| Darth Sidious (Emperor Palpatine) | |
|
+33Darth Soren Juan111 Anakin solo LaMpA rebus Vegi Cody Cross Ashoka ScorpiO Syntax gendar Andre Desabor Darth_Radim Jaldithas Gralen Wrait Luthriel pitris Darth Kal elinor Darth Anyt Potan von Kell Lance Stone Padme von Kell Xavier Darth Eternal Hatred Mandalorian Derk Yall Darth Gryat Checkman Ruplikon Ondra744 37 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 18:45 | |
| Padmé - a kdy něco Palpy dělal přirozeně? | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 18:46 | |
| Přirozeně si pyšně vykračoval | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 19:41 | |
| Já si ho přirozeně představovala při psaní Plané Růže | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 19:45 | |
| No jenomže pak mi verča řekla (nebo jsi to byla ty?) že v době, kdy si "pořídil" Maula, tedy v době kdy se psal začátek Rúže, nebyl Palpy stařík, ale muselo mu být tak kolem 30... jsem si ho představovala jako poměrnýho staříka, no ale mladý palpy taky není nic moc extra hezké. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 19:46 | |
| Mno to neni no ..Ja sem to myslim nebyla.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 19:49 | |
| Tak to byla verča. Hlavně ty vlasy nechci zrzavé, protože palpy byl zamlada ZRZOUN PIHOUN!! bléé nechci zrzavé vlasy chci červené | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 19:57 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 20:00 | |
| to sme dve.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Kal SPAMER
Poeet p?íspivku : 724 Age : 28 Vyznamenání : pařmen těžkého kalibru. :-D Registration date : 01. 04. 09
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 21:18 | |
| palpy a mladej jo. to ani nejde nějak obře si hoo představit jako mladýho člověka. | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 21:23 | |
| ani jako malyho kluka _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Kal SPAMER
Poeet p?íspivku : 724 Age : 28 Vyznamenání : pařmen těžkého kalibru. :-D Registration date : 01. 04. 09
| |
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Mon Jun 15 2009, 23:07 | |
| Tak pozor, dneska večer jsme s Verčou detailně probírali mladého a malého Sida. Byl to piháček, rozcuchanej zrzavej kluk, co má zelené oči. trhá mouchám nožičky a křidýlka, ve škole stříhal holkám copy nebo je namáček do inkoustu (je otázka, jak se na Naboo vzal inkoust) ve vyšších třídách měl kolem sebe kumpány (něco jako draco malfoy) a škodil okolí. No a pak se stal sithem, zlikvidoval svoje kumpány a našel si Maula... asi tak. | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 07:42 | |
| Ale jo... jen se bojim, co z toho vznikne | |
|
| |
elinor Imperial knight
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 08:39 | |
| Palpatine a ZRZAVEJ?!? Nevím, nevím, nějak mi to k němu nesedí... ty zrzavé vlasy, zelené oči a pihy. Ale je možné, že poté, co se z něj stal sith, se strašně moc fyzicky změnil. U temné strany jeden nikdy neví. Takhle popsaný malý Sid totiž působí téměř roztomile | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 08:52 | |
| no zrzavej... v epizodě 1 ještě nemá bílé vlasy, ale takové nazrzlé.... co my víme, mohl to být roztomilý chlapeček, ale neskutečný hajzlík, co na každého působí svou roztomilostí a zneužívá toho... | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 10:28 | |
| Hm, to je dost mozny...Uz vidim jak ve skole kulil kukadla na sousedku v lavici a v zapeti ji vytrhl z rukou svacinu a sezral ji.. ::derkyaled:: _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 10:36 | |
| malý palpoušek stojí s lupou nad mraveništěm a upaluje mravence.
Malý palpy při zkoušení ve škole používá mind trick, nic neumí a jde se posadit s jedničkou.
malý palpy pomocí Síly svléká děvčata v šatně před tělocvikem a špicluje je. Ve školní jídelně pomocí Síly háže po ostatní dětech polívku a kaši. Na školním dvorku podvádí při hraní kuliček, tak si s ním nikdo nechce hrát. | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 11:43 | |
| No tyjo i pouhý popis palpyho dětství vede ke smrti udušením! tyjo, já snad napíšu nějakou humornou povídku na téma "palpatinovo dětství a mládí ve skutečném světle" | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 11:45 | |
| rikam malem zadusila... Napis povidku, urcite bude dobra... _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) Tue Jun 16 2009, 11:57 | |
| no to je jasné, kdyby zadusila, tak to nenapíšeš No jo palpy je vděčné téma. jak se jmenovali jeho rodiče a sourozenci? předpokládám, že rodiče měl že nevzniknul je tak i když bůh ví. No... a jeho křestní jméno? někde jsem četla že Dantooise, takže Dan, ale nejsem si tím jistá. Tyjo, jednou jsem četla takové fan fiction, to bylo teda o maulovi, a přitom to vlastně o maulovi nebylo, no to je jedno, ale palpy tam byl vykreslenej jako strašně slušnej, s Maulem mluvil hrozně mile - no mile, tak jako by slizce mile, oslovoval ho "můj příteli", myslím že mu i vykal... jo je to fakt, palpy působí fakt mile a uhlazeně, ale na Maula fakt milý a uhlazený nebyl. To je jedno, to jen tak na okraj | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Darth Sidious (Emperor Palpatine) | |
| |
|
| |
| Darth Sidious (Emperor Palpatine) | |
|