| Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 13 2008, 20:06 | |
| Coruscant - Chrám Jediu
Jako mladý student Síly jsi mířil v hloučku tvých vrstevníků na hodinu mistra Yody. Dnes jste se měli učit poznávat a hledat živoucí Sílu v květinách a keřích. Dorazili jste do krytých zahrad Chrámu. U malého jezírka na kameni seděl stařičký mistr a usmíval se na vás. Vítám já vás mladí padawani. Potěšen, že včas jdete já jsem. Vypadal jako nějaký skřítek, když, usazený na valounu, promlouval šibalsky k vám. Já pokropil jsem vodou místo toto zrána. Ukázal na prázdné místo v hlíně. Kdo poví mi, zda rostliny zárodek leží tam? Ukázal svou hůlkou na tebe stojícího v první řadě. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Thu Aug 14 2008, 01:48 | |
| Coruscant - Chrám Jediu "Já mistře?" No to je hloupá otázka, samozřejmně že já. sáhnu po síle a zasoustředím se na ten kus zemně. Je, je tam život. Nadechnu se podívám se mistrovi do očí. "Ano mistře, jsou tam semínka květiny." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Thu Aug 14 2008, 08:43 | |
| Coruscant - Chrám JediuPravdu máš a hádat nezkoušel si. Já cítil jsem, jak Sílu přivolal sis.Pochválil tě Yoda. Jeho zelené oči se na tebe smály. Nadaný váš spolužák je, třído.Vyzdvihnul tvou snaživost předevšemi. Jak jméno tvé zní, já vzpomenout si nemohu…Čekal, že se představíš. Nemohl si mu mít za zlé, že si ještě nepamatuje tvé jméno. Byl si v chrámu teprve krátce a Yodovi táhlo přes osmé století. Takhle urážet chudáka Yodu -Ruplikon Zkus si žít pár století a pamatovat si jméno, každého, kdo ti prošel pod rukama. Navíc vycházíme z toho, že se do chrámu dostal jako sedmiletý, takže nedávno. - Knight | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 20 2008, 13:32 | |
| Coruscant - Chrám Jediu Postavil sem se do pozoru. "Potan Kell pane" pak sem si uvědomil že již nejsu doma "Tedy chtěl sem říci mistře." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 20 2008, 15:24 | |
Omlouvat ty nemusíš se, už vzpomínám si. Nasadil jeden se svých vědoucích výrazů. Z planety, kde vychováván jak voják byl si, ty pocházíš, že ano. Hodina náše pokračuje, třído. Jdeme! Vyzval vás, abyste jej následovali procházkou po zahradě.
Naposledy upravil Knight dne Wed Aug 20 2008, 16:20, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 20 2008, 16:04 | |
| Coruscant - Chrám JediuAno p.. mistře.Myslel že jedi ví všechno a on si ani nezapamatuje jméno svého žáka. Třeba jediove nejsou až tak silní jak se říkápo skončení hodiny jsem se vydal na ubikace a ponořil se do meditací. --- Ta paleta měla bejt planeta že jo? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 20 2008, 22:28 | |
| Coruscant - Chrám JediuVyrušil tě jeden tvůj vrstevník, Duros. Promiň, ale ty si Potan Kell?Zeptal se nesměle. Já jsem Malik Shobo… viděl jsem, jak tě chválil mistr Yoda.Očividně něco chtěl, ale necítil jsi jej v Síle tak jako Yodu, popravdě skoro vůbec. --- Ani Word ti neopraví všecko. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Sat Aug 23 2008, 17:35 | |
| Coruscant - Chrám Jediu Co po mně může chtít. Vstanu a podívám se mu zpříma do očí. "Potřebuješ něco?" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Sat Aug 23 2008, 19:09 | |
No… Je nesmělý, ale očividně má na srdci něco důležitého, aspoň pro něj. … někteří mi říkají, že jsem v Síle slabý… Opět se odmlčel. … mistři ne, jenom padawani! Nemohl bys mě naučit… Kdyby se Durosové červenaly, byl by rudý jak rak. … to cos udělal u toho semínka? Jeho velké prázdné oči na tebe prosebně koukaly. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 27 2008, 13:34 | |
| Chrám Jediu - Můj pokoj Začnu se smát "Použil sem Sílu. To je celé, pokud chceš vědět jak sem to udělal najdi si nějakéhi mistra at ti to vysvětlí." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Aug 27 2008, 14:56 | |
| Chrám Jediu - Tvůj pokoj
No… to je právě ono! Když já to od mistrů moc nechápu… Zamyslel se, co by uvedl jako výmluvu. … možná bys mi to vysvětlil jinak... líp! Pořád se tak smutně koukal. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 13:43 | |
| Chrám Jediu - Můj pokoj Zamračím se a začnu ho prošpikovávat očima "Líp? Líp? Takový přístup vede ktemnés traně a zní už není návratu." Mávnu rukou ke dveřím. "Ted chceš určtitě odejít a poprosit mistra Yodu at ti to vysvětlí." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 15:28 | |
Duros změnil výraz, jak to šlo. Nehraj si na mistra Síly, chtěl jsem jen jiný způsob! Zněl podrážděně. Máchat si můžeš na mouchy, já nejsem chorý duchem. Dík na nic! Vytočil se a odešel. Byly slyšet rázné kroky a tlumené mrmlání vyprchávající do ztracena. Znovu jsi osaměl ve skromném pokoji. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 15:53 | |
| Chrám Jediu - Můj pokoj Debil pomyslím si a začnu zase meditovat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 15:58 | |
Vyrušil tě rytíř Jedi mající službu a svolávající k večeři. Neříkej mi, že tady od rána medituješ. Zasmál se a šel dál. Vydal ses do jídelny. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 16:21 | |
| Chrám Jediu - Tvůj pokoj To sem jediný v celém chrámu kdo plní svoje povinosti? V půli cesty do jidlny se zamyslím Když ted budouo všichni v jídelně, mohl bych skusit vydat se do hangáru půjčit si nějakou lod, než se nají, budu už zpět a vydám se do hnagáru _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 16:35 | |
| Chrám Jediu - Chodby
Už ses chystal vejít do hangáru, když se za tebou ozval tlumený a mírně mechanický hlas. Co zde hledáš malý padawane? Byl to mistr Plo Koon. Už jsi o něm slyšel, tvoji vrstevníci jej považovali za výborného pilota. Asi mířil také do hangáru. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 16:40 | |
| Chrám Jediu - Chodby Je to mistr jedi, nemá smysl něco zapírat "No ...a podíval sem se mistrovi do očí. ... Chtěl sem se proletět v těch nových deltách. Náhodou nebyl nikdo okolo kohobych se zeptal tak sem šel přímo do hangáru" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Aug 29 2008, 16:49 | |
| Chrám Jediu - Chodby
Ač nemohl vidět tvou tvář, dobře tě cítil v Síle. Jsi příliš mladý, padawane a k tomu máš být u večeře. Bylo to fascinující, jak přesně se orientoval v chrámu jen pomocí Síly. Doprovodím tě do jídelny, abys neměl nutkání provádět jiné nekalosti. Položil ruku na tvé rameno a šli jste. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Thu Sep 04 2008, 22:00 | |
| Chrám Jediu - Chodby J"á nemám hlad mistře" a snažím se mu vysmíknout ze sevření. "Nemohli bych letět s vámi mistře?" a prosebně se na něj podívám _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Fri Sep 05 2008, 13:07 | |
| Chrám Jediu - Chodby
Dnes již ne, mladý padawane. Dotlačil tě až do jídelny za tvého neustálého prosení. Dobrá, zítra buď připraven, po obědě se proletíme. Řekl nakonec, ponechal tě v jídelně a odešel. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Sun Oct 19 2008, 00:34 | |
| Chrám Jediu - Jídelna Zase se na mně vykašlali. pomyslím si a začnu se drápat v jídle Možná bych mohl najít toho Durosáka co chtěl učit v umění Síly a zabavit se po zbytek dne a začnu natahovat krk jestli v jídelně taky není _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Oct 22 2008, 17:45 | |
| Chrám Jediu - Jídelna
Ty hledáš mne, padawane? Šťouchnul tě do nosu první příšerný puch a poté do ramena mistr Yoda svou hůlkou. Rád žertoval a bylo mu to vidět na očích. Povečeřím tady, mohu-li? Mistr Yoda většinou jedl o samotě a ty si teď zjistil proč. Položil na stůl misku s neidentifikovatelným obsahem, který se možná i hýbal a neskutečně páchl. Chtěl si mu pomoci vyšplhat na lavici, ale odstrčil tvou ruku. Starý jsem, vskutku, však hýbat můžu se. Poškádlil tě a neohrabaně vylezl na tvrdou lavici a posadil se vedle tebe. | |
|
| |
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Oct 22 2008, 17:53 | |
| Chrám Jediu - Jídelna To tak smrdí on nebo to jídlo? je první věc která měn napadne "No, potřebujete něco mistře? Neříkejte mi že jste si za mnou přišel sednout jen tak." _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) Wed Oct 22 2008, 18:05 | |
| Chrám Jediu - Jídelna
Potěšen nevypadáš mou přítomností. Šibalsky se usmál. Mladý Malik Shobo stěžovat si u mne byl… v Síle on slabý je a možná v myšlení omezen, ale tvrdil, že temnota z tebe mluvila. Pokusil se být vážným, ale propukl ve smích. Já prošetřit musel jsem to. Utišil smích a pustil se do břečky. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) | |
| |
|
| |
| Padawan Potan Kell (výcvik for Potan) | |
|