| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|
+21J.T.Bansbi Bexi Darth_Radim Vikinger Cody Ultimate aandelicekblaznivy Jaldithas Derk Yall Mandalorian Darth Gryat Wrait elinor Lance Stone Ruplikon Darth Kal Gralen Potan von Kell Darth Anyt Darth Eternal Hatred Padme von Kell 25 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 17:07 | |
| Wow, drsny.. by me zajimalo, jestli ten hnev zavede Itchy dal do temnoty.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
Darth Eternal Hatred Supersith
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 17:15 | |
| nezapomen že je to hnev větší než kdy před tím | |
|
| |
| |
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 17:42 | |
| Ehm..... Akosi sa mi tá itchyna minulosť zamotáva Ale ináč super! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 18901 Age : 79 Vyznamenání : ta ženská na ikonce vypadá jako já, že jo? Registration date : 18. 01. 09
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 17:56 | |
| no takže... když byl krayt po "smrti" chtěla talon zabít Ruth a Itchy (nenarozenou) a získat pro sebe Cada. Jenže Ruth jí málem zabila - ale jen jí usekla nohu a ruku, takže Talon přežila, uklidila se do ustraní a vyčkávala. No a pak brutus - Ruth žila s cadem a dcerou Itchy na novém alderaanu, kde hrála v divadle a tam se seznámila s kraytem - znali se ze základky, a on nezemřel, ale jen to předstíral. Přidala se k němu a začala pronásledovat cada a Itchy. Schovávali se kde se dalo a Syn a Deliah mu pomáhali. Jenže Ruth je našla, Syna a deliah zabila, Cade a Itchy zdrhli, a po nějaké době je Ruthiny zabijáci dostali na Naar Shadě. jediové zachránili Itchy, ale Cade byl zabit. Žany Itchy adptoval, vystoupil z řádu, ukrýval se v síle a otevřel si pizzerii. a za deset let si pro Itchy přichází kayn... | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 19:20 | |
| Kde se zase fláká baron Kell? _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1453 Age : 31 Vyznamenání : Temno-temný Sith,prezývaný "čierny šíp" ,Maulov učedník Registration date : 26. 10. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 19:57 | |
| - Darth Eternal Hatred napsal:
- no takže... když byl krayt po "smrti" chtěla talon zabít Ruth a Itchy (nenarozenou) a získat pro sebe Cada. Jenže Ruth jí málem zabila - ale jen jí usekla nohu a ruku, takže Talon přežila, uklidila se do ustraní a vyčkávala. No a pak brutus - Ruth žila s cadem a dcerou Itchy na novém alderaanu, kde hrála v divadle a tam se seznámila s kraytem - znali se ze základky, a on nezemřel, ale jen to předstíral. Přidala se k němu a začala pronásledovat cada a Itchy. Schovávali se kde se dalo a Syn a Deliah mu pomáhali. Jenže Ruth je našla, Syna a deliah zabila, Cade a Itchy zdrhli, a po nějaké době je Ruthiny zabijáci dostali na Naar Shadě. jediové zachránili Itchy, ale Cade byl zabit. Žany Itchy adptoval, vystoupil z řádu, ukrýval se v síle a otevřel si pizzerii. a za deset let si pro Itchy přichází kayn...
Konečne mi je to jasnejšíe | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 20:10 | |
| kreslím ručně stránku komixu, kde se Brutus a Talon uráží... no uvidíme, co z toho vyleze za patvar. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 20:12 | |
| Wow, tak to jsem zvedava.. _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Sun May 31 2009, 23:12 | |
| Takže ten komix s Brutus a Talon sem dám zítra, dnes už nemůžu na skener. No.. je to spíš o emocích Brutus, kresby nic moc, kde to šlo pomáhala jsem si speciální metodou, ale rozhodně nečekejte komixy jako jsou ty oficiální. Je to černobílé. . Jsem zvědavá na vaše názory! | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 00:23 | |
| Hmmm, jsem na to moc zvedava _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 17:59 | |
| No tak hele... je to můj vlastně první comixový pokus, co někde uveřejnuju, (nepočítám comixy co jsem dělala když mio bylo 7, někdy ze srandy třeba uveřejním) tak budte schovívaví. Na papíře to teda vypadá delako líp než naskenované. No... - Spoiler:
miluju tendle styl dobrodružného komixu. žádný jiný pro mě neexistuje! (krom alternativ jako persepolis, nebo srand jako garfield či red meat...) | |
|
| |
Darth Anyt Sithský lord
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 18:32 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 18:34 | |
| wow, díky. Dělám na dalším - tam je zase Itchy a Kayn | |
|
| |
Gralen Sithský lord
Poeet p?íspivku : 7530 Age : 36 Registration date : 24. 04. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 18:47 | |
| rad som si pozrel daslie pokracovanie itchy a zaujimave ze na mna pockalo | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 19:11 | |
| Woooooooooooooow, tak ten komiks je naprosto nadhernej!!!!!! _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 21:30 | |
| dělám další ručné kreslený comix - Itchy cvičí s mečem a rozčiluje se. Pak tam přijde Kayn v dobré náladě a zve ji na pizzu. Jsou to koniny, ale já si jen trénuju kreslení, abych se mohla pustit doněčeho většího. (mj. Kayn vypadá moc hezky) | |
|
| |
Potan von Kell Supreme Commander
Poeet p?íspivku : 21331 Age : 31 Vyznamenání : HZSSA Registration date : 31. 01. 08
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 21:38 | |
| Dobře nakreslený, hlavně ta potetovaná talon musela dát práci. _________________ Why we fight for the Empire? For Glory? or for Honor? even for our Emperor? No, no... Its about a vision... a vision of new galaxy. Safe galaxy... Co nosí pravý Rebel? Správné oranžové rebelské ponožky s obrázkem ewoka! Známkou dobrého štábu je, že se admirál o bitvě dozví až ve chvíli, kdy jí štáb vyhrál.
| |
|
| |
Darth Kal SPAMER
Poeet p?íspivku : 724 Age : 28 Vyznamenání : pařmen těžkého kalibru. :-D Registration date : 01. 04. 09
| |
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 22:06 | |
| asi zítra - dnes už toho mám plné zuby... no uvidíme. Zítra jdu ale do divadla, ve středu cvičení, ve čtvrtek bratrovy třídní schůzky...jajsk, nějak nemam kdy musim to dočmárat dnes ale nevim kdy se dostanu na skener - možná v tu středu. NO uvidíme. | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 22:28 | |
| Juu, moc se tesim _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 22:36 | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 23:06 | |
| Je to tady. Itchy a její nejen mistr, Kayn. - Spoiler:
| |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Mon Jun 01 2009, 23:13 | |
| Woooow, zase skvely...Dobre se zlepsujes _________________ Vivat Itchy | |
|
| |
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred Tue Jun 02 2009, 10:12 | |
| co byste říkali tomu kdybych udělala itchy restart - ale ručně kreslené? S tím že bych pokračovala "starým" stylem v dovyprávění 3. příběhu? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tvorba Darth Eternal Hatred | |
| |
|
| |
| Tvorba Darth Eternal Hatred | |
|