OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška Bervo Nohav

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Beri
Rytíř Jedi
Rytíř Jedi
Beri

Poeet p?íspivku : 147
Vyznamenání : Clone fan! Clone vpřed! :)
Registration date : 09. 08. 08

Přihláška Bervo Nohav Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Bervo Nohav   Přihláška Bervo Nohav Icon_minitimeMon Aug 11 2008, 14:25

Jméno: Bervo Nohav

Rasa: Člověk

Planeta původu: Corusant

Titul: Lovec odměn,průměrný

Schopnosti: Vyznám se v nepřehledných, "zapomenutých" a nebezpečných částí Corusantu. Základní ošetření ran.

Poznámky:Jsem 185 cm vysoký, štíhlý a hbitý. Mám dobrý zrak a rychlé reflexy. 23 let. 87 kg

Zbraň: E-11 BlasTech (z černého trhu takže je na něm trochu úprav...)

styl boje: Rád se při boji pohybuju..,skoky krytí atd...

Životopis: Narodil jsem se na E-11 Corusantu.
Otec podniká na černém trhu a matka jev domácnosti.
Když mi bylo 10 otce zatkli.Matka občas uklízela v různých podnicích a pak se jednoho dne nevrátila.
K lovení odměn jsem se dostal v 15 když jsem chytl jednoho zlodejíčka který jednoho velkého hráče...
U něj jsem pracoval rok jako bodyguard než všechny peníze prohrál.
Dělal jsem poslíčka s podezřelými balíčky,ale vše bez otázek,beze jmen a dostával jsme dobře zaplaceno.,
Když mi bylo 19 chytla mě policie a zatkla za doručování zásilek, protože byly určeny rebelům.Nabídli mi práci pro ně typu odstraňování nepohodlných osob atd.
Takto jsem si odpykával svůj trest až do teď a dá se říci že byl pro mě celkem výhodný i do budoucnosti.
Návrat nahoru Goto down
Ruplikon
Clone Commander
Clone Commander
Ruplikon

Poeet p?íspivku : 4545
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bervo Nohav   Přihláška Bervo Nohav Icon_minitimeMon Aug 11 2008, 14:30

knighte..ten je tvůj..
Návrat nahoru Goto down
Knight
Sithský lord
Sithský lord
Knight

Poeet p?íspivku : 1987
Vyznamenání : temná strana Síly
Registration date : 03. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bervo Nohav   Přihláška Bervo Nohav Icon_minitimeMon Aug 11 2008, 14:30

já vím

Neexistuje temná a světlá strana Síly, je jen Síla.

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Bervo Nohav   Přihláška Bervo Nohav Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška Bervo Nohav
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise :: Přihlášky (zamknuté) :: Přihlášky - Občanská válka (zamknuté)-
Přejdi na: