OSW - O Star Wars Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok

Goto down 
2 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

Poeet p?íspivku : 441
Registration date : 04. 04. 08

Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeWed Feb 04 2009, 16:31

Vnější okraj - Genx - Tábor republiky

Rostl ve mě vztek. Ty šmejde...nepamatuju se, že bych potřebovala pomoc schodil jsem mistra před sebe na zem. Nevypadalo to, že bych měla nějakou šanci. Nad okem mi naběhla modrá těkající cévka. Bez varování mi mistrův meč vyletěl z ruky a těsně před lovcem se aktivovala smrtící čepel. Mávla jsem rukou, ze země vyletěli miny a přístali mezi droidekami a po dopadu okamzite explodovaly. Mezitím jsem druhou rukou vytáhla svuj starý meč. Po delší době mě osvítilo modré světlo z jeho čepele a ozval se tipický zvuk, byla jsem připravena na bitvu. Zbyle droideky začali pálit. Začala jsem odrazet jejich střeli, vzhledem k oslabenym stitum vybuchem to zase nebyl takovy problem
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

Poeet p?íspivku : 2441
Vyznamenání : Republikový odznak cti,odvahy a oddanosti
Registration date : 24. 04. 08

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeFri Feb 06 2009, 14:21

Odrážela jsi střely droidek,ale bylo jich hodně,a to jsi nestíhala,a dávala jsi se na ústup...
Potom byla slyšet ohlučující rána a za tebou se objevili republikoví kloni...
Vedl je jeden klon s červeným zbarvením brnění a jenom střílel droidy....
Když byla oblast vyčištěna,velitel přišel za tebou a prohlídnul si tě od hlavy k patě a potom sundal helmu...
Zdravím jedi...Jsem Rick a tohle je moje ARC komando...Přišli jsme co nejrychleji co to šlo...Vypadá to,že tenhle mrtvý byl váš mistr...Je mi líto...No ale teď se musíme vrátit do našeho tábora...Vlastně proč jste oblečena jako najemnej lovec???
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeFri Feb 06 2009, 14:27

Tohohole se dalo patřičně využít. Vypla jsem světelný meč a schovala ho. Byla jsem na tajné misi, která to vyžadovala komandére. Seberte jeho tělo, musíme ho důstojně pohřbít a dostante všechny jednotky zpátky na lodi tak rychle jak to jen jde. Separatisté si blíží a my je nesmíme nechat aby nás zastihly nepřipravené. řekla jsem a otočila se. Rukou jsem si přivolala mistruv meč. Získat vlastní klonovou armádu by nemuselo bejt k zahození pomyslela jsem si
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeFri Feb 06 2009, 14:38

Ano pane...Vezměte ho...
Řekl poslušně Rick a nasadil si helmu...
Šli jste poklusem k táboru republiky,až jste narazili na obrněné kolosy AT-TE a k boji připravené LAAT/i...
Tak pane...Jsme tady...
Řekl Rick a kloni odvedli tvého mistra do nějakého stanu...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeFri Feb 06 2009, 21:27

Komandére? Okamžitě zbalte tábor a dostante vsechny do křižníku. Blíží se sem velká flotila separatistu proti ktere nemame čanci. oznámila jsem mu. S trochou stesti se nam podari vyhnout se jim a napadnout toho vydřiducha Hutta. Z peněz už nic nebude, ale loď mám a toho šmejde muzu ted vymazat z povrchu planety.
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 06:07

Voják si tě nedůvěřivě prohlédl a potom se podíval směrem k separatistické základně....
Pane...O velké droidí armádě nebyla zmíňka...Jdeme sem dobít tu separatistickou pevnost támhle...
Řekl a ukázal prstem směrem k pevnosti...
A o našem útoků neví....
Řekl klonovaný voják...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 13:23

Podívejte se. Při své misy jsem získala informace o Separatistických lodí, které se blíží k planetě. Pokud necháme vojáky vyložené tak nas napadnou nepřipravené. V takovém případě by pravěpodobně křižník odletěl, protože by neměl šanci se ubránit a my bychom zustali tady na měsíci kde by nás sevřela posádka základny a vojáci z lodí a všichni do jednoho by sme byli zabiti. Pokud ale včas všechny evakuujeme na křižník a schováme se na odvrácené straně měsíce můžeme zhodnotit situaci a pokud nic jiného získáme moment překvapení... a protože nedopustím aby mistrova oběť byla zbytečná a jeho mise byla neúspěšná tak pohněte a stáhněte všechny síly zpátky na křižník řekla jsem vojákovi. Snad jsem mu to vysvětlila dost jasně. Že jsem nezbalila tělo a nezmizela kdž to šlo... proč já kráva se je snažím zachránit?! pomyslela jsem si
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 13:30

Voják to chvíli rozmýšlel a potom řekl....
Dobře pane...Ale to všechno bude zbytečné...Všechno...I to,proč jsme sem přiletěli...Budeme kontaktovat Coruscant a řekneme jim pro posily...Snad nás vyslyší a něco nám pošlou...
Řekl a viděla jsi jednoho vojáka jak běží směrem k vám a přitom křičí...
Separatisti útočííí!!!
Když doběhl k vám,zastavil se a oddychl si...
Pane...Separatisti se k nám přibližují směrem od pevnosti...Musíme se bránit...
Řekl a velitel si tě prohlídl...
Nevím...Oni o nás nevěděli...A jakmile jste se sem dostala vy,věděli o nás...Něco na vás nehraje ale teď nemáme čas se nad tím zabývat...Muži...Chopte se zbraní...Jdeme jim na odpor...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 13:58

Idiot... kdyby mě poslechl na poprvé... Dejte někdo OKAMŽITĚ vedět na křižník, at použije dálko scanery a pátrá po přibližujících se separatistických lodí ! vykřikla jsem Ještě je šance zachránit tuhle výpravu... Zaráželo mě, že je chci zachránit, vždyt původní plan byle nechat je všechny zemřít... Asi bych se sebou nevydržela, kdybych to aspon nezkusila. Ted sem ale nemohla moc dělat, leda bych chtěla s mečem běžet proti stovkám droidů a to mi nepřišlo jako dobrý nápad. Ted by se tu mistr hodil, ten by věděl co dělat... Zaměřte baterie na ty čtyřnohý pavouky vykřikla jsem neznaji název "spider droidů" Musíme se zbavit tezke techniky, pěšáci nebuou problém. JEn jsem doufala že mě ještě někdo poslouchá
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 14:15

Voják poslechl jenom rozkaz na zaměření baterii...
Promiňte pane ale právě jsem mluvil s radou jedi a ta mi zdělila,že se máte okamžitě nám vzdát,a potom být převezena na Coruscant do chrámu jediu na další řešení...
Řekl velitel a potom kývl...
Pojďte...V bitvě vás budeme potřebovat...
Řekl a v tom ho dostala jedna střela od superbattle droida,který vyhledával další klonovaný cíl...
Vojáci republiky padali a začalo se to tam hemžit droidy...
Až tě nakonec droidi obklíčili a když ses podívala na nebe,viděla jsi bitvu jednoho republikového křižníku proti čtyřem separatistickým a zanedlouho loď zničená palbou směřovala směrem k atmosféře...
Droidi tě obklíčili a potom tě zezadu do zad zasáhla jedna otrávená šipka a ty jsi padla do bezvědomí...

..........

Probudila jsi se v jedné kleci v Korratově paláci a byla jsi spoutaná a kolem sebe jsi viděla droidy jak něco domlouvají přes hologram s Korratem...
Dobře...Vemte ji ke Korratovi...Máme dohodu...
Slyšela jsi robotí hlas a droidi chytli tvou klec a za přísné ochranky tě přesunuli ke Korratovi...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 14:23

Vnější okraj - Planeta Nex - palác Korrat the Hutta

Probrala jsem v kleci. Cim dal tim lepe. Já krava si zacnu hrat na Jedije ve chvili kdy mam zdrhat... naštvala jsem se sama na sebe. Doufala jsem jen, ze dostanu sanci vybruslit z dane situace. Napul jsem cekala ze me droidi rovnou odstreli, ale to se nastesti nestalo. Bylo mi jasne kam me vezou... ke Korratovi. A vzhledem k jeho choutkam by mozna bylo lepsi, kdyby me ti droidi strelili. Vsechny moje plany zatim dopadli katastrofalne, musela jsem rychle prijit na nějaky, ktery by mohl dopadnout aspon o kousek líp... Dovedli me az pred tu slizkou priseru. hnusnej mezigalaktickej slimák, ze ja krava mu kdy verila
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 14:36

Korrat si tě prohlédl a díval se na tebe,jako zklamaný ale zároveň naštvaný otec na své dítě,když něco udělá špatně,nebo když nesplní jeho velice důležitý úkol...
Tak...Will...Věřil jsem ti...Věřil jsem ti opravdu hodně ale ty jsi mne zklamala,když jsi bojovala proti našim spojencům separatistům...Proto musíš být zabita...
Řekl a vzal si do ruky blaster a začal s ním mířit na tebe...
Ne...To by bylo až moc jednoduché...Pošlu tě do mého vězení na meteoritu poblíž planety Grin,která je na druhé straně mého teritoria a tam tě nechám zhnít...A každý den tě budou moji muži znásilňovat a znásilňovat,dokud se z toho nezhroutíš...A potom na tebe zapomenu...
Návrat nahoru Goto down
Tik & Tok
High Jedi General
High Jedi General
Tik & Tok

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 14:45

Já jsem ta která zklamala? Neřekla bych bych Korrate. Já sem svůj úkol splnila. Jedi je mrtvý a klonová armáda zničená. Musela jsem trošku improvizovat, kdyz se mě ten váš lovec pokusil zabít s bandou droidek. To naruší plány i sebelépe připravenému. Naopak jsem svojí infiltrací dokázala snížit ztráty Separatistů minimálně o 20%. Bohužel jsem nedostala příležitost informovat vás o této změně plánů abych neohrozila úspěch mise. Přiznávám, že ten plán nebyl dokonalý, ale musela jsem ho vymylet na místě. Bohužel to nebyla moje vina, ale toho lovce, ktery se snažil uzmout si odměnu pro sebe. Udělala jsem chybu, že jsem se mu odvážila důvěřovat, ale to už se znovu nestane
řekl jsem naprosto klidně a suveréně, jako kdybych mluvila o počasí, ale přesto s jistou dávkou kajícnosti a úcty zároveň
Návrat nahoru Goto down
Checkman
Clone Commander
Clone Commander
Checkman

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitimeMon Feb 09 2009, 14:55

Korrat si to poslechl a potom zakroutil hlavou...
Toho lovce to není vina...On patřil k separatistům a ty ses vydala k nepříteli a hrála sis na něj...
Řekl a hned ti bylo jasný,že svůj názor už nezmění a že je zbytečný mu vzdorovat...
Pak pokynul prstem a jeho muži tě odvedli...

Tak...Tím je tvůj vycvik ukončen a já založím misi...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok   Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Krutá zakázka - Výcvik pro Tick a Tok
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
OSW - O Star Wars Forum :: O Star Wars: The Text Story :: O Star Wars Game :: Dokončené tréninky a mise-
Přejdi na: