OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Výcvik pro Derk Yall

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Anonymn?
Anonymní

Výcvik pro Derk Yall Empty
PříspěvekPředmět: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeSun Feb 03 2008, 19:44

Imperiální stanice, Naboo:

Jseš ve svý kajutě, a na tvé dveře zaklepe voják. Ty mu otevřeš dveře, a on stojí v pozoru a povída.
Pane, máte se rychle dostavit na můstek. Kapitán s vámi chce něco probrat. A neoficiálně vám posílá tuto uniformu 652 operační divize. A taky si mužete vymyslet přezdívku. Pane!
Dupne na zdůraznění zprávy a odebere se pryč. Ty si vezmeš do ruky uniformu a připravuješ se na setkání s kapitánem.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

Poeet p?íspivku : 11775
Registration date : 03. 02. 08

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 17:18

Fhorn Thall
Naboo - imperiální stanice
Vzpomínky

Seřadil jsem se s četou u stěny vedle dveří. Zevnitř se ozývalo několik hlasů, mužských, ženských i dětských. Jsou tam skutečně povstalci?
Velení to snad ví určitě, ale co když maji nějaké rukojmí? Ale velení říká, že ta jsou jen povstalci. V takových situacích se má dovnítř hodit granát, jenž uvnítř všechny roztrhá a seškvaří. Musím se rozhodnout, bud hodit dovnitř granát a velmi si to ulehčit i za cenu, že zemřou nevinní lidé, nebo dovnitř nic neházet a pokusit docílit toho, aby se povstalcy vzdaly? Musím se rozhodnout.
Pohlédnu na pět vojáků, jež mě doprovází, jsou na tom lépe, mají své bílé stormtrooperské brnění, já oproti nim mám jen mojí šedou uniformu s čepicí. pokud to někdo schytá, tak já nejvíc.
Rukou dám znamení vojákům, aby se připravili.
Zmáčknu tlačítko na otvírání dveří, nic. bylo to moc naivní doufat, že nezničí otvírání.
Prostřelit dveře taky nejde, nato jsou moc tlusté.
"Jde se dovnitř dostat někudy jinudy?" položím otázku.
Jeden ze stormtrooperů zvedne prst a ukáže na ventilaci.
No skvělé, jako v nějakém holofilmu o agantech.
"Ještě někudy jinudy?"
"Oknem, ale to se budeme muset spustit ze střechy, ale okno je určitě hlidané, pokud se tamtudy chceme dostat potřebujem nějak odlákat pozornost." vypraví ze sebe stormtrooper nejblíže u dveří.
Odlákat pozornost? To se lehce řekne těžko udělá. Klepání na dvěře jejich pozornost jistě neodláká. Co dál?
Snažím se přemýšlet, uběhne asi pět minut, když se konečně dostaví nápad.
"Vy všichni pujdete na štřech a zní se spustíte jakmile uslyšíte střelbu rozumíte?" všichni souhlasně pokývnou.
"Ukažte mi mapu," poručím a již mi jeden z vojáků podává datapad.
Skvěle, ventilace probíhá kolem štěny nalevo od dveří, nadruhé straně od okna.
Ukážu na ventilaci.
"Já vlezu dovnitř a jakmile budu v místnosti začnu dělat rámus abych upoutal jejich pozornost. Pokud vše pujde podle plánu mely by začít střilet na ventilaci, takže si nebudou všímat okna."
"A pokud to nevyjde?" zeptal se mě jeden z vojáků.
Pokud to nevyjde tak je i po mně, nikdy nebudu mít ženu, děti. Nikdy nebudu bojovat velké bitvy ve jménu Impéria. Sakra na co to myslím. Pomátl jsem se? ted na to neni čas.
"Tak dovnitř hodte granát."
"A proč ho tam nehodíme ze střechy pane?" otázel se mě další stormtrooper.
Dnes jsou nějak rozpovídaní. Normálně jsou zticha, nebo to je možná tím, že tihle již prošli nějakými akcemi, takže vědí jak se zachovat, ale nevím.
"Je zde možnost, že jsou uvnitř rukojmí, velení se o tom nezmínilo, ale nemusejí mít zrovna nejlepší informace.
A zabíjet nevinné se mi opravdu nechce vám snad jo?"
všichni zakroutí na znamení nesouhlasu.
"Dobře, tak jdem na to," stormtroopeři se vydaly ke schodišti vedoucím na střechu.
Po chvilce se mi podařilo dostat se do ventilace. kryt jsem nejdřív zkušel odšrouvoat, ale šlo to ztuha. Tak jsem do něj párkrát kopl. Byl ale tvrdší než jsem čekal, takže mě dost rozbolela noha. No dobrá jsem již vevnitř.
Ted jen prolezt nahoru. Problém je to dosti uzké.
Sakra, to sem nemohli dát žebřík?
Pořádně se zapřu nohama a zády o stěny, o tom, že stírám všechnu špínu co tam je o moji uniformu radši nemluvím.
Konečně se mi tam podaří vyšplhat, jsem zcela vyčerpaný, ale nemůžu odpočívat. Pomalu se sunu dál do útrob ventilace.
Konečně jsem nad tou místností.
A jeje.
Uvnitř je skutečně dvacet osob a skutečně jsou všichni ozbrojeni, ale co mě šokuje je jejich věk.
Nejstaršímu múže být tak třicet, ale nejmladší vypadají na čtrnáct, patnáct.
Jak můžou takhle pokoušet štěstěnu? Vždyt musejí vědět, že nepřežijí. Nepřežijí pokud přestanou dávat pozor na okno. A sakra.
Nějak nemám chut je zabít. Ale tím co jsem rozkázal se z nich za pár chvil mrtvoly stanou, tedy pokud to ještě nějak, ehhh?

Zavrzání kovu ve mě nevyvolá moc dobrý pocit, ani následný dopad na zem a kousky prachu jež jsem nechtěně vdechl taky ne.
Ani hlavně blasterů, které mi míří na hlavu.
"Vstávej a měj pracky pěkně nahoře!" zavelí na mě onen nejspíš třicetiletý.
Dobré, ještě mě nezabili, což však neznamená, že to brzy neudělají.
"Ted nám tady poslouzíš jako rukojmí a pokud s námi nebudou chtít vyjednávat, tak ti prostřelíme hlavu rozumíš?" řekne a postrčí mě ke zdi.
"Živí se odsud nedostanete." povím mu chladně.
"Sklapni!" zavrčí na mě asi patnáctiletá dívka a pažbou blásteru mě praští do břicha, takže se sesunu na zem.
Co ted? Pokud mě zabijou tak to znamená i smrt pro ně.
"Nemůžete se odsud dostat," začnu, "Na štřeše čeká několik stormtrooperů, připraveni vtrhnout sem oknem nebo případně hodit termální detonátor dovnitř.
Několik z nich, zvlášt ti mladší se trochu zalekli.
"Proč nám to říkáš a proč bychom ti měli věřit impe?" řekne znovu ten nejstarší, zřejmě jejich velitel.
"No, kromě toho, že nechci zemřít je mi vás i poněkud líto, jste mladí a přesto chcete zahodit své životy. Jak nerozumné."
"Jsme tu abychom se impériu pomstili za to co nám udělalo!" vykřikne na mě a pevněji sevře svůj blaster.
"No dobrá, nejsem tu proto, abych tohle řešil, pravda je, ale taková, že vy zemřít nechcete, takže by jste mě mely radši poslouchat pokud se odsud chcete dostat živí."
A já také.
"Impovi nikdy nemůžeme věřit, tvoje slova jsou lží, chceš nás jen oblafnout a pak někde zabít!" zařve na mě jejich velitel.
Můj bože, takový tvrdohlvec.
Pohlédnu na okno, samožřejmě, že ho nikdo nesleduje, zvlášt když jsm zde, ale po mé zmínce o vojácích na střeše jich pár nahlédlo vzhůru.
Vidím hlavně pěti blásterů a hlavy stormtrooperů za nimi. Spustili se ze střechy.
Že bych si nechal zapnutý komlink?
Pohlédnu na něj. samožřejmě že jo.
Bohužel si mého pohledu na okno všimlo i několik povstalců a začalo střílet tím směrem.
Nyní, jak jsem jim rozkázal, se v ruce jednoho ze stormtrooperů objevil granát. A poté co ho odjistil zbývalo jen pár sekund, než se proměníme na prach.
Povstalci dál marně stříleli po mých vojácích, kteří byli kryti horním rantlem okna.
Neváhal jsem. Kopancem jsem podrazil nejblizšího rebela a bežel k oknu, nikdo si mě nevšímal.
Skvělé, ted to stihnout a jsem na živu.
Nejblíže k oknu stojí ta holka co mě udeřila do břicha, střílí naslepo.
Když musejí zemřít, tak proč se nepokusit aspon jednoho zachránit?
Rychle ji chytnu, samožřejmě, že se lekla, ale s tím jsem musel počítat. Z hlavy ji spadne čapka a odhalí se její dlouhé kaštanové vlasy.
Proskakuji s dívkou oknem, pevně ji objimám, aby nevypadla
Sakra, já zapomněl, že tam nic neni!
Volný pád, proud vzduchu proudí kolem nás a rychlá smrt čeká nás za pár okamžiků, jakmile dopadnem na zem
Najednou ucítím něčí dotek kolem pasu. Ohlédnu, jeden stormtrooper se spustil a chytl nás oba.
Granát dopadl na zem, z okna, které je ted pár desítek metrů nas námi se vyženou plameny.
Kdyby nebyli tak tvrdohlaví.
"V pořádku pane?" táže se můj zachránce.
Pohlédnu na dívku a pak na stormtroopera.
Omdlela, jak typické pro dívky v jejim věku.
"Já jsem v pořádku, a ta dívka, vypadá to, že v zajetí utrpěla šok. Další zajatci tam nebyli."
Musel jsem lhát, kdyby ne. Stihla by ji smrt.
"Vypadá to, že úkol je splněn," ukážu prstem na místnost.
Zakýve hlavou, ale to je jen matně poznat, jelikož se všichni kýváme na laně.
Rukou naznačím, at nás spustí dolů.
Voják něco zmáčkla na svím opasku a začali jsme sjíždět.
"Děkuji," prohodím když stanu na pevné zemi.
"Bylo mi ctí pane," oznmí stormtrooper.
"Já ji ted odnesu na ošetřovnu, mě již viděla takže bude méně vystrašená, než kdyby viděla stormtroopera."

Místo na ošetřovnu jsem však zamířil do mého pokoje, nastěstí jsem byl jediným obyvatelem té male místnůstky, takže ji zde dokonale skryju. Položím ji na postel a přikryji.
Vypadá tak nevinně.
Uzamknout pokoj aby tam neslídili nevítaní hosté mi trvalo chvilinku.
Takže, ted k veliteli.

Vyjedu výtahem a zajdu do velící místnosti.
Musím vypadat jak blbec. napadne mě když vejdu.
Má uniforma, sice stále šedá, ale špinavá a potrhaná se vůbec nehodila k uniformám ostatních důstojníků nacházejícíh se v sále.
Stoupnu k veliteli a postavím se do pozoru.
"Úkol splněn pane! Povstalci zlikvidováni!"
Snad se nebude moc vyptávat. nechtěl bych mít problémy.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ostarwars.profitux.cz
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 17:56

Naboo - imperiální stanice:

Vstávej Thalli. Unul jsi hned jak jsem ti podal tu uniformu. Když už jsi mě vzal a položil do postele, tak nemusíš říkat jak vypadám nevině.
Řekne ti tvuj spolubydlící a vstane z postele, do které jsi ho položil.
Seš buzik nebo co Thalli. Ještě jednou a nahlásím tě veliteli. Těďka máš jít na tyto souřadnice.
A podá ti datapad.
Všechny informace máš napsaný tam. Až se setkáš na místě s velitelem, vše ti vysvětli. Jenom máš oběhnout tyto vojáky,
ukáže ti na datapadu
a pak se jít hlásit veliteli sem.
Dokončí a ty se stručne odebereš k vojákum, které máš zformovat.
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 18:18

Fhorn Thall
Naboo - Imperiální stanice

Kretén jeden, neni to moje chyba, že jsem po namáhavém dni unaven a vybavují se mi vzpomínky.
Ale, už je to rok co se to stalo, kde asi skončila ta dívka? No nic.

Kouknu se na seznam vojáků.
Hm, pár jich zrovna neni, několik desítek.
Po půlhodině strávené pobíháním po základně a sháněním každého z stormtrooperů na seznau jsem poněkud unavený dorazil do velící místnosti. Naštěstí na mě neni únava vůbec znát.
Moje nová uniforma vypadá podobně, jako jakákoliv z uniforem důstojníků zde přítomných.
jen ta moje měla navíc insignii 652. operační divize. Konečně jsem se někam dostal.
"Fhorn Thall, pane" zasalutuji před velitelem a stoupnu si do pozoru.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 18:31

Fhorn Thall Naboo - Imperiální stanice

OK dám ti úkol. Támhle v kantýně je několik hodně hledaných zločinců. Jsou tam iu lidi. Asi tak 20 zločincu a 50 lidí. Je to zatraceně velká kantýna. A je jich tam hodně. Ty budeš ovládat vojáky tady ze stanovište, a tak se ukáže jak umíš velet. OK pošli je tam.
Domluví velitel a ty se v jeho doprovodu vydáš na stanoviště, kde ti předá vysílačku.

A víš co když jsi s tím tak začal tak že jsi ten dustojník, tak mužeš mluvit a jednat za tvé vojáky. ALE, bude to krátký a já ti na každej krátkej příspěvek budu radit, a koordinovat. OK...Protože seš velitel, a seš od nich daloeko tak za ně mužeš hrát...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 18:55

Fhorn Thall
Naboo - Imperiální stanice

"Bude mi ctí pane," oznámím veliteli.
No co ted? Chvilku na promyšlenou.
Podívám se na obrzovku jež se nachází přede mnou a nechám si vyvolat mapu kantýny.
Neni? Jak to, že tady nemájí mapu té kantýny.
"Pane? máte tady nějakou mapu té kantýny?" optám se velitele.
"A mohl by jste mi laskavě zdělit, kolika mužům to velím, a jaké jsou jejich specializace? jsou to snad ti, které jsem hledal po celé základně?"
Čekaje na odpověd upřu znovu svůj zrak na konzoli přede mnou.

Naposledy upravil dne Mon Feb 04 2008, 19:04, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 19:04

Fhorn Thall Naboo - Imperiální stanice

Ok tady máš papírovou mapu kantýny. Je to speciálně pro tebe. A specializace jsou následující.
-5 trooprů.
-2 ostřelovači.
-1 granátníci.
-1 AT-ST-ten velkej zmetek na dvou nohách.
-1 TIE-podpora ze vzduchu, když budou utíkat venku
Tak sand jste to pochopil. Těďka k nepříteli.
-10 vojáku s pistolema
-5 vojáků s puškama
-2 vojáci s těžkým blasterem
-3 vojáci s granáty.
Vše jasný. Civilové tam jsou takže hurá do mise.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeMon Feb 04 2008, 19:17

Fhorn Thall
Naboo - Imperiální stanice:

Hurá do mise, to se mu řekne, jemu určitě moc o civily nejde.
"Děkuji pane," obrátím se k papíru.
Tři vchody, to je v pohodě, dál civilisté. Jistě si vezmou rukojmí, pokud tam vtrhnem jen tak. Takže možnost přímého útoku je vyloučena. Přestřelku uvnitř kantýny už vůbec nechci riskovat. Budeme muset použít lsti abychom je dostali, nejlépe je dostat na otevřený prostor.
Znovu pohlédnu na mapu.
Jeden z vchodů se nachází u kuchyně.
Další pak je hlavním vchodem a poslední je malý uníkový průlez.
Podle plánů vede do úzké postraní uličky.
Takže plán. Hm, už to mám, vyvolat v kuchyni požár. V tu chvíli začne evakuace kantýny a všichni budou pospíchat ven.
Při troše štěstí se zločinci vydají ven postraní uličkou, jelikož by nechtěli být vyslícháni jako svědci. Takže jakmile se dostanou do uličky jsou v pasti. Z jedné strany obklíčeni ohněm a z druhé stormtroopery.

"TY-256," zavolám přes vysílačku jednoho z vojáků, "Zde je plán postupu, rozestupte se na určené pozice a pošlete mi přehled situace," pošlu mu mapku a voják následně zasalutuje.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 15:21

Fhorn Thall

Pane!
Ozve se křik a střelba ze tvé vysílačky.
Plán se nepodařil. Zastihli nás dříve, než jsme je stihli vylákat. U dveří stála hlídka. Jsou všude pane. co budme děl...Aaghh.
Ozvalo se od tvého vojáka. Dlouho jsi nic neslyšel, a pak se to izval jiný.
Pane, jsem pod těžkou palbou, střílí po nás odevšad. Co sakra máme dělat...
Ozvalo se. Také ti přišla další zpráva.
Pane, naše rozvědka udělala chybu...není tam 20 lehce ozbrojených zločinců, ale 30 těžce ozbrojených zločinců. Posily k vám přijedou do 30 minut.
Ozvalo se a ty jsi trochu v té tvé unoformě zrudnul.
Tak vojáku, máte 30 minut, a čas vám běží těd. Na rozhodnutí máš 30 minut, ale byl bych rád, kdyby jsi se rozhodl rychleji. Čas běží, vojáku.
Ty zrudneš ještě víc, a máš jen několik minut...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 16:25

Fhorn Thall

Hlavně klid. Musím se uklidnit.
"Evakujte oblast, nesmí tam být žádný civil!" rozkážu jednomu z poddůstojníků.
"Dále, tam chci mít to AT-ST a kontaktujte letku TIE!" zavelím dalšímu.
Dobře, snad vyjde tohle.
"Vojáci," promluvím do komlinku, "Nahlaste mi přesně kde jsou a vyhledejte si nějaké kryty"
Snad jsou tam kde myslím, a pokud tam jsou, rozstřilíme je letectvem.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

Poeet p?íspivku : 426
Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 18:12

Fhorn Thall

AT-ST se do tak úzké uličky nedostane a tak se postaví na jeden její konec. Volá ti velitel letky:
Pane, vidíme skupinu asi 30-ti podezřelých, jsou stále v uličce a míří na vzdálenější konec (*ten bez AT-ST). Odsud na ně nemůžeme střílet...část z nich, asi 10, se snaží vylézt po požárních schodech nahoru pane! řve do komlinku hlubokým hlasem pilot. Očekávám rozkazy, pane! Nightmare 1 končí!
Návrat nahoru Goto down
http://www.msc-clan.eu
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 18:16

Sry že takle přebírám výcvik uprostřed, ale Batista to vzdal... Very Happy takže se těš!!! bude hůř Smile
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 18:30

Fhorn Thall

Sakra, budu muset prověřit rozvědku, dodali málo informací.
"At se rychle stormtroopeři dostanou k tomu druhému konci té ulice, musíme je obklíčít," nadechnu se.
"Letko TIE, snažte se strefit ten žebřík, pokud nejlépe tak nad nimi, pokud je trefíte, nevadí," povzdechnu si.
Dojde sice ke ztrátám na majetku, ale to se nějak zaplácá.
"Pokud je ta ulice rovná, tak at jim to AT-ST pálí do zad."
Stoupnu si blíž ke komunikační konzoli.
Kdybych aspon viděl, co se tam děje.
"Dostante mi tam nějaké kamery, at mám lepší přehled a podejte mi zprávy o evakuaci okolí!" zavelím.
Vyčkávám na odezvu od vojsk.

No, mě to nevadí, vůbec ne.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 18:49

Fhorn Thall

Pilot: Pane, nerad vám to říkám, ale v té rychlosti žebřík sotva trefím bez toho abych zničil půlku bloku...a mému nadřízenému by se to také nelíbilo...pokusím se je sestřelit až budou na střeše...
Ozve se AT-ST:
Ulčka je klikatá pane, naše senzory zaznamenávají, že se hlavní skupina zastavila asi 50 metrů před ústím uličky a něco tam staví pane. Nevidíme co...
Nižší důstojník:
Pane, okolí už je evakuováno, není tu moc obytných prostor spíše obchody a kantýny...Pošleme nad uličku jeden člun s kamerou a termovizí, aby jste měl přehled.
Za chvilku už na svém datapadu vidíš celou situaci. Hlavní skupina se zabarikádovala za kontejnery asi 50 m od ústí a mají něco, co vypadá jako těžký opakovací blaster.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 19:06

Fhorn Thall

A sakra, na nikoho neni spoleh. S tím blasterem bude problém, ale jak je vůbec možné, aby se tolik zločinců takhle pohyboalo po městě, bez toho, že by si jich někdo všiml? Nejspíš mají nějaké konexe. Budu pak muset někoho informovat.
"At se stormtrooperové k tomu ústí nepřibližují," přiblížím si bod na obrazovce.
Střechy. Dobré.
"Sežente mi laskavě nějaký E-web, a dopravte ho k tomu konci té ulice," rozkážu poddůstojníkovi.
Takže, ted jsou obklíčeni, snad nemají již žádné eso v rukávu.
"At se několik stormtrooperů dostane nad tu skupinku s blasterem, a at stormtrooperové mají granáty, rozumíte?" křiknu na jednu starší důstojnici.
Starší? vždyt jí může být tak dvacet sedm, o rok starší.
"Ohlaste se mi, jakmile budete na místě," čekám na vyplnění mého rozkazu.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 19:39

Fhorn Thall

Vidíš s jakou precizností podezřelí přesouvají každý kontejner a připravují se na útok. Todle nebudou jenom náhodní zločinci... To jsou vojáci.

Pane, ohlásí se důstojnice, stormtroopeři jsu na svých pozicích u ústí a čekají na Vaše ro...zy... náhlé rušení signálu a zmizí ti i obraz z datapadu. Nemáš žádné spojení se svými vojáky. Musejí tu někde mít rušičku, ať je to kdo je to...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 20:13

Fhorn Thall

Rušení? Sakra, to nevypadá dobře. Přece je tu zrádce.
"Sežente mi nějakou vysílačku a landspeeder, ihned!" poručím mladému kadetovi po mé pravici.
Jestli si myslí, že to vzdám, tak jsou na omylu. Proč se radši nevzdají? Vždyt musejí vědět, že se odtamtud nemůžou dostat živí, tedy pokud nemají další eso v rukávu.
Doběhnu ke skříni se zbraněmi a vezmu si moji E-11.
Od jednoho vojáka dostanu vysílačku a běžím k landspeederu.
"Vypátrejte mezitím tu rušičku," poručím zbytku mužstva.
Dobře, takže jedu na bojiště, neni to poprvé, takže klid.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 20:22

