| Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Xavier Inkvizitor
Poeet p?íspivku : 2500 Registration date : 26. 08. 08
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Fri Oct 17 2008, 18:29 | |
| Exocron
Cokoliv přesnějšího chce léta praxe a hlavně nadání. Někdo je k síle vnímavější někdo méně vnímavý. Ovládej své emoce za každé okolnosti, vztek, hněv tě sice může táhnout vpřed, budeš díky němu silnější a rychlejší ale necháš-li se jím zcela ovládnout přestaneš být opatrný a tvá obrana se zhroutí jak domeček z karet. Podíval jsem se na něj a snažil se odhadnout jak moc to chápe. Tím tato lekce končí.Popřemýšlej o tom. Otočil jsem se na hlavního Togoriana. Je zas jen tvůj Rwou. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Fri Oct 17 2008, 18:39 | |
| Exocron
Celou dobu si cítil jak tě Rwou se zájmem pozoruje. Jasně Xaviere, zvládáš to skvěle. Měl si nepříjemný pocit, že to celé předem připravil tvůj mistr. Rwou poslal Zhara za zbytkem týmu, pokud jej tedy najde. Osaměli jste. Snad z toho kluka jednou něco bude, je to syn mého švagra. Řekl nepřítomně a otočil se k tobě. Co že si to potřeboval? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Fri Oct 17 2008, 18:49 | |
| Exocron
Co bys řek takovýmu menšímu tréningovýmu souboji. Pokud mě teda nehodláš rozpárat.Nebo nechat zase něco přednášet. Navrhl jsem. Teda pokud nejseš potřeba při výcniku svého synovce. Dodal jsem. | |
|
| |
Knight Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1987 Age : 33 Vyznamenání : temná strana Síly Registration date : 03. 07. 08
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Fri Oct 17 2008, 19:02 | |
| Exocron
No potřeboval bych se protáhnout, oni to chvíli beze mne zvládnou. Odkryl své špičáky. Hodláš mně zase učit šermovat nebo si přišel na jiné soubojové zbraně? Poklepal na svůj blaster za pasem. V Síle se ti nemůžu rovnat. Položil vedle sebe dlouhou tógu, která by mu překážela a odejmul si těžký opasek s vybavením a zbraní. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Oct 19 2008, 13:06 | |
| Exocron
Sundal jsem si plášť a odhodil ho. Vzal jsem do rukou své meče a odhodil jsem je za plášťem. Myslel jsem spíš na boj beze zbraně. Oznámil jsem mu. A prosím udrž se a nerozsápej mi hrdlo. Viděl jsem že jsem ho tím lehce překvapil ale nezdál se že by byl proti. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Oct 19 2008, 13:45 | |
| Exocron
Není Síla jako síla… Podotkl potěšeně a skočil po tobě. Drápy měl zatažené, tlamu zavřenou, ale kdybys neměl na své straně Sílu, nemáš proti dvoumetrovému, svaly hrajícímu a ze své podstaty dravému togoriánovi šanci. - Než tě stačil prvním úderem uzemnit, už si byl na jiném místě. - Jeho reakce byla blesková a okamžitě se na tebe opět zaměřil. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Oct 19 2008, 15:09 | |
| Exorcon
Naznačil jsem další úskok. Místo abych skočil jsem však se skrčil a plnou silou vykopl nohu na přibližujícího se Togoriana. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Oct 19 2008, 15:17 | |
| Exorcon
Schytal sice plnou dávku do břicha, ale ty sis málem zlomil nohu. Chytil tě svou mohutnou tlapou za rameno a druhou se chystal uštědřit ti pořádnou ránu. Vyrvat se mu by bylo nebezpečné, hlavně pro tvé rameno. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Oct 19 2008, 15:23 | |
| Exorcon
Do Huttí pr**** Zanadával jsem v duchu. Přestože jsem příliš nevěřil v úspěch chytil jsem mu druhou rukou zápěstí a zarval mu palec do vnitřní strany zápěstí. O bolestivosti a účinnosti tohoto chvatu jsem se přesvědčil mnohokrát, jen jsem si nebyl jistý jak moc účinné to bude na někoho mnohem silnějšího než člověk. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Sun Oct 19 2008, 19:29 | |
| Exorcon
Zjistil si, podle čeho bylo navrženo duraocelové hydraulické rameno. Rwoua to opravdu bolelo, ale místo aby tě pustil, přitlačil na svém stisku a pohodil divoce hlavou. Tupý úder lebky do tvého hrudníku ti vyrazil dech a přestal si páčit jeho palec. On tě také pustil a jako hadrovou panenku odhodil od sebe. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Mon Oct 20 2008, 08:38 | |
| Exorcon
Dopadl jsem do trávy a začal zuřivě lapat po dechu. Ještě jsem trochu přihrával aby se zarazil jestli to nepřehnal. Fakt to hraju nebo fakt nejsem schopen dejchat. Ani nevím kde se to ve vzalo ale vrhl jsem se k Rwouovi a podkopl mu nohy. Čim těžší protivník tim horší pád. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Mon Oct 20 2008, 17:16 | |
| Exorcon
Dopad byl tvrdý, ale pro takového tvora zcela obvyklý. Vzepřel se na rukou a odplivl si. Není to špatné, ale drž se radši svého meče. Řekl provokativně a nabral tě v prudkém švihu na rameno. Něco se ti v těle pohnulo, ale zase se to vrátilo na své místo a tvůj pád byl o mnoho tvrdší. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Mon Oct 20 2008, 20:29 | |
| Exorcon
Skusil jsem se zvednout ale už to nešlo. Jen jsem se převalil na záda. Možná tě to překvapí, ale já sem nečekal že tě porazím. Vydal jsem ze sebe po chvíli. Podařilo se mi již posadit. Bylo mi úplně jasný že mě porazíš. Potřeboval sem se jen odreagovat a dostat takhle do těla je na to ideální. Vstal jsem, většina těla zaprotestovala ale poslechla, a začal kulhat ke svým věcem. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Tue Oct 21 2008, 19:18 | |
| Exorcon
No, pokud je to tak jak říkáš… zplnil jsem svou roli na jedničku. Podotkl kousavě, ale bylo vidět, že si mu dal taky trochu do těla. Na člověka sis vedl dobře, ale doufám, že máš poblíž nějaký dopravní prostředek. Pevnost je daleko a ty nevypadáš nejlíp. Projevil o tebe starost, ale nevypadal, že by tě chtěl doprovázet zpět. My se vracíme až večer, tak… | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Tue Oct 21 2008, 19:25 | |
| Exorcon
Tak si to užíte. Rozloučím se s ním, posbírám své věci a vrátil jsem se zpět do pevnosti. Ještě mam trochu času, du do knihovny. Rozhodnu se odešel jsem do knihovny abych strávil zbytek dne ve studiu. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Oct 22 2008, 08:31 | |
| Exorcon
Všechny složky jsou volně přístupné, krom jedné… narazil si náhodou na složku s mistrovým jménem a ta nejde otevřít. Je tam pouhé shrnutí, něco o sithské akademii na Coruscantu, Hapanském prostoru, zmínka o Korribanu a žádné podrobnosti. Mistr musel tuto složku zablokovat, možná má ještě nějaká tajemství. pokračuješ ve svém vzdělávání, abys co nejdříve dovršil stádium učedníka. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Oct 22 2008, 10:16 | |
| Exorcon - sídlo mého mistra
Copa asi všechno o sobě tají? Uložil jsem si do paměti existenci této složky pro pozdější využití. Po nějaké době studia mě však něco napadlo. Jestlipak je tady něco o našem tradosianském hostovi? Začal jsem hledat odkaz. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Oct 22 2008, 17:58 | |
| Exorcon - sídlo tvého mistra
… Trandoshan, planeta původu neznámá. Vystudoval na tajné Sithské akademii, ale v Síle nebyl příliš nadaný. Byl mu přidělen dohled nad jedním z hangárů, ale on nebyl spokojený. Velice technický typ, hacker a všeuměl. Jediné ověřené jméno je Thar, mimo jiné vystupoval i jako Unlear Zhul z Kahyyku, ale toto bylo falešné jméno. Přítel -del- a důležitý prvek v napomáhání -del- při zničení -del- -del- -del- ... Dále už byl text nezajímavý popisující fragmenty jeho života a vymazané části. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Oct 22 2008, 18:05 | |
To si dal tu práci aby zlikvidoval i tu sebemenší stopu po své minulosti? Zavrtěl jsem překvapeně hlavou. Rozhodl jsem se že mistrovu minulost nechám na později a znovu se ponořil do studia. Další pohled na chronometr mi ukázal že je již hluboká noc. Hmm měl bych si dávat budíka. Pomyslel jsem si a šel se prospat, abych byl na zítřejší trénink s mistrem připraven. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Oct 22 2008, 18:19 | |
Když si ráno vstal, čekal tě u snídaně mistr i Rwou. Už si v pohodě? Zeptal se tě mezi jídlem mručivě Rwou. V pohodě z čeho? Zajímal se mistr. Stalo se něco, o čem bych měl vědět? | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Wed Oct 22 2008, 20:31 | |
Ne nic. Akorát sme měli cvičný souboj a on si ze mě dělá srandu protože vyhrál. Odpovím a přisednu si ke stolu. Co dělá ruka? Zeptám se Rwoua kousavě. I když dobře vím že je úplně v pořádku. Teďka řekne že bych se musel víc snažit aby s ní něco měl. Vím to. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Oct 23 2008, 14:16 | |
Rwou se jenom usměje a mezi prsty zohne lžíci jako list papíru. Mám pro tebe speciální úkol, učedníku. Upřel na tebe zrak mistr. Každou chvíli by měl přistát vzácný náklad, pětice trisů. V nově postavené části východního křídla jsou uzavřené stáje a aréna. Tvůj úkol je zřejmý, vycvičit je k jízdě. V 15:00 místního času se přijdu podívat. Usmál se, záludně. Poté vyrazíme na projížďku. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Oct 23 2008, 15:49 | |
Mistrův úkol mi sice lehce zkazí chuť k jídlu, ale snažím to na sobě nedat znát. Jak si přejete, mistře. Po snídani vyrážím ke stájím abych si prohlédl nové přírůstky v mistrově ZOO. Hmm, pěkný potvůrky. Pomyslel jsem si když jsem je uviděl. | |
|
| |
Knight Sithský lord
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Oct 23 2008, 17:44 | |
| Exorcon - sídlo tvého mistraByli to dva hřebci (bílý a tmavě kakaový) a tři klisny (oříškově hnědá, písková s bílými skvrnami a popelavě černá). Ač si měl k zvířatům určitou averzi, nemohl si říci, že by je mistr miloval. Krom Dreye, ten byl jeho nerozlučný druh a mistr k tomu měl určitě důvod. Trisové byli jen záminka, cítil si to, mistr něco chystá. Byl si teď sám, personál odešel a zbyla jen zvířata. Zpozoroval tě bílý hřebec a rozeběhl se proti tobě. | |
|
| |
Xavier Inkvizitor
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) Thu Oct 23 2008, 19:29 | |
Sáhl jsem po Síle a hřebce uklidnil. Ovládat zvířata bylo úplně jiné než mé dosavadní zkušenosti na lidech a spol., ale po nalezení zprávného způsobu to bylo až překvapivě jednoduché. Co s vámi mistr zamýšlí? Vy mi to asi nepovíte co? Promluvil jsem k trisům. Usedl jsem na zem a rozvinul Sílu abych zvířata zkrotil a splnil tak mistrovo přání. Taky by mohl méně fabulovat a své úkoly dávat přímo. Prolétlo mi hlavou, ale rychle jsem vrátil pozornost ke krocení. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) | |
| |
|
| |
| Naslouchej Síle, učedníku (for Xavier) | |
|