| Darth Sidious (Emperor Palpatine) | |
|
+33Darth Soren Juan111 Anakin solo LaMpA rebus Vegi Cody Cross Ashoka ScorpiO Syntax gendar Andre Desabor Darth_Radim Jaldithas Gralen Wrait Luthriel pitris Darth Kal elinor Darth Anyt Potan von Kell Lance Stone Padme von Kell Xavier Darth Eternal Hatred Mandalorian Derk Yall Darth Gryat Checkman Ruplikon Ondra744 37 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Thu Jun 18 2009, 19:17 | |
| fujky _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Thu Jun 18 2009, 19:19 | |
| Snad Palpy! Tedy, jestli je tato stránka monitorována IIA, budou z nás mít impové nahoře opravdu radost. Leč takhle se Povstalecká aliance nedělá... ( ) | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Thu Jun 18 2009, 19:25 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Thu Jun 18 2009, 19:27 | |
| Palpy je nove synonymum pro fujky? Mno vlastne je to fakt.. Tak necim se zacit musi, treba urazkami jejich slavneho cisare.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Thu Jun 18 2009, 19:30 | |
| nová nejhorší urážka: ty palpatine! | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Thu Jun 18 2009, 19:58 | |
| <- tohle dostatecne vystihuje muj smich... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Luthriel Mistr Jedi
Poeet p?íspivku : 261 Registration date : 31. 05. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 10:18 | |
| ja neviem co proti nemu mate bol to taky vesely chlapik stale sa umieval vydel do buducna bol to optimista stale hovoril good len bol srosku nenazrany stale same vias sily a tak ale zase robil nosove party pozval vsetkych a potom to tam buchalo a iskrilo | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 10:55 | |
| to jo, stále se usmíval. žraloci se taky stále usmívají | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 11:10 | |
| dobry prirovnani.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Luthriel Mistr Jedi
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 12:27 | |
| kocky mislel som to ironicky palpy bol taký parchat ze sa to ani povedat neda clovek nema nanho slov.ale treba mu priznat ze bol psychopaticky genius taky plan zosnovat to je teda nieco ale je to debil inak a nemam ho rad | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 12:36 | |
| Na jednom foru je člověk, co tam nikdy nedal fotku (ale lidi se s nim znají i osobně) a v ikonce má celou dobu různé palpatiny. ted uspořádal nějakou autogramiádu, a prý jsou z ní fotky - tak jsem psala té holce, co tam fotila, aby mi poslala foto toho kluka, a napsla jsem, že si ho představuju, jak sedí po boku toho spisovatele, šklebí se,má kapuci a vypadá jako palpy. Ta holka na to: "skoro ses strefila!" chudák ten kluk, no znám ho z netu několik let a nevím ani jak se jmenuje, je to prostě palpy, jednou až prijde na sraz, tak bude vypadat jako palpy, navíc on píše i takovým tím stylem, jako palpy.. UAAH to když jsem měla v ikonce maula tak si ze mě furt utahoval. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 12:39 | |
| Ajta..aby si te pak nechtel ochocit jako Palpy Maula.. Luthriel: Mas pravdu, plan mel fakt dobrej, zmetek jeden..Skoda ze mu na tak dlouho vychazel..Az u souboje Luka s Vaderem se spletl..nastesti.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Lance Stone Sniper
Poeet p?íspivku : 9058 Age : 332 Vyznamenání : F.R.E.A.K. Registration date : 16. 06. 08
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 12:53 | |
| Fakt nechapu, co vsechno se da na tamohle dedkovi plesnivim probirat. _________________ "God, it's so hard to be a smartass nowadays." Dr. Neil Watts (To the Moon) | |
|
| |
Luthriel Mistr Jedi
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 13:04 | |
| a toho by este bolo.mapriklad mislite ze sa palmy pomocoval nosil pienky nebo us najmladsi mal umele zubi kto bol jeho zivotnou laskou viuzival zlavi pre dochodcou ked isiel nakupovat do supermarketu a tak to je tolko nezodpovedanych otazok | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 14:50 | |
| jsem přemýšlela, kdo je "palmy" a pak mi došlo, žejsi chtěl napsat "palpy" jsem si představila palpyho pod palmami, jak se vyvaluje na lehátku a pije drink slevy pro důchodce no já myslím že použil mind trick a měl to zadarmo. Ale to je představa - Sid v supermarketu! zubař... No, myslím že ho potřeboval, ale bál se ho, tak se vždy schoval za křeslo nebo pod stůl a dělal, že tam není. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 15:48 | |
| Jo a pak ho zubar vystoural, vyvrtal mu zub a Palpy ho za to ubleskoval..Mel asi velkou spotrebu zubaru.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Luthriel Mistr Jedi
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Fri Jun 19 2009, 18:50 | |
| Mno udajne se nekde v nejaky knizce (nebo komiksu? )nebo kde objevil, ale blizsi info fakt nevim.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
pitris High Jedi General
Poeet p?íspivku : 654 Vyznamenání : Rytíř Jedi Registration date : 20. 05. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Sat Jun 20 2009, 09:49 | |
| hmm když sem četl stíny impéria tak se Vader vždy na njakou minutku dokázal pomocí temné strany síly uzdravit a chvíli dýchat bez masky,proč by to třeba palpy nemoh udělat stejně a opravit si třeba ksicht? | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Sat Jun 20 2009, 11:01 | |
| Jsem toho názoru, že prostě nechtěl. Připadalo mu výhodnější používat Sílu na intriky a jiskření, než aby získal titul missáka Republiky. | |
|
| |
| |
| |
Luthriel Mistr Jedi
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Sat Jun 20 2009, 11:37 | |
| podla mna mu to nevadilo skor sa vtom vyzival a robilo mu to dobre tak ako sa maul nehal potetovat kvoli silnej viere v temnu silu tak si to nehal aj palpatin ked sa pozres kazdy skoro kazdy sit je zmrzaceny a vobec im to nevadi skor su na to hrdy | |
|
| |
Wrait Neutrál
Poeet p?íspivku : 542 Age : 29 Registration date : 15. 11. 08
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Sun Jun 21 2009, 21:16 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Sun Jun 21 2009, 21:30 | |
| Spis presvedcovat.. _________________ Vivat Itchy | |