keny Sith
Poeet p?íspivku : 906 Age : 43 Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Přihláška A.C. Blunt (Mandalorian) Tue Oct 21 2008, 19:13 | |
| Jméno: A.C. Blunt
Rasa: Člověk
Titul: Učedník
Věk: 14 let
Schopnosti: Rychlost a mrštnost
Schopnosti jak Sith: síla uchopení a síla strachu
Zbraň: Krátký meč
Zbraň jako Sith: světený meč
Barva meče: rudá
Styl boje: zaměření na jednoruční zbraně na blízko, velmi dobrý v boji bezezbraně
Styl boje ze světejným mečem: makashi
Poznámky: velmi agresivní a arogantní
Volba období: stará republika
Životopis postavy:
Žil jsem bezstarostný život venkovského chlapce. Bydleli jsme s rodinou nedaleko plání rozléhajících se na planetě Dantooine. Krátce po mých třináctých narozeninách vtrhli na náš statek opilí žoldáci a zabili mi otce,oba bratry a matku,kterou ještě před tím ještě zneuctili. Já pln strachu,utíkal jsem do zahrady k mému oblíbenému stromu,v jehož koruně se schoval. Za nedlouho přišli Jediové a půlku žoldáků v sebeobraně usmrtili. Ostatní se vzdali,bili zatčení a postavení před civilní soud. Až se situace uklidnila slezl jsem dolů a utekl směrem k přístavišti. Stála tu soukromá nákladní loď,jenž nám často dovážela zásoby. Ukryl se na ní a dal sbohem Dantooine. Po cestě jsme udělali pár zastávek až nakonec loď zakotvila na planetě jménem Nar shadaa. Po setmění vykradl jsem se z lodi a spatřil svět kolem sebe. Hned mi bylo jasné,že bez creditů tady nepřežiji. Ráno jsem si našel práci v docích jako pomocná síla. Asi po dvou měsících byla zveřejněna zpráva,že žoldáci,kteří zabili mou rodinu dostali trest ve výši šesti let nucených prací,kdesi na okraji galaxie. V tu chvíli jsem jim přísahal smrt. Těch pět žodláků se mi zarylo hluboko do paměti a já věděl,že mě čeká krvavá msta. O týden později zaslechl jsem nedaleko kantýny baviti se dva muže o cestě na Sithskou Akademii. Něco ve mne mi říkalo,abych se tam vydal také. To je začátek cesty... Chybí mi už jen tisíc creditů,abych podplatil pilota a vydal se na Korriban--na cestu pomsty a smrti. Only strach...ztráta...nenávist...zrada...smrt.
Naposledy upravil keny dne Wed Oct 22 2008, 08:00, celkově upraveno 1 krát | |
|
Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12786 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Přihláška A.C. Blunt (Mandalorian) Tue Oct 21 2008, 22:03 | |
| stačilo napsat člověk, jinak napiš nějaké síly, které bys chtěl jako sith mít a styl boje se světelným mečem plus jeho barvu _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
|
keny Sith
Poeet p?íspivku : 906 Age : 43 Vyznamenání : Nejvěrnější SeppaSith Registration date : 19. 10. 08
| Předmět: Re: Přihláška A.C. Blunt (Mandalorian) Wed Oct 22 2008, 08:06 | |
| tak jsem to doladil...chtěl jsem tyto formality doplnit az v průběhu hry...jak k nim budu postupně přicházet,ale když to chceš hned...máš to mít | |
|
Ruplikon Clone Commander
Poeet p?íspivku : 4545 Age : 31 Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Přihláška A.C. Blunt (Mandalorian) Wed Oct 22 2008, 12:56 | |
| ty " formality" jsou jedny z nejdlležitějších věcí | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška A.C. Blunt (Mandalorian) | |
| |
|