Red Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 32 Vyznamenání : Time Lord Registration date : 12. 08. 08
| Předmět: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 02:36 | |
| Jméno:Tallin-Red
Rasa: Zabrak
Planeta původu: Iridonia
Titul: padawan
Schopnosti: Telekineze,
Poznámky: Věk 18, Mluvím basicem, rád si stavím světelné meče.
Zbraň: Dva světelné meče (oba modrá čepel)
styl boje: Makashi
Životopis: Hned po mém narození na Iridonii, mě matka vzala a odletěla se mnou na Corruscant,otec zemřel ve válce těsně před mým narozením.Na Corruscantu jsem ve svých 5ti letech, když si mě všiml můj budoucí mistr, začal trénovat v chrámu Jedi.. Když mi bylo 15 let, matka zemřela.Krátce po tom zemřel i můj mistr...Jsem zvědav koho mi přidělí..
Naposledy upravil Red dne Thu Aug 14 2008, 13:28, celkově upraveno 2 krát | |
|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 02:55 | |
| 1-Tvůj otec nemohl být jedi, protože jediove se nesměly mít manželky. 2-Proč si zvědav koho ti přidělí? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
Red Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 32 Vyznamenání : Time Lord Registration date : 12. 08. 08
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 03:02 | |
| - Potan napsal:
- 1-Tvůj otec nemohl být jedi, protože jediove se nesměly mít manželky.
2-Proč si zvědav koho ti přidělí? 1. Tím že si tajně vzal "mou" matku začala jeho cesta k temné straně (inspirace Anakinem se nezapře) 2. | |
|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 08:33 | |
| - Potan napsal:
- 2-Proč si zvědav koho ti přidělí?
já ho tedy beru šéfe _________________ [Only admins are allowed to see this image] [Only admins are allowed to see this image]
Neexistuje temná a světlá strana Síly, je jen Síla.
| |
|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 09:51 | |
| Zákaz Výviku nebo mise , dokud se needitne tvůj živoťák....nevzali by tě do chrámu kdybys mě ltakový kořeny!! | |
|
Red Padawan
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 11:27 | |
| | |
|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) Thu Aug 14 2008, 11:29 | |
| ještě poprosim o jeden...edit... Npiš jak ses do chrámu dostal...napsal si jen že od 5 let si začal trénovat ale nenapsal jak ses v chrámu octl | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Tallin-Red (Klonové války) | |
| |
|