OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

Poeet p?íspivku : 894
Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd
Registration date : 22. 07. 08

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Empty
PříspěvekPředmět: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeSun Oct 05 2008, 18:31

Tattoine

Tak jsi se coural po Mos Eysley. Co teď. Loď v tahu, Arney v tahu a ten zvláštní Jedi taky. Prozradit pozici Povstalců je ryskantí jediný co jde dělat je sehant si vlastní stroj. Nějaký malí stíhač.
Návrat nahoru Goto down
http://znkrpg.forumh.biz
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 13:13

Tattoine
Nakonec jsem si říkal:A co budu u impů a zničím je...Povstalce...Říkal jsem si pořád dokola...Strhl jsem ze sebe uniformu povstalce a měl jsem na sobě brnění...Šel jsem do jedné kantýny se zeptat o nějakej kšeft...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 15:29

Tattoine

Vlezl jsi do kantýny. Našel jsi tam pár pirátů. Byla překvapivě prázdná. O něčem debatovaly.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 15:33

Tattoine
Šel jsem k nim a řekl jsem:Nemáte někdo nějakej placenej kšeft???
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeMon Oct 06 2008, 18:16

Tattoine

Vysmahni. výš vůbec z kym to mluvíš? Kdybys použil jinej tón tak by to možná nějak šlo ael z tvym přístupem si dej vodjezd řekl takový nenabušenější a nejhnusnější z nich. Byl to člověk pak tam byl Rodian, dva Tradoshy, Dag a ještě jeden člověk.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 12:09

Tattoine
Tak jo dobře...Jinak...Kde maj tady zakladnu imperialové...Rád bych se k nim přidal...Rebelové mě zradili...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 14:03

Tattoine

No to je komplikovanější... řekl a najednou všichni vytáhly blastery a jeden z nich na tebe vystřelil modrý paprsek co tě paralizoval.
Víš Povstalci nám zachránily životy. Musíme tě k nim dovést řekl a svázali tě a hodili do jejich lodě a někam vyletěli. Nevěděl si kam protože tě zavřeli do no řekněme celi. Sebrali ti brnění a zbraně. I tvuj vybronůž. Asi znají výbavu důstojníků.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 14:39

Tattoine
Jo paráda aspoň že se dostanu k povstalcům místo toho že ne k impům...No kdybych se dostal k impum tak bych likvidoval povstalce a hlavně Arney...Myslel jsem si tvrdohlavě...Až mě k ní dovedou tak zjistím jak se odtud dostat a jak ji zneškodnit...Pomyslel jsem si a usmál jsem se...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 15:47

hyperprostor

Po nějaké době jsi konečně cítil že jste vyletěli z hyper prostoru a někde jste přistály. Nevěděl si jaká je to planeta. Pak se otevřeli dveře a tam stál ten člověk. Vzal tě a vyhodil ven.
Tak co si myslíš že se z tebou teď stane? a rozvázali ti pusu aby si moh mluvit
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 15:50

hyperprostor
Znáte to přísloví???Nikdy si nezačínej s mandalorianem...I když je vyhozenej...Řekl jsem a podíval jsem se mu do očí...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeTue Oct 07 2008, 22:18

hyperprostor

Víš zrádče já a muj brácha jsme taky pokrevně Mandaloriani takže znám. Pak nás ovšem naši lidi zradili a povstalci nám pomohly. řekl a zase ti nasadil roubík. Vylezli jste na nějakém meteoritu. Nepoznával jsi to tu. Vytlačili tě ven a táhly do nějaké velké budovy.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeWed Oct 08 2008, 08:20

hyperprostor
Jo jasný...Prohlásil jsem a nechal jsem se vést...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeWed Oct 08 2008, 17:26

vesmír

Po nějaké době ti došlo že nejsi na základně povstalců ale na jednom z nevýznamných úkrytů pirátů.
Tady kamaráde zustaneš. řekl a hodili tě do celi a odešli. Za nějakých 15minut se ozvalou : Autodestrukce za 10 minut vzdaltese od komplexu Autodestrukce za 10 minut vzdaltese od komplexu......... stále dokola. A ty si svázanej tohle pude těžko.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 14:01

vesmír
To nemůžou vymyslet něco těžšího???Pomyslel jsem si a nožem jsem rozřízl provazy...Vstal jsem,otevřel celu a šel jsem se prozhlídnout po svým brnění...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 15:43

no sice sem spal že ti ho vzali ale to je jedno. ALe si v CELE

vesmír-meteorit

Sice si se zachránil, ale jak otevřít celu jsi nevěděl. Musí tu bejt něco čim to pude ven.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 16:04

vesmír-meteorit
Vzal jsem nůž a pokusil jsem se otevřít dveře...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 17:09

vesmír-meteorit

Po chvíly páčení jse ti je podařilo otevřít.
Pozor do Autodestrukce zbývají čtyři minuty...
co teď neni jistý že tu bude loď
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 19:40

vesmír-meteorit
Šel jsem celou věznicí poklusem a našel jsem své brnění...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 19:48

vesmír-meteorit

NAneštěstí jenom brnění na hruď. Popadl jsi ho a šel hledat loď.
Pět minut do autodesrukce....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 19:52

hh to je dobry nejdřív 4 minuty a pak minut 5...lol

vesmír-meteorit
V rychlosti jsem procházel věznici a díval jsem se po někom,kdo by byl stále uvězněn...Cestou jsem si vzal blaster...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 20:15

sry překlep

vesmír-meteorit

Nikdo tam nebyl. Blaster ale nebyl nabytý. Hangár byl nedaleko.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 20:17

vesmír-meteorit
Běžel jsem co nejvíc to šlo do hangáru...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 20:37

vesmír-meteorit

NAneštěstí tam byl jenom starej rozmontovanej krám co teď.
Dvě minuty do evakuace....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 20:39

vesmír-meteorit
V rychlosti jsem vběhl do toho krámu a nastartoval ho...Pak jsem vzlétl a odlétl...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitimeThu Oct 09 2008, 20:42

NAneštěstí tam byl jenom starej rozmontovanej krám co teď.
Dvě minuty do evakuace....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Kesh Tallen - Empire

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: