OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Empty
PříspěvekPředmět: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSat Jan 17 2009, 14:05

Vnější okraj - Planeta Nex - Byt
Byl to již nějaký pátek,co si se stala námezní lovkyní odměn a ve Vnějším okraji snad nejznámější a nejschopnější...
Pořád si tě najímali různí huttové a mocní senátoři či politici,kteří si chtěli vyřešit osobní problémy...
Jako hutt si tvé zakázky nejvíce liboval Korrat the hutt a ten také nejčastěji potřeboval oddělat pár chlapíků a dobře platil...
Ale ted jsi byla v jednom skromném domku na okraji vesnice na planetě Nex a čekala jsi na nějakou prácičku,která by mohla vydělat trochu peněz...
Pak někdo zaklepal na dveře ale než jsi stihla jít otevřít,vtrhl do domu nějaký domorodec a zakřičel na tebe...
Už jsou tady!!!!Všechny nás zabijou!!!Radši uteč a zachraň se!!!
A rozeběhl se zase zpátky a nechal otevřené dveře...
Pak do dveří vběhli vojáci v bílém brnění a jedi...Tvůj bývalý mistr,který byl tvým mistrem když jsi byla ještě v chrámu...
Will pojď s námi...Potřebujeme tě...Řekl a zažhavil meč...Vím že nechceš a vím že je to tvoje zkouška oddanosti k tomu huttovi ale my tě opravdu potřebujeme...

Pak jsi se probudila zcela upocená a mokrá...Byl to sen...
byla jsi pořád v tom domku na své posteli a vedle byl noční stolek a nad ním tvoje výstroj a výzbroj...Světelný meč pod polštářem...
Pak někdo zaklepal na dveře...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

Poeet p?íspivku : 441
Registration date : 04. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSat Jan 17 2009, 17:49

Do psí dělohy... zaklela jsem spíš pro sebe. Proč se mi pořád museli zdát tyhle sny? Jediové jsou tisíce světelných mil ode mě a mají plné ruce práce... Podívala jsem se na svůj starý meč a mimoděk si ho strčila za opasek. Zvedla jsem se stolů svůj blaster. Kdo mě to sakra otravuje takhle poránu? Podívala jsem se na monitor, ktery monitoroval pohyb prede dveřmi
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSun Jan 18 2009, 10:52

Otevřela jsi dveře a chvíli jsi se rozkouvávala kvůli slunci,které v prvních okamžicích řezalo do očí ale zanedlouho jsi si zvykla a zjistila jsi,kdo to je...
Byl to twilecký sluha Korrata the hutta a očividně něco chtěl...
Will tady jsi...Můj pán od tebe potřebuje nějakou prácičku a dobře za ni zaplatí...
Řekl a usmál se...Očividně po tobě jel a to dost dlouhou dobu i když byl twilek...
A potom by jsme mohli někam zajít...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSun Jan 18 2009, 16:32

Počkej... řekla jsem jenom otráveně a zabouchla dveře. Hodila sem na sebe vestu s různým nadobíčkem a vzala si svou oblíbenou pušku. Vyšel jsem ven. O jakou práci jde? optala jsem se zatímco jsem šla ke speederu
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeMon Jan 19 2009, 14:39

Vnější okraj - Planeta Nex
To mi můj pán neřekl...Řekl jenom,že t+ě shání a ať tě k němu přivedu...Tak jsem tady...
Řekl twilek zatímco jste projížděli krajinu,zapadlou krajinu,kde byly domy z hlíny a přístřešky ze dřeva...
Pak jste konečně přijeli před pozlacený palác a twilek se usmál...
Palác byl překrásný a věděla jsi,že si Korrat žije na vysoký noze...
No...Půjdeme???Zeptal se twilek zatímco jsi se kochala palácem...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeMon Jan 19 2009, 23:33

Jo, jasně jdeme, jdi první pobídla jsem ho. Z Huttů mi běhal mráz po zádech, nedalo se jim věřit, ale platili královsky. Ale měl vkus, to se musí nechat. Necítila jsem ale žádný strach, mohlo to ale být tím, že jsem Sílu už netrenovala
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 20 2009, 13:31

Když jsi vstoupila s twilekem do paláce,byl zenitř královsky ozdobený,lépe než z venku...
Pro chazeli jste chodbou,kde byli gamoreanské stráže a hlídali jedno komnatu,ze které byly slyšet výkřiky,které se spojovali v tyto slova...
Nech mě být....Já jsem přece svůj dluh splatil...Tak mě nemusíte....AAAAAAGGGGGGHHHHHH
Při tomto výkřiku ti zamrazilo v zádech,ale tak to u huttů chodí...
Ta chodba byla dlouhá a byla v ní docela tma ale na okrajích byly pochodně a ty osvětlovaly celou chodbu až jste došli k vchodu,od kterého byl slyšet smích,hudba a občas i výkřiky...
Vešli jste tam a skoro na úplné druhé straně místnoti byl trůn a tam byl ten hutt...Korrat...
Zrovna měl na práci ošahávání twileček ale jak jste vešli,hned tě poznal a spustil...
ÁÁÁ Will....Tady jsi...Myslel jsem,že Trejj zprávu nedoručil...A vezmeš tu práci???Nabízím ti svou nejlepší loď a 50000 kreditů...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 20 2009, 15:46

Zdravím vás mocný Korrateřekla jsem, protože Huttové prý mají rádi lichotky
Vaši zpávu jsem dostala, a odměna se zdá být královská. O jakou práci se jedná? optala jsem se. Nerada chodím do misí naslepo. Neuvěřitelné, obyvatelé tu žijí v dřevěných boudách a on tu má luxus jaký jsem neviděla ani na Corusantu...
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeWed Jan 21 2009, 06:18

Will...Zanedlouho se sem má prý vydat republiková armáda a v čele má nějakého jediho...Víš že jedie nemám rád a tak se ho musíš zbavit...Jmenuje se Drenn Tkarr...
Při tom jménu v tobě hrklo...Měla jsi za úkol zlikvidovat svého bývalého mistra a hned jsi věděla,že to bude jako v tom snu...
Tak Will...Máš ještě nějaký otázky???Zeptal se Korrat,protože viděl,jak to s tebou hrklo...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeWed Jan 21 2009, 13:55

Možná je to příležitost postavit se konečně svému strachu. Koneckonců je to jejich vina že je muj bratr mrtvý proběhlo mi hlavou jak jsem sama sebe ujištovala, že zabít ho je zprávná věc
Ano, ráda bych věděla více. Kdy a kde ho mohu čekat, kolik bude mít mužů... a zabít jedije není lehká věc jak mocný Korrat jistě ví. Neměl by to ale být problém, když budu mít zprávné vybavení. Šance na úspěch by značně vzrostla kdybych měla sonický blaster a 2 plasmové granáty, kterých se mi bohužel momentálně nedostává mocný Korrate řekla jsem opatrně. V porovnání s těmi kredity a lodí, by to pro něj neměl být takový problém. Měl jsem docela jasný plán, jak by se dal zabít jedi, dokonce i takový jako je muj byvali mistr
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeFri Jan 23 2009, 16:36

Korrat si tě prohlédl a potom se zamyslel...
No...Moc jedie v lásce nemám ale mohu ti obstarat nejmodernější výbavu,co mám...A nic moc o něm nevím...Je to jedi takže předpokládám že celou armádu klonovaných vojáků ale mohla by ses mezi ně vplížit,a zabít ho potom...To by jsi získala celou armádu...To by jsi mne potěšila...To by jsi si zasloužila nějaké pěkné,velké dýško...
Řekl a pousmál se...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeFri Jan 23 2009, 19:42

Vnější okraj - Planeta Nex - palác Korrat the Hutta

Najednou mě něco napadlo. Vím přesně jak na něj, jen potřebuju, aby se dozvěděl, že jsem tu řekla jsem. Vypadalo to, že jsem ho zarazila, většina lovců je radši když se o nich neví. Konec konců to byl muj bývalý mistr... Pokud svého bývalého mistra znám, tak se mě pokusí získat zpátky do "řádu" a to bude moje chvíle
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeFri Jan 23 2009, 20:23

Korrat byl rád,že tě něco napadlo...Beztak by jediove přišli škemrat o milost...
Will...Potom mi ho přiveď sem pokud možno živého...Však já se už s ním vypořádám...
Řekl a usmál se...
Dobře...Trejj ti ukáže cestu do našich skladů munice a zbraní...Vím že si tam vybereš...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSat Jan 24 2009, 11:26

Mírně jsem se uklonila. Přivedu ho řekla jsem. Hádala jsem, že už nemá náladu na další řeči a že má plno vlastních starostí (a plno lidí, co se o ně postarají) Plno peněz a loď... dost abych vypadla z týhle části vesmíru. Sledovala jsem Trejje do zbrojnice. Sonický blaster, plasma a paralizující granáty, vše co potřebuju řekla jsem mu celkem stroze
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 27 2009, 15:05

Trejj se pousmál a potom pravil:Dobře Will...Vem si co chceš ale hlavně buď opatrná...
Vzala jsi si granáty a doplnila munici a potom tě Trejj zavedl do jedné temné místnosti,kde byly počítače a plno lídí i nelidí...
Tak Will...Tady ti řeknou,kde co a kdy máš za úkol...
Řekl Trejj a odešel...
Přiklonil se k tobě jeden muž s bradkou a tetováním na paži a prohlídl si tě od hlavy k patě...
Dobře...Ty seš asi ta Evansová...Takže vydáš se na jeden z největších měsíců této planety -konkrétně Genx- a tam by měla mít v jedné rokli základnu republika a její klony...Tam by měl být i ten jedi...Tvůj prioritní úkol je zbavit se jedie a potom se separatistická armáda postará o zbytek...Korrat se domluvil s hrabětem Dooku,že pokud se my zbavíme jediho,oni se postarají o zbytek armády a potom nás opustí...Proč máme zabít právě toho jediho???Správná otázka...Protože prý patří k nejlepším šermířům a hrabě Dooku se bojí o jednoho nájemného lovce odměn zvaného Dash Gratgh a nechce,aby ho ohrozil...Po tobě chce jen to,aby jsi jedie zranila nebo zabila...Jasný???
Řekl ten muž a podíval se ti do očí...
Loď máš v hangáru...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 27 2009, 15:12

Vybavila jsem se dostateně k tomu, abych ho dokázala zabít minimálně 3x. Dostat se k němu nebude nejmenší problém. Otočila jsem se na Trejje stylem "Nestarej se, je to moje věc" Potom mě zavedl do jakéhosi monitorovacího střediska.
Vyslechla jsem si nudný popis situace, který se dal schrnout do dvou vět. Popravdě mě nezajíma proč mám zabít jeho, když ho zabiju dostanu zaplaceno, to je jediná věc co mě zajímá odpověděla jsem, když se mi snažil nějak vysvtlit proč ho mám zabít. Když konečně zkončil se svou nudnou přednáškou docela se mi ulevilo. Na jeho otázku zda mi to je jasné jsem neopověděla a zamířila jsem k hangáru podívat se, co to je za kocábku
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 27 2009, 15:31

Vnější okraj - Planeta Nex - palác Korrat the Hutta - Hangár
Loď byla třídy YT-2400 plně vyzbrojena a připravena k bitvě...
U ní stál jeden chlapík,ke kterému když jsi došla,podíval se na tebe a prohlídnul si tě...
Will Evansová...Máš povolení používat tuhle loď a ani ji nemusíš vracet...
Řekl a pustil tě do lodě,která byla na svůj vzhled celkem útulná a hezká...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 27 2009, 15:41

Tohle půjde. Ta loď není právě to, co bych si představovala, ale není špatná a až splním tuhle zakázku, budu moct vypadnout z této části galaxie. Zběžně jsem ji prohlédla a zadala kurz do navigačního počítače. Tak uvidíme co tahle kocábka dokáže. Nakopla jsem motory a počkala až mi otevřou dveře hangáru abych mohla zamířit na měsíc. Ještě před startem sem zkontrolovala všechny systémy
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Jan 27 2009, 15:54

Systémy byly v pořádku a tak jsi mohla zamířit rovnou na měsíc Genx a splnit tam svůj úkol...
Viděla jsi republiové křižníky typu Venator,jak vypouštějí výsadkové lodě do atmosféry a chystají se na útok na základnu separatistů...
Republika shromažďovala své síly a chystala se na tvrdý útok do nitra separatistů...
Jedi byl v shromažďovacím táboru a sledoval,jak se vojáci vyloďují...
Republikánská armáda si nevšimla tvé loďky a díky tomu jsi mohla v klidu přistát nedaleko k shromažďovacímu táboru vojáků aniž by o tobě někdo věděl...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeWed Jan 28 2009, 19:51

Vnější okraj - Genx - Tábor republiky

Přistála jsem nepozorovaně. To bylo dobré. Kousek před loď jsem položila několik min. To by mohlo stačit. Posadila jsem se před loď a začala meditovat. Ten krátký okamžik spojení se Silou by měl stačit na to, aby mě můj starý mistr ucítil. Byla jsem si naprosto jista, že přijde, ale také se mi zdálo nepravděpodobné, že by přišel sám. To bylo ale riziko, které jsem byla ochotna podstoupit
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSun Feb 01 2009, 18:44

Nečekala jsi dlouho a už se objevila postava v kápi a kolem ní bylo deset klonovaných vojáků...
Byl tam i velitel klonovaných vojáků v žlutém zabarvení zbroje a vojáci si tě začali hned zaměřovat do svých puškohledů a začali na tebe mířit zbraněmi...
Tvůj mistr si zavolal k sobě velitele a naklonil se k němu...
Veliteli Cante...Není nebezpečná...
Řekl a klonovaný voják dal znamení aby na tebe přestali mířit...
Tak Will...Potřebujeme tě...Potřebujeme jedie,kteří se odtrhli,protože je nás málo...Dost málo a ještě začala před dvěma měsíci válka proti separatistům...Will...Musíš jít s námi...
Řekl ti a podíval se ti do očí...
Pane droidi se sem blíží...
Řekl Cant a ukázal na kopec...Tam se shromažďovaly separatistické síly na bitvu proti republikovým útokům...
Pak vás obklíčily droideky v čele s tím najemným lovcem,který stál přímo za tebou...
Tvůj bývalý mistr zažhavil meč a začal odrážet střely a otočil se k tobě zády,přičemž byl natolik zaneprázdněn,že se nemohl tobě ubránit...
Klonovaní vojáci se nemohli za nic skrýt,tak pomalu umírali,dokud nezbyl jen Cant...
Tady velitel Cant...Jsme obklíčeni a všichni mí muži jsou mrtví...Potřebujeme posily...Potřebujeme posi......
Nedořekl to do vysílačky a trefila ho jedna rána do ruky a jakokdyby hned ho trefila jedna do hlavy a rozbila mu vizor,a usmrtila ho...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeSun Feb 01 2009, 21:16

Viděla jsem jak se blíží, vojáci mě okamžitě začali zaměřovat. Seděla jsem a nesahala jsme po zbrani. Mistr podle očekávání začal s kázáním. Nestihla jsem mu ale nic říct když se přivalili droideky. Dívala jsem se na bitvu a nezasahovala. Celkem slušná přestřelka. Nakonec zůstal stát je mistr. Vytáhla jsem z kapsy paralizující granát. Mimoděk jsem zmáčkla tlačítko na granátu a velice ledabyle jsem ho hodila pod nohy svému bývalému mistrovi. Neváhala jsem. Zakázka je zakázka. Beztak jsem Jedijum nic nedlužila. Byla to jejich vina že byl muj bratr mrtvý takže si to zaslouží.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Feb 03 2009, 17:22

Mistr nedokázal zabránit paralizujícímu granátu a ten ho dokonale zparalizoval,tudíž se nemohl hýbat...
Vypadl mu meč z ruky a vypnul se a droideky ho přestaly zasipávat střelbou...
Pomalu jsi vyndala blaster z pouzdra a zamířila jsi na něj...
Zabij ho Evansová...Zab ho...
Řekl ten lovec odměn...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeTue Feb 03 2009, 21:28

Dětsky snadné
Nepamatuju se, že bych se tě ptala na radu odcekla jsem mu. Nebyla jsem zvědavá na názor někoho, komu musí pr*el krejt banda droidu I když je to Jedi měl by bejt mimo minimálně dvě hodiny Vztala jsem, oprášila si zadek a udělala dva kroky dopředu. Štouchla jsem do "mistra" špičkou boty abych se přesvědčila, zda je opravdu mimo. Nevěděla jsem, kolik mám času než přijdou posily. Tak ráda jsem si zašaškovala, ale nehodlám se tu nechat nachytat zbytekem jeho armády poznamenala jsem a chystala jsem se naložit jedije na loď
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitimeWed Feb 04 2009, 16:20

Lovec se zamračil,a než jsi stihla něco udělat,vytasil blaster,a zastřelil tvého mistra do krku...
Tvůj bývalý mistr byl bezbranný a bylo to trochu srabský zastřelit ho,když se nemůže bránit a tebe to hodně naštvalo...
Tak Evansová...Tvůj úkol byl splněn...A ještě je to tady s náma osobní...
Řekl a namířil na tebe zbraně a droideky se zaplými štíty taktéž...
Připrav se na smrt Evansová...Teď už ti nikdo nepomůže...
Řekl ten lovec a už se připravoval vystřelit...
Cítila jsi,že už se republikoví vojáci blíží...Ještě je chvíli zdržet a republikoví vojáci by mohli být vodítko jak přežít....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: