OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Empty
PříspěvekPředmět: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeFri Dec 26 2008, 14:36

Coruscant - Chrám Jedi
Byl jsi zrovna ve svém pokoji a meditoval jsi když náhle někdo zaklepal na dveře...
rychle si se zvedl z postele a šel jsi otevřít a za dveřmi stála nějaká holka,kterou jsi vídal jen od vidění ale věděl jsi,že je to tvá vrstevnice a také jsi věděl,že její mistr se jmenuje Dirran Grenderd...
Čau Rivene...Řekla a ani nečekal jestli odpovíš a vtrhla do tvého pokoje a usedla na postel...
Vzala si ze stolku tvůj světelný meč a prohlížela si ho v rukách...
Zajímavý styl...Vidím že jsi velmi zručný...
Řekla a oddychla si.Pak položila světelný meč na stůl a podívala se na tebe a tvůj užaslý pohled...
jo málem bych zapomněla...Jmenuji se Lera Westsone a jsem padawanem mistra Grenderda...Koho seš padawan ty???A sakra...Měla jsem ti vzkázat aby jsi se co nejdříve dostavil před radu...Prej pro tebe mají nového mistra a misi...
Řekla usmála se...
Měla roztomilý úsměv a dlouhé,černé,kudrnaté vlasy a byla jen o trochu menší než ty...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

Poeet p?íspivku : 66
Registration date : 26. 12. 08

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeFri Dec 26 2008, 14:49

Coruscant, Chrám Jedi:

Poté když mi Lera řekla, že mne čekáji v mistnosti rady jsem se koukl a pousmál na Leru řekl:Dík Lero je dobře, že poslali zrovna tebe.Ale mohla bys přijít nikdy, když mě rada nebude chtít jo.Řekl jsem to Leře a ani jsem nečekal na její odpověď bral jsem to ja samozřejmost.Poté co jsem se vydla na cestu do místnosti kde sýdlí rada, jsem byl zvědý kdo bude můj mistr.Hm.. kdo to asi bude ženská nebo chlap, težko říct.Ale snad nebude nějakej podivýn doufám...Tak už se blížím k hlavním dveřím v sále a předtím než vstoupím se zastavím a několikrát vydechnu.Dělá mi to líp když si před několika takto důležitými chvílemi vydechnu pak jsem lépe kocentrováný.A vešel jsem do vnitř.....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeFri Dec 26 2008, 15:07

Coruscant - Chrám Jedi
Cestou jsi míjel všechny mistry,rytíře a padawany kteří se na tebe dívali jako kdybys byl nějaký podivín...
Asi v půli cesty tě dohnala a zastavila Lera...Přišla k tobě a podala ti tvůj světelný meč...
Zapomněls ho v pokoji...Co by to bylo za jedie bez meče...
Řekla,pousmála se a odešla...
Kdy jsi došel k místnosti kde sídlila rada jedi,tak jsi pocítil přítomnost síly,která tou místností jen oplývala...
Pozvali tě dovnitř pomocí myšlenek a když jsi tam došel,postavil ses doprostřed místnosti a mistr Yoda řekl:Zdravím tě Rivene Falle...Hmmm...Mistra pro tebe máme a přidělíme ti ho na tvou první misi...
Pak bylo velké dlouhé ticho až se slova ujal mistr Windu...
Padawane...Máme pro tebe misi,na které budeš se svým mistrem,který na tebe bude dohlížet a bude to také tvůj finální výcvik...Máme zprávy o jisté skupince trandoshanů,kteří zabili tvoje rodiče...Nyní jsou tady na Coruscantu v nižších patrech...Co od tebe chceme je to,abys je našel,zatkl...Porotže nelegálně pašují zbraně separatistům...
Pak byla další odmlka...
Tvůj nový mistr na tebe čeká před místností...Jmenuje se Girith Thall
Řekl mistr Windu a když jsi odešel vyděl jsi před místností jednoho rodiana v hnědé kápi a se světelným mečem u opasku...
Podíval se na tebe a řekl:Zdravím padawane...Jmenuji se Girith Thall...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeFri Dec 26 2008, 16:03

Coruscant,Chrám Jedi:

Poté když jsem uviděl mistra, byl jsem zaskočen tém, že je to rodian.Ale pak jsem si řekl, že mohu být rád aspoň za takto vitálně vypadajícího mistra.
Poté jsem odpověděl mistrovi:Dobrý den mistře já jsem Riven Fall rada mě vás přidělila jako padawana že?.
Když mistr kývl hlavou bral jsem to jako souhlas.A já a můj mistr jsme se vydali na ty pašeráky zbraní sprosté vrahy.
Byl jsem nervozní než-li šťastný, protože jsem nevěděl jak se zachovat jestli pomstít mé rodiče nebo je zabít.
Ale vzpomněl jsem si na slib, který jsem dal ještě jako dítě nad hrobem svých rodičů, že se těm vrahům pomstím.
A s mistrem jsme se ještě seznamovali, ale buchem jsem byl jinde jako kdybych ignoroval vše kolem ostatní a soustředil se jen na ty vrahy.Když jsme se s mistrem dostatečně seznámily tak jsem se vydali na cestu do nižších pater chrámu.

Když nám chybělo ještě jedno patro tak jsem se snažil připravit na kontakt s trandoshany.
Zeptal jsem se mistra jak si představuje zatčení, ale mistr neodpověděl a šli jsme dál dlouhou chodbou směrem do patra kde by měli být ti vrazy a pašeráci.
Hm, tak už jen jedno patro vás dělí od smrti vy sprostí vrazy.
Když jsme konečně dorazili do patra kde byli ti pašeráci, tak jsem se postavil před ty dveře:Nadechl jsem se a zas vydechl, abych načerpal síly na vypořádání se s nimi.
Potom co jsem načerpal sílu tím, že jsem se dal dokupy, jsem se s mistrem postavil před dvěře a zeptal jsem se mistra co bydeme dělat....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeFri Dec 26 2008, 16:28

Corusant
Mistr se na tebe podíval...Tvé myšlenky tě prozradily padawane...Jen hezky zůstaň v klidu a nech to na mně...Meč vytáhni jen když to bude nutný...
Řekl a vstoupil do místnosti...
Místnost byla zchátralá a v rozích byly pavučiny a zdi opráskané a protože to bylo v úplně nejnižších patrech Coruscantu,byla tam celkem tma protože se až tam dolů nedostávalo žádné světlo...
Trandoshani byli ve prostředku místnosti a vybalovali nějaké bedny...
Kolem v místnosti byly také bedny,tak jste se za nějaké schovali...Mistr je chvíly pozoroval a pak náhle přeskočil bedny a šel k trandoshanům...
Jménem Republiky vás zatýkám...všechny!Řekl mistr vážně...
Zatýkám vás za prodávání drog které jsou určitě v těchdlech bednách...
Řekl mistr a trandoshan se hlasitě zasmál...My neprodáváme nic...My jsme jenom prostředníci Obchodní federace a dalších světů...Proč to vlastně říkám...Hoši...Na ně...Zabte je!
Křikl na ně a jeho společníci začali střílet z blasterů po mistrovi...
ten zažhavil modrou čepel a začal odrážet střely zpět na ně...
Trandoshan zatím zmáčkl nějaké tlačítko na panelu a bedny náhle ožily a z nich vylezly droidi typu B-2 "superbattledroidi" a začali střílet na mistra...
Pak k mistrovi přiskokčila Lera a její mistr Grender a začali kosit droidy ale ti jakoby neubývali a střílely ze svých blasterů...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeFri Dec 26 2008, 19:15

Coruscant:

Když začaly útočit trandoshani na nás s bedny z které vycházely droidi typu B-2 útočit.V tom přiběhli Lera její mistr Grender.Poté začala bitva s droidy, ale droidů přicházelo čím dál víc a víc.
Nakonec mi došlo, že musíme nejspíše zníčit bednu z které ti droidi vycházejí.
Nejdřive jsme se musely postarat o ty trandoshany.Když byly všichni trandoshané pobiti tak jsme koordinovali strategii na ty droidy.
Hh...jak bych tu bednu mohl rozbít svým světelným mečem, náloží?Snažil jsem si odpovědět.
Pokoušel jsem se ptát i jediů v místnosti, ale všichni byly zaneprázdněni bojem, než-li by mi odpovídali.
Zaběhl jsem do zbrojovny rytířu jedi, jestli bych tam nenašel nějaké nálože.Hm...Super no tom mam, ale stěstí je tu jen jedna poslední tak a teď zpět do pokoje.Poté co jsem vzal nálože jsem se vrátil do srdce boje a na bednu z které vycházeli droidi jsem dal nálož.POZOR!!Bouchne to!Uzkoč te!Křičel jsem přes celý pokoj.
Snad jsem tu bednu zničily nadobro.A konečně jsem byl rád, že ti trandoshani zemřeli a, že jsem dostal za dosti učinění.....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeSat Dec 27 2008, 15:10

Coruscant
Zničil jsi bednu ale to byla jen jedna a došly ti nálože a plno droidů přicházelo a hned bylo zničeno...
A najednou se tam přitočily dvě droideky a v plné rychlosti se vschopila do bojové pozice a začala vám znepříjemňovat život...
Odráželi jste blasterové výboje až dal Grender povel k ústupu...
Pojďte pryč...Vybouchne to...Křikl na vás a rozeběhli jste se pryč....Když jste vypadli odtamtud,běžel za vámi oheň od výbuchu...
Tak...To byjsme měli...Řekl tvůj mistr...Jdeme to ohlásit radě a uvidíme co nám na to řekne...

------------------------
Moc předbíháš nepředbíhej děj tolik...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeSun Dec 28 2008, 20:02

Coruscant, Chrám Jedi

Poté co jsme odešli sdělit radě o našem ůspěchu.Jsem byl rad, že jsem zabil ty trandoshany a že jsem splnil svůj slib umírajícim rodičům.Ale necítil jsem s toho žádné uspokojení a myslel jsem, že když ty trandoshany zabiju, že budu mít klid ale neměl jsem.
Cestou k radě jsem poděkoval všem, kteří se připojily a pomohli nám v tomto ůkolu.A zajímalo mne co nato rada řekne.Jsem zvědav co si budou myslet, když jsem zabil ty trandoshany jestli jsi nebudou myslet nic zlého.
Konečně, když jsme byli před dveřmy komnat jedi jsem se zastavil a jako obvykle jsem se nadechl a vydechl a načerpal novou sílu a vyčistil si mysl a jen čekal na slova mistrů uspěl jsem nebo ne?
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeSun Dec 28 2008, 20:24

Coruscant, Chrám Jedi
Rada tě bedlivě sledovala a každá vteřina se ti zdála býti dlouhá jako den či týden...Rada zřejmě přemýšlela nad verdiktem,který by ti oznámila o tvém úkolu...
Nakonec se rada telepaticky domluvila a slova se ujala mistrině Deppa Billaba:Padawane...Svůj úkol jsi splnil s pomocí hněvu a nenávisti...Dáme ti ještě jednu šanci alle musíš si dávat velký pozor na hněv a na nenávist...Vede to k temné straně síly...Ted můžeš jít do svého pokoje a připravit se na další misi...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 10:13

Coruscant, Chrám Jedi

Poté co jsem vyslechl svůj verdikt jsem odešel směrem do svého pokoje.A cestou jsem přemýšlel co mi řekla rada o tom jak jsem bojoval se svou nenávistí a došlo mi, že měli pravdu a přiště už jsi budu dávat pozor.
Když jsem konečně došel do své ubikace, tak jsem si začal balit a připravovat na cestu na svojí první misi.Byl jsem nadšený, že nemusím sedět pořád tady a konečně na akci bylo to fajn.Super jen si sbalim pár věciček a mužeme vyrazit...Řekl jsem z nadšením.Hm jsem zvědavej kam s mistrem pojedeme a co budeme mít za misi.
Poté co jsem si kompletně sbalil jsem jen čekal na mistra až vejde a řekne odjíždíme....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 12:57

Coruscant, Chrám Jedi
Až jsi si zbalil vše potřebné pro cestu,čekal jsi na mistra který si ale očividně dával na čas...Už jsi na něj čekal asi půl hodiny a mistr furt nikde...
Kde je???Lítalo ti hlavou až mistr konečně vtrhl do pokoje s Lerou...
Rivene tady seš...Hledal jsem tě v archívech a tam jsi nebyl...Teď letíme na Correlii a Rivene ještě něco...Ti trandoshani tvoje rodiče nezabili...Byl to údajně nějaký temný jedi...Jistá skupina jediu ho vystopovala na Correlii ale tam je zabil...My tam letíme,aby jsme to prořešili a zatkli toho temného sitha...Lera letí s námi...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 14:19

Coruscant, Chrám jedi

Konečně mistr přišel a řekl mi tu strašnou novinu, tak jako bych skameněl když jsem se to dověděl.
Takže jsem nakonec zabil nepravé, ale to je jedno stejně chtěli napadnout akademii tak si zasloužili zemřít.
Jen co jsem se konečně probral z tranzu, že to ti trandoshany nebyli mě zajímal už jen jediný člověk temný rytíř jedi.
A byl jsem rád, že se s námi Lera připojila moc mi pomohla proti trandoshanům.

Upřeně jsem se podíval na mistra a řekl:Ano mistře, vyrayíme ne?Byl jsem plný vzteku, že to byl temný rytíř a v duchu jsem si říkal, že až ho najdu nebudu ho šetřit bude muset zato zaplatit vlastním životem.
Tak jsem se sbalil a šli jsme k raketoplánu...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 17:14

Coruscant, Chrám jedi
Cestou jste míjeli skoro celý chrám,protože jsi měl pokoj na druhém konci chrámu,než je tvůj pokoj...
U hangáru jste míjeli Ayalu Securu a Shaak Ti které si povídali o svých misích a slyšel jsi jenom:A potom jsem musela projít celou džunglí abych se zachránila a pak přiletěl mistr Yoda a...A víc jsi neslyšel...
U lodě tě zastavil mistr a řekl ti:Hele...Nesmíš ho zabít ve vzteku nebo nenávisti...Vede to k temné straně a potom by jsme tě museli zatknout a už by ses nikdy nemohl stát jedim...Rozumíš???
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 18:07

Coruscant, Chrám Jedi

Hm..mistr si myslí, že mne vězení přinutí k tomu, abych ho nezabil stejně si myslím, že ho budeme muset zabít tak i tak.Ano mistře, rozumím.Odpověděl jsem šel jsem si promluvit s Lerou a pak jsem chtěl konečně odletět na mojí první misi byl jsem rád, že konečně mě čeká nějaké to vzrušení z akce na kterou právě poletíme.
Konečně letíme pryč hele Lero nevíš kde začneme pátrat po tom temným jediovi?A čekal jsem co mi Lera řekne..
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 18:38

Coruscant, Chrám Jedi
Rivene tvoje myšlenky tě prozrazují...Nemysli si že když ho zabiješ,že tě nic nepotká...A ted už na to nemysli...Letíme na Correlii jenom to vyřešit a vypátrat ho a zatknout a nesmíme ho zabí...Jen když to bude nutné...Chápeš???
Řekl mistr už trochu podrážděně a probodl tě pohledem a pak už jste jenom nastoupili do lodi a odlétli jste do nebes plných malých i velkých lodí...
Pak jste dolétli k volnému vesmíru a skočili jste do hyperprostoru...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 19:03

Někde v hyperprostoru

Potom co mě mistr seřval jsem se cítil blbě bylo mi líto, že je mistr na mě tak rozlobený, ale teď je spíš důležitější naše mise.
Hm..jsem zvědavej jak ta mise dopadne a co pak mistr řekne radě moc zvědavej.Asi jsi pujdu pokecat s Lerou stejně je tu nuda.Pak jsem se vydal směrem k části lodi kde byla Lera a pokoušel jsem navázat konverzaci.
Čau Lero jak je dost se nudim tak jsem přišel za někym s kym se dá aspoň normálně bavit, protože mistr je dost asi naštvanej víš?
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 19:11

Někde v hyperprostoru
Lera se na tebe podívala a zasmála se...Víš Rivene...Asi by jsi neměl přemýšlet takhle...Protože jsem tě přečetla i já...Nesmíš ho zabít...Já prostě...Nesmíš...
Řekla a podívala ti do očí...Měla je krásné zelené a skvěle jí ladili s jejím zeleným mečem...
A její černé kudrnaté vlasy se jí hodili k jejímu štíhlému tělu...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 21:11

Někde v hyperprostoru

Potom co mi Lera řekla abych ho nezabíjel mě zaskočilo i to, že i Lera to na mě poznala, že ho chci zabít.
Asi bych měl přemýšlet co doopravdy udělám už kvůli Leře ho nejspíš nezabiju a hlavně kvůli sobě nestojím o to abych strávil na Coruscantu ve vězení jediů.Hm..Lera mi chce asi pomoc nebo něco naznačuje, ale nevim co..
Koukl jsem se do jejích krásně zelených oči a po pravdě ji řekl:Lero neboj se neudělám žádnou hloupost toho temného jedi zneškodníme jen tehdy kdyby mě nebo tobě hrozilo nebezpečí jo?Neměj strach neudělam blbost.Potom co jsem ji řekl tyto slova tak jsem se uvolnil jako by ten vztek ze mě zmizel.Tak jsem šel za mistrem který byl v kokpitu a sledoval jak letíme hyperprostorem a řekl jsem mu:Mistře přemýšlel jsem nad tím co jste mi ještě na Coruscantu řekl a máte prevdu budu se ovládat a zaútočím na něho jen tehdy když bude hrozit nebezpečí.
Potom co jsem to dořekl jsem jen čekal na mistrovu reakci co mi odpoví.....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 21:56

Někde v hyperprostoru
Lera se poněkud zklidnila ale jen trochu a pořád bylo z jejich zelených očí pršela nejistota a nervozivita...
Její štíhle tělo a ženské krásné rysy a kudrnaté vlasy se zatřásly ale to už jsi odcházel...
Mistr rozvážně naslouchal tvému proslovu a pak jen kývl...
Vidím Rivene že jsi si to promyslel a dospěl jsi ke konci...Nuže dobrá...Omluva přijata...
Řekl mistr a zadíval se do míhajících se hvězd...
Šel jsi zpět za Lerou a ta se jen třásla...Rivene...Je mi zima...Řekla...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 22:09

Někde v hyperprostoru

Koukl jsem se na Leru a objal jsem ji a nejspíš Leru mé obětí uklidnilo a ta nejistota a nervozita také.Hm je tak krásná..HELE Rivene ovládejse jen jí obejmi JO!!Poté co jsem Leru objal jsem se cítil dobře, že konečně je tu někdo kdo je tu abych ho mohl mít rád ikdyž to řád jedi zakazuje, ale nejdřív musím splnit misi a pak na něco takového myslet.Odešel jsem za mistrem do kokpitu.
Šel jsem k mistrovi a řekl:Mistře, za jak dlouho tam budeme je to daleko?Zeptal jsem se mistr a čekal co řekne a doufal jsem, že je to blízko.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 22:18

Někde v hyperprostoru
Lera se na tebe podívala...Hele tvoje myšlenky tě pořád prozrazujou...Takže já sem pěkná co???Řekla a zasmála se...
Mistr se na tebe podíval a pak řekl:No Rivene...Už sme tady...
HVězdý se přestaly míhat a zůstaly na jednom místě a před sebou jste měli celou Correlii-celou metropoli plnou lidí a hlavní uzel obchodní sítě v celé galaxii...
Pilot přesně věděl kam má zaletět a přistáli jste na vysuté plošině a do kokpitu přišla Lera a ve svém hnědém rouchu vypadala strašně hezky a její ženské rysy byly vidět ještě lépe než když seděla...
Tak jdeme???Zeptala se...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 22:31

Correlia, Přistávací plošina

Jen když se na Leru podívam tak se mi rozbuši srdce jak je nádherná moc...Jen co to Lera dořekla vzal jsem si přes sebe mé hnědé roucho a odpověděl:Jo, jseme na to musíme toho temnýho jediho najít.Čekal jsem na reakci mistra jak se zachová když řeknu musíme ho najít jestli semu bude zdát něco špatně.Zato Lera vypadala, že mi věří a že jde do toho se mnou.Tak jsme vyšli ven z lodi a rozhlíželi jsme se po okolí a byly okolo různé stánky a prodavače, kteří nabýzeli své zboží.A hledali jsme stopu která nás zavede k tomu temnímu jedimu.....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 22:45

Correlia, Přistávací plošina
K vidění toho moc nebylo a tak jste šli za mistrem a šli jste davem,kde bez pomoci síly by se vám mistr ztratil...
Pojďte...Už tam skoro jste...Poslal vám telepaticky mistr zprávu do mysli...
Nad vámi létali nákladní lodě až jste dorazili do jedné ulice,osamělé ulice,kde byla tma,že jste skoro neviděli na cestu...
Pak jste ucítili temnou stranu...Před vámi byla postava v černé kápi a v ruce měla světelný meč...
Zažehla ho a modrá čepel náhle ožila...Pak postava vytáhla druhý meč a vytryskla zelená čepel...
Postav se k vám otočila a řekla:Tak zde jsou další...Ti přd váma byly slabí...Usekl jsem jim hlavu a tu jsem si dal na kůl...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 22:54

Correlia, přistavací plošina

Podíval jsem se na toho temného jedie a vduchu jsem si řekl:
Tak to je on snad to dobře dopadne a porazíme ho snad.Otočil jsem se na své společníky a řekl jim:Když budeme spolu útočit najednou možná, že stratí koncentraci a zmatemeho a pak ho budeme moc snadno zatknout.
Jen co jsem to dořekl tak na nás ten temný jedi zaůtočil na nás a začal tuhý boj o přežití nechtěl jsem přijít o Leru pokud by jí něco udělal tak bych ho zabil vězení nevězení.
Snad toho sitha porazíme, doufám, že udělá chybu a zatknem ho.
Jen co jsem to dořekl začal dělat první chyby a byla k jeho zatčení lehčí cesta....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitimeThu Jan 01 2009, 23:04

Correlia - Temná ulice
Temný jedi udělal jednu chybu ale tu hned napravil a srazil Leru na zem a hlasitě se zasmál...
Dalším úderem srazil tvého mistra,který narazil do nějakého domu či kontejneru a ztratil vědomí...
Byli jste na něj dva...Bez problému odrážel vaše údery a jeho dravé útoky vás nutily stahovat se do defenzívy...
Byl rychlešjí,silnější,hbitější...Prostě byl lepší a zanedlouho vás porazí...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: