| Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Nov 05 2008, 14:33 | |
| Exorcon
Tak hodně štěstí a doufám, že tě “Inqisitor“ nezklame. Zavolal ještě Pax a hltnul si ze zbytků láhve. Pilotní kabina byla přehledně uspořádaná, všechny důležité panely byli v dosahu ruky. Zastrčil si datakartu do navigační konzole a nastartoval loď. Objevil se hologram s větším blikajícím bodem nedaleko planety obklopeným poletujícími tečkami. - "Shadow power" a stíhačky čekají. - | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Nov 05 2008, 15:29 | |
| Exorcon
Vyletěl jsem z hangáru a nad ovládáním a rychlostí se velmi zaradoval. Tak hurá do práce. Zamířil jsem k Shadow power abych se domluvil s kapitánem na strategii. Snad vás nebudu potřebovat. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Nov 05 2008, 17:16 | |
| Exorcon - vysoká orbita
Opustil si atmosféru a natočil čumák lodi podle navigačního počítače. V dálce se odráželi světelné paprsky od trupu stíhaček, ale "Shadow power" si nevyděl, co víc… přístroje ji taky neviděly. Přicházela komunikace. Tady kapitán Kodark z "Shadow power"... Ozvalo se. … posílám vám kódovací frekvenci svého plavidla, abyste nás lépe našel. V tom zmizela jedna ze stíhaček do z tvého výhledu a opět se vynořila o kus dále, opravdu špatně viditelná loď. Kód vaší lodi mi byl poskytnut, očekávám vás na můstku. Poskytl si osmiřádkovou šifru senzorové anténě a na senzorech se ti místo neforemného bodu zjevila silueta bitevního draka. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Nov 05 2008, 17:34 | |
| Exorcon - vysoká orbita
Zdá se že podporu budu mít víc než slušnou. Pomyslel jsem si a vletěl do hangáru. Tak se na to podíváme. Řekl jsem si jen tak pro sebe a vyrazil na můstek. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Nov 05 2008, 21:43 | |
| Vesmír - paluba "Shadow power"
Po cestě ti posádka uhýbala uctivě z cesty. Dorazil si na můstek, kde tě čekal statný můž s ryšavými, vojensky střiženými vlasy a bradkou. Zdravím vás. Začal a ty si pochopil podle jeho žlutých insignií na uniformě, že je to kapitán Kodark. Mé služby jsou k dispozici všem poručníkům vévody Onerio, ale o vás jsem slyšel, že jste něco víc. Taktně tak naznačil, že by rád věděl, s člověkem v jakém postavení, má tu čest. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 07:25 | |
Jsem jeho učedník. Odpověděl jsem bezvýrazně. S čím můžeme počítat kapitáne? Začal jsem rovnou s prací. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 11:00 | |
Pokud mi nenařídíte jinak, mám se s lodí a stíhači držet v bezpečné vzdálenosti. Pravil s trochou očekávání v hlase. Za deset minut skočíme k Sernpidalu. Oznámil ti. Máte nějaké rozkazy, pane? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 11:36 | |
Ne, pouze buďte připraveni a popřípadě mi řekněte kdyby se blížil někdo kdo nám chtěl překážet. Odpovím. Pokračujte. Víte kolik tam bude nepřátel? | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 17:39 | |
Ne pane, Sernpidal je neutrální planeta a nemáme informace o stálém vojenském kontingentu. Možná pár žoldáků, pirátů a pašeráků, ale nic konkrétního, proto doporučuji nechat "Shadow power" v záloze a vyslat s vámi jen zásahové komando na palubě vaší lodi. Pohlédl na stanoviště navigátora, který zvedl prst. Skočili jste do hyperprostoru. Vynoříme se nepozorovaně v dostatečné vzdálenosti. Dodal kapitán věcně. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 19:13 | |
Dobrá. Kývl jsem. Ať se teda komando připraví. Chci vyrazit jakmile se vynoříme z hyperprostoru. Řekl jsem a vyrazil ke své lodi. Vy dávejte pozor kdyby je napadlo utéct nebo jim přiletěly posily. Řekl jsem ještě přes rameno a odešel z můstku. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 19:21 | |
Za nedlouho k tvé lodi přispěchalo komando deseti mužů v bojových oblecích a s blasterovými opakovačkami přes rameno. Jeden z mužů vyšel po rampě až do lodi a srazil se s tebou ve dveřích. Poručík Null. Představil se, srazil paty a mírným kývnutím tě pozdravil. Já i mé družstvo jsme připraveni na vaše rozkazy. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 19:29 | |
Pudete za mnou a budete dávat pozor aby nikdo neunikl. Nebude si ale nikdo hrát na hrdinu. Nehodlám vévodovi vysvětlovat jakékoliv ztráty. Osvětlil jsem poručíkovi co od nich očekávám. Teď nalezte dovnitř, odlétáme jakmile vystoupíme z hyperprostoru. Oznámil jsem a šel připavit loď na odlet. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 19:38 | |
Ještě si zahlédl jak droid něco donesl něco týmu poručíka Nulla. Budeme přecházet na podsvětelnou rychlost. Přišel ti oznámit poručík v ošumtělém ponču a kalhotách. Nesl ti to samé. Napadlo mě, že bychom neměli vzbuzovat pozornost. Vysvětlil a kontrolka na palubní desce ti oznámila, že jste v normálním prostoru. Máte zelenou. Ozval se z comlingu kapitánův hlas a průzorem si viděl, jak se otevírá hangár. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Nov 06 2008, 19:44 | |
| Vesmír
Dík. Ucedil jsem k poručíkovi a vyrazil z hangáru. Tak deme do toho Prolétlo mi hlavou. Zamířil jsem k Serpindalu hledaje vhodné místo na přistání. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Fri Nov 07 2008, 17:33 | |
| Serpindal
Přistáli jste na odlehlejším cosmoportu 100km od hlavního města. Mám poslat muže, aby sehnali nějaký dopravní prostředek, kterým se dostaneme do Sernpidal City? Zeptal se poručík a za ním si zahlédl přicházet dva vojáky. Potřebujeme jasné rozkazy, pane, jinak vám budeme jen překážet.
Naposledy upravil Knight dne Sun Nov 09 2008, 14:51, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Nov 09 2008, 13:22 | |
| Serpindal
Jo, něco sežeňte. Hlavně ale nevzbouzejte přílišnou pozornost. 100 kiláků se mi fakt jít pěšky nechce. Zamyslel jsem se na úkolem a rozkazy co bych jim měl vydat. Začneme tím že zjistíme kde se naše cíle nacházejí. Skuste zjistit pomocí šuškandy nebo nenápadných výslechů kde se nalézají. Budeme ve spojení a hlavně nevzbouzejte pozornost. Dotazy? Instruoval jsem ho začal čekat na odvoz co měli jeho lidé sehnat. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Nov 09 2008, 14:50 | |
| Serpindal
Za chvíli se u vás objevil speadr a dvojice swoopů. Můžeme být mobilnější. Vysvětlil poručík. Nastoupil si do speadru a na každý swoop nasedli dva muži. Vyrazili jste k městu. Než jste do něj vjeli swoopy se oddělili a zamířili každý na jinou stranu. Informace budou u nás co nejdřív. Podotkl poručík. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Nov 09 2008, 17:07 | |
| Serpindal
Výborně. Měl jsem radost že se poručík vyzná. Jakmile vaši muži něco zjistí okamžitě mi to dejte vědět. Začal jsem si prohlížet město a pátral po po lidech co by mohli patřit k mým cílům. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Nov 09 2008, 19:12 | |
| Serpindal- Sernpidal City
Podal ti malé, nenápadné sluchátko. Vy nás možná cítíte, pane, ale my vás nikoli, toto nám usnadní komunikaci, kdybychom se rozdělili. Hned jak sis nasadil sluchátko, zapraskalo v něm. ...cet minut. - stop- Meffo the Hutt -stop- kód sliz -stop- severní část města, opevněná budova, odhad do 90 ozbrojených bytostí. -stop- Kapitán Var´ju -stop- kód náboj -stop- dva obrněné speadry, šest swoopů, odhad 30 ozbrojených bytostí. -stop- Konec Poručík se na tebe usmál. Náboj vletí do slizu za čtyřicet minut, my se tam můžeme dostat za dvacet. Pane? Čekal na tvé rozkazy. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Nov 09 2008, 19:29 | |
Líbí se mi vaše výkonast poručíku. Usmál jsem se. Myslím že by od nás bylo zdvořilé jim udělat malé překvapení na místě srazu. Vyrazil jsem ke speadru. Obsaďte vhodné střelecké pozice okolo. Všichni budou připraveni začít akci jakmile dám signál. Stále buďte maximálně diskrézní. Zadal jsem rozkazy a vyrazily jsme k místu setkání. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Mon Nov 10 2008, 16:17 | |
Jistě pane. Začal udělovat rozkazy a po kýžené době jste zastavili v opuštěné uličce. Poslal jsem své muže na protější stranu ulice. Oznámil ti, možná zbytečně, protože si slyšel jeho rozkazy, ale věcně. Zde se dostaneme nenápadně na střechu. Ukázal na žebřík, který již prověřoval jeden z tvých mužů. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Mon Nov 10 2008, 20:29 | |
Dobře. Ať vaši muži hlídají únikové cesty. Nikdo nesmí uprchnout. Ale ať sou schovaný. Prohlédl jsem si okolí. Mají tu nějaké lodě nebo něco takového? Zeptal jsem se. Kdyby nasedly do frachťáku tak je budu blbě honit. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Tue Nov 11 2008, 21:32 | |
| Serpindal - Sernpidal City
Ne pane, ale ta budova je dobře chráněná. Podotkl poručík. Sliz má spoustu žoldáků. Navrhoval bych zneškodnit o ulici dál náboj a vydávat se za něj. Musel sis připustit, že je to dobrý plán, ale čas už vás začal tlačit. Tahle čtvrť byla vcelku vybydlená nebo to zapříčinila schůzka těch dvou.
Naposledy upravil Knight dne Wed Nov 12 2008, 17:41, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Tue Nov 11 2008, 21:37 | |
Pokýval jsem hlavou. Fajn. Posaďte pár snajprů na střechy okolo místa přepadení střely. Vyrazil jsem tím směrem. Budu muset snajprům trochu pomoct. Připravil jsem se na masakr družiny prvního cíle. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Tue Nov 11 2008, 21:57 | |
Zaslechl si hučení motorů a do klikatého koridoru ulic se vmotali čtyři swoopy za nimi obrněné speadry a zbylé dva swoopy. Snipeři asi čekali na nejvhodnější chvíli, protože se nic nedělo. Poté přistála uprostřed ulice malá koule a první dva swoopeři padli za oběť výstřelům sniperů. Další dva swoopy a předek prvního speadru zmizeli v ohnivém květu výbuchu způsobeného koulí = granátem. Ulice byla zatarasená a konvoj začal opětovat palbu. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) | |
| |
|
| |
| Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) | |
|