Fhorn Thall

Nasedl jsi do dustojnickýho landspeederu a s malým doprovodem se vydáváš směrem k uličce. Jsi tam asi za 30 sekund. Když dorazíš bitva je v plném proudu. Přispěchá k tobě voják:

Pane! Ztratili jsme spojení, pane! Patrně nás ruší, pane! Zahájili jsme útok bez vás, pane. Postupujeme ale jen velmi pomalu, musíme se krýt před tím blasterem. Poslal jsem 5 mužů kantýnou do té postranní uličky, jestli to nevadí, pane! Mohli by je překvapit, ale řekl byhc, že spíš nechali hlídku.

Podíváš se k uličce, odkud je slyšet hluk blasterové střelby a tlumené nárazy výbuchů...
Ve vysílačce se ozve hlas oné mladé důstojnice.
Lokalizovali jsme ten signál pane. Rušení přichází 2 bloky odsud. Mám tam poslat jednotku?
Na druhém kanálu se ozve velitel letky s jásáním:
Pane, 8 podezřelých na střeše zabito, 2 ranění, měli by jste tam pro ně někoho poslat. Konec
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 20:41

Fhorn Thall

Sakra! To nic nemůže vyjít podle plánu?
Vyskočím ze speedru a vojáci mě následují.
"Hodili jste po nich ty granáty? Pokud ne, tak honem na štřechy a....počkejte, dejte mi megafon," ihned mi byl jeden nabízen.
Snad se vzdají.
"Vy, vy, vy a vy, běžte zneškodnit tu rušičku, další čtyři vojáci vás budou následovat."
Takže, ted se přesunout pomalu k nepříteli.
S několika stormtroopery vylézám na střech u blížím se zezhora k zločincům, když jsem nad nimi zapnu megafon.
"Jste obklíčeni, vzdejte se, a odejdete odsud živi, pokud ne, jste do pár vteřin po smrti. Máte minutu na rozmyšlenou, pak se začnete modlit." oznámím do megafonu.
Tak, snad nejsou tvrdohlaví a blbí.
Čekám na jejich reakci
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeTue Feb 05 2008, 20:49

Fhorn Thall

Tvoji vojáci vyrazili na střechu a za chvilku už vedli dolů 2 raněné zajatce. Obklíčení se stále neozývali, ale máš zprávy od skupiny z kantýny že kladou houževnatý odpor. Než je všechny postřílíte vezmou ssebou 8 tvojich mužů. Když stojíš nad posledním umírajícím podezřelým, plivne ti do tváře a řekne:

Ty jeden odpornej prašivej pse! Nikdy bych se nevzdal Impériu, to radši zemřu se ctí. Stejně jednou to vaše Impérium...po...po...porazí...me. Je mrtvý.

Pane, dostali jsme se do bytu a zneškodnili rušičku...Vypadá to tu jako na nějakém narychlo vyklizeném...velitelství. Jsou pryč tak nejvýš den. Rušičku aktivovali dálkově.
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 14:02

Fhorn Thall
Naboo - před kantýnou:

Tak je po všem, a máme zbytečné ztráty.
Odkopnu mrtvolu povstalce a utřu jeho slinu, která mi skončila na uniformě, na mé nové čisté uniformě.
"Pohřběte těla," kouknu se na mertvoly nepřátel a ukážu na ně. "Je taky."
I když si to nezaslouží. Ale vlastně se nechali jen strhnou proti imperiální propagandou, nic víc. Blbci jedni, takhle bezvýznamně zahodit život.
"Kontaktujte velitelství a oznamte, že mise je splněna," ještě, než voják přepošle zprávu zadržím ho.
"A chci taky kompletní rozbor akce, včetně seznam lidí od rozvědky," pokývne hlavou a věnuje se své práci.
Rozvědka to tedy pořádně zbabrala.
Zastavím dalšího vojáka.
"Vy, identifikujte mi těla těch nepřátel, chci jejich jména, věk, bydiště a všechny příbuzné."
Dneska to nedopadlo dobře a kod ví, jaký bude zítřek. Pro dnešek mám snad již klid.
Naposledy se podívám na bojiště, plameny již dohořívají ale způsobily velkou škodu.
Potrvá možná pár dní než se lidé budou moct vrátit do bezpečí svých domovů.
"Sežente jim nahradní ubytování," řeknu důstojníkovi když nasedám do landspeedru.
Nikam však nejedu, jen se opřu o sedadlo a pokouším se usnout.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 14:12

Fhorn Thall
Naboo - před kantýnou:

"Pane, a co máme udělat s těmi zajatými? Přejete si něco speciálního nebo je máme umístit do věznice?" ptá se voják...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 14:24

Fhorn Thall
Naboo - před kantýnou:

Ach jo, nemůžu se ani vyspat.
"Zajatce pak vyslechnu sám osobně, zatím je zavřete a zacházejte s nimi civilizovaně,"
a slovo civilizovaně zvlášt zdůrazním.
"Ted mě již nechte a snažte se mě nerušit," zavřu oči a pohodlně se opřu o sedačku.
Návrat nahoru Goto down
vooj-tae
501st commander
501st commander
vooj-tae

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 14:39

Fhorn Thall
Naboo - u speederu:

"Pane, omlouvám se že ruším, ale chce s vámi mluvit kapitán. Osobně. Jede právě sem." říká nervózní důstojník. A skutečně v dálce vidíš přijíždět velitelský landspeeder. Když přijede, vystoupí z něj kapitán a jde přímo k tobě. Po krátké salutovací proceduře promluví:
"Co to proboha mělo znamenat Thalle?! Měl jste tu bandu opilců v klidu a rychle zatknout a ne přijít o 8 vojáků. Víte kolik stojí výcvik takového vojáka, Thalle? Dlužíte Impériu pár svých denních výplat. Odedneška jste měsíc bez výplaty a to buďte rád že jsem na vás tak hodný!!" Zdá se že brzy zrudne natolik že si ho spleteš s rajčetem. Po chvilce, kdy se neodvažuješ nic říct, promluví opět již uklidněný kapitán.
"A teď pojedeme všichni zpět na základnu. Ať tu zůstane jenom 5 mužů na hlídce a 5 mužů u toho bytu, ale nepředpokládám že se tam kdy kdo vrátí..." Odjedete na základnu kde po uvěznění zajatců čekáš ve svém pokoji, než si tě kapitán zavolá a snažíš se vyčistit si uniformu...
Návrat nahoru Goto down
Derk Yall
Grand Moff
Grand Moff
Derk Yall

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitimeWed Feb 06 2008, 14:50

Fhorn Thall

Po pár minutách ke mně přijde vojín se zprávou, že se mám dostavit k veliteli.
Běžím do jeho kanceláře, ve dveřích mu zasalutuji a jestě než mi stačí něco říct spustím,
"Pane, prominte, že vám mluvím do vašeho rozhodnutí, ale banda opilců to nebyla, někudy propašovali težký blaster. Dále, rozvědka mi dala špatné informace, neměl jsem plán kantýny, a ten který jsem dostal nezobrazoval okolí. Dále pak vojska provedla útok bez rozkazu, tudiž jsem je nemohl koordinovat.
Nějak dostali do města rušičku, další neúspěch rozvědky. Pak v kantýně nikdo nehlídal,"
skoro to na něj křiknu
Debil jeden, se tu tváří jako nejmoudřejí, at si to zkusí sám.
"Ale trest přijímam, jsem odpovědný za své muže a jelikož se dopustili chyb beru to na sebe pane," domluvím na toho krypla.
Vyčkávám na velitelovu reakci, no dobrá krypl to neni, tedy většinou.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Výcvik pro Derk Yall   Výcvik pro Derk Yall Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Výcvik pro Derk Yall
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: