|
|
| Mise Tik a Tok Jmenování | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Thu Sep 25 2008, 18:35 | |
| NAr Kreeta
Mířit neylo při pilotním manévrování ovšem moc snadné. Po chvilce se objevil červený výboj a sežehl celý droidí stíhač. Pilot se ozval. Gratuluji pane... za chvíli jsme u křižníku,. | |
| | | Tik & Tok High Jedi General
Poeet p?íspivku : 441 Age : 36 Registration date : 04. 04. 08
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Fri Sep 26 2008, 15:19 | |
| Nar Kreeta
Skvěle, jen tak dál řekl Tik a podíval se zda někde nejsou další nepřátelé. Co asi ted dělal Tok? A co se děje na povrchu napadlo ho | |
| | | Ruplikon Clone Commander
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Sat Sep 27 2008, 10:50 | |
| NAr Kreeta
TOk na nostíkách sledoval jak opodál zuří vesmírná bitva. Tik a jeho letoun se mezi tím dostal na hlavní velitelskou lod,Republic Attack Hand TOk byl odvezen na stejnou lod jen chvili pote co skoncila bitva. A děkuji vám přátelé že jste to zvládli beze mě ale měl sem moc práce. Ozval se vám velmi známý hlas Rodianského Jediského mistra ve chvíli kdy jste byli oba spolu. Na ošetřovnu v patem patře křižníku právě vešel mistr Ruplikon a velmi se na vás usmíval. Jste vážně mladí a talentovaní Rytíři našeho řádu. Řekl a podal Tikovi ruku poté odešel k Tokovi na kterého se zeširoka usmíval. Prý jsi se zranil v bitvě Toku a Tiku, tobě mám poděkovat od velitele letky. Prý jsi jeho letcům pomohl ve zvrácení bitvy!. Teď si odpočinte za chvíli dorazíme na Coruscant a rada chce slyšet vaše hlášení z první mise. Řekl Ruplikon a poklonil se vám. Poté se otočil na podpatku a jeho hnědý plášt se při tom zavlnil ve větru. Když odešel bratři osamotněli. Tok usnul a Tik se rozhlížel.Viděl jak se na postelích válí ranění vojáci a kolem nich poskakují lekarsti droidi. Tik se spokojene usmal a take usnul.
Coruscant
Když Tik vzbudil Tok už na ošetřovně nebyl. Tik našel bratra na můstku jak se baví s Clonovým Commanderem Bratři se pozdravili a pilot informoval. Pánové jsme na Coruscantu, za deset minut jsme v atmosfere.Pánové jediové připravte se na transport do Chrámu .
Za deset minut
Oba Nautolané seděli v dělovém člunu LAAT/i a čekali na přílet domů. Chrám Jedi se už blížil a věž rady byla už k rozeznání. Bratři si připravovali hlášení. | |
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Sat Sep 27 2008, 16:56 | |
| Republic Attack Hand
Tak se všichni tři setkali na jedné lodi. Tik & Tok: Rádi vás zase vidíme mistře Tik: Děkuju mistře, ale vlastně jsem nic neudělal, jen jsem sestřelil par lodí řekl ale chvála ho těšila Tok: To nic není je to jen škrábanec mistře dodal Tok Oba byli rádi že to přežily i přes nerozvážnost které se dopustily
Corusant
Oba chlapci vystoupili z lodě a zamířili si to do chrámu cestou k místnosti rady | |
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Sat Sep 27 2008, 19:47 | |
| Coruscant
LAAT/i přitálo nedaleko od chrámu , z nějakéhho důvodu byli chrámové hangáry uzavřeny. oba bratři šli spokojeně vedle sebe až k hlavnímu vchodu , po obrovských schodech vyšli až nahoru dokud je zcela nepohltil vnitřek chrámu. Vešli a ihned si oddychli, všude byl ten starý klid vyrovnanost a místy byli znazelně cítit silní uživatelé síly. Cesta do hlavní místnosti nejvyšší rady jediu už netrvalo dlouho. Po chvilce se ocitli přede dveřmi za kterými seděli staří známí mistři. Po dlouhém čekání se otevřeli dveře a síla vám dala najevo že mužete vejít. Vítejte pánové, já rád že vy tady jste tak brzy. Ozval se komický hlas mistra Yody sedícího přímo naproti vám. mistr Windu si vzal slovo ihned po něm. Ano , mise na Nar Kreeta šla bez pochyb ovšem chtěli by jsme vaše podrobné hlášení. Řekl ledově klidným hlasem a probodl Tika a Toka střídavě očima. | |
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Sat Sep 27 2008, 22:59 | |
| Coruscant - chrám Jedi
Oba chlapci vešli dovnitř a poklonili se mistrům. Tik si vzal slovo jako první Tik: Byli jsme vysláni na Nar Kreeta s cílem vypudit otamtud separatisty. Neměli jsme žádné informace o pozicích a počtech a tak jsme letěli s Tokem napřed Tok pokračoval Tok: Myslel jsem si, že vyletět s křižníky na orbitě by 1) vzbudilo moc nežádoucí pozornosti a 2) by jsme mohl vzkočit naslepo do pasti. Když jsme dorazily na planetu našly jsme jen jedinou loď kteá byla navíc na zemi. Po flotile na orbitě nebylo ani stopy Tik si vzal slovo Tik: Vnikly jsme dovnitř, ale byli jsme přistiženi droidy. Při následné bitvě bylo poškozeno několik lodních systémů a lod vzlétla. Když jsme zničily všechny droidy tak jsme... Tok: ...nouzově havarovali s lodí na povrchu planety, venku už nás zastihla zpráva o boji nad námi jelikož mezítím zřejmě dorazila nejen naše ale i nepřátelská flotila. Tik: Zatímco Tok, který při pádu lodi utrpěl zranění, zůstal na zemi já jsem pomohl našim letcům jak to jen šlo Tok: A mezitím jsem poslal do lodi techniky a experty aby z počítače dostali co nejvíc informací o pozicích separatistů a jejich cílů v dané oblasti. Hlášení od nich jsem zatím neobdržel, pravděpodobně přijde později Tik s Tokem zkončily hlášení | |
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování Sun Sep 28 2008, 20:58 | |
| Chrám Jedi
Yoda a ostatní jediové se zájmem naslouchali vašemu vypravování a pokyvovali hlavami nad vaším rozhodnutím a moudrým jednáním. Windu se první vymanil ze sevření toho ticha a promluvil. Nyní se odeberte do ubikací, ovšem ihned zítra se připravte na další misi, je vás potřeba v galaxii Rytíři Jedi. Řekl uklonil se a pokynul vám aby jste odešli. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Mise Tik a Tok Jmenování | |
| |
| | | | Mise Tik a Tok Jmenování | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|