Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Nick Terchack Thu Sep 18 2008, 14:28 | |
| Jméno:Nick Terchack Planeta původu:Naboo Rasa:Člověk Titul:Padawan Schopnosti:Občas se mu zjevuje budoucnost ale vždy jen část,manipulace s předměty,force speed,umí velmi rychle přejít z jednoho stylu boje do druhého. Poznámky:Vždy myslí dopředu,zelené oči,hnědé vlasy. Zbraň:Světelný meč Styl boje:Makashi a Ataru Životopis:Narozen na Naboo důstojníkovi královniny ochranky a normální občance...Matka i otec mi v pěti letech zemřeli přímo u nohou...Zjistilo se že měli infarkt...Poté přiletěl na Naboo jeden mistr jedi a odvezl mě do chrámu jedi na Corusantu kde jsem se cvičil spolu s mými vrstevníky a měl jsem oproti nim velké spojení se sílou... Ve 16 letech čekám až si mě někdo vezme za padawana... Období:Clone Wars | |
|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack Thu Sep 18 2008, 15:52 | |
| že bych tě vzal pokařdý jsem chtěl dělat misi jediovy tak co chceš? | |
|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack Thu Sep 18 2008, 15:59 | |
| klidně...udělej vycvik... | |
|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Nick Terchack Fri Sep 19 2008, 07:03 | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Nick Terchack | |
| |
|