|
|
| Tvorba Syntax | |
|
+10Padme von Kell Cody LaMpA Darth Gryat atat Lance Stone Derk Yall Undertaker Potan von Kell Syntax 14 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sat Jan 16 2010, 22:01 | |
| tak jsem se pustil do překladu Corellian trilogy, part I - Ambush at Corellia (Přepadení na Corellii) překlad je trochu kostrbatej, ale vcelku srozumitelnej nevím, kdy budu moct pokračovat v překladu, pač nevím kdy bude zase čas zatím jen takový malý kousek na úvod - Spoiler:
"Fajn, Chewie, zkus to teď, " Han Solo si nacpal komlink zpět do kapsy a s obličejem plným úzkosti poodstoupil od Millennium Falcona. Teď by to mělo fungovat. Ale to už se domnívali minule a předtím jakbysmet. Z místa, kde stál, viděl přímo do Falconova kokpitu, a ani Chewbacca se netvářil zrovna sebejistě. Viděl, jak sahá po po ovládání stoupání. Han si uvědomil, že zadržuje dech, a přinutil se vydechnout.
Millennium Falcon se mírně posunul po ploše, pak se pomalu zvedl do večerního vzduchu, Chewie zvedl Falcona až byl podvozek v úrovni Hanových očí, a držel ho tam.
Han znovu vytáhl komlink a promluvil do něj.
"To je dobrý, " řekl. "Dobrý. Teď zapni štíty, " Vzduch kolem Falcona se trochu zavlnil.
Han ještě kousek poodstoupil, protože nechtěl být tak blízko až Chewie vypne repulzory. "v pořádku, Chewie, vypni repulzory!"
Záře repůlzorů se ztlumila , a Falcon zůstal viset ve stálé výšce nad zemí, s vysunutým podvozkem sahajícím Hanovi po pás. Jiskry a scintilace žhnuly a třepotaly se tu a tam na povrchu jak se energetická síť štítů namáhala.
"Dobrý, " řekl Han. "Fakt dobrý." Kromě pálení turbo-laseru na loď zblízka, to byla asi ta nejlepší praktická zkouška celkové síly štítu, jakou mohli provést. "Chewie! Zapni repulzory! Vypadá to- ' s oslepujícím zábleskem světla, zadní štíty odešly. Zadní část podvozku bouchla do podlahy hangáru s otřesem, který poslal Hana k zemi. Předek lodi zůstal viset vysoko nad zemí když se zadní polovina odrazila ze zvedáků zpět do vzduchu.
V momentu kdy záď byla nejvýš, odešly štíty na přídi. Ve stejném okamžiku se repulzory probraly k životu.
Z té rány o podlahu hangáru, když odešly zadní repulzory se nevyvine nic dobrého, to bylo jasné. Aspoň že Chewie celkem přesně načasoval zapnutí repulzorů. Han viděl jak se jejich loď snaží zotavit z neúspěšného pokusu o vznes na štítech.
Chewie dovedl Falcon k jemnému přistání a vypnul repulzory...
pokračovaní někdy příště...
_________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| | | Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sat Jan 16 2010, 22:08 | |
| | |
| | | Syntax Jedi Guardian
Poeet p?íspivku : 4961 Age : 35 Vyznamenání : Velitel eskadry Rogue, hrdina Povstalecké aliance Registration date : 22. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Wed Feb 03 2010, 23:56 | |
| tak sem dám jednu básničku, je to hodně emo, tvořil jsem jí když jsem měl depku.... - Spoiler:
Bylas pro mě vším Já vzplál láskou k tobě Na nic jiného nemyslel Teď jen cítím smutek v sobě
Čas s tebou strávený Jako ze sna byl Láskou omámený Ale ten sen se vytratil
Chtěl bych jednou zase na těle cítit dotyky tvé Kež bych se mohl vrátit v čase Teď už je vše ztracené
Teď už cítím pouze bolest Tys ukradla srdce mé A já teď prázdný bloudím světem Jako tělo duše zbavené
Na zem padaje čelem Život proklínám Ležíc v kaluži slz Láskou skomírám
Ach bože zač mě trestáš? Láska přec není hřích Když do srdce mého nahlédneš Tak zříš jen ji, jen ji
Bolest v srdci a smutek v očích Bolest co slovy nelze vyjádřit Bolest která nikdy neskončí Ptám se jen Proč žít?
Zasažen láskou jako bleskem Jak nikdy již nebudu víc Neb srdce mé zhyne steskem Už nikdy úsměv na líc
Propadám se temnotou Dna nikdy nedosáhnu Ruku v ruce s prázdnotou Jak mrtvý květ chřadnu
Kde jste city moje? Už navždy ztracené Ubírajíc se do oněch míst Nebe už je zavřené
Zavřené na věky Klíč zahozen jest Obklopen přízraky Zas cítím tu bolest
Bolest v srdci a smutek v očích Bolest co slovy nelze vyjádřit Bolest která nikdy neskončí Ptám se jen Proč žít?
Za ty všechny léta Trápení a zármutku Smrt má právo veta Neuniknu rozsudku
Už si pro mě jdou Už slyším jejich píseň Řečený pochod smrti Zmocňuje se mě tíseň
Už cítím jejich dech Jak se přibližují Bránit se nemá smysl Bože, už mě volají!
Pojď, jen pojď s námi Ničeho se neboj již Za chvíli už budeš mrtvý Už tu bolest neucítíš
_________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Thu Feb 04 2010, 20:04 | |
| hmm, ty jo, je to hezky, ale moc smutny btw. kdys to vytvoril? _________________ Vivat Itchy | |
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sun Feb 07 2010, 20:35 | |
| už to je několik měsíců... _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sun Feb 07 2010, 20:53 | |
| dneska jsem se OPRAVDU nudil, tak jsem si vytáh lego a začal si stavět, některý výtvory jsem nafotil Millenium Falcon - Spoiler:
B-Wing - Spoiler:
Y-Wing - Spoiler:
Quaritch in AMP suit (moc se mi nepovedly nohy ) - Spoiler:
Kota vs. Marek - Spoiler:
je to stavěný z hlavy, takže s negativní kritikou mi polibte záda, a hezky obě půlky _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne
Naposledy upravil Syntax dne Sun Feb 07 2010, 21:20, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sun Feb 07 2010, 21:03 | |
| hehe, dobry nahodou _________________ Vivat Itchy | |
| | | Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sun Feb 07 2010, 21:56 | |
| ty jo, fakt dobrý. já mám lego asi metr od sebe a dva roky jsem na něj nesáhl. | |
| | | Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Mon Feb 08 2010, 13:17 | |
| no ja som nanho siahol pred pol rokom ked som robyl poriadok zimusní | |
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Tue Feb 23 2010, 23:12 | |
| tak po delší odmlce pokračování Přepadení na Corelliiani za boha by mě nenapadlo, že je ta knížka tak rozsáhlá, ještě jsem se ani nedostal na konec první kapitoly, ale už moc nechybí - Spoiler:
O chvíli později se spustila nástupní rampa a vyšel Chewie, očividně ne zrovna spokojený s nastálou situací. Hlasitě zařval, otočil se zpátky k nástupní rampě. Když se o moment později vynořil ven, nesl si sadu na opravu štítů.
To opravdu nebylo dobré. Po všech těch letech, co strávil s Chewiem, věděl, že frustrovaný wookie se nejlépe rozptýlí při opravování. Ale spíše to vypadalo, že se chystá rozebrat generátor štítů na malé součástky. "Ou, to možná není ten nejlepší nápad, Chewie. Vykašli se teď na to. Vrátíme se k tomu zítra." Chewbacca zařval a praštil s hydroklíčem o zem.
"Já vím, já vím," snažil se ho uklidnit Han. "Trvá to dýl, než by mělo, a ty jseš unavenej z vylepšování podsystémů, který jsme vyladili minulej tejden. Ale takhle to chodí s lodí jako je Falcon. Je to jemně naladěnej nástroj.
Všechno ovlivňuje všechno ostatní. Oprav jeden systém a další se porouchá. Jedinej způsob jak se tomu vyhnout by byl tu loď rozebrat do základů, a začít znova-a ty nechceš aby se z Falcona stal šrot, co?"
Chewie se obrátil zpět k lodi s výrazem, který jasně říkal Hanovi, že nemá zkoušet štěstí. Wookie si nikdy k Falconu nevybudoval takový vztah jako Han, i když Han sám věděl, že i jeho milovaná kráska jednou bude muset jít do důchodu. Dříve nebo později se z Falcona stane kus šrotu pro muzeum. Byla to podivná myšlenka, ale koneckonců, Falcon prošel daleko větším kusem historie, než na kolik vypadá.
Ale zrovna teď bylo hlavní uklidnit Chewbaccu, nebo ho dostat z dosahu štítového systému, nebo-nejlépe-obojí. "Zítra," řekl Han. "Dokončíme to zítra. Pro teď to pustíme z hlavy, oukej? Tak či tak, Leia už na nás nejspíš čeká s večeří."
Představa jídla Chewbaccovi zvedla náladu-jak Han zamýšlel. Starat se o Wookieho byla práce na plný úvazek, a ještě něco navíc. Tu a tam Hana napadlo kolik úsilí Chebacca věnoval starání se o něj. Ale to mohlo počkat.
Den se už krátil.
Bylo až neuvěřitelné, jak se časy mění, jak čas mění život.
Po všech těch bitvách, zajetích a záchranách, rizikách a vítězstvích, kterými si Han prošel, si teď prostě jen tak kráčel domů na večeři. 'Je ze mě teď rodinně založenej člověk,' řekl si, stále tímto faktem poněkud ohromen. A nejneuvěřitelnější na tom bylo, jak si na to zvykl.
Han Solo se zadíval na Coruscantskou večerní oblohu.
Jak dlouho už to bylo? Osmnáct let? Osmnáct let od doby, kdy se nechal najmout jako pilot bláznivým dědou jménem Ben Kenobi a klukem jménem Luke Skywalker. Ten džob navždy změnil jeho život-a změnil směr, kterým se ubírala galaxie. A bylo to děvět let od porážky Velkoadmiorála Thrawna a Temného mistra Jedi, devět let od narození dvojčat a něco přes sedm od narození Anakina.
"Kapitán Solo?"
Byl to ženský hlas, který ho vytrh ze vzpomínání. Byl to hluboký hrdelní hlas, a příchazel zezadu. Han ten hlas neznal. Zněl tak trochu nebezpečně. "Jo," odpověděl Han a pomalu se otočil. "Jmenuju se Solo." Drobná žena tmavé pleti vystoupila ze stínu vchodu do hangáru. Na sobě měla temně modrou uniformu, která mohla být jednou z těch, co nosí členové Novorepublikové vesmírné flotily, ale taky nemusela. Han přesně nevěděl, co dneska její členové nosí za uniformy. "Kdo jste?" zeptal se.
Lehce se usmála a vyšla směrem k němu. Mohl si jí teď lépe prohlédnout. Byla mladá, možná tak pětadvacet standardních let. Oči měla trochu dál od sebe, zkosené, ale ne úplně, a měla skelný pohled. Dívala se na Hana, ale vypadalo to jakoby se dívala přes jeho rameno, jakoby přes celou galaxii. Její uhlově černé vlasy byly spleteny do propracovaného copu, který se jí kroutil až na vršek hlavy.
Šla přímo k němu s nezpochybnitelnou důvěrou. "Ráda vás poznávám," řekla. "Můžete mi říkat Kalenda." "Fajn," řekl na to Han. "Můžu vám říkat Kalenda. A dál co?" "A dál mám pro vás práci," odpověděla.
To Hana trochu zarazilo. Práci? Chystal se odpovědět nějakou vtipnou poznámkou, ale pak si to rozmyslel. Nedávalo to smysl.
Očividně věděla kdo Han je, což nebylo zrovna nejpodivnější, když Han, Leia a Luke byli známí po celé Republice. Ale pokud ta žena opravdu věděla, kdo je, tak taky musela vědět, že Han už se nenechává nikým najímat. Něco nebylo v pořádku.
"Pokračujte," řekl Han, který se pečlivě snažil udržet neutrální tón.
Kalenda zvedla zrak tak, že se dívala, byť ne přímo, na Chewieho. "Možná bychom si měli promluvit v soukromí," řekla potichu.
Chewbacca slabě zavrčel a Han se ani neobtěžoval ohlédnout se přes rameno na Wookieho. Věděl přesně, co by uviděl. Jen ať se Kalenda podívá na Chewieho tesáky. "Myslím, že bychom neměli," řekl. "Nechci slyšet nic z toho, co se chystáte říct, aniž by to slyšel Chewbacca." "Velmi dobře," řekla. "Takže, mohli bychom si my tři alespoň promluvit někde v soukromí?" "Fajn," odpověděl Han. "Pojďte na palubu Falcona."
Kalenda se zamračila. Bylo jasné, že se jí ten návrh nezamlouvá. Falcon byl Hanovo hřiště. "Tak dobrá," řekla nakonec.
Han jí pokynul směrem k lodi lehkým mávnutím paže, a velmi krátce se uklonil, akorát na to aby to gesto vyznělo sarkasticky. "Rovnou tudy," řekl.
* * *
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Sat Feb 27 2010, 01:09 | |
| takže máme tu další část Přepadení na Corelliihope you like it - Spoiler:
Špionážní droid se pomalu vznesl, překonal zeď, a pak se stáhl do stínů, aby na něj nebylo vidět. Byl matně černě nabarven, a byl vším, jen ne viditelným v hlubokých stínech. Sledoval, jak dva lidé a Wookiee míří k lodi.
Zvýšil rozsah odposlouchávacího zařízení a zamířil směrem k Millenium Falconu. Po chvilce váhání se přesunul blíže k lodi. Riskoval, že se tím odhalí, ale špionážní droid byl naprogramován přesně k účelu odposlouchávání takovýchto rozhovorů. Rozhodl se to riziko podstoupit, aby svým majitelům mohl podat co nejlepší záznam konverzace, která se právě uskutečňovala kousek od něj.
* * *
Kalenda vystoupila po rampě do lodi, s Hanem a Chewiem za zády. Jistě by bylo zdvořilejší, kdyby jí Han na palubu vedl, ale chtěl ji trochu otrávit a navíc měl dojem, že ona není zrovna z těch, co rádi chodí s doprovodem za zády. Han prostě nemohl prošvihnout šanci, aby ji trochu znervóznil. Když dosáhla vrcholu rampy, klidně a sebevědomě vykročila směrem k salonku.
Hanovi to zabralo jen vteřinu nebo dvě, než si uvědomil, že ještě nikdy na lodi nebyla. Měla se zastavit na vrcholu rampy, nejistá kam jít dál. Místo toho už seděla v nejpohodlnějším křesle v salonku těsně předtím než Han a Chewie dorazili. Musela někde vyslídit plány a zapamatovat si rozložení lodních prostor. Právě mu ukázala, kolik si toho o něm zjistila, kolik toho o něm ví.
Dobře tedy. Kdyby si s ní chtěl Han zahrávat, dočkal by se jedině toho, že by mu to vrátila i s úroky. "Fajn," řekl Han a usadil se.
Chewie zůstal stát, náhodou zrovna tak aby blokoval východ ze salonku. "Víte o mě všechno, včetně plánů mý lodi," začal Han. "Máte zdroje. Udělala jste si domácí úkol. To mě neohromuje."
"Ne, to by nemělo," řekla Kalenda. "Zřejmě je těžké vás něčím ohromit." "To vskutku je," odpověděl Han. "Ale teď bych zrovna rád šel domů za svou ženou a rodinou. Kvůli čemu jste mě chtěla vidět?"
"Kvůli vaší ženě, a rodině," odvětila Kalenda, aniž by uhnula pohledem. Upřela na Hana své podivné oči, s tvrdým výrazem ve tváři.
Han ztuhl a naklonil se blíž k ní, a Chewie vycenil tesáky. Jeho rodina byla vystavena mnoha nebezpečím, a to nepříjemně často. Stačil mu jen náznak ohrožení, a začal to brát vážně. "Ani hrozby na mě nezapůsobí," řekl Han. Hlas měl tvrdý stejně jako výraz ve tváři. "Lidi co mi hrozí nežijou dlouho, pokud je nablízku Chewbacca. Takže si svoje další slova pečlivě rozmyslete."
V salonku bylo ticho jako v hrobě, a Kalenda zírala na Hana. Jejich pohledy se střetly."Nevyhrožuji vaší rodině," řekla stále bezvýrazným hlasem. "Ale Novo- republiková rozvědka by ráda využila jejich služeb. A vašich také."
Novorepubliková rozvědka? Co to kčertu může bejt, že s tím jdou za ním? Jestliže byl Han znám pro svou pašeráckou práci, určitě byl také velmi dobře znám jako člověk dobře využitelný pro špehování. Mimo to, neměl moc rád vládní špiony, nehledě na to o kterou vládu se jednalo. "Moc jste si nezlepšila svoje vyhlídky na přežití," řekl Han.
"Jak přesně nás chcete 'využít'?"
"Víme, že se chystáte do Corelliánské soustavy," řekla Kalenda.
"Slušná práce," odvětil Han. "Musíte mít pěknej tým čmuchalů, který sledujou každej den zprávy. Náš výlet do Coreilliánský soustavy vlastně není tak tajnej." Kdyby nic jiného, bylo to, co se objevovalo v novinách v těchto klidných časech.
Leia byla součástí Coruscantské delegace na velkou obchodní konferenci, která se konala na Corellii.
Měl to být první krok v znovuotevření celého Corelliánského sektoru. Corellia byla známa pro svou snahu o nezávislost během dob Impéria a předtím i Staré Republiky. Když ji Han opouštěl, snažila se o utajovaní a hermeticky se uzavřít před zbytkem Galaxie.
Podle všeho se věci moc nezlepšily od doby kdy Corelliánskou soustavu převzala Nová Republika. Bylo vskutku vzácné najít zmínku o Corelliánském sektoru, ve které se nevyskytovala slova jako 'ostrovní', 'paranoidní' nebo 'nedůvěřiví'.
