| Malasorteho tvorba | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Malasorte High Jedi General
Poeet p?íspivku : 441 Age : 30 Vyznamenání : Za zásluhy v řádu Jedi Registration date : 17. 02. 08
| Předmět: Malasorteho tvorba Mon Aug 11 2008, 14:44 | |
| Tady vám nahodím pár fotek mé ranné tvorby lightsaberu. Nejprve celý meč: Rukojeť: Čepel je dřevo a na rukojeť jsem použil grip zlomené florbalové hole. Pokusím se meč ještě zdokonalit jen co bude trochu času. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Mon Aug 11 2008, 14:45 | |
| Zdá se mi to nebo je ta čepel hranatá? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Mon Aug 11 2008, 14:47 | |
| mám taky meč, jen rukojeť je z bejvalý pumpičky a čepel z nástavce na koště... mám to ale u matky, takže potom když tak dohodim.. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 441 Age : 30 Vyznamenání : Za zásluhy v řádu Jedi Registration date : 17. 02. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Mon Aug 11 2008, 14:47 | |
| Ano strýc je stolař a jak jsem mu říkal že to chci zbrousit tak on to nějak nepochopil ale pokusím se to zabrousit. | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Sun Aug 24 2008, 16:43 | |
| tak jsem zapoměl a už jsem mimo mamku,,,takže foto nenahodim | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Sun Aug 24 2008, 19:41 | |
| Svetelny mece se nejrychleji udelaj z hokejek Kazdopadne treba v baumaxu prodavaj nadherny kulatinky, ktery jsou lehky a akoratne dlouhy. Bejt mi trosku min, tak uz jsem si koupil ctyri a mam doma hned nekolik lightsaberu _________________
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| |
| |
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Thu Aug 28 2008, 12:23 | |
| S pomocí mého kámoše jsem dal dohromady svůj první sig: | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Thu Aug 28 2008, 13:12 | |
| Na to že je první celkem dobrej _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Thu Aug 28 2008, 13:40 | |
| Zapomlě jsi na rameček, a víc zapracovat render do pozadí ...ehm... | |
|
| |
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Thu Aug 28 2008, 23:26 | |
| Jsem rád že ho mám tak do něj raději moc vrtat nebudu | |
|
| |
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Thu Aug 28 2008, 23:48 | |
| Jen, je ten kamarád tady s fora? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba Fri Aug 29 2008, 12:19 | |
| nn tuším že ne on se o SW nezajímá. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Malasorteho tvorba | |
| |
|
| |
| Malasorteho tvorba | |
|