| Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 14:50 | |
| Coruscant
Nad hlavním městem Galaktického Impéria se začínalo šeřit. Právě jsi vešel do jedné pochybné kantýny. Měl si tam schůzku se zákazníkem u stolu 10. Kóje s tímhle číslem byla prázdná, tak sis do ní sedl a objednal sis pití. Pan Nohav? Otočil ses za hlasem. Jste tu doufám správně na tu ...ehm prácičku? Ten hlas patřil podsaditému Mirialanovi s prasečíma očičkama. Čekal až mu nabídneš místo u stolu. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 147 Age : 32 Vyznamenání : Clone fan! Clone vpřed! :) Registration date : 09. 08. 08
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 15:00 | |
| Kývnul jsem na pozdrav Posďte se,dáte si něco k pití? Ani jsem nečekal na odpověď a objednal zvláštně vyhlížející nápoj Tak co pro mě máte?
Naposledy upravil Beri dne Wed Aug 13 2008, 11:45, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 15:16 | |
| Coruscant
Inu, slyšel jsem, že dokážete člověku pomoci, když ztratí... odmlčel se ...jak bych to řekl, "starého přítele". Usrkl z nápoje, který právě přinesli, a pokračoval. Ten "starý přítel" se jmenuje Romul Taruu, je to Devaronian. Podal ti starý holoobraz ďáblovitého stvoření a datový čip. Naposledy se zdržoval na Ghormanu, ale pochybuji, že ho tam najdete. Na tom čipu jsou data, která se vám možná budou hodit. Rozhlédl se, jako by čekal potíže a naklonil se k tobě blíž. Chtěl bych jej živého či mrtvého, ale abych ho mohl identifikovat, jde o velice zarytou pomstu.
(piš jen za sebe a zkus to trochu víc rozepisovat) Knight | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
Poeet p?íspivku : 147 Age : 32 Vyznamenání : Clone fan! Clone vpřed! :) Registration date : 09. 08. 08
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 15:29 | |
| Zasměje se Zapomněl jste na 2 téměř nejdůležitější věcy.Kolik jste ochoten zaplatit? Něco předem,něco po předávce. A taky by jsme se měli zase někde sejít abych vám řekl jak probíhá pátrání.Ještě k té odměně, když bude dobrá motivace, mohl bych být pravděpodobně rychlejší. Napije se a prohlíží si svého zákazníka. A ještě drobnost,kdyby se mi mělo něco stát, pátrání končí a půjdu se vás ehm přeptat jestli o tom něco nevíte. Rozumíte mi? Rozhlídne se kolem jestli je nikdo neposlouchá. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 17:27 | |
| Coruscant
Tvůj zákazník se mírně pousmál. Vybral jsem si vás dobře. poznamenal Řekněme 160 teď a 200 po dodání? Nečekal, že budeš protestovat a podal ti ruku. Takže doufám na brzkou shledanou, kontakt na mou osobu je na čipu. Zvedl se a odkráčel. ... Vydal ses za starým známým, který by ti mohl sehnat pár informací o tomhle Romulovi Taruu. Ale na ulici tě zastavila hlídka policie. Doklady, prosím! promluvil nejstarší z trojice | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 17:40 | |
| Prohlídne si trojici Ááá,dobrý večer pánové.Snad né tak zhurta, hned to bude Začne prohledávat kapsy. Hned to bude,kam jsem jen ty zatracený....á tady jeto Vytáhne doklady,předá je a netrpělivě pozoruje policii. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 19:57 | |
| Coruscant - ulice
Důstojník si prohlížel tvé doklady. Nohav, Bervo… nájemný svářeč na volné noze… hmm… Takže prosím, je to v pořádku. Předal ti tvé doklady a nechal tě jít, ale očividně se mu na tobě něco nezdálo. ... Na ulici se válel párek zdrogovaných Rodianů a něco křičeli po kolemjdoucích. Pokračoval si ke svému známému pro informace.