Leia považovala za triumf pouhé přesvědčení Corelliánců, aby takovouto konferenci hostili.
pokračování příště...
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Wed Mar 31 2010, 15:12 | |
| z nudy _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| | | Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Wed Mar 31 2010, 21:51 | |
| No to bylo pracné dílo _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
| | | Mandalorian Grand Moff
Poeet p?íspivku : 12787 Age : 38 Vyznamenání : Synek von Hau Registration date : 16. 05. 08
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Thu Apr 01 2010, 13:45 | |
| a ses tam taky reglej? _________________ "Light your way in the darkness with the pyres of burning heretics" unknown Priest Predešlý příspěvek NETŘEBA CITOVAT RIP Dr. Lexie Grey May 10, 2007- May 17, 2012 Out of mana... Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz nejneobhospodařovávatelnějšími
| |
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Thu Apr 01 2010, 13:50 | |
| na facebooku jo, na fuckbooku ne, i když už jsem o tom uvažoval _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| Předmět: Re: Tvorba Syntax Wed Jun 02 2010, 19:59 | |
| malinko jsem si pohrál s textem k Aces in Exile od Sabaton a upravil ho aby aspoň přibližně seděl k našemu hokejovýmu titulu na MS níže můžete porovnat původní text - Spoiler:
Aces In Exile
In the skies above the isle Aces In Exile prepare!
From near and far they arrived join the force Ready to serve the Allied command Sent in the training, though they already earned their wings They were ready to fly they were fit for the fight Once in the air the battle began They had proven their worth now they fight for revenge
Fighter pilots in exile fly for foreign land Let the story be heard tell of 303 Fighter pilots of Poland in the battle of Britain Guarding the skies of the isle
Even at night shadows cover the ground Fighting goes on from dusk till dawn We fall on the Reich with the claws of the eagle! They were Ready to fight, they were ready to die Up in the air, the battle goes on They had proven their worth now they have their revenge
Fighter pilots in exile fly for foreign land Tell the story again to the 310 Men of Czechoslovakia in the battle of Britain Guarding the skies of the isle
Over the battlefield brave man long way from home You are the chosen ones sent to the sky to die Over the battlefield brave man long way from home You are the chosen ones sent to the sky to die
Oh fly - it echoes in history Turning the tides in the heavens above
Fighter pilots in exile fly for foreign land When the battle's been won trouble 401 Fighter pilots of Canada in the battle of Britain Guarding the skies of the isle
On wings of history they turn from home To live eternally sky bound they roam In all of history, never before Was more owed to so few
Fighter pilot in exile!
a mnou upravený text - Spoiler:
Aces On Ice
In the hall at the Köln Aces On Ice prepare!
From near(č. extraliga) and far(NHL, KHL) they arrived join the force Ready to fulfil Coach's commands Sent in the training, though they already earned their sticks They were ready to skate they were fit for the fight Once in the Köln the battle began They had proven their worth now they fight for respect
Fighter skaters in Germany fight for nation's pride Let the story be heard tell of No. 68 Fighter Jarda Jágr in the battle of medals Trying to put one to the net
Even at break coach's screaming out loud That match goes on from 1st to 3rd We fall on the Russians with the claws of the lion! They were Ready to fight, they were ready to die Down on the ice, the battle goes on They had proven their worth now they have their respect
Fighter skaters in Germany fight for nation's pride Tell the story again to the No. 29 Tomáš "The Wall" Vokoun in the battle of medals Guarding the net from the pucks
Over the battlefield brave men long way from home You are the chosen ones sent to Germany for medal Over the battlefield brave man long way from home You are the chosen ones sent to Germany for medal
Oh gold! - rewrite the history! Turning the dreams into the truth
Fighter skaters in Germany fight for nation's pride When the battle's been won by No. 60 Captain Tomaš Rolinek in the battle of medals Scoring the gamewinning goal!
On wings of history they turn from home To live eternally ice bound they roam In all of history, never before Was more owed to so few
Fighter skaters in Germany!
není to nic extra ale snad se aspoň pobavíte _________________ "Are we ready to finish what he started? Then at last, The Rebel Alliance is born. Here. Tonight." "We need a flag to rally behind. A symbol. A symbol of hope..." - Bail & Leia Organa "We take what is given." - Kol Skywalker "I am Revan reborn, and before me you are nothing." - Revan "I'm a leaf on the wind, watch how I soar." - Hoban "Wash" Washburne | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Syntax | |
| |
| | | | Tvorba Syntax | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|