OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Válka je! (Wade Fox)

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

Poeet p?íspivku : 771
Vyznamenání : Mnohokrát vyznamenaný hrdina Nové republiky
Registration date : 31. 01. 08

Válka je! (Wade Fox) Empty
PříspěvekPředmět: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeSun Aug 31 2008, 16:00

Dantooine - o několik dní později

Do tvého pokoje vchází Brika, vlastně to není tvůj pokoj, ale normálně tam bydlíš s více padawany. Teď jsou však všichni mimo Dantooine.
Je čas jít, Wade. Musíme se dostavit za Revanchistem a Alekem. Do 15 minut ať si na přistávací ploše. Pak odešla.
Návrat nahoru Goto down
Dave Fox
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Dave Fox

Poeet p?íspivku : 260
Vyznamenání : Za zásluhy ve jménu Republiky
Registration date : 13. 07. 08

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeSun Aug 31 2008, 23:27

Dantooine

Byly to dlouhé dny plné vzpomínek a smutku. Věděl jsem že se Mistr spojil ze silou že neexistuje nic jako smrt jenom Síla, ale přesto mě smutek zužoval.
Dokonce jsem ani nevěnoval pozornosr tomu že se stala Brika mojim novým Mistrem, což mi taky na radosti nepřidalo. Ale věděl jsem že díky ní se dostano blíž k Mandaloriánům. A blíž k mé...... Tok myšlenek mi narušila Brika, která vešla do pokoje, aby mi oznámila že se mám dostavit na přistávácí plochu.
Chvíli mi trvalo než jsem to zpracoval. Vstal jsem a vzal jsem si svůj meč a Mistrův meč, který jsem si od něj vzal těsně předtím než proběhl jeho pohřeb. Nevěděl jsem jestli někdo z Misrů ba dokonce Brika věděli, že jsem měl meč já, ale bylo mi to jedno. Mistr mě chtěl naučit plně ovládat dva meče, ale nakonec se to budu muset naučit sám, ale já ho nesklamu. Naučím se to.
Opustil jsem pokoj a vydal jsem se na přistávací plochu.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeMon Sep 01 2008, 09:39

Dantooine

Na přistávací ploše stál frachťák Dynamic. Před nástupní plošinou čekala Brika.
Vím, že ti schází tvůj starý mistr a že jsem na tebe možná byla přísná a zdála se ti povýšenecká, ale chtěla jsem ti pouze pomoct, řekla ti.
Nastoupili jste do lodi. To je Golden Eagle. Nedávno jsme ji zabavili pašerákům, identifikovala loď Brika. Vím, že tvého mistra v tvém srdci nenahradím, ale bubu se o to snažit. Kdyby tvůj mistr byl s námi, jistě by ti řekl to, co ti řeknu teď já: Nenech se ovládat svým hněvem a touhou po pomstě. Ne nečtu ti myšlenky, dodala když uviděla tvůj vyčítaví pohled. Souřadnice cíle jsou již v navipočítači. Tak leť, řekla, když usedla na místo kopilota.

Válka je! (Wade Fox) EbonhawkSW
Návrat nahoru Goto down
Dave Fox
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Dave Fox

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeTue Sep 02 2008, 21:34

Golden Eagle

Začal jsem startovat loď. Motory pomalu začínali nabýhat.
Loď se odlepila od země a my vzlétli. Když jsme se dostali do vesmíru začal jsem vyhodnocovat skok do hyperprostoru.
,,Tomu ty nemůžeš rozumět." Řekl jsem po chvíli.
,,Snažíš se mě poučovat. Chápu tě, ale nedokážeš mi poručit jak naložit s hněvěm. Tohle musím zvládnout sám." Pokračoval jsem. Ani na okamžik jsem se na ní neotočil. Stále jsem sledoval počítač.
,,Vím že tě prohlásili za mého Mistra, ale tvé učení je pomalé. Potřebuju být silnější, abych zabránil dalšímu zabíjení." Při posledních slověch mi oči sklouzli na světelný meč mého Mistra, který se mi houpal u pasu.
Počítač zapípal, aby oznámil že byhodnocování je ukonce. Následovně jsem zatáhl za páku a loď skočila do hyperprostoru.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeTue Sep 02 2008, 22:01

