| Tvorba Vikinger | |
|
+12Derk Yall Ki Potan von Kell Darth Gryat Mandalorian elinor Cody Padme von Kell Darth Eternal Hatred Ultimate Jaldithas Vikinger 16 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| Předmět: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:12 | |
| Zde můj výtvor 18+ - Spoiler:
Byl to hnusnej den jako každej jinej, ani ten otrok co jsem ho zabil mně nepotěšil. DEH má zase hemzy na toho svýho ocasa a velitel Potam má další románek s padawanem. Prostě hnus. Proč já musím být ten poslední o kom se mluví? I ten novej ocas Ultimate má víc kamarádů než já. Proklínám den kdy jsem sem přišel. Vyrazil jsem ze svého pokoje a první co jsem uviděl byl ocas a DEH jak ho mlátí. „DEH neh toho kluka žít, nebo se nedožije výroby svého meče.“ ta se nasupeně otočila „Di si honit do pokoje a neotravuj!“. To mně nasralo, hodně nasralo. Prošel jsem kolem ní proklínal Ultimata, díky jemu mám den v prdeli. Prošel jsem kolem pokoje jednoho učně a uslyšel jsem divné zvuky. Použil jsem sílu a poslouchal co se děje uvnitř, byl to rozhovor Padmě A Potana.
„Ale miláčku, žádné pletky s jinou jsem neměl! Jsou to lži!“
„Nevěřím ti, bereš mně jenom jako matraci!“
„Ale vždyť říkám...“
„Tak to dokaž!“
„Nikdy sem to žádné nedával do zadku.“
„A to mně má ohromit?“
„Byla bys první...“
„Tak jo.“
Pak nic a za chvíly se ozvaly slastné vzdechy jako mnohokrát předtím. Ještě něco a bude to den opravdu na bantí hovno. Šel jsem dál, kolem mě proběhl Ultimate a za ním DEH. Přidal jsem do spěchu, tu bitku si přece nenechám ujít! Uviděl jsem jak před ní klečí na zemi Ultimate a líbá jí nohy, jí se to líbilo. Zadíval jsem se jí do tváře a uviděl že jí z oka kane slza. Něco nevídáného. Vzala ho za bradu a políbila ho, já se schoval za roh. Vzala jeho ruku strčila si ji pod oblečení. Jaho výraz byl vrchol nepopsatelné slasti. Pak se začali vášnivě líbat a hošík si sundal plášť, Jeho úd byl nepřirozeně velký. Už vím proč si ho vybrala. Pak ji svlékl a oblečení položil na podlahu a by je zem nestudila. Filuta malej, vlastně obrovskej, já mít to co on... DEH mněla tělo jež by se dalo označit za dokonalost. Byla vyholená. Bradavky jí stály v pozoru a tvář mněla rumněnou. Chvíly se líbali a pak ho vzala za úd a on vnikl do ní. Já si nevědomky strčil ruku do kalhot a začal masturbova. Její výkřiky plně vášně se musely rozléhat široko daleko. Byla v extázy a její tělo se otřásalo pod náporem jeho údu. Já se udělal, oni také. Svalil se vedle ní a oba hlasitě oddechovali. Po chvíly se oba oblékli a já zmizel do tmy. Šel jsem do pokoje a dal na radu DEH, vyhonil jsem si.
_________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
Poeet p?íspivku : 2894 Registration date : 26. 07. 09
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:15 | |
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
Poeet p?íspivku : 5624 Age : 28 Registration date : 16. 07. 09
| hej drsně. | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:16 | |
| malej nebo velkej. deh: neříkej, žes tohle dneska viděla. | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:17 | |
| pokračuj chlape pokračuj. | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Ne, mě se zdálo že se tu o mě píše slash | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| inspirace pro pokračování DEHini učedníci jsou Ultík a já | |
|
| |
Vikinger Dark Master
Poeet p?íspivku : 4807 Age : 31 Vyznamenání : Bojovník Moravského povstání Registration date : 06. 09. 09
| díky za pochvalu _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| jo, ale proč tma musím být zrovna já. s tebou xxx. | |
|
| |
Cody Mandalorian Trooper
Poeet p?íspivku : 7508 Age : 37 Vyznamenání : Poslední svého druhu. Registration date : 31. 01. 08
| | |
|
| |
elinor Imperial knight
Poeet p?íspivku : 475 Age : 37 Vyznamenání : pobočník admirála Karatha Registration date : 29. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:18 | |
| | |
|
| |
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| |
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:19 | |
| pšššt ne,rád se směju toto je fakt svojí bezmeznou originalitou povedlo | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:20 | |
| najednou závidí. eli: mmnt. vik: do dalšího ílu dej ještě eli, ť nelituje. | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Padmé:všechno bude, není problé, i jaldíka s Elinor obsadím _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Tyvogo, na stará kolena se ze mě stane "xxxsymbol" to jako dneska na tréningu, byli tam jen kluci, každý se mnou chtěl cvičit, ale když zjistili, že nic neumím a nejde mi to, hned chtít přestali | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| dej je tma oba. já pořád nemůžu z toho, že jsem xxx s deh. to mě fakt překvapilo. | |
|
| |
Jaldithas SPAMER
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:21 | |
| no stále tady máš malého filutu ultíka | |
|
| |
Vikinger Dark Master
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:21 | |
| tak, zítra se máte na co těšit _________________ Blansko nemá náměstí, Blansko to je neštěstí.Je Potan ušák? Co je to Vik efekt? Proč DEH skončila v popelnici? Jaký je rebelsko-imperiální taneček? Je Xavier jednorožec? Je v Kobyle levné pivo? Kde je hospoda U mrtvé banthy? Bylo Vegimu 18? Kdo TO udělal v Merendě? | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:22 | |
| to jsem zvědavá. Sice to uvidím až v neděli, ale budu se mít na co těšit | |
|
| |
Ultimate Grand Moff
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:22 | |
| vik: super. jald: nemmohl se rozhodnout, jeslti bubu malej, nebo VELKEJ filuta. raději beru toho velkýho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger Thu Oct 08 2009, 22:24 | |
| Kdybych se neznala, tak se sebe bojím | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Vikinger | |
| |
|
| |
| Tvorba Vikinger | |
|