OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

Poeet p?íspivku : 66
Registration date : 26. 12. 08

Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 11:15

Correlia, temná ulice

Při boji s tím temným jedi už mi pomalu začaly docházet síly už jsem fakt nemohl.Ale musel jsem se vzchopit a bojovat dál, protože moc šancí nám nedával.Zkoušl jsem i formu Soresu, ale on byl zkušenější a uměl se jí dobře ubránit.
Sakra...je moc silnej nevim jestli ho zvládnu.Říkal jsem si v duchu a otočil jsem se na své přátele jak tam bezduše leži a otočil jsem se a bojoval dál s tim temným jedim...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 11:21

Correlia, temná ulice
Bojoval jsi sám a nedal ti ani jednu šanci k útoku...Když přiběhla Lera,přešli jste do útoku ale on to dokonale blokoval a zasazoval vám protiúdery...
Mistr byl stále v bezvědomí a z rány na hlavě mu tekla krev...
Lera měla jenom pár odřenin od země a měla její kudrnaté vlasy rozcuchané...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 11:30

Correlia, Temná ulice

Lera když bojovala se mnou tak v boji byla moc krásná a ty její vlasy....Rivene mysli teď na boj na Leru můžeš myslet až potom.Tak jsem se soustředil na toho temného jediho a spolu s Lerou jsme dávaly dvojí útoky najednou, ale ten temný jedi né a né udělat chybu nedal se vůbec porazit.Co bysme měli udělat, abysme ho porazili?Zeptal jsem se sám sebe.
Kéž by byl mistr vzhůru ten by věděl co sním, ale je zraněný.
Mistr se začal probouzet, ale asi neměl dost sil nato, aby se zvedl a pomohl nám.Bojovali jsme sním už hrozně dlouho bojujeme a on jako by po každém našem neúspěchu načerpával síly.Kéž by nám někdo pomohl je moc silnej
A jen jsme odráželi jeho útoky a doufaly jsme, že přijde pomoc...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 11:44

Correlia, Temná ulice
Odráželi jste údery a on čekal na vaše chyby...První chybu udělala Lera,když podcenila nízkou ranu,a temný jedi ju sekl do nohy...
Naplnila tě nenávist a zloba ale snažil jsi se nepodlehnout...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 11:51

Correlia, Temná ulice

Potom co odpadla Lera tak se ve mě začal sjednocovat vztek, ale snažil jsem se mu nepodlehnout.Snad se Leře nestalo nic vážného.Myslel jsem na ni.Pak jsem pokračoval v boji proti tomu temnému jedimu.
Začal jsem uzkakovat a zkoušet drtivý ůtok, ale neuspěl jsem byl nejspíše dobře cvičený.Nakonec se mi podařilo ho seknout, ale jen sem mu usekl kousek roucha očividně se naštval a začal bojovat silněji.
Když mě sekl do ramena tak se ve mě ten vztek zas naplnil, ale tentokrát jsem se mu poddal a bojoval se vztekem...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 12:14

Correlia, Temná ulice
No tak Rivene...Nech toho...Poddal ses svému vzteku a nenávisti...
Probíhalo ti hlavou...Vztek a nenávist tě zrychlil a tvé útoky posilnil a zanedlouho už neútočil a bránil se tvým drtivým útokům a skoro už ani neútočil...
Zanedlouho dřepěl před tebou s useknutýma rukama a díval se ti do očí...
Rivene ne!!!Nezabíjej ho...Řekla Lera a sledovala tě co uděláš...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 12:22

Correlia, Temná ulice

V hlavě se mi promítalo to jak zaůtočil na mě na Leru a na mistr a zato, že zabil mé rodiče.Mé temné já mi říkalo:Zabij ho vidíš kolik utrpení už napáchal zabíj ho, ale lidem dáš akorát kild.Pak zas mé světlé já:Rivene nezabíjej ho to vede jen k temné straně a k zabíjení a ničení.Potom co jsem se mu díval do očí a rozhodoval co sním jsem se přiklonil ke světlu a zatknul jsem ho už kvůli Leře a sobě nestál jsem o to, abych o ni přišel.
Pak jsem šel za Lerou a řekl ji:Víš Lero moc jsi mi proti němu pomohla bez tebe bych to nejsíš nezvládl.Odpověděl jsem z úsměvem vzal jí do náručí a odnesl do lodi....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 12:31

Correlia, Temná ulice
Mistr se zvedl ze země a vzal temnýho bezrukýho jedie do lodi a tam ho uvěznil v jedné kajutě a ještě ho svázal...
Rivene dobrá práce...Řekl na tebe mistr a Lera tě objala....
Pak pilot nastartoval motory a odletěl vstříc Coruscantu...
Když jste vstoupili do hyperprostoru,Lera tě objala...
Rivene...Jsem zvědav,co řekne rada na to zatýkání...
Řekl mistr...
Návrat nahoru Goto down
Riven Fall
Padawan
Padawan
Riven Fall

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 12:47

Coruscant, Chrám Jedi:

Když jsme konečně přiletěli zpět tak mistr šel toho temného jedi postavit před radu, abymu udělila verdikt.Zato já a Lera jsme šli tam kde jsou naše ubikace.Šel jsem z Lerou k jejímu pokoji a položil jsem jí do její postele a ošetřil jí ránu, kterou jí způsobil temný jedi.Potom co jsem jí ošetřil ránu a odešel do svého pokoje.
Cestou se narazil na pár přátel a promluvil jsi s nima o jejích misích a tak.
Pak jsem šel zpět do svého pokoje a roucho jsem si opatrně odložil přes židly a světelný meč na stůl.Šel jsem k posteli a lehl jsem si na chvíli a snažil jsem se si uspořádat myšlenky.A byl jsem hodně zvědavej co nato rada až jim mistr řekne jakým způsobem jsem zatkl to temného jedie.Snad na mě nebudou tak naštvaný přece díky tomu, že jsem se naštval jsem ho porazil ne?Potom co jsem si to pořád promítal v hlavě jsem myslel na Leru, že nebýt ní tak bych se nenaštval a nezatkl toho temného jedie.
Ale jsem opravdu zvědav co nato rada, jest-li mě nebudou odsuzovat zato, že jsem se poddal vzteku.
Pak jsem vyšel z ubikace a šel přímo za Lerou jest-li by nechtěla jít se mnou do jídelny....
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jan 02 2009, 14:30

Coruscant, Chrám Jedi:
Šel jsi k její ubikaci,ale narazil jsi na svého mistra,který se na tebe podíval a řekl:Máš jít a radou...Honem...
Když jsi došel k radě a po dlouhém čekání tě přijala vzhlíželi na tebe všichni členové...
Slova se ujal jako první mistr Windu:Rivene...Ty použil jsi k boji nenávist a vztek...Ještě ti to přehlédneme ale příště už ti další šanci nedáme...Na tohle pamatuj...
Řekl a šel jsi do své ubikace a tam jsi čekal na další misi...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall   Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Krutá pravda - Výcvik pro Riven Fall
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: