| Výcvik pro Aagh Aan | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
atat Sithský lord
Poeet p?íspivku : 722 Registration date : 05. 02. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Mar 31 2008, 19:50 | |
| Nad Bespinem:
Nejdříve si schovám světelňák a pak se trochu osvěžim vodou , kterou mám sebou v lahvi a postupuju dál k planetě _________________________________________ eh já zapomněl(Bespin-hledám jedie) | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Apr 01 2008, 22:34 | |
| Nad Bespinem Najednou se z vysílačky ozvalo. Tady poručík Horan, velitel bezpečnosti na bespinu. Jaké je vaše jméno a cíl náštěvy? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Apr 02 2008, 19:42 | |
| Nad Bespinem:Aagh Aan a letím se podívat na sabackovej turnaj kterej se tady zejtrakoná!!!! odpovím doufám že to sežere i když proč bych se na ten turnaj nepodíval pomyslím si a ten týpek už odpovídá... ________________________________________ Zapadá do trilogie | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Apr 02 2008, 21:07 | |
| Nad Bespinem Dobře, přistante na plošině 4. Je to blísko kantýny kde se turnaj odehrává. Výzum máte platné na 4 dny. Přeji příjemný pobit. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Apr 03 2008, 16:48 | |
| Bespin
Děkuji odpovím dispečerovi a přistanu na tý plošině. Ubytuju se v jednom hotýlku a trochu se najim pak si vzpomenu na to proč sem tady a soustředim se sílou na svoje okolí a v tom ucítím slabé zachvění do sto metrů ode mně a vypravim se tam | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Fri Apr 04 2008, 18:47 | |
| Bespin Síla tě navedli až do blýzké kantýny. Ovšem tady už ses podle síly orientovat nemohl. Celá kantýna byl k prasknutí plná lidí. Najít tu někoho vypadalo jako nemožný úkol. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Fri Apr 04 2008, 21:45 | |
| Bespin-kantýna
Sakra to je na nic pomyslim si prohlídnu to dám si dring abych neurazil a chystám se odejít když v tom se srazim s nějakym chlapem u kterýho uvidim světelňák. Myslí mu pošlu vzkaz jestli by sme se nemohli sejít | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sat Apr 05 2008, 23:32 | |
| Bespin-kantýna Muž do kterého si vrazil se ti hned začne omlouvat. Omlouvám se vám pane, sem jen bezbraný člověk který sem přišel do kantýny pobavyt. a celou dobu si rukou kryl pas. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Apr 06 2008, 07:28 | |
| Bespin-kantýna
To je v poho a kde ste přišel k tomu světelnýmu meči co se snažíte skrýt u pasu???? zeptám se ho a bažim se jeho překvapení | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Apr 06 2008, 09:48 | |
| Bespin-kantýna Před dvaceti lety sem si ho vyrobil vyštěkl a chstlu ti skleničku pití do oblyčeje. Než ses vzpamatoval vyděl jsi ho jak míří k východu s kantýny. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sun Apr 06 2008, 11:57 | |
| Bespin
Nějakej srab snad to neni padawan pomyslím si a skočím před toho chlapa a potichu mu povím Já myslel že ste jedi a chtěl sem se nechat cvičit ,ale když nechcete najdu někoho jinýho neměl byste tady údajně bejt sám řeknu zklamaně a odcházim z kantýny | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Apr 07 2008, 22:10 | |
| Bespin-kantýna Jedi tě zjevně neslyšel a vyběhl ven s kantýny. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Apr 08 2008, 19:26 | |
| Bespin
To je vůl pomyslím si a jdu pomalu a zklamane do svýho hotelu | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Wed Apr 09 2008, 22:10 | |
| Před kantýnou Když vyjdeš před kantýnu stojí tam tři postavy v kápích, u pasu mají meče. Cítíš snich sílu ale nejsi si jist jeste li světlou či temnou. Postavy si stoupli tak abys je nemohl obejít. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Thu Apr 10 2008, 19:04 | |
| Bespin: v kruhu nějakejch typů
ehh... to sem zase dopad Copak máte nějakej problém??? zaptám se a s ledovým vírazem je sleduju | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sat Apr 12 2008, 10:27 | |
| V kruhu zakukleců Jeden se ti podíval do očí, celím tělem ti projelo mrazivé brnění. Poslal nás lord Vader, máme zabít ty jedie, užs je našel. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sat Apr 12 2008, 18:12 | |
| Bespin(v prde**)
Vader??? tak v tom případě si mě nepřejte Jeden mi utek a jiný sem nenašel, ale běžel někde tudy ukážu a všichni se tam otočí já vytánu meče a jeden leží bez hlavy na zemi. Já chci být jedi zařvu a zaútočím na ně s takovým hněvem a rozzuřením že by ze mně měl Vader radost Snažim se bránit přesile a strašně u toho řvu že se kolem zbíhaj lidi zdá se že i ten co sem ho viděl v baru je ta tady, já se bránim každýmu jednim mečem, ale vypadá to že už dlouho nevydržim. Buď chcípnu tady nebo mně dá Vader to je jedno | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Apr 15 2008, 19:13 | |
| V kruhu zakukleců Najednou k tobě přiskoší další 4 muží. Kde se tu vza.. Skusí říct temný jedi než mu useknou hlavu, stejný osud čekal i ostatní. Zjevný vůdce "jediu" se zelenou čepelí světelného meče se na tebe podíval. Můj padawan mi řekl že se tu pohybuje někdo kdo hledá jedie, nevěřil sem tomu dokud sem tě neuvyděl. Pokud tvůj zájem o výcvik stále platí můžu tě vycvičit. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Apr 15 2008, 19:36 | |
| Bespin
Děkuji už bych se moc dlouho neubránil Ano pořád platí! potvrdím mu to a doufám že si to nerozmyslí | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Apr 15 2008, 19:39 | |
| Před kantýnou. Jedi pokynul svům druhům aby odešli a sám stebou zamířil do kantýny. Tak co potřebuješ nejvýce docvičit? Na co se Vader při tvém výcviku nejméně sooustředil? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Tue Apr 15 2008, 19:46 | |
| Bespin-kantýna
Boj s mečem se mnou cvičil hodně spíš sílu podle mě zanedbával a hlavně se budu muset odnaučit hněvu a těm všem vlastnostem sitha, ale to musím spíš sám odpovím klidně a usrknu stim čaje, který máme | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sat Apr 19 2008, 00:09 | |
| Bespin-kantýna Kráčet po světlé straně se musíš naučit sám, já ti jen můřu ukázat cestu. K tvému výcviku, naučit se pužívat sílu má 4 fáze, u které ste s Vadrem skončily? řekl jedi a taky trochu s čaje usrkl _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Sat Apr 19 2008, 07:41 | |
| Bespin-kantýna:
Já nevím jaké jsou ty fáze. Vader mě jen učil někoho cítit pak mě naučil blesky a škrcení odpovím a čekám na to až mi odpoví | |
|
| |
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Apr 21 2008, 02:10 | |
| Bespin-kantýna Tak tedy brzo započneme tvůj výcvik řekl mistr a připravoval se platit útratu. ------------- O čme chceš mýt nadcházející misi? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
atat Sithský lord
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan Mon Apr 21 2008, 18:56 | |
| Bespin-kantýna
Dškuji mistře a platím já řeknu s úsměvem a hodím hostinskému příslušné kredity _____________________________________ Třeba najít další jedie nebo nějak spolupracovat s rebelama | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výcvik pro Aagh Aan | |
| |
|
| |
| Výcvik pro Aagh Aan | |
|