| Výcvik pro Aagh Aan | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
atat Sithský lord
Poeet p?íspivku : 722 Registration date : 05. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Mar 17 2008, 18:40 | |
| Já jako váš vůdce nepotřebuju propustkunaštvaně řeknu a začnu toho co se smál škrtit ,ale ne tak abych ho zabil a do druhýho pošlu pár blesků | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Mar 17 2008, 19:20 | |
| Kashyyyk-tábor Zbytekl jednotky ti zasalutuje a uhne s cesty do tábora. ---------------- za A: Lokace za B: Nepřeháníě ty schopnosti? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Mar 17 2008, 19:30 | |
| Kashyyyk-tábor:
Tak se mi to líbí řeknu a du prohledat tábor a snažit se najít Salporina he, he až tohle Vader uslyší a až uslíší že mě tim svim blbib ůkolem pomoh | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Mar 18 2008, 17:22 | |
| Kashyyyk-tábor Po chvíli hledání jsi Salporina zahlédl. byl ve velké spunině wookiů kterou právě nakládali na transport. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 19:52 | |
| Kashyyyk-tábor:
Rozběhl jsem se a při tom zakřičel stop, ihned zastavte nakládání Běžel jsem dál a doufal že mě poslechnou | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 21:44 | |
| Kashyyyk-tábor Pokračuje v nakládání. křikl vůdce otrokářů a s bičem ruce a v doprovodu tří kumpánů šel k tobě. Kdo si mislíš že jsi? Vypadni než tě zmrskám _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 21:48 | |
| Kashyyyk-tábor:
Já si myslim že sem sith hrdě odpovím rozsvítím ooba meče a rozběhnuse proti nim ,ale dávám si pozor na jeho bič aby mě nepřekvapil | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 21:51 | |
| Kashyyyk-tábor Zaůtočit uprostřed otrokářského tábora ne velitele otrokářů asi nebyldobrý nápad. Ani k němu nedojdeš na dosah meče a už cítíš dotik byče na své ruce, pak na druhé, noze, kolem krku. Když jsi téměř znehybnění, otrkář k tobě přijde. Vypadá zdravě, dej to ho k ostatním otrokům. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 21:58 | |
| Kashyyyk-tábor:
Šel ke mě ,ale já stihl hodit Salporinovi můj meč aniž by si toho někdo všimnul No takhle sem si to teda nepředstavoval ušklíbnu se a nechávám se odvést Ale vždyť sem zapoměl na sílu skoro vykřiknu spustím do toho co mě odváděl sithský blesk ,ale jen na chvilku aby ho to odhodilo a pak na dalšího a dalšího a přitom křičim a doufám že mě wookiove uslyšej | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 21:59 | |
| Kashyyyk-tábor Najednou ucítíš bolest v boku. Zasáhl tě do břich blaster. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 19 2008, 22:01 | |
| Kashyyyk-tábor:Shroutím se a cítím že ten někdo je oprakdu dobrej střelec pomalu upadám do bezvědomí když uslyšim strašnej řev nesoucí se zdálky _________________________________ sorry už musim končit a zítra jedem na hory | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Mar 20 2008, 16:12 | |
| Kashyyyk-táborUvydíš davy wookiů kteří se bouří a otrokáře kteří evidentně nezvládají situaci. Najednou před tebe jeden spadne _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Mar 20 2008, 17:19 | |
| Kashyyyk-tábor:
To jak přede mě spadnul mě probralo a já sem si silou přitáhl můj bowcaster a pomáhal jim. Ale pořád sem ležel na zemi. | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Fri Mar 21 2008, 22:29 | |
| Kashyyyk-tábor Ležel jsi na zemi a střílel otrokáře kteří k tobě přišli dost blýzko. Když byli otrokáři mrtvý, přišli k tobě Wookiové v čele se Salporinem. Bez tebe bychom se odtud nedostali, jak se ti můžeme odvděčit _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sat Mar 22 2008, 07:52 | |
| Kashyyyk-zbytky táboru:
Vždyť už ste se mi odvděčili když ste sem přišli a tebe salporine sem přišel zachránit jako nejlepšího přítele tak že vůbec nic nechci. Možná jen jestli bys mi moh pučit tvojí loď, potřebuju letět na Bespin nebo si tam můžeš najít zakázku a letět se mnou. Za řeči kdo jak se měl sme šli k táboru já sem Salimu říkal jak mě učil Vader a dostal sem úkol zabít na Bespinu nějaký Jedie Salporin nesouhlasně zavrčel , ale jasně že sem to neudělal a poletim za nima a nechám se cvičit ,protože mám toho impéria plný zuby. nakvašeně prohlásim a lezu po žebříku do korun stromů... | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Mar 25 2008, 22:23 | |
| Kashyyyk-na stromech Když jsi vylezl do vesnice k korunách stromů, Salporin se na tebe obrátil. Bud tu jako doma, až budeš chtít odejít řekni. Naši stopaři tě rychle dopravý do města. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 26 2008, 21:16 | |
| Kashyyyk:
Jo mám tam loď ,ale na Bespinu s ní nepřistanu protože je tam nějakej týpek co si o sobě něco myslí odpovím a Salporin zamručí že už ho taky potkal protože tam lítá často. A ještě si mi neodpověděl!! Tak poletíš se mnou??? Koupim ti extra silnej drink!!!!! řeknu a čekám co na to on... _______________________________________- EDIT: takhle jsi to myslel?
Naposledy upravil atat dne Thu Mar 27 2008, 21:04, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Mar 26 2008, 22:17 | |
| ----------- Dopln si do toho mluvený slovo _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Mar 27 2008, 21:04 | |
| Kashyyyk-na stromech Já s tebou jít nemůžu, musím být tady a bránit kashyyk. zamručel salporin _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Mar 27 2008, 21:07 | |
| Kashyyyk:
Hmmm... to je škoda a můžu si pučit tvojí loď ?Tu na bránění potřebovat nebudeš povím Salimu a mezitím se trochu upravuju, protože vypadám skoro jak wookiee po tom co sem navštívil ten tábor | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Mar 27 2008, 22:12 | |
| Kashyyyk-na stromech No máme tu jeden starej X-wing. Stejně snim nikdo neumí lítat, klidně si ho vem. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Mar 30 2008, 18:39 | |
| Kashyyyk:
Tak dík a pokusim se co nejdřív přiletět a pomoct vám řeknu rozloučím se a již startuji v tom zmińovaném x-wingu | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Mar 30 2008, 21:20 | |
| X-wing I když je X-Wing celkem starý bezproblémů sním vzlétneš na orbit planety. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Mar 30 2008, 21:31 | |
| X-wing:
Propočítám skok do hyperu a již letím. Při letu hyperprostorem si malinko zdřímnu a droid třídy r2 ,kterého sem dostal zatím řídí loď | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Mar 30 2008, 21:35 | |
| X-wingVzbudíš se přímo když se lod pžibližuje k orbitě planety. ----- Mohl bys napsat kam že to vlastně letíš _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Aagh Aan | |
|