| Defense of the Corusant (For Darth Gryat) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Thu Sep 18 2008, 21:02 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Nedávno jsi byl převelen na Corusant na obranu Senátu ale ted jsi ve výcvikové místnosti spolu se svým novým týmem... Stál jsi beze zbraně proti svému bratrovi-členovi týmu- Alpha-7859 "Hact" a cvičili jste se v dovednosti... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
Poeet p?íspivku : 6890 Age : 38 Registration date : 04. 05. 08
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sun Oct 05 2008, 16:07 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Stáli jsme proti sobě. Nechceš to vzdát? Řekl jsem s malím úsměvem na tváři. Tak tohle bude zábava! Řekl jsem si s klidem v mysli- | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sun Oct 05 2008, 16:19 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Soupeř postupoval o pár kroků dopředu a vrhl se ptsmi na tebe...První údery jsi chytal a vyhýbal ses a na další dva jsi už nezareagoval... Spadl jsi na zem a Hact se zeptal:Nechceš to vzdát? | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sun Oct 05 2008, 16:51 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Rychle jsem vyskočil a rozeběhl se proti. Útočil jsem rychle. Hact ustupoval a pár krát útok vykril, ale další už nezvládl a narazil do zdi. To už je lepší! co myslíš? Zavtipoval jsem a ustoupil zpátky na svojí začáteční pozici. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sun Oct 05 2008, 16:54 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Hact se chystal k útoku ale najednou zazněl alarm:Útok!!!Separatisté útočí...Ať se všichni muži nastoupí a velitelé komand přijdou do velína... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sun Oct 05 2008, 20:16 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Rozeběhl jsem se ke zbrani. Všichni jsme si je vzali a utíkali na určené místo. Tak tohle bude zábava! Řekl jsem si pro sebe aby jsem se povzbudil, protože když si troufli na hlavmní planetu tak to nebude zrovna malá armáda! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Mon Oct 06 2008, 13:08 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Přišel jsi spolu se svýými kolegy - velitele komand-... V taktické místnosti stál jedi a řekl vám:Separatisté zaútočili...Musíte jít bránit tohle...A ozvala se rána a celé se to pohnulo a zatřeslo jakokbyby bylo zemětřesení...Musíte bránit tohle centrum...Potom budou další rozkazy...Hodně štěstí...Řekl a rozeběhli jste se... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Mon Oct 06 2008, 18:19 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Po těchto slovech se všechny tými rozeběhli na svá stanoviště. Já běžel v čele svého týmu. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Tue Oct 07 2008, 12:08 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Utíkali jste a cestou na vás doléhaly exploze lodí na orbitě... Konečně jste doběhli na stanoviště zaútočili separatisté...Jejich tanky střílely na vás a droidi běželi proti vám a bezhlavě stříleli... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Tue Nov 18 2008, 21:39 | |
| Corusant - Středisko klonové armády ,,Rozestavte se do dlouhé obranné linie! budete mě krýt! Jasný?" Tento příkaz vyzněl z mé helmy a skončil v uších ostatních. Všíchni přebehli za ruiny a rozestavily se. ,,Střílejte! Ať žádný droid nezbude!" Dořekl jsem a hned popadali dvě řady droidů až k tankům. Při zemi jsem doběhl k tanku a vyskočil na něj. Hned jsem ale skončil zase v zákopech protože ten druhý tank namířil na ten na kterém jsem zrovna stál a vystřelil. Výbuch mě odhodil zpátky k spolubojovníkům. Takže jeden tank byl v banthské řiti. Hned ke mě přiběhli dva kloni a vzali mě k nim. Otřepal jsem se a udivili se, že i druhý tank byl ohořelí! | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Wed Nov 19 2008, 13:21 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Kloni padali za republiku a kosili droidy s vypětím isl ale droidů jakoby ani neubývalo...Přijeli další tanky a droideky a hned zapli energetický štít a zasypávali vás střelami... Pane...Dlouho se neudržíme...Řekl jeden klon a hned jak to dořekl tak byl zasažen do hrudi střelou... Byli jste obklíčeni droidí armádou a byli jste pět ARC týmů proti mnoho násobné přesile i převaze... ARC týmům velili: CT 8924 "Echo", CC 1111 "Oner", CT 7254 "Tim", CT 8888 "Eighter" a tomu poslednímu ty... Stříleli jste ale jakoby vaše střely nebyly k ničemu a droidí armáda to pohlcovala... Potom jeden klon vzhlédl k nebi...Pane...Kavalerie je tady... A hned jak to dořekl tak LAAT/i začaly ničit droidy s neuvěřitelnou přesností a rychlostí...Ale to stejně nestačilo ale dali vám možnost přebít zbraně... Pak přilétly LAAT/c a vysadily AT-TE a ty s lehkostí ničili tanky a mohli jste se shromáždit k útoku... Pane ted musíme jít k senátu a tam bránit...Comander Thire se tam asi moc dlouho neudrží... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Fri Jan 02 2009, 20:54 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Zavrčel jsem a pokývnul. Všichni se rozeběhli já vykřikl: ,,Moment! Můj a Timův tým tu zůstanem. Hezky si Pojistíme ubejvání těch droidů. Onere, vemte si Sniperky a jistěte Thireho a ostatní naše týmy z támleté budoví." ukázal jsem rukou a on jen pokývnul. Všichni vystřelili lana a zhoupli se na nich. ,,Šetřete municí! jen pokud se nějaký zbloudilý droid nebezpečně přiblíží!" Všichni hned zalezli a občes vykoukli. Hluboce jsem přemýšlel a ani jsem si nemusel dodávat odvahý, strach jsem vůbec necítil a byl jsem si jist že moji spolubojovníci také. Najedno se nademnou objevil droid a namířil na mě, jenže dřív ho roztříštila střela ze zadního kanónu AT-TE. Droidi zde nebyli už skoro žádní tak jsem vydal příkaz: ,,Pojďme za Commandérem. Při čemž se rozeběhli jen dva vojáci nás kryli ale hned za námi běželi. Vystřelili jsme lana a zhoupli se na nich až ke Commandérovi. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sat Jan 03 2009, 20:45 | |
| Corusant - Středisko klonové armády AT-TE masivě drtily droidí armády zatímco vaše týmy se vydali na podporu commandera Thireho... Gryate kde ste...Dlouho se neudržíme...Oznámil ti do vysílačky Thire a vy jste hleděli z budovy na srdce bitvy,kde se bránily zhruba pouhé dvě stovky klonů proti mnoho násobné přesile droidí armády... Pane...AT-TE se tam dostanou až za nějakou dobu...Buď tam půjdeme jim pomoct a nebo počkáme na AT-TE a pomůžeme jim vyčistit cestu ke Thireovi a k senátu... Řekl ti jeden klon z tvého týmu zatímco Onerův tým odstřeloval droidy,které útočili na senát... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sat Jan 03 2009, 21:30 | |
| Corusant - Středisko klonové armády ,,Jistě že půjdem pomoci se bránit Commandérovi, AT-TE udělaj pěknej Geonosis jen nohama a ještě s zbraně to pro ně zdřejmě nebude problém, plus ještě LAAT/c maj celkem slušnou palebnou silu takže to pro ně nebude problém......snad" Dořekl jsem tiše. Pak jsem ale zpochybněl. Zahnla jsem všechny pochyby a rozeběhl se a zhoupl se na laně až ke Thiremu všichni hned letěli zamnou a ve vzduchu jsme hezky pokropily droidy kteří hned o pár znich prořídli. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sun Jan 04 2009, 10:31 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Dopadl jsi skoro těsně vedle Thireho a ten se na tebe podíval a změřil si tě od paty k hlavě... Co vám tak dlouho trvalo???Vždyť jsem ztratil skoro všechny mé muže... Řekl ti Thire zatímco AT-TE byly na půli cesty k vám a ničily vše,co se jim připletlo před děla... Před vámi se hemžily droidi a vy jste je sestřelovali,hned jak byly od vás na krátkou vzdálenost... PAk před vás skočili nějací dva jediove s modrými meči a začali odrážet střely,které letěly přímo na vás... Přímo nad vámi proletovali supí droidi a ARC-170 tky,které bojovvali proti sobě ve snaze sestřelit co nejvíc jednotek nepřítele... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Tue May 05 2009, 15:57 | |
| Corusant - Středisko klonové armády Dal jsem svým můžum rozkaz rozmístit se. ,,Rozmistěte se! rozestup 1m. šetřete municí! jedna rána jeden droid na sr****! kryjte Jedie!" začali jsme krýt oba dva Jedie, kteří zase úspěšně kryli nás. Droidi padaly po stovkách. Jelikož nestřílely moc přesně tak z nás skoro nikdo nepadl ale i tak měli mnohonásobnou přesilu. Přebíjel jsem a pohledl na oblohu. ta byla skoro neprohlednutelná. Na nebi i ve vesmíru zuřila obrovská bitva. Všude okolo padali ARcéčka i supídroidi atd..... Cítil jsem vztek i hrdost. přebil jsem a začal zuřivě pálit na nejbližší droidy. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Sat May 16 2009, 10:55 | |
| Coruscant - před senátem Droidi měli převahu a taky tam proti vám najeli AAT a stříleli z kanónů proti vám a ještě k tomu měli separatisté podporu ze vzduchu... Mnoho tvých mužů padlo hrdinně v boji a tak už vás zbyvalo asi 10 a museli jste to ubránit do příchodu AT-TE... AT-TE už střílely z dálky na AAT a už to vypadalo na zdárný konec... V tom separatistická vzdušná podpora zničila veškeré AT-TE a některé jenom vyřadila z boje... Čekali jste na zázrak... | |
|
| |
Darth Gryat SPAMER
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) Thu Jul 30 2009, 21:51 | |
| Coruscant - před senátem Zakleknul jsem do krytu abych přemýšlel nad nějákým plánem. Zoufale jsem se snažil vymyslet nějáký super plán. Přemítal jsem svoje vzpomínky a snažil se najít plán ve svých zkušenostech a pak mě to docvaklo. Neustále mě nic nenapadalo a droidi se přiližovali. Pak mě to docvaklo, Skrz komlik jsem vysvětlovat plán. ,,Všichni rozumíte plánu?" jen co to bylo vyřčeno většina z klonů přikývla nebo souhlasně zamručela do komliku. A v tom čtyři kloni vystřelily háky ze svého brněni a vletěli do postraní budovi. Dva z těch kloný byli obyčejní ale ty ostatní dva měli za primární zbraň raketomet a sniperku. ,,Ty!" řekl jsem a ukázal na jednoho klečícího klona ,,zavolej leteckou podporu ať nám vyčistí cestu až k AT-Teečkám a okolí jasný?" Klon přikývl. Za chviliu se oběvila letka ARC-170 a pokropila řady droidu. V tom jsem zavelel: ,,Útook!!!!" Všichni byběhli z krytu. Cestu jsme měli volnou až na pár droidů kteří se sem tam objevily ale hned zmizeli po střele z zbraně snipera v vedlejší budově. DOběhli jsme k AT-TE a hned obsadily ty co se mohli hýbat a střílet. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Defense of the Corusant (For Darth Gryat) | |
| |
|
| |
| Defense of the Corusant (For Darth Gryat) | |
|