| Sčítání Imperiální Posádky | |
|
+51Jek Porkins Piettoš Darth Loki Waxer ScorpiO Lance Stone mandorian elite McWinsch Dustil Onasi Dumby_2 Inkvizitor Elinor Yall gehita muuurgh2 Zbynislav An-Drew Deer Syntax Vegi pitris Kiaayla Jakkob Killer lord mikerrus Gralen Jaldithas Wrait Darth Eternal Hatred Padme von Kell elinor Ultimate Darth Anyt LaMpA Stopa Darth Gryat Undertaker Koubi10 Cynamon Checkman Xavier Cody vooj-tae kapitán Kirk revan Lukin013 Knight Dash Horox Derk Yall Mandalorian Darth Assmondeus Ruplikon Potan von Kell 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 21:15 | |
| Rebel scum holt nikdy nepochopí kdy přestat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 21:18 | |
| - Horox napsal:
- Imperialny terorista, vrah
Imperialni terorista: oxymoron, imperium byl legalni statni utvar ve kterem byly skoro vsechny planety, takze terorista byl ten kdo se proti nemu postavil Imperialni vrah: kdyz zabijel rebely dostal metal a kdyz v tom byl dobrej, stal se cisarovou rukou _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 21:19 | |
| Stejně Imperiální Terorista Kyle Katarn se pak stal mistrem jedi tak nechápu jak na ně můžete nadávat _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 21:19 | |
| ja nenadavam _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 21:20 | |
| Já řekl můžete takže sem myslel ty dva _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 22:24 | |
| Tak jeden moder se tu hlasi jako nejvyssi zdejsi predstavitel stormtroopers | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Aug 22 2008, 22:26 | |
| Nechceš si dát ještě ten obr do podpisu? JInka tě všichni shání v OSW game _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Aug 23 2008, 12:55 | |
| potane, když budu vědět jak ten obrázek dát do podpisu tak si ho tam dam. | |
|
| |
Darth Assmondeus Sithský lord
Poeet p?íspivku : 2653 Age : 32 Registration date : 14. 03. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Aug 23 2008, 13:29 | |
| Ulož ho. Dej ho do přispěvku jako obrázek viz. návod dole. Skopíruj odkaz a dej ho normálně do podpisu. Jinak je to: Tohle dej do podpisu ale musíš mít povolený podpis. | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Aug 23 2008, 13:51 | |
| Dáš si do podpisu tohle - kód:
-
[img]http://i51.servimg.com/u/f51/12/21/02/48/hrdyko12.png[/img] _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Mon Sep 01 2008, 09:16 | |
| Tak se hlásím k Impériu. :smrt: | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Mon Sep 01 2008, 11:48 | |
| Já jsem ARC klon vedený republikou a poté převelen k armádě Impéria... | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Mon Sep 01 2008, 11:50 | |
| - checkman napsal:
- Já jsem ARC klon vedený republikou a poté převelen k armádě Impéria...
to je mi tě líto | |
|
| |
vooj-tae 501st commander
Poeet p?íspivku : 426 Age : 33 Vyznamenání : imperiální hvězda za statečnost :P Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Sep 05 2008, 10:06 | |
| já myslim že neni třeba abych si to tam dával, moje hodnost, avatar i signatura o tom vypovídají | |
|
| |
Cynamon Velmistr Jedi
Poeet p?íspivku : 771 Age : 36 Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: zpráva Fri Sep 05 2008, 11:56 | |
| Já se hlásim k Republice a Nové republice. Obě jsou legitimními státy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Sep 05 2008, 15:01 | |
| - Cynamon napsal:
- Já se hlásim k Republice a Nové republice. Obě jsou legitimními státy
No a porč to sem cpeš? Republikáni maj sčítání jinde. Voojta: Njn, u tebe po to poznal každej _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Sep 05 2008, 16:38 | |
| HA,už to tam mám...já se taky hlásím k imperiálům,bezpodmínečně... | |
|
| |
Undertaker Legend Killer
Poeet p?íspivku : 2762 Vyznamenání : Metalista 1. stupně. Registration date : 03. 05. 08
| |
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Fri Sep 05 2008, 17:08 | |
| Každý bude vědět že se hlásí ke skvělému Impériu _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Sep 06 2008, 02:05 | |
| Republikání proti moci Císaře a Impéria
Císař Potan na republikány naštve se Order 66 vykonat přikáže Jediové jako lvi se bijou stejně však se Sílou splynou
zbylí Republikáni moc se bojí Imperíální síly proto rychle postoupí Imperiálové je bijou hlava nehlava Rebelové jsou stejně samá nemehla
Stará republika padne Nová ihned vzdá se Ničit republiku je slast za Impérium, naši vlast
Republikánům zbýva planeta a piva jedna paleta špatně střílí za střízliva navíc nemají moc střeliva
Republikánů zbývá už jen pár vletí na ně Potan s Death Star ničit se nebude celá planeta stačí na ně hodit něco zeshora
námořnictvo na ně hází smetí hodně toho na ně dolů letí dole zasypáni jsou velkou smetí hromadou
Galaxie už je celá naše Impéria a Potana císaře _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Sep 06 2008, 02:30 | |
| Parádní básen, to musíme někam zarámovat :-) | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Sep 06 2008, 08:46 | |
| Opravdu dobrý. To sedne. | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Sep 06 2008, 10:00 | |
| až na to že to můžeš mít akorát ve svim univerzu! :tongue: já to předělám! | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Sep 06 2008, 11:25 | |
| Koukám že jsem demokraticky zvolený Císař Jinak pěkný _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky Sat Sep 06 2008, 13:27 | |
| - Darth Gryat napsal:
- až na to že to můžeš mít akorát ve svim univerzu! :tongue:
já to předělám! napis si vlastni, nebo sou republikani takovy kopiraci? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sčítání Imperiální Posádky | |
| |
|
| |
| Sčítání Imperiální Posádky | |
|