| Sčítání hrdých Republikánů | |
|
+51mandorian elite Inkvizitor Alpha121 ClonetrooperVI oryl Prophet Elinor Yall Ki joemandel Wrait Zbynislav Sarlacc Andre Desabor muuurgh2 Ultimate atat J.T.Bansbi HoLoW Vegi Jakkob Killer Jaldithas Kiaayla Cody Gralen lord mikerrus Ashoka Luthriel Lance Stone elinor An-Drew Deer Padme von Kell Darth Eternal Hatred Darth Kal pitris Syntax Derk Yall Undertaker Tik & Tok Cynamon Stopa Delta-38 Checkman Red Ruplikon Potan von Kell Darth Assmondeus Lukin013 Horox Mandalorian kapitán Kirk Darth Gryat 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:13 | |
| Tak, ale Republiku mam rád taky, ale ne tu novou, ta stojí za ..... , nechci vyvolávat spory, považujte můj příspěvek za bezpředmětný. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:13 | |
| když se mámřadit do republiky, tak spíše do zlaté éry Republiky - éra Exara Kuna a Revana.... to je prostě skvělé období, kterí není nijak osekáno filmem. ale jinak mám rád Impérium. | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:15 | |
| Nová republika když se to vezme moc dlouho nevydržela, jakožto státní útvar bez reálných podkladů se dostal do problému poté co začala invaze Yuzhan vongů a kolem roku 50 ABY se Nová republika transformovala do Galaktické Aliance. Galaktické Impérium na druhou stranu stavělo na základech Galaktické republiky a defakto pokračovalo v několikatisícileté tradici. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:19 | |
| - Derk Yall napsal:
- Nová republika když se to vezme moc dlouho nevydržela, jakožto státní útvar bez reálných podkladů se dostal do problému poté co začala invaze Yuzhan vongů a kolem roku 50 ABY se Nová republika transformovala do Galaktické Aliance. Galaktické Impérium na druhou stranu stavělo na základech Galaktické republiky a defakto pokračovalo v několikatisícileté tradici.
Stačilo odhlati pár chyb a už to s ní šlo z kopce... HLAVNĚ tímhle svým příspěvkem nechci vyvolávat žádné hádky, je to jen můj osobní názor... pokud mi někdo dodá důlazy, že je tomu jinak, či má jinou verzi, rád si ji poslechnu -> nejsem jak jeden-nejmenovaný. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:22 | |
| Narážiš-li snad na JK, tak ten to bral podle právě ofic. důkazů (ale ty prostě někdy ny wikii nejsou) a ostatní názory, no řekněme že se snažil přesvědčovat. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:23 | |
| _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Kiaayla High Jedi General
Poeet p?íspivku : 3224 Age : 44 Vyznamenání : Master Assassin Registration date : 28. 09. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:23 | |
| já chcu smajlíka V-19 Torrentky!!!!! | |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:24 | |
| | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:25 | |
| - Derk Yall napsal:
- Nová republika když se to vezme moc dlouho nevydržela, jakožto státní útvar bez reálných podkladů se dostal do problému poté co začala invaze Yuzhan vongů a kolem roku 50 ABY se Nová republika transformovala do Galaktické Aliance. Galaktické Impérium na druhou stranu stavělo na základech Galaktické republiky a defakto pokračovalo v několikatisícileté tradici.
no Palpyho Impérium jako takové vydrželo stejně dlouho jako Nová republika, neuznávám že pokračovalo v tradici, i když tam máš defakto _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:26 | |
| _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:26 | |
| - Cody napsal:
- Narážiš-li snad na JK, tak ten to bral podle právě ofic. důkazů (ale ty prostě někdy ny wikii nejsou) a ostatní názory, no řekněme že se snažil přesvědčovat.
na koho jiného. já se kouknu i na neoficiální důkazy, kouknu se po nějaké té knížce, kde by to mohlo být... a já sjem přístupný všem novým názorům a myšlenkám. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:27 | |
| a sorry za neúmyslný double _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:30 | |
| Ultimate: Já se taky kouknu na neoficiál a tak jako ty, ale někteří lidé jsou jiný no. Vim že jsi ho nesnášel. Syntax: Jo tak letka Rogue je moje nejoblíběnější, na tu nemá nikdo. I když jsem imperiál . | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:32 | |
| - Cody napsal:
- Ultimate: Já se taky kouknu na neoficiál a tak jako ty, ale někteří lidé jsou jiný no. Vim že jsi ho nesnášel.
to byla nenávist na ostří nože. ale to nebyl problém u mě, ale v jeho hlavě a jeho přístupu... ale co, už je to vyřešené. no, k letce rogue... i když jsem imperiál, tak mě občas překvapuje to, co se jí podaří a proto jí mám asi i trochu rád... no trochu... mám jí rád. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:34 | |
| - Cody napsal:
Syntax: Jo tak letka Rogue je moje nejoblíběnější, na tu nemá nikdo. I když jsem imperiál . no myslím že chisská letka Drápů by na ni měla, ale tu mám taky rád _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:37 | |
| Tak, já teď nepočítal chisse, Na ty jsem zapoměl, stejně se mi víc líbi Roguové. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:38 | |
| no tak to já mám samozřejmě taky radši Rogue squadron _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Derk Yall Grand Moff
Poeet p?íspivku : 11775 Age : 32 Registration date : 03. 02. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:39 | |
| - Syntax napsal:
- Derk Yall napsal:
no Palpyho Impérium jako takové vydrželo stejně dlouho jako Nová republika, neuznávám že pokračovalo v tradici, i když tam máš defakto Impérium následovalo tradici republiky, jelikož to byla republika, která se transformovala do Impéria. Něco jako se z Francouzské monarchie stala republika. Stále to byla ona Francie a následovala ve svých tradicích. Nová republika narozdíl od Impéria toto neměla, a to se projevilo, jakmile bylo Impérium na ústupu. Novorepublikánci si ze staré republiky udělali modlu, takže pak opakovali její chyby, které vedly k jejímu pádu. Stačilo by, kdyby na to šli rozumným způsobem a ne natolik naivně a víceméně by se jim to mohlo podařit o dost lépe. | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:40 | |
| zidealizovali si to... a dělali všechno přesně tak jako oni... a pak na to doplatili... přesně, jaks to napsal. sakra, jak se menovala ta letka TIE stíhaček, tkerý velel nějakej Fel... teď si nemůžu vzpomenout na jméno, ale hrozně se mi líbí. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:45 | |
| 181. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 18:50 | |
| jestli myslíš Soontira Fela, tak 181. a jestli myslíš Jaggeda Fela, tak to byla letka drápů, složená z chisských clawcraftů _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 19:16 | |
| - Syntax napsal:
- jestli myslíš Soontira Fela, tak 181.
jo barona Soontira Fela. prostě skvělej člověk. cody: jo, díky. | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 19:49 | |
| jo Soontir Fel je dobrej, taky nějakej čas lítal s Rogue squadron _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 19:56 | |
| - Syntax napsal:
- jo Soontir Fel je dobrej, taky nějakej čas lítal s Rogue squadron
fakt?? ale to spíš bylo s předchozí Red Squadron, ne?? | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Wed Jan 06 2010, 20:43 | |
| Lítal přímo s Roguema. Fajn týpek. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů | |
| |
|
| |
| Sčítání hrdých Republikánů | |
|