ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Rytiri radu Jedi Mon Oct 07 2013, 15:15 | |
| pravda, jiste si to nemysleli, ale taky na to doplatili..presne tohhle totiž Palpatine vyuzil. Kdyby Ani nemusel tajit svoji lasku a svadbu, tezko by ho mohl Palpi zmanipulovat tak, jak ho nakonec zmanipuloval | |
|
Darth Soren Sithský lord
Poeet p?íspivku : 921 Age : 31 Vyznamenání : Poslední imoralista Registration date : 29. 11. 12
| Předmět: Re: Rytiri radu Jedi Tue Oct 08 2013, 10:01 | |
| Ani propadl Temné strane jenom kvuli tomu. Nikomu jinýmu se s takovou veci nemohl sverit, pač Jedium nemohl, protoze by ho vyrazili z rádu a nahodou byl po ruce Palpi, který ho ochotne vyslyšel. Ano, Jediove toho vubec nedotahli do dokonalosti ten jejich kodex. I proto se mi vzdycky vic libili Sithove, kteri emocim popustili volny prubeh, i kdyz u nich je milosrdenstvi zakazano, ale koukni napr. na takoveho Malguse, taky mel románek a nikdo mu nic nerekl. Az pak prisel Luke a NJO a nastolil relativny poradek v rádu | |
|
Padme von Kell Císařova ruka
Poeet p?íspivku : 26708 Registration date : 17. 01. 09
| Předmět: Re: Rytiri radu Jedi Tue Feb 11 2014, 11:41 | |
| Co se vztahu tyce, souhlasim s Joleem Bindem, ze mistrove by meli naucit sve ucedniky zvladat emoce, aby jim nepodlehli.. Nicmene umely oplodneni u Jediu mi prijde ujety, bez urazky, Scorpio Ac umele vytvoreny, pochybuju ze matka jedijka by to dite nemilovala a ze by se jen tak ho vzdala, aby ho mohli vycvicit Tohle muselo bejt dost tezky i pro ne force usery, natoz kdyz te pak muze vztek atd. stahnout na temnou stranu... Leda by existoval trenink zvladani negativnich emoci spojenych s laskou a vztahama Coz nevim jestli bylo treba za Luka, ale ve stary republice si to moc neumim predstavit, aspon v tech dobach, kdy maj jediove lasku zakazanou.. _________________ Vivat Itchy | |
|
ScorpiO Dark Lord of the Sith
Poeet p?íspivku : 4650 Age : 37 Registration date : 07. 02. 08
| Předmět: Re: Rytiri radu Jedi Tue Mar 11 2014, 21:58 | |
| tak třeba Satele to udelala a i když to určitě byla extrémně těžká věc, udělala to pro dobro Therona | |
|
Cross Sithský lord
Poeet p?íspivku : 1450 Age : 30 Registration date : 16. 01. 11
| Předmět: Re: Rytiri radu Jedi Sun Mar 16 2014, 11:26 | |
| Tak jak jsem Jedie neