| The Clone Wars - Diskuze k filmu | |
|
+30Luthriel gehita Padme von Kell Gree2 Riven Fall Cody Zbynislav carbon Darth Eternal Hatred Wrait Omalenka RomanArts Koubi10 An-Drew Deer LaMpA Xavier olin Lance Stone Mandalorian Derk Yall Checkman Darth Assmondeus Gralen Delta-38 Vandar Tokare darth t-error Ruplikon Horox Potan von Kell William 34 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Mon Feb 02 2009, 18:09 | |
| aha tak to jsem přeslech. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Mon Feb 02 2009, 19:22 | |
| zemřela nebo se z ní stala temná jedi... a v epizodě III o ní nepadne ani slovo, jako by nebyla... nekanonická postava... | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Mon Feb 02 2009, 19:23 | |
| DEH: tak celej ten novej seriál mi příjde poněkud noncanon | |
|
| |
Wrait Neutrál
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Mon Feb 02 2009, 20:15 | |
| - Xavier napsal:
- DEH: tak celej ten novej seriál mi příjde poněkud noncanon
seriál snad ani ne. to spíš ten film | |
|
| |
William Kiffar Jedi
Poeet p?íspivku : 1524 Age : 37 Registration date : 04. 07. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Mon Feb 02 2009, 22:47 | |
| Vsechno je to noncanon. A to aat si uz George tvrdi co chce. Tohle proste nemuze zadnej fanousek prijmout za "realitu". Protivi se to snad vsemu, co se da. Jediny co ze serie Clone Wars s trochou nadsazky lze povazovat za canon, podle meho nazoru, jsou uplne puvodni prvni dve serie, aneb 1. a 2. CW film. _________________
| |
|
| |
carbon High Jedi General
Poeet p?íspivku : 402 Registration date : 30. 05. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Tue Feb 03 2009, 17:14 | |
| Souhlasím, Ashoka mi taky přijde non-canon a s ní i celý CW seriál... | |
|
| |
darth t-error High Jedi General
Poeet p?íspivku : 1386 Age : 31 Registration date : 05. 04. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Fri Feb 06 2009, 18:54 | |
| wow uz je to konecne cesky a podle zprav co sem zaslechl tak ten serial bude taky cesky!!! | |
|
| |
Wrait Neutrál
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Fri Feb 06 2009, 19:05 | |
| Taky jsem slyšel, že to překládaj a CW film už prodávaj na DVD v češtině. | |
|
| |
Koubi10 Vaders Apprentice
Poeet p?íspivku : 599 Age : 30 Vyznamenání : Věrný učedník Darth Maula Registration date : 01. 02. 08
| |
| |
Zbynislav Adept
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 11. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Thu Feb 12 2009, 16:04 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- zemřela nebo se z ní stala temná jedi... a v epizodě III o ní nepadne ani slovo, jako by nebyla... nekanonická postava...
ahoj, jak tu píšeš o tom, že v epizodě III o Assuce nepadlo jedinný slovo, to máš sice pravdu. Avšak když si seženeš bonusovej disk, který je součástí dvoudiskový edice episody III, tak zde najdeš mezi vystřiženými scénami scénu v níž generál Grivous před očima Anakina dvěma světelnými meči setne hlavu Assuce. Ve filmu se to neobjevilo, ale Lucas tuto scénu natočil. | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Thu Feb 12 2009, 16:10 | |
| - Zbynislav napsal:
- Darth Eternal Hatred napsal:
- zemřela nebo se z ní stala temná jedi... a v epizodě III o ní nepadne ani slovo, jako by nebyla... nekanonická postava...
ahoj, jak tu píšeš o tom, že v epizodě III o Assuce nepadlo jedinný slovo, to máš sice pravdu. Avšak když si seženeš bonusovej disk, který je součástí dvoudiskový edice episody III, tak zde najdeš mezi vystřiženými scénami scénu v níž generál Grivous před očima Anakina dvěma světelnými meči setne hlavu Assuce. Ve filmu se to neobjevilo, ale Lucas tuto scénu natočil. Dištak je to Ashoka No a za druhé to není ona ale Shaak Ti _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Zbynislav Adept
Poeet p?íspivku : 44 Registration date : 11. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Thu Feb 12 2009, 16:34 | |
| - Potan napsal:
- Zbynislav napsal:
ahoj, jak tu píšeš o tom, že v epizodě III o Assuce nepadlo jedinný slovo, to máš sice pravdu. Avšak když si seženeš bonusovej disk, který je součástí dvoudiskový edice episody III, tak zde najdeš mezi vystřiženými scénami scénu v níž generál Grivous před očima Anakina dvěma světelnými meči setne hlavu Assuce. Ve filmu se to neobjevilo, ale Lucas tuto scénu natočil. Dištak je to Ashoka No a za druhé to není ona ale Shaak Ti Dobře, tak jsem se trochu seknul. To se může stát každýmu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Thu Feb 12 2009, 19:10 | |
| | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Thu Feb 12 2009, 22:25 | |
| Tu scénku jsem viděla na youtube a taky jsem si nejprve myslela, že je to Ahsoka. Pak jsem ale zjistila, že je to ta Shaak Ti... podle mě ještě nikdo neměl o Ahsoce tušení, když se trojka točila. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Fri Feb 13 2009, 14:01 | |
| taky že ne...Ashoka přišla až s Clone wars... | |
|
| |
carbon High Jedi General
Poeet p?íspivku : 402 Registration date : 30. 05. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Fri Feb 13 2009, 14:57 | |
| - Checkman napsal:
- taky že ne...Ashoka přišla až s Clone wars...
Prostě jasnej non-canon | |
|
| |
Wrait Neutrál
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Sat Feb 14 2009, 11:59 | |
| - Potan napsal:
- Zbynislav napsal:
ahoj, jak tu píšeš o tom, že v epizodě III o Assuce nepadlo jedinný slovo, to máš sice pravdu. Avšak když si seženeš bonusovej disk, který je součástí dvoudiskový edice episody III, tak zde najdeš mezi vystřiženými scénami scénu v níž generál Grivous před očima Anakina dvěma světelnými meči setne hlavu Assuce. Ve filmu se to neobjevilo, ale Lucas tuto scénu natočil. Dištak je to Ashoka No a za druhé to není ona ale Shaak Ti Ale Shaak Ti a ani nikdo jiný neumí přežít bez hlavy..... Jak by se potom dostala do duelu s Galenem? | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Sat Feb 14 2009, 16:25 | |
| Jednoduše, protože to nebylo ve filmu tak jak vyšlo FU se z toho stal noncanon _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Wed Feb 25 2009, 12:12 | |
| Tak včera jsem si pustil konečně Clone Wars (dabovaný co češtiny). A musim říct že i když jsem si původně myslel že to nebude nic moc, tak je to fak nádherný film. hodnotim 9 z 10 | |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Wed Feb 25 2009, 13:30 | |
| už je to v ČJ jo? :d to ani nevim já na tom byll v září v AJ a zážitek prostě | |
|
| |
Riven Fall Padawan
Poeet p?íspivku : 66 Age : 30 Registration date : 26. 12. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Sat Mar 14 2009, 21:02 | |
| pokud chce nekdo videt clone wars 2008 v CJ jdeta na sleduj.org dejte do vyhlavace star wars a bum je to tam! | |
|
| |
Gree2 Adept
Poeet p?íspivku : 38 Age : 27 Registration date : 05. 05. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Sat May 09 2009, 11:52 | |
| Slyšel jsem ,že je dobrej. Je to pravda? | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Sat May 09 2009, 12:01 | |
| V nekterych vecech mozna trosku detsky, ale je dobry. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
gehita Imperial Officer
Poeet p?íspivku : 32 Age : 28 Registration date : 09. 06. 09
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu Wed Jun 17 2009, 13:38 | |
| Hele je blbos že Ana. dostane učednici když není mistr. Kvůli tomu se v pomstě s. vstekal. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: The Clone Wars - Diskuze k filmu | |
| |
|
| |
| The Clone Wars - Diskuze k filmu | |
|