(jen detail, nepiš ve třetí osobě - vypadá to blbě; říkáš to ty a jen ty, ne nějaká cizí postava = takže styl Já jsem!) | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 20:17 | |
| Zasmál jsem se když jsem viděl ty zklamané tváře. Šel jsem chvíli po ulici a nenápadně se rozhlížel jestli mě někdo nesleduje.Nastoupil jsem do hromadné dopravy a vystoupil poblíž místa kde bydlí můj přítel který by mi mohl dát nějaké informace. Jel jsem proskleným, výtahem, čas už postoupil a pozoroval jsem Corusant svítící od barů,bytů,různých doupat a vůbec všelijak pochybných míst. Přesvědčil jsem se že jsem sám, přišel ke dveřím a zazvonil na zvonek. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 21:05 | |
| Coruscant - Fluvin byt
Přišel ti otevřít vysoký, mladý a svalnatý člověk, který byl zahalen jen v pase prostěradlem. Co tady chceš? Je pozdě, vypadni! Rázně a energicky tě vystrčil od dveří a zavřel. Chvíli jsi čekal, až se znovu otevřou dveře a dočkal ses. Tentokrát v nich stála o něco starší žena, než si byl ty. Bervo! Usmála se. Pojď dovnitř… pozvala tě dál …chvilku počkej v jídelně, vezmu si něco na sebe. Odešla do ložnice a ty ses mezitím usadil na židli. Z vedlejšího pokoje byl slyšet nespokojený hlas jejího milence. …a vrať se mi brzo. Zaslechl jsi chvíli před tím, než vešla do jídelný. Tvá informátorka byla Fluv Shuy, tvá dobrá přítelkyně, se kterou jsi vyrůstal, a hlavně pracovnice Imperiální tajné služby. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Mon Aug 11 2008, 23:23 | |
| Protože víš o obnáší moje práce, doufám že nebudou zybtečný otázky a rychle to vyřídíme. Potřebuju proklepnout někoho jménem Romul Taruu.Joa chtěl byc se mrknout na tenhle čip. Položím čip na stůl a porozhlídnu se kolem. A kdyby bylo něco k pití...,tak mě vůbec neurazíš Pohodlně jsem se posadil a čekám co mi řekne. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Tue Aug 12 2008, 13:59 | |
| Coruscant - Fluvin byt
Přinesla ti láhev piva a naklonila se k tobě. Měl by si být opatrnější na to, co říkáš, ten vedle je velký zvíře u policie. Pošeptala a s úsměvem ti podala starý datapad. Řekla sem mu, že si dvojitý agent, tak se aspoň tvař nenápadně. Pobaveně se dívala, jak si ztuhnul napětím. Podívej se na ten čip a já zatím proklepnu to jméno. Zapnula soustavu datových konzolí na stole a začala hledat. Přitom se pořád potutelně usmívala. Příště nechoď v noci… vytkla ti …a co je na tom čipu? | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Tue Aug 12 2008, 14:20 | |
| Po chvíli čtení informací zvadnu hlavu a potichu jí říkám. Mám najít nějakýho piráta, před 15 lety seděl ze loupeže lodí,má nějaký přestupky kvůli tomu že se v hyperprostoru pohyboval se "svojí lodí" bez dokladů a tak. Taky seděl za vraždu....,zabil někoho který má stejný příjmení jako můj klient. No a pak že poslední stopy vedou na Ghoran,ale tuž vím. Napil jsem se Jo a omlouvám se že jdu ehm nevhod....Nemůžu za to...,čas jsou peníze a moc dobře víš jak tahle práce funguje...,co máš ty? Zvednu se jdu se podívat co našla. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Tue Aug 12 2008, 14:45 | |
| Coruscant - Fluvin byt
Podíval ses jí přes rameno a strnul si: Výpis ze sčítání obyvatel Jméno: Romul Taruu Rasa: Devaronian Pohlaví: muž Planeta narození: Devaron Současný výskyt: tajné Povolání: tajné Stupeň prověření: 3 Zvláštní data: Tyto data podléhají utajení! No bude to asi velké zvíře v Impériu. Poznamenala. Ale zkusím to nějak obejít. Pozoroval si jak jí běhají prsty po tlačítkách. Konečně. Informace úřadu vnitrostátní bezpečnosti Jméno: Romul Taruu Přezdívka: el diablo Rasa: Devaronian Pohlaví: muž Planeta narození: Devaron Současná mise na planetě: Togoria Povolání: zprostředkovatel masového vnímání vlády Stupeň důležitosti: středně důležitý Zvláštní data: Je chráněn zvláštní jednotkou stormtroopers v civilu. Tak toho bych moc nadšeně nehledala. Utrousila. Raději si zkus sehnat nějaký další info od toho piráta. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Tue Aug 12 2008, 15:23 | |
| Zamyslel jsem se a poškrábal se na halvě. Stupeň prověření 3.....,ochranka stormtrooperama v civilu...,to nebude lehký..... Měl bych se sním teda sejít,ale potom to jetště zkusim u pár známjech... Vyťukám vzkaz, o tom že se musíme sejít kvůli dalším informacím. Musim si asi ještě sehnat někoho k sobě....,to znamená..,vyšší náklady a tak budu muset zvednout cenu...,no...hehe. Díky za pomoc...,už pudu...,musím se ještě pozeptat jinde a doufám že bude ta schůzka. Vemu si čip, zkontroluju jestli mi nepřišla odpověď a jdu ke dveřím. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Tue Aug 12 2008, 20:47 | |
| Coruscant
Fluv tě vyprovodila ze svého bytu, ale ponechala ti starý datapad. Po cestě k domovu, ti zapípal komling. Přišla zpráva od piráta, že se sejete v 10hod dopoledne standardního času v baru "U Děravýho swoopu". Potvrdil si přijetí a šel se vyspat. ... Druhého dne jsi zamířil na schůzku. Hned jak si vešel, poznal si koho hledáš. U barpultu seděl postarší Klatooinian v potrhané kombinéze a s upraveným blasterem u pasu. Přistoupil si k němu a poklepal mu na rameno. Co chceš červe? ozvalo se | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Coruscant-kantýna Tue Aug 12 2008, 22:25 | |
| Ušklíbnu se Čekal jsem jiný přivítání... Sednu si naproti jemu Zjistil jsem nějaký údaje o tom hledaném...,je to docela zvíře.Bude to nebezpečný a tím i rostou náklady...rozumíte doufám. Proč ho chcete?Potřebuju ještě nějaký informace. Co se vám stalo? Prohlédnu si jeho otrhaný "kdysioděv". | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 09:44 | |
| Coruscant - "U Děravýho swoopu"
Á to seš ty. Konečně si uvědomí, že si s tebou včera sjednal schůzku. Co máš proti mojí kombinéze? Dyť je jako nová! S Klatooiniany si nebylo radno zahrávat. No informace o tvém čertíkovi bych ti mohl dát, ale zadarmo to nebude. Poklepal si na portmonku. Není zrovna plná, a pokud nemáš dost kreditů… Odmlčel se a doširoka otevřel své zvířecí oči. …zavolej svému zákazníkovi, tedy tomu Mirialanovi. Objednal si další sklenici podezřelé tekutiny. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 10:04 | |
| Zamyslím se. Mého klienta z toho vynecháme....,prozatím. Peníze nejsou problém...,konec konců já to neplatím. Zasmál jsem se a napil. Tak kolik?Možná bys mi mohl udělat slevu...,když se tak dlouho známe... Nebo bys ses mohl přidat...,bude to trošku náročnější...,řeknu klientovi že to bude stát víc a potom se o to nějak podělíme..,co ty nato? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 10:22 | |
| Coruscant - "U Děravýho swoopu"
Hmm... že bych se přidal... tak za 50% odměny? Začal ti udělovat informace. No Romul Taruu, byl kdysi nájemný vrah a tomu tvému zákazníkovi zabil ženu a dceru. Když ho chytli a odsoudily, zrovna se formovalo Impérium, takže přišla nabídka z vyšších míst. Místo, aby ho zastřelili, nabídli mu pěkně podvraťáckou práci. Za tu dobu co ji dělá prej dost zpohodlněl a žije dvojí život. Jeden jako řádný občan a druhý jako donašeč a bohatej mocipán. Není těžký ho najít na oficiální adrese na Togorii, ale v okolních bytech žijou tajní Imperiálové s rodinama. Skončil svoje kázání. Takže jestli se k němu budeš chtít dostat… dej se k armádě a pak použij pár přátel, aby ses mu dostal k tělu. Usrkl ze skleničky. Nebo najmi sebevražedný komando Ewoků. Zachechtal se. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 11:08 | |
| Zasmál se jeho žeru... To by to dopadlo...,no asi se nechám naverbovat.Ještě si skočím domů odložit věcy které by se jim mohli zdát podezřelé. Dopil a zvedl se. Jestli chceš jít do toho se mnou tak zejtra v 10:30 u kasáren,pak ti vysvětlím plán. Jinak díky Ať tě provází kredity Zasmál jsem se a odešel jsem domů trochu se prospat a přiravit se na to... | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 13:46 | |
| Coruscant - kasárna a odlet
Setkali jste se v dohodnutou dobu u kasáren. Když vám vstupní kontrola ověřovala doklady u žádostí, něco nešlo podle obvyklých postupů. Byli jste sice přijatí do základního výcviku imperiální pěchoty, ale za pár dní, když mělo dojít k přesunu do výcvikového střediska pěchoty, vás dva a asi tucet jiných kadetů odvelely na Yagu Minor. Po cestě transportem jsi měl konečně možnost říct svůj plán i společníkovi. Měl si na to jen pár hodin, neboť po cestě vám měli říct, proč neletíte na planetu s obvyklou akademií. Klatooinian Guz Quurt k topě přišel, vyslechnou si tvou tezi. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 14:13 | |
| Naklonil jsem se ke svému společníkovi aby nás nikdo neslyšel Takže,až přijedem, půjdeme to někam zapít ale né sami, vezmeme nějaký důstojníky jestli budou chtít.....podle toho co jsem slyšel to prej přímo vyžadujou....Až se opijou zkusíme z nich vytáhnout nějaký informace a pak jim nalijem nějaký uspávadlo, okradme je a vydáme se za ehm...,za ním,že ho máme dopravit na tajnou akci, ve skutečnosti ho ale přivedeme k mému zákazníkovi a to je všechno.. Odmlčel jsem se. Až je opijem, okradem atak..,musím zkontaktovat nějaký mý kolegy, snad tam budou mí známí, když né tak to nevadí..,určitě nás někdo dopraví za no..,výš kým...,neměl by pak po nás nic chtít vědět..,když tak řekneme že je to přísně tajný.....,to řekneme každýmu,jedinej problém by mohl bejt kdyby nechtěl s náma jít...,toby jsme ho oddělali a bylo by to.... Co na to říkáš? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 19:32 | |
| Yaga Minor - orbita
No sou… Jeho hlas zanikl v okolním šumu. Někdo přicházel. Důstojník. Zdravím vás kadeti,… Začal po obvyklé odpovědi na vaše salutování. …mám pro vás dvě zprávy. Jednu dobrou a druhou ještě lepší. Byli jste vybráni do speciálního výcvikového programu tajné služby Galaktického Impéria a druhá zpráva je, že vás nepozabíjíme na místě. Transportem se rozlil šepot a důstojník zvedl ruku, abyste se utišili. Nebyl to sarkasmus! Víme, co byla náplň vašich životů před vstupem do vojska. Všichni jste grázli, ale proto se nám hodíte. Budete vycvičeni a infiltrování do řad pov… Takhle pokračoval asi hodinu. Mezitím jste dorazili na místo. …ubytujte se a máte den volna. Ukončil svůj monolog a vydal se mezi vámi směrem na záď. Tvá příležitost. | |
|
| |
Beri Rytíř Jedi
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 20:44 | |
| Cestou na ubikaci jsem se naklonil ke svému příteli Co myslíš,nebylo by lepší tu chvíli zůstat?Získat si důvěru a možná nějakou tu hodnost? Šel jsem mlčky dál a znovu přemýšlelo svém plánu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) Wed Aug 13 2008, 21:04 | |
| Yaga Minor
Ubytovali jste se a vydali se na obhlídku okolí. Cestou jste potkávali důstojníky a hochy od letectva. Měl jsi spoustu příležitostí na provedení svého plánu. Najednou ti zastoupil cestu důstojník, byl to ten z paluby transportu. Hoši, nechcete mě pozvat na drink? Znám dobrý bar. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) | |
| |
|
| |
| Koho chytí Bervo Nohav (for Beri) | |
|