| Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Sun Oct 05 2008, 18:31 | |
| Tattoine
Tak jsi se coural po Mos Eysley. Co teď. Loď v tahu, Arney v tahu a ten zvláštní Jedi taky. Prozradit pozici Povstalců je ryskantí jediný co jde dělat je sehant si vlastní stroj. Nějaký malí stíhač. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Mon Oct 06 2008, 13:13 | |
| Tattoine Nakonec jsem si říkal:A co budu u impů a zničím je...Povstalce...Říkal jsem si pořád dokola...Strhl jsem ze sebe uniformu povstalce a měl jsem na sobě brnění...Šel jsem do jedné kantýny se zeptat o nějakej kšeft... | |
|
| |
olin High Jedi General
Poeet p?íspivku : 894 Age : 31 Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd Registration date : 22. 07. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Mon Oct 06 2008, 15:29 | |
| Tattoine
Vlezl jsi do kantýny. Našel jsi tam pár pirátů. Byla překvapivě prázdná. O něčem debatovaly. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
Poeet p?íspivku : 2441 Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Mon Oct 06 2008, 15:33 | |
| Tattoine Šel jsem k nim a řekl jsem:Nemáte někdo nějakej placenej kšeft??? | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Mon Oct 06 2008, 18:16 | |
| Tattoine
Vysmahni. výš vůbec z kym to mluvíš? Kdybys použil jinej tón tak by to možná nějak šlo ael z tvym přístupem si dej vodjezd řekl takový nenabušenější a nejhnusnější z nich. Byl to člověk pak tam byl Rodian, dva Tradoshy, Dag a ještě jeden člověk. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Tue Oct 07 2008, 12:09 | |
| Tattoine Tak jo dobře...Jinak...Kde maj tady zakladnu imperialové...Rád bych se k nim přidal...Rebelové mě zradili... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Tue Oct 07 2008, 14:03 | |
| Tattoine
No to je komplikovanější... řekl a najednou všichni vytáhly blastery a jeden z nich na tebe vystřelil modrý paprsek co tě paralizoval. Víš Povstalci nám zachránily životy. Musíme tě k nim dovést řekl a svázali tě a hodili do jejich lodě a někam vyletěli. Nevěděl si kam protože tě zavřeli do no řekněme celi. Sebrali ti brnění a zbraně. I tvuj vybronůž. Asi znají výbavu důstojníků. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Tue Oct 07 2008, 14:39 | |
| Tattoine Jo paráda aspoň že se dostanu k povstalcům místo toho že ne k impům...No kdybych se dostal k impum tak bych likvidoval povstalce a hlavně Arney...Myslel jsem si tvrdohlavě...Až mě k ní dovedou tak zjistím jak se odtud dostat a jak ji zneškodnit...Pomyslel jsem si a usmál jsem se... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Tue Oct 07 2008, 15:47 | |
| hyperprostor
Po nějaké době jsi konečně cítil že jste vyletěli z hyper prostoru a někde jste přistály. Nevěděl si jaká je to planeta. Pak se otevřeli dveře a tam stál ten člověk. Vzal tě a vyhodil ven. Tak co si myslíš že se z tebou teď stane? a rozvázali ti pusu aby si moh mluvit | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Tue Oct 07 2008, 15:50 | |
| hyperprostor Znáte to přísloví???Nikdy si nezačínej s mandalorianem...I když je vyhozenej...Řekl jsem a podíval jsem se mu do očí... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Tue Oct 07 2008, 22:18 | |
| hyperprostor
Víš zrádče já a muj brácha jsme taky pokrevně Mandaloriani takže znám. Pak nás ovšem naši lidi zradili a povstalci nám pomohly. řekl a zase ti nasadil roubík. Vylezli jste na nějakém meteoritu. Nepoznával jsi to tu. Vytlačili tě ven a táhly do nějaké velké budovy. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Wed Oct 08 2008, 08:20 | |
| hyperprostor Jo jasný...Prohlásil jsem a nechal jsem se vést... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Wed Oct 08 2008, 17:26 | |
| vesmír
Po nějaké době ti došlo že nejsi na základně povstalců ale na jednom z nevýznamných úkrytů pirátů. Tady kamaráde zustaneš. řekl a hodili tě do celi a odešli. Za nějakých 15minut se ozvalou : Autodestrukce za 10 minut vzdaltese od komplexu Autodestrukce za 10 minut vzdaltese od komplexu......... stále dokola. A ty si svázanej tohle pude těžko. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 14:01 | |
| vesmír To nemůžou vymyslet něco těžšího???Pomyslel jsem si a nožem jsem rozřízl provazy...Vstal jsem,otevřel celu a šel jsem se prozhlídnout po svým brnění... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 15:43 | |
| no sice sem spal že ti ho vzali ale to je jedno. ALe si v CELE
vesmír-meteorit
Sice si se zachránil, ale jak otevřít celu jsi nevěděl. Musí tu bejt něco čim to pude ven. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 16:04 | |
| vesmír-meteorit Vzal jsem nůž a pokusil jsem se otevřít dveře... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 17:09 | |
| vesmír-meteorit
Po chvíly páčení jse ti je podařilo otevřít. Pozor do Autodestrukce zbývají čtyři minuty... co teď neni jistý že tu bude loď | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 19:40 | |
| vesmír-meteorit Šel jsem celou věznicí poklusem a našel jsem své brnění... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 19:48 | |
| vesmír-meteorit
NAneštěstí jenom brnění na hruď. Popadl jsi ho a šel hledat loď. Pět minut do autodesrukce.... | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 19:52 | |
| hh to je dobry nejdřív 4 minuty a pak minut 5...lol
vesmír-meteorit V rychlosti jsem procházel věznici a díval jsem se po někom,kdo by byl stále uvězněn...Cestou jsem si vzal blaster... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:15 | |
| sry překlep
vesmír-meteorit
Nikdo tam nebyl. Blaster ale nebyl nabytý. Hangár byl nedaleko. | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:17 | |
| vesmír-meteorit Běžel jsem co nejvíc to šlo do hangáru... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:37 | |
| vesmír-meteorit
NAneštěstí tam byl jenom starej rozmontovanej krám co teď. Dvě minuty do evakuace.... | |
|
| |
Checkman Clone Commander
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:39 | |
| vesmír-meteorit V rychlosti jsem vběhl do toho krámu a nastartoval ho...Pak jsem vzlétl a odlétl... | |
|
| |
olin High Jedi General
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) Thu Oct 09 2008, 20:42 | |
| NAneštěstí tam byl jenom starej rozmontovanej krám co teď. Dvě minuty do evakuace.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) | |
| |
|
| |
| Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) | |
|