| Začátek - Mise pro Mandaloriana | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 18:20 | |
| Hyperprostor
Skvělý, teď to bude zajímavý Hmm, co se dá dělat zkontroloval jsem zamčení dveří a zavřel a zamnul všechny dveře mezi můstkem a našimi hosty. Zkontroloval jsem své zbraně, vše v pořádku a na kopilota prohodil Zkontroluj si zbraně, jen tak pro jistotu. prostudoval jsem plány lodě, kde se nachází únikové moduly, kdyby šlo do tuhého, můžu vletět do nejbližší soustavy a upistit loď, na které nastavím autodestrukci. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 18:24 | |
| Hyperprostor
Hej, já žádnou zbraň nemám kámo.. Řekl a házel rameny nahoru dolu v gestech, které jsi u nej už začínal nenávidět. Únikové moduly nebyli na lodi nalezeny, na místě kde by měli být byla speciálně vestavěná loděnice, ve které se dali v případě nouze nabrat stíhače.. ovšem teď nebyli žádné a naopak by se šikli ty moduly.. V zadu se začalo ozývat lehké klapání.. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 18:31 | |
| Hyperprostor
Co seš za vojáka? Co by si dělal, kdybychom museli nouzově přistát na nějaké plnetě plné dravců? Zahrál by sis s nima sabaac? Podívej se tady na můstku, možná tu budě nějaká pro stav nouze Skvělý, on nemá zbraň, loď nemá moduly, stíhače taky ne, asi sem měl běžet k TIE. Podívám se aspoň na kamery, co jsou na chodbách. Uvidíme co dělají a kde právě jsou, nebo na záznam z kamer aspoň. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 18:36 | |
| Hyperprostor
Zbraň jsem dal do držáku u rampy, ale bohužel jsou téměř u "stormů". Řekl a podíval se na displej s kamerou. Vojáci měli helmy dole a byl šok, že všichni vypadali stejně. Pomocí nějaké pasty , nedalo se to přes kameru rozeznat, se pokoušeli otevřít dveře. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 18:42 | |
| Hyperprostor
Tak si najdi nějakou tyč, s ní si stoupneš za dveře a praštíš po hlavě každého kdo vejde Hmm, vypadají všeci stejně, to by mohli být kloni, ale proč maj nasobě brnění stormů? Hej, co tam děláte za blbosti, zamklo nás to tu, vy se fakt hodíte jenom na střílení. Cokoli složitějšího rozbijete jen se na to podívate řekl jsem do vysílačky aby to slyšeli hosté. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 18:45 | |
| Hyperprostor
Tvé hosty to zřejmě nerozhodilo a pokračovali v práci. Po chvíli vypadla duraocel a s rachotem to praštilo do země až se rána ozvala až na můstku. Kopilot sebou cuknul a z opasku vytáhl vibronůž. Zkus něco udělat... dej mi blaster... pujdu na ně... vystoupíš z hyperprostoru a hned tam skočíš.. s trochou štěstí by mohli popadat a stanou se pro mě snadnej cíl.. Natahujíc ruku pro blaster.. který doufal že dostane. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sun Sep 07 2008, 19:17 | |
| Hyperprostor
Blbost zkus z nich vymámit kdo jsou a co chtějí. Já se zatím podívám, jak by šlo otevřít všechny dveře, vyjma na můstek, do vesmíru, vypustit tak vzduch a je taky. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Tue Sep 09 2008, 14:20 | |
| Hyperprostor
Kdo jste a jaké jsou vaše úmysli cizinci. Ozval se hlas v Interkomu. Tady Praporčík vlajkové lodi této výpravy, udejte proč jste tady nebo budete zklikvidováni. Řekl znovu. Ty jsi se mezitím dostal k zastrčené páce, otvírající odpadkovou šachut do vesmíru.. Musel jsi nějak dostat ty vojáky o dvoje dveře dál a pak je natáhnout do výtahu. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Tue Sep 09 2008, 20:39 | |
| Hyperprostor
Tak ten to z nich teda vykecá řekl jsem si když jsem přemýšlel jak je dostanu k šachtě. Když otevřu ty dvoje dveře a necham zavřený dveře za šachtou, nalezou tam a já až tam bude většina zavřu dveře, kterými přišli. Poté otevřu odpadkovou šachtu a budou mít postárano o letecký den. Jak jsem to vymyslel, tak jsem to i udělal. Otevřel jsem ty dvoje dveře, ale nechal jsem, ať se těmi co se propalovali propálí _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sat Sep 20 2008, 09:08 | |
| Hyperprostor
Po chvíli opravdu všichni vešli do místnosti s dveřmi. Neměli žádnou šanci odejít, neboť se utvořila dvojtá bariéra ze dveří. Po chvíli jsi slyšel jak tvuj kopilot řve. ANO! Ozval se jeho hlas když stikl tlačítko a podlaha v místnosti se otevřela a vojáci propadli do odpadní místnosti. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sat Sep 20 2008, 15:28 | |
| Hyperprostor
Spokojeně jsem se uvelebil v křeslu a doufal, že zbytek cesty proběhne v klidu. Přítomnost nepřátel impéria mi však nedala spát a tak jsem spustil diagnostiku lodních systémů, zda není něco poškozené a prohodil jsem na kopilota Bež zkontrolovat přepravní prostor, zda tam není něco poškozené, nebo něco co tam nemá být. _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sat Sep 27 2008, 10:52 | |
| Hyperprostor
Kopilot udělal co jsi řekl a po chvíli byl zpět. Hele brácho co letět na Carridu.. na Coruscantu nemáme co dělat.. Řekl a sedl do křesla a ani nečekal a začal vypočítávat skok do normálního prostoru. Po chvilce byl připraven a s rukou na páce čekal na velitelský rozkaz. | |
|
| |
Mandalorian Grand Moff
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana Sat Sep 27 2008, 13:44 | |
| Hyperprostor
Cvíli jsem přemýšlel nad rozkazem. Měli jsme je naložit a odvézt do Imperálního Centra a i když je tu nemáme, máme aspoň informace jak skončili. Stejně už tam brzo budem, takže tam přiletíme, řeknem že nám vypadli cestou a odletíme zpátky na Carridu _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Začátek - Mise pro Mandaloriana | |
| |
|
| |
| Začátek - Mise pro Mandaloriana | |
|