| Sčítání hrdých Republikánů | |
|
+51mandorian elite Inkvizitor Alpha121 ClonetrooperVI oryl Prophet Elinor Yall Ki joemandel Wrait Zbynislav Sarlacc Andre Desabor muuurgh2 Ultimate atat J.T.Bansbi HoLoW Vegi Jakkob Killer Jaldithas Kiaayla Cody Gralen lord mikerrus Ashoka Luthriel Lance Stone elinor An-Drew Deer Padme von Kell Darth Eternal Hatred Darth Kal pitris Syntax Derk Yall Undertaker Tik & Tok Cynamon Stopa Delta-38 Checkman Red Ruplikon Potan von Kell Darth Assmondeus Lukin013 Horox Mandalorian kapitán Kirk Darth Gryat 55 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
joemandel High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1303 Age : 35 Vyznamenání : sivý jedi hľadajúci medzi temnou a svetlou stranou Registration date : 06. 03. 10
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Fri Mar 26 2010, 19:02 | |
| za republiku, do r**i aj naspäť | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Fri Mar 26 2010, 20:46 | |
| Doslovně řečeno, ale jenom tam, zpět už ne. | |
|
| |
Vegi Admiral of the New Republic
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 12 2010, 22:03 | |
| | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 10:27 | |
| _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 10:40 | |
| Nespamujte _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 10:41 | |
| kuš dědku! _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 10:49 | |
| to není spamování, ale sčítání... (at tedy nespamuju: nadále se hlásím k neutralitě) | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 10:51 | |
| - Syntax napsal:
- kuš dědku!
Něco mi uniká? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Poeet p?íspivku : 1969 Age : 30 Vyznamenání : Hlavní pořadatel přípitků OSW Registration date : 01. 11. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 15:44 | |
| Ja se tu jeste jako admiral republiky nehlasil ( alespon myslim ) | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 15:45 | |
| ja taky nemluvila o tobe, ale o syntaxovi _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Tue Apr 13 2010, 15:47 | |
| Vsak ja vim, ja jen aby se vedelo | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Sun Apr 18 2010, 12:51 | |
| Prosim o prelozeni z5 Republice, aneb jak rekl Potan "Rebel scum zustane navzdy Rebel scum" ... Uz na trvalo, nemuzu nechat syntaxe, aby byl sam proti vsem, potrebuje podporu PS : Sry za double post Edit : Hlasim se zase u republikanu, na trvalo, slava republice | |
|
| |
Syntax Jedi Guardian
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Sun Apr 18 2010, 16:39 | |
| vítej zpět, ani nevíš jak jsem rád _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Sun Apr 18 2010, 16:40 | |
| Ja si rikal, ze to pro tebe bude neco jako druhe Vanoce | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Sun Apr 18 2010, 22:55 | |
| vegi jsem ráda, že jsi poznal kde je tvoje strana krajíce chleba namazaná | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Sun Apr 18 2010, 22:57 | |
| Jn, taky jsem rad z5, ale hodnost Rebel scum se mi teda moc nelibi | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Sun Apr 18 2010, 23:06 | |
| no to víš... Jsou prostě lidi, co jsou netolerantní k ostatním a myslí si že jsou středem světa. Neumí být neutrální nebo empatičtí... | |
|
| |
Ki Experimentální Super Ewok
Poeet p?íspivku : 176 Age : 28 Vyznamenání : ing-imbecil naší galaxie Registration date : 27. 08. 09
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 08:34 | |
| Hlásim se zpátky k Republice. | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 10:11 | |
| DEH: uz sem to psala ve smetisti, vegi ma tu hodnost za trest, kdyz si neco neumi poradne rozmyslet, je to jeho chyba.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 12:00 | |
| já jsem si to přečetla až ted v tom smetišti | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 12:27 | |
| no, tak jen priste nedelejte ukvapeny zavery.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 15:05 | |
| No, dobre a neberete to trosku moc vazne? Imperialni zradce....to zni fakt zajimave... | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 15:09 | |
| mě spíš přijde že se ještě hledá... | |
|
| |
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů Mon Apr 19 2010, 16:07 | |
| - Vegi napsal:
- No, dobre a neberete to trosku moc vazne? Imperialni zradce....to zni fakt zajimave...
Jsi imperialni zrace? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Sčítání hrdých Republikánů | |
| |
|
| |
| Sčítání hrdých Republikánů | |
|