|
|
| Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... | |
|
+16Shaf Lance Stone roman 22 Potan von Kell Dumby_2 ClonetrooperVI Ashoka Syntax Padme von Kell Wrait Feist olin darth t-error Koubi10 Gralen Derk Yall 20 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Darth Republic Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 13 Age : 29 Registration date : 08. 04. 12
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Sun Apr 08 2012, 19:05 | |
| Pred pár dňami som dohral force unleashed a musím povedať že graficky je to hra dobrá, kopa súbojov, duelov s výberom postáv takže spokojný | |
| | | Patchirisu Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 18. 08. 12
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Sat Aug 18 2012, 15:00 | |
| Zdravím, jen se chci zeptat jak rozeznám, jesli mám EU nebo US verzi, potřebuji to kvůli patchi, taky mi trošku pokulhává grafárna, a jak již bylo řečeno, ovladače na to tam nejsou, tudíž patch... no, hru sem stahoval z piratebay, tak to asi bude US verze ne? | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Mon Aug 20 2012, 12:12 | |
| zkus si hru priste koupit.. pak budes presne vedet, co mas za verzi.. _________________ Vivat Itchy | |
| | | czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Mon Aug 20 2012, 15:39 | |
| Hmm, já být tebou tak zkusím oboje . Ono sice pár reinstalací ... ale co by jsi pro Force Unleashed neudělal . | |
| | | Patchirisu Osoba citlivá na Sílu
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 18. 08. 12
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Wed Sep 05 2012, 19:20 | |
| zkusil jsem všecky, a pořád mi to píše Software not found... že to mám reinstalovat, což sem několikrát udělal, a furt nic.. | |
| | | czmajkl Moff
Poeet p?íspivku : 197 Age : 27 Registration date : 22. 07. 12
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... Wed Sep 05 2012, 20:02 | |
| Tak to ti jenom poradím warezfora, tady už to nebudeme řešit tak podrobně v zájmu nás obou. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... | |
| |
| | | | Star Wars: Force Unleashed - Tipy, rady, obrázky, zážitky... | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|