| Sčítání Imperiální Posádky | |
|
+51Jek Porkins Piettoš Darth Loki Waxer ScorpiO Lance Stone mandorian elite McWinsch Dustil Onasi Dumby_2 Inkvizitor Elinor Yall gehita muuurgh2 Zbynislav An-Drew Deer Syntax Vegi pitris Kiaayla Jakkob Killer lord mikerrus Gralen Jaldithas Wrait Darth Eternal Hatred Padme von Kell elinor Ultimate Darth Anyt LaMpA Stopa Darth Gryat Undertaker Koubi10 Cynamon Checkman Xavier Cody vooj-tae kapitán Kirk revan Lukin013 Knight Dash Horox Derk Yall Mandalorian Darth Assmondeus Ruplikon Potan von Kell 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 14:51 | |
| sintaxe to je jako slintaxe | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 14:55 | |
| no ale dřív jsem fakt měl nick Sintax (Sin jako hřích, tax - daň = "daň za hřích" (já vím je to blbý )) ale pak mě tam to měkký "i" přišlo divný _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 14:56 | |
| syntax znamená něco z gramatiky, tuším... | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 14:57 | |
| jo, to je ještě horší něco jako skladba nebo tak něco, nevím přesně... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
An-Drew Deer High Jedi General
Poeet p?íspivku : 495 Age : 31 Vyznamenání : Hrdina Sovětského Svazu,Železný Kříž I. řádu Registration date : 04. 02. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 16:18 | |
| není to spíš něco z matematiky? na kalkulačce když něco blbě zmáčknu se napíše syntax error | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 17:40 | |
| tak to pěkně děkuju _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Feb 10 2010, 18:15 | |
| tak, ty ses Syntax takze ty skladba nejsi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Thu Feb 11 2010, 07:57 | |
| syntax error ještě lepší díky bohu že kalkulačka nehlásá "darth eternal hatred error" to by se ale ani nenacpalo na ten displey | |
|
| |
Zbynislav Adept
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 11. 01. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Thu Feb 11 2010, 10:02 | |
| Já když programoval v pascalu, tak mi dost často vyskakovala chyba Fatal Syntax Error!!! | |
|
| |
| |
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 20:20 | |
| Mate tu nabor nebo neco? | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 20:24 | |
| Tak tě tu u nás vítám. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 20:26 | |
| To je vsechno? Zadny vyplnovani formularu nebo tak dale? A ja si myslel, ze Imperium je na dodrzovani protokolu prisne | |
|
| |
J.T.Bansbi Sithský lord
Poeet p?íspivku : 4477 Registration date : 28. 10. 09
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 20:30 | |
| Tak moment pošlu ti obrázek jakou mají práci naši lidi pak uvidíš že jsi zvolil dobře.(když budeš chtět hodnost tak vyplň formulář a pošli adminovi) | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 20:31 | |
| Uz se stalo, jinak diky za privitani | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:00 | |
| jeste by to chtelo do podpisu hrdeho imperiala a vyndat tu republiku _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:31 | |
| - Vegi napsal:
- Zadny vyplnovani formularu nebo tak dale? A ja si myslel, ze Imperium je na dodrzovani protokolu prisne
Nebude protože ty nejsi imperial ale obyčejyn rebel scum co chce být něco víc. Imperial nemůžeš být z rebela jenom tím "že to napíšeš" _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:41 | |
| Ok tak cim mam dokazat svoji vernost? Jako me je to jedno, ja se klidne dam zase na rebela tam jsem vitany porad | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:43 | |
| mno nevim, po tom co tak snadno menis strany? ale tak pro zacatek snad aspon ten podpis ne? _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:44 | |
| Teprve az reknete jestli se muzu pridat nebo ne, na tom se musite dohodnout, ja se klidne imperialem stanu no problemo ale nejdriv se vas chci vubec zeptat jestli nekoho jako ja berete | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:49 | |
| Co vlastně víš o impériu? proč jsi tak náhle změnil strany? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:50 | |
| a taky pocitej s tim, ze nemuzes jen tak menit strany.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Wed Apr 14 2010, 23:53 | |
| O Imperiu toho vim uplne stejne, jako o republice... A ted proc jsem vlastne zmenil strany no tak moje nejoblibenejsi postava z celeho star wars je Admiral Pallaeon toho proste obdivuji, ze vsech nejvice.. O prebehnuti k Imperiu uvazuji uz dlouho kvuli Pallaeonovi hlavne, ale ja si nebyl jistej jestli by jste me vzali no a dneska jsem si rekl, kdyz to tak Bansbi naznacil abych presel, ze nemuzu nic ztratit a tady konci muj pribeh PS : Vim, ze nemuzu furt prebihat, ale projednou mi to snad dovolite | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Thu Apr 15 2010, 00:02 | |
| ja nerikam, zmenit stranu jednou, v poho, duvod se mi to zda i celkem dobrej...ale tvoje naznaky, jestli me tu enchcete, pujdu zpatky k rebelum se mi moc nelibej..tak bud chci bejt u tech, nebo u tech a je snad jedno, jestli te druzi chteji nebo ne, bud uzitecnej a dostavi se to samo, v tom to vezi...a pokud by ses neumel poprat s chladnym prijetim... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky | |
| |
|
| |
| Sčítání Imperiální Posádky | |
|