OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...

Goto down 
+19
Wrait
Syntax
LeiaSkywalker
rybaflei
William
Lance Stone
LaMpA
Darth Gryat
darth t-error
vooj-tae
Xavier
kapitán Kirk
Darth Assmondeus
olin
Undertaker
Malasorte
Derk Yall
Potan von Kell
Red
23 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorZpráva
Darth Gryat
SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

Poeet p?íspivku : 6890
Registration date : 04. 05. 08

Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:32

mno já taky jednu konzoli mám(teda spíš bratr), ale na PC bych si to přál radši. jinak já ani nevim že to hlasily na konzole Smile já se spoléham na váš a na Coconuta že hned novinky někam napíšete Laughing
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

Poeet p?íspivku : 26708
Registration date : 17. 01. 09

Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:34

Mno, ja to poprve videla taky az tady Laughing
ale mam dojem ze nekde sem pak videla ze to nema byt na pc..ale nevim, treba uz se poucili

SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:44

mno jelikož sem reglej na ty strance o TFU2 a co sem z toho pochopil tak by mi měli každej měsíc posílat novinky ale něják se k tomu nemaj Laughing
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:47

blbé Laughing

SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:51

tjn, jedině že by byli tak zaměstnáni vyvýjením TFU2 a TOR natolik že neposílaj ty meily. pak by to bylo jedině k dobru Laughing
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:54

mno, to si nejsem moc jista Laughing
jinak juknul si do schranky se spamem? me tam obcas takhle skonci lucas arts obeznik..

SPAMER
SPAMER
Darth Gryat

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeFri Apr 02 2010, 10:58

ok, dik za radu. se hned kouknu.
EDIT: nic jen novinky TORu Laughing
Návrat nahoru Goto down
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

Poeet p?íspivku : 18901
Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo?
Registration date : 18. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jul 18 2010, 16:46

nevíte někdo, prosím, kde by se aly stáhnout české titulky k TFU?
Návrat nahoru Goto down
http://ynr.xf.cz
Potan von Kell
Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA
Registration date : 31. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jul 18 2010, 18:17

Nikde? Laughing
Tak na youtube je celý TFU, renderovaný filemčky, s CZ titulkama

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jul 18 2010, 18:21

já myslím jako k té hře, když si jí nainstaluji tak abych tam přímo měla titulky
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeSun Jul 18 2010, 18:40

to nejde, tam ani zadny nejsou...Titulky jdou zobrazit jen v tech animackach tusim, a navic jen anglicky..tahle hra se nelokalizovala no..

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jul 19 2010, 11:49

to je peklo, existujou i lidi o neumí anglicky né... Evil or Very Mad no to je jedno.
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jul 19 2010, 11:56

No, holt anglina je svetovej jazyk...Takze bud si vzit k ruce prekladatele a nebo slovnik...Aspon se neco anglicky treba naucis Wink

Supreme Commander
Supreme Commander
Potan von Kell

Poeet p?íspivku : 21331
Vyznamenání : HZSSA

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jul 19 2010, 17:10

Darth Eternal Hatred napsal:
to je peklo, existujou i lidi o neumí anglicky né... Evil or Very Mad no to je jedno.

Za úplatu budu vedle tebe seděta překládat ti Laughing

Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka!
Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
Návrat nahoru Goto down
https://my.bio/potan
Cody
Mandalorian Trooper
Cody

Poeet p?íspivku : 7508
Vyznamenání : Poslední svého druhu.

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jul 19 2010, 22:54

Já myslel že každej umí aspoň trošku anglicky. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Syntax
Jedi Guardian
Jedi Guardian
Syntax

Poeet p?íspivku : 4961
Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance
Registration date : 22. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jul 19 2010, 23:07

no, bez urážky, řekl bych že DEH je na tom s angličtinou bídně Rolling Eyes

Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Di-VLRO Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Dethklok Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Di-RDYX
"Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight."
"We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..."
- Bail & Leia Organa
"We take what is given." - Kol Skywalker
"I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan
"I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne
Návrat nahoru Goto down
https://www.youtube.com/syntax919
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeMon Jul 19 2010, 23:57

Tak, ja chapu ze se ji ve skole neucila..ale je fakt ze je to dneska bez ni tezky..zvlast s hrama...Nevim, mozna tam jde dat treba i ta nemcina, ja to nezkousela, otazka je zda by to pomohlo...Ale sprechtici vader by me asi dostal no Laughing

Jedi Guardian
Jedi Guardian
Syntax

Poeet p?íspivku : 4961
Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance
Registration date : 22. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeTue Jul 20 2010, 00:00

"Luke, ich bin dein Vater" Laughing

Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Di-VLRO Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Dethklok Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Di-RDYX
"Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight."
"We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..."
- Bail & Leia Organa
"We take what is given." - Kol Skywalker
"I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan
"I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne
Návrat nahoru Goto down
https://www.youtube.com/syntax919
Darth Eternal Hatred
Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 10:03

Takhle, já ovládám akorát "starwarsáckou" angličtinu (tedy věty o ničení jak hvězdných křižníků tak nepřátel, kecy o učednících, varování před nepřáteli, hemzy o ovládnutí všech a všeho, atd) ale těžko bych poradila angličanovi, kudy se dostane na metro, leda bych mu dokázala říct, že společně zničíme naše nepřátele a on se stane mým učedníkem.

ad němčina ve sw: před časem jsem na nějaké německé televizi sledovala Imperium vrací uder v němčině. nedalo se a to koukat. Každých 10 minut byla 20 minutová pauza na reklamy...

dodatek: už se mi zdají sny v agličtině, kdy se shrekem obléháme hrad...
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 10:18

mno, a to TFU hrajes teda?

jinak dobry sny jako Laughing

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 10:37

"hraju"... kubý hraje, já se koukám. Můj notebook nerozchodí ani jedi academy, navíc nemám myš a herní pc zůstal doma...
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 10:44

aha, ja myslela ze ty hrajes na jeho notasu..mno, tak snad mas aspon z toho neco..Me osobne by to teda stvalo, nesnasim, kdyz musim jen koukat Laughing
ale tak zas ti treba aspon rekne o co gou Smile

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 10:58

já zase mám radši když někdo hraje a já se koukám, protože mě to obvykle vyjde až na nějaký 5. pokus třeba zabít nějakého sitha atd, když to hraju poprvé Laughing a jemu to jde hendka. zase nemám ráda když hraju a někdo se kouká, a není mi příjemné, nevím proč, hrát na cizích počítačích (asi proto že do toho moc třískám a bojím se, že mu pc rozbju)
Návrat nahoru Goto down
Padme von Kell
Císařova ruka
Císařova ruka
Padme von Kell

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 11:03

Hmm, to me problem nedela, to mam presne naopak nez ty Laughing

Supersith
Supersith
Darth Eternal Hatred

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitimeWed Jul 21 2010, 11:23

Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...   Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame... - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Star Wars Force Unleashed - Názory, pomluvy, PC vs. Konzole flame...
Strana 6 z 7Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Star Wars: The Force Unleashed II
» Star Wars: The Force Unleashed II - Endor DLC
» Lego Star Wars: The Force Unleashed
» Star Wars: The Force Unleashed - Launch Trailer (HD)
» Star Wars The Force Unleashed II - Gamescom Yoda Trailer

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: Vše o Star Wars :: Klub Cizinec :: Force Unleashed-
Přejdi na: