| Hořkých 18 let (výcvik for Red) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Thu Aug 14 2008, 09:05 | |
| Coruscant - Chrám Jediu
Právě si kráčel se svým mistrem z ranního hlášení o průběhu války. Mistr Kenobi a jedi Skywalker dobyli Cato Neimoidia, ale místokrál Gunray jim znovu unikl. Tvému mistrovi byla přidělena mírová mise na Kamino, měl sjednat dodání dalších praporů klonů. Rozhodl se tě vzít s sebou. Byli jste na půl cesty k ubikacím, když promluvil. Sbal si jen to nejnutnější padawane, nehodlám se na Kaminu zdržet dlouho. Odmlčel se a pečlivě si tě prohlédl. Zklidni svou mysl, nejdeme bojovat! Přikázal ti. Za hodinu v hangáru č.3, nezpozdi se. | |
|
| |
Red Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 32 Vyznamenání : Time Lord Registration date : 12. 08. 08
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Sun Aug 17 2008, 03:19 | |
| Coruscant - Chrám Jediu Jsem klidný mistře. Řekl jsem. Pak jsem odešel k sobě. Zabalil jsem si vše nejnutnější. Hodina uběhla. Šel jsem do hangáru. Ale mistra jsem nikde neviděl. To letěl beze mě?
Naposledy upravil Red dne Mon Aug 18 2008, 01:18, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Sun Aug 17 2008, 10:03 | |
| Coruscant - Chrám Jediu
Tady jsi můj padawane! Pochop mé zdržení, přidělili nám nové plavidla. Zavedl tě do hangáru č. 4, kde mimo jiné čekaly i dvě stíhačky Eta-2 Actis. Ta tmavě modrá je tvoje, nahoď motory a setkáme se na orbitě, kde nás čeká útočný křižník třídy Venator jménem Last Attack of Manaan. Naskočil do své šedobéžové stíhačky a připravoval se k odletu. | |
|
| |
Red Padawan
Poeet p?íspivku : 95 Age : 32 Vyznamenání : Time Lord Registration date : 12. 08. 08
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Sun Aug 17 2008, 17:13 | |
| Coruscant - Chrám Jediu Rozumím mistře. Nasedl jsem. Nastartoval. Hned jak jsem se zvedl ze země, už jsem si to směřoval k Last Attack of Manaan. Dorazil jsem jen o chvíli později než mistr.
Lokace! RUPLIKON
Naposledy upravil Red dne Mon Aug 18 2008, 01:18, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Sun Aug 17 2008, 19:17 | |
| Hyperprostor: Coruscant - Kamino Přidělený klon tě zavedl do tvé kajuty. Pokud byste cokoli potřeboval, generále Rede, můžete mě kdykoli vyhledat.Pro tuto misi to byl poručík s hrozným sériovým číslem, ale také s přezdívkou Fire. Genarál Hak-Loo, váš mistr, vás v 13:00 lodního času očekává v důstojnické jídelně. Mám vyřídit, abyste si pospíšil, prý má důležité informace o misi na Kamino.Zasalutoval a odešel. (1. pravidlo: co řeknu já, to bys měl splnit, ale co řekne Rupl, to je téměř svaté beze srandy - Knight) | |
|
| |
Red Padawan
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Mon Aug 18 2008, 04:25 | |
| Last Attack of Manaan - chodby
Děkuji. Odpověděl jsem. Bylo 12:30 lodního času a měl jsem ještě chvilku na to, abych si to na Last Attacku trochu prohlídnul. Procházel jsem se chodbami a potkal spoustu klonů. Bylo zajímavé sledovat vojáky, kteří v podstatě nemají svoji vlastní identitu. Když se blížilo 13:00, nasměroval jsem si to do důstojnické jídelny.
Last Attack of Manaan - Důstojnická jídelna
Dorazil jsem do důstojnické jídelny, kde na mě čekal můj mistr.
Naposledy upravil Red dne Mon Aug 18 2008, 11:46, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) Wed Aug 20 2008, 13:26 | |
| Last Attack of Manaan - Důstojnická jídelna
Sedni si padawane. Pobídl tě ke stolu a kývl na obslužného droida, ať vám přinese oběd. Takže, na Kamino nás Rada poslala z jednoduchého důvodu. Rozhlédl se po jídelně, ale nikdo nevypadal, že by vás sledoval. Máme zajistit vyzvednutí několika nově vycvičených praporů klonů. Během druhého dne pobytu na Kaminu by měly dorazit dva opravené Venatory. Naložíme klony a odletíme. Usrkl z nápoje, který mu donesl droid a pobídl tě k jídlu. Druhý bod našeho úkolu je objednání speciální jednotky klonů se silně modifikovaným DNA. U Kamina se zdržuje velká obraná flotila a čekáme další útok Separatistů. Snad už tou dobou budeme pryč. Pustil se také do jídla. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hořkých 18 let (výcvik for Red) | |
| |
|
| |
| Hořkých 18 let (výcvik for Red) | |
|