Golden Eagle

Ani nevíš jako dobře tomu rozumím. Taky jsem přišla o svého mistra. Nezemřela, ale vydala se temnou cestou. Nenáviděla jsem ji za to. Byla jsem mladší než jsi teď ty, vyprávěla smutně.
Když jsem dospěla přibližně do tvého věku, chtěla jsem ji začít hledat a chtěla ji zabít. Za to co mi provedla. Když jsem se ji tenkrát pokusil zastavit, usekla mi jednu nohu. Než jsem se však stihla vypravit ji hledat, přišla zpráva o její smrti z rukou mistra Kavara. V té době mě cvičil mistr Vrook. Neoblíbila jsem si tak jakou svou mistryni. Tu jsem do té doby, než klesla milovala jako studentka. Ctila jsem ji. Ale díky Vrookovi jsem se stala dobrá i v používání mečů. Vím jak se cítíš. Ne není to rozdílné, pro mě také umřela a zabila ji ta osoba, co mi usekla nohu, řekla když viděla, že ji chceš oponovat. Od doby, co mi usekla nohu, jsem trénovala ještě intenzivněji než-li předtím, abych ji zabila, abych se pomstila. Dnes jsem ráda, že jsem ji nemusela zabit. Že to udělal někdo jiný. Nikdy bych si neodpustila, že jsem ji zabila v hněvu. Takže vím jak se cítíš. Pojďme trénovat. Naučím tě jak zacházet se dvěma meči.
Návrat nahoru Goto down
Dave Fox
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Dave Fox

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeTue Sep 02 2008, 22:20

Golden Eagle

Zvedl jsem se s křesla a následoval ji z kokpitu.
,,Dobře." Řekl jsem. Brika se na mě otočila.
,,Přesvědčila si mě. Pokusím se to zahnat. Budu se ovládat." Podíval jsem se na ní.
,,Bude to pro mě opčas těžké, ale pokusím se tě nesklamat. A ani mého bývalého Mistra nesklamu." Koukal jsem chvíli na ni neměným výrazem. Pak jsem se na ní úsmál.
,,To, že nemáš nohu se na tobě vůbec nepodepsalo. Seš pořád ta nejhezčí holka, kterou jsem potkal." Usmál jsem se šibalsky.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeWed Sep 03 2008, 18:30

Golden Eagle

Mezi námi je teď pouto mistra s učedníkem. I když se budeš snažit své myšlenky skrýt, některé přesto uslyším a ty zase uslyšíš zase moje. Začneme obranou. Zapnula svůj meč na nejnižší intenzitu a čekala na to až tak učiníš i ty. Budu útočit a snažit se najít tvé slabé místo. A neboj se, nedopadne to jako posledně.
Návrat nahoru Goto down
Dave Fox
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Dave Fox

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeTue Sep 09 2008, 16:12

Golden Eagle

Postavil jsem se naproti ní a nastavil jsem svůj meč na nejnižší intenzitu.
,,Jsem připraven." Oznámil jsem jí. V tu ránu se na mě vrhla a začal souboj.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeWed Sep 10 2008, 12:20

Golden Eagle

Bojovali jste asi pět minut. Meč se opíral o meč. Párkrát ti vyšlo použití obou mečů, ale stále to nebylo ono. Zatím ti šlo používat pouze jeden meč. Oba najednou jsi nebyl schopen plně ovládnout.
Celkem ti to den. Na to, že jsi dnes cvičil poprvé. Teď toho necháme. Jdi si odpočinout.
Návrat nahoru Goto down
Dave Fox
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Dave Fox

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeMon Sep 15 2008, 20:48

Golden Eagle

Přikývl jsem a odešel jsem do kajuty. Posadil jsem se na postel a zhluboka se nadechl. Pak jsem si lehnul na záda a zaryl oči do stropu. Netrvalo dlouho a já usnul.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeWed Sep 17 2008, 05:03

Golden Eagle

Během následujících dnů jsi pochytil základy boje se dvěma meči, ale pořád jsi měl, co se učit.
Konečně jste se dostali na Dxun, kde měl svoji hlavní základnu Revanchist, vrchní generál Jedi.
Vítejte v pekle, ozve se vedle vás, když vystoupíte v hangáru Revanchistovi vlajkové lodi. Jsem Halik Organa. Mám vás dopravit k Revanchistovi a Alekovi na povrch, následujte mě.
Návrat nahoru Goto down
Dave Fox
Mistr Jedi
Mistr Jedi
Dave Fox

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeSat Oct 04 2008, 18:59

Golden Eagle

Vyšli jsme na povrch a já si mohl prohlédnout Dxun.
Zarostlý Dxun oplýval životem. Věčná zelěň nás obklopovala bylo to tu docela pěkné, ale dlouho bych tu asi nevydržel.
Tiše jsem všechny následoval. A doufal jsem že se brzy dozvim něco víc.
Návrat nahoru Goto down
Cynamon
Velmistr Jedi
Velmistr Jedi
Cynamon

PříspěvekPředmět: zpráva   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitimeSun Oct 05 2008, 14:24

Golden Eagle

K Halikovi přišel voják Republiky a něco mu řekl. Halik se na vás obrátil a řekl: Musím vás nyní opustit, mám nějaké sůležité povinnosti. Seržant Kalin vás odvede k Revanovi. Tak tady říkáme zkráceně Revanchistovi. Sbohem. A odkráčel na druhou stranu ke skupin vojáků.
Seržant Kalin se na vás obrátil: Následujte mě. Jediové. Mistr Revan je na jiné základné. Kvůli džungli tam musíme letět. A šel směrem k raketoplánu. Brika se za ním vydala.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Válka je! (Wade Fox)   Válka je! (Wade Fox) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Válka je! (Wade Fox)
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: