rebelové... Na Tattoine jsi letěl za účelem úkrytu před impériem... Za chvíli jste přiletěli na Tattoine a do místnosti vtrhli 4 stormtroopeři a pročesávali místnost jestli tam není někdo kdo by impériu škodil... Pak Stormíci přišli k tobě a začali se vyptávat:Za jakým účelem jste přiletěli na tuhle planetu a co zde chcete dělat? | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Sun Aug 03 2008, 21:24 | |
| Přepravní Loď Zatraceně pomyslel jsem si a trochu jsem znervózněl. Co tedˇjediná stopa po Jediích mě zavedla sem na Tatoine a zrovna tu je Imperium mám teda docela pech. Sithi, Imperium co po mě pude za týden? Dovolenásnažím se zalhat. Jsem tady abych byl byl po dlouhé době na teplé planeťe pane A budud doufat že tato lež pomůže. Vim že Tatoine se zrovna turisty nehemží. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Sun Aug 03 2008, 21:25 | |
| Přepravní Loď Tak dovolená???TO těžko sem unikají zloději a ta rebelská špína a vy jsem jedete za dovolenou...Půjdete s námi... Zamířil na tebe... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Sun Aug 03 2008, 21:28 | |
| Přepravní Loď
A je to v pytli. Dobře klid nebudu klást odpor. tejně sou máklí v 15 bejt rebel heh... i když bych se klidně k nim přidal. A zloděj taky nejsem. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Mon Aug 04 2008, 15:06 | |
| Přepravní Loď Rebelové uprchli a dva stormíci se vydali za nimi už tam zbyl jen ten co tě prohledávall a ještě jeden... Pak tě ten stormík začal prohledávat jestli u sebe nemáš nějakou zbraň... A našel světelný meč... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Mon Aug 04 2008, 19:03 | |
| Přepravní Loď
Jelikož z Korribanu mám nějaké zkušenosti tak se pokusím použít mentální trik a řeknu mu vrať mi meč, zabij toho svího kolegu a pak odejdi. Alspoň něco od Sithů se mi hodí. Poté ho zezadu zabiju a pokusím se pomalu odejít | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Mon Aug 04 2008, 21:45 | |
| Přepravní Loď Odešel jsi celkem bez povšimnutí ale když jsi zezadu zabil toho storma tak tě uchopila temná strana a lákala tě na temnou stranu... Temná strana způsobila že jsi na odchodu spadl a držel jsi se za hlavu... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Mon Aug 04 2008, 21:49 | |
| Přepravní Loď
Zatraceně nesnášim Sithský chování a ted se tak sám chovám ááá Pomyslim si a lituju zabití stormtroopera i když je nemám rád pokusím se vši silou vstát a pokusím se odejít na povrch planety. Hlava mě bolý jako by mi do ní někdo střílel blasterem a já nemoh umřít. Snažím se stát na nohách a neupadnout opřu se o zed a pokusím se zahnat bolest pomalu meditací. Mezitím sleduju okolí jestli se nepřibližujou ostatní Stormtroopeři. Také se pokusím schovat si meč do boty tam snad hledat nebudou. Když už je mi líp tak se pokusim schovat mrtvý Stormtroopery do místnosti kde mě našli a zamknout jí a pomalu se vydám ven a budu doufat že mě nikdo nebude zastavovat. Sleduju všechny co jsou kolem a všem se dívám do očí, z těch se pozná nenávist či zloba a tak bych mohl včas reagovat. Začínám být nerózní protože nevím kdy začnou pohřešovat svoje dva mrtvé kolegy ostatní Stormtroopeři. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 09:11 | |
| Tattoine - kantýna Přišel jsi do kantýny kde se to hemžilo zástupci různých ras ale ty jsi hledal nějaký byteček uprostřed pouště... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 09:37 | |
| Tattoine - kantýna
Zajdu za barmanem a zeptám se ho: Pane kdo se tady nejlíp vyzná v pouštích? potřebuju dovést na jedno určiré místo tak pořebuju průvodce. a dám mu 5 :cr: aby mi informaci podal. Než něco řekne budu se koukat na ostatní rasy a typovat si kdo by tady mohl dobře znát pouště. A dejte mi i něco k pití dodám protože mi během poslední události dost vyschlo v krku. Pomalu si připravím mapu a další stopy do ruky ale tu mám v kapse a stále čekám na barmana. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 09:42 | |
| Tattoine - kantýna Barman přinese něco zeleného v skleničce a řekne:No,já bych vás tam klidně vzal ale stalo by to 1000 kreditů protože tam žijí Tuskeni... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 09:51 | |
| Tattoine - kantýna
No nazdar ten je náročnej. To by mě zajímalo za kolik by mě tam vzal kdyby tam žili Rancorové místo Banthů. NO tolik já nemám já mám bohužel jenom 445. Takže použiju mentální trik A co takhle mě tam vzít zadarmo? Tuskeni přece nejsou tak nebepeční jak se říká. A doufal jsem že to zabere. A hlavně aby zbran vzal protože Tuskeni jsou nebezpeční. Napiju se zelené...ehmmm tekutiny a budu doufat že se po otm nepozvracim. všechyn stopi nechám v kapse a ruku vytáhnu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 10:02 | |
| Tattoine - kantýna Po požití zelené tekutiny ses div nepozvracel na stůl ale zadržel jsi to... Barman se zamračil ale pak se uvolnil a řekl:Vezmu tě tam zadarmo...Tuskeni nejsou nebezpeční... A šel jsi za barmanem do pouště... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 10:20 | |
| Tattoine - kantýna
Uff tak to by prošlo poušť mám zadarmo ale ještě pořád je mi blbě z tý zelený břečky. Blééé tu pachuť v puse budu mít týdny. Tady mám mapu a musíme dojít na 3 body na jednom z nich je to co hledám. a ukázal jsem mu mapu kde byly křížkem označené 3 body v přepočtu 3km od sebe. Doufal jsem že se nebude vyptávat co tam chci hledat už vidim jak mu vysvětluju že hledám stopy po Jediích a že mí rodiče jsou sithi a tak. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 10:22 | |
| Tattoine - Poušť Šli jste bez ustání až jste došli k prvnímu bodu...Nic tam nebylo... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 10:25 | |
| Tattoine - Poušť
Zkusím vše prohledat dokonce u vykopu menší díru v zemi. Nic tam vážně není. SAKRA pomyslím si no ale neztrácim naděje ještě zbývají 2 body. Musíme jít dál řekl jsem barmanovy a šli jsem k bodu číslo dva. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 10:37 | |
| Tattoine - Poušť Když jste došli k bodu 2 taky tam nic nebylo jen kostra Kraytského draka... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 10:56 | |
| Tattoine - Poušť
Znovu vše prohledám, a nejvíc kosti draka. Poté řeknu TAk už zbívá poslední bod pokud ani tam nic nebude tak budu muset hledat stopy jinde ale všechno vede sem na farmu nějakého Larse poslední bod směřuje přesně tam | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 11:03 | |
| Tattoine - Poušť Došel jsi ke třetímu bodu ale tam byla farma...Opuštěná zpustošená ale hned vedle skály... Můžu odejít???Zeptal se barman když ho proťal blasterový výboj... Barman spadl na zem a obklíčili tě Tuskeni... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 11:07 | |
| Tattoine - Poušť
A sakra tak tohle nevypadá dobře. řeknu nahlas a Vytáhnu Světelný meč a aktivuju ho. Hbitě vyletí zelený paprsek. Spočítám si letmo Tuskeny a kolik z nich má pušku a kolik tyč. Podle toho vyvodim strategii. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 11:10 | |
| Tattoine - Poušť Pár jich vystřelilo ale když jsi odrazil jejich střely zpátky na ně a oni byli zasaženi tak se raději stáhli... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 13:49 | |
| Tattoine - Poušť
Zkontroluju barmana je mrtvý. Sakra pomyslim si no ještě že sem s iv mapě dělal čáru kudy zpátky. Porozhlídnu se po rozbitý farmě a buud doufat že najdu nějakou stopu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 21:27 | |
| Tattoine - Poušť Žádnou stopu jsi nenašel ale viděl jsi kostry dvou lidí pravděpodobně muže a ženy... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Tue Aug 05 2008, 22:16 | |
| Tattoine - Poušť
Tak a sem v háji dke začít teď žádný stopy dva mrtví a slunce zapadá. Podle všeho tu ty kostry leží nejmíň Rok. Měl bych noc přečkat tady a brzo ráno se vydat spátky do Mos Eisley. Nevím kam jít teĎ přez noc se pokusím znovu pročíst a dát dohromady všechny moje stopy co jsem zatím našel. Počkat. MOřná že stopa co jsem našel na Dantooine by měla směřovat více na doleva na hvězdný mapě a a ukazuje mi na Dagobah. Takže jsem se přepočítal o několik světelných mil ach jo. Jenomže tohle místo je mi povědomé. NAšel jsem obrázek nějakého kluka v býlém oblečení a blonďatými vlasy a nějakého postaršího páru? Podel velikosti to jsou oni ty kostry. Ležela tady na zemi možná že sem přece jenom něco našel. Hned po probuzení brzo ráno, kdy bylo zatím na obzoru jenom první slunce jsem vyrazil do Mos Eisley a snažil jsem se jít co nejkratší cestou. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina Wed Aug 06 2008, 10:17 | |
| Tattoine - Poušť Šel jsi do Mos Eisley ale cesta byla zrádná a najednou se objevila loďka Jabby Hutta která asi převážela zajatce k Sarlacovi... Před tebou tato loďka zastavila a vykoukl na tebe Jabba:Co zde pohledáváš? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina | |
| |
|
| |
| Nebezpečný Tattoine - Výcvik pro Olina | |
|