OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

Poeet p?íspivku : 894
Vyznamenání : Vzorný pařan PC her. Left 4 Dead a podobně. tak LSW SW FU atd
Registration date : 22. 07. 08

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 11 2008, 20:07

Tatooine

Něco na v tom smyslu moc sem o tom neslyšel řekl a zamyslel se Ale můj přítel Ben mi řikal že něco takového připravujou a že to má ničivou sílu a prej o tom princezna Leia něco věděla. a pak se kouknul na Rebela
Tak máme to povolení nebo ne? řekl i když se na nic takového neptal a pak se podíval na Arney hoď tam autopilota řekl jako by nic
Návrat nahoru Goto down
http://znkrpg.forumh.biz
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 11 2008, 20:09

Tatooine
Dobře jedi...Vyhráls...Řekl jsem a šel jsem do kajuty...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSat Oct 11 2008, 20:37

Tatooine

Arney já vemu řízení běz klidně z keshem a bylo vidět že si na něco vzpoměl. A Arney za tebou doběhle a žekla
Keshi co to u všch Imperiálů je? Od rána si nějaký divný pak tě chytne kolem ramen Mě to říct můžeš a dala ti pusu, ale jenom takovou malou a poslouchala. Stále tě držela kolem krku.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 16:23

Tatooine
Já...Já...Nic...Jen se mi zdál sen...Bylo to jako doopravdy...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 16:40

Tatooine

Keshi sny nikdy nejsou skutečné tak na to nemysli. A radši toho jedie poslouchej i když mám pocit že nám neřekl pravé jméno. řekla a odtáhla se a šla někam pryč.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 16:43

Tatooine
Šel jsem do kajuty zdřímnout si...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 18:43

Corusant-Imperiální Centrum

Poměrně nenápadně jste přistáli a vylezli jste.
Musíme jít do archívu řekl jedi.
Nebojte mám tu pár známých a šel k nějakým dveřím
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 20:26

Následoval jsem jedie a Šel jsem za ním a kontroloval jsem okolí...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 20:43

Když jste vlezli dovnitř hend k vám došel jeden starý rodian.
NO né si to fakt ty? řekl
Jo sem to já odpověděl jedi hele potřebujem do archývu pučíš nám nějakýho speedera?
Tobě vždicky ale dávej prosim tě bacha je nás už málo. řekl a hrabal startér
Co tím myslel? řekla Arney
To teď neřeš holka odpovědel jí
pak vám hodil startér a zavedl vás k čtiř sedadlovému vznášedlu
TAk hodně štěstí Jus...Jarede řekl a přátelsky se poplácali po ramenech.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 20:45

Rozjeli jsme se k archivum...Snad tam nebude stráž...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeSun Oct 12 2008, 22:10

Cos moh čekat. Bylo tam spousta stormtrooperů. A i officiři.
Tak tohle nebude tak snadné řekl jedi.
Arney ani nedutala jenom pomalu sunula ruku an tvojí.
Keshi....tohle....nevypadá dobře řekla velmi potichu
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Oct 13 2008, 14:15

Já sem říkal abysme sem nelezli...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Oct 13 2008, 14:47

Jedi najednou vytáhl něco divného a zmáškl to. Vypadalo to na holo projektor ale v kapesní verzi a tam byla nějaká postava v kápy. Asi další Jedi.
Změna plánu Jarede. Do archívu jděte ale najděte všechny planety pod nadvládou imperia. A tím se myslí všechny ne jenom ve vnitřním kruhu.
ano pane řekl a vypnul to takže jste slyšeli jdeme pro jiná data než jsme měli předtím a začal se plížit. Pojďtě pomalu za mnou a u hlavních dveří hejbnul rukou a všichni stormové běželi pryč. Pak otevřel dveře a vlezli jste dovnitř. Tak tady se rozdělíme panstvo hledejte data já budu hledat jinde
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Oct 13 2008, 15:51

Dobře...Řekl sjem a pomalu jsem se vydal k archivum...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeMon Oct 13 2008, 21:33

Arney našla cestu.
Tudy řekl a začala se hrabat v počítači kryj mě dodala
Ale jako by vám tam nahoře někdo nepřál. Zrovna k vám přišlo deset stormtrooperů a pět officírů. Evidentně byly překvapeni stejně jako vy.
Tak...tohle vypadá že jste zatčeni řekl ten nejpostavenější a rozešli se směrem k vám
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Oct 14 2008, 09:19

No asi jo...Ale ne bez boje...Řekl sjem a spustil jsem na ně palbu...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Oct 14 2008, 14:04

Stormtrooper v čele hned spadl mrtvý k zemi zbytek uskočil a palbu opětovaly. Je jasné že tohle je ztracené. Jeden z mnohla blasterů zničil počítač
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeTue Oct 14 2008, 14:49

Střílel jsem a vojáci padali ale furt jich tam bylo hodně...Hodil jsem na ně granát se slovy:Chcípněte stormáci...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 06:28

Tepelný detonátor byla ta největší chyba co s iza svůj život udělal. Celí archýv začal bouchat a bortit se. Spadlo to sice na Stormtroopery , ale ne na všechny a pět officirů stále žije a už se nemáš za co schovat. Mezitim si si všiml že Arney už utíká pryč se slovy z takhle zničenýho počítače nedostanu ani výrobní číslo a navíc sme v pasti
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 13:02

Abysme sem lezli nebyl můj nápad...Řekl jsem a odstřelil jsem oficera...Pak jsem začal utíkat za Arney...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 14:03

Já neřekla že tvůj...auu řekl a jen tak tak uhnula laseruz blasteru. Když jste doběhli nakonec tak jste doběhli do slepé ulice. Jste mrtví. Ale je tu ještě Jared. Náhle mezi vás dopar a zažehl zelený meč a vrhnul se na imperiály. Během chvýle byly na části.
Ty data mám tak padáme řekl a vypnul meč.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 14:56

Dobře...Konečně vypadnem...Řekl jsem a šel jsem za ním...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 16:23

Vyšli jste z budovy, a tam bylo překvapení. 15 AT-ST, 50 skupin Stormtrooperů, 50 oficírů a pak nějaký člověk.
Ani se nehněte!!!! řekl ten člověk.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 16:24

No dobře...Tímhle se neprobijem...Řeknu a kouknu na AT-ST...
Návrat nahoru Goto down
olin
High Jedi General
High Jedi General
olin

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitimeWed Oct 15 2008, 16:49

Náhle vás zasáhly modré paprsky a poslední co si vyděl tak to jak všichni utíkají. Pak jsi se probral v nějakým baráku a budil vás ten starý rodian.
Pardon že sem vás uspal ale jedině tak jte se mohly vyhnout zajetí. Teď rychle na Yavin 5 dejte údaje povstalcům
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)   Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman) - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kesh Tallen získává zpátky důvěru Povstalců, Arney a hlavně její srdce. (For Checkman)
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Kesh Tallen - Empire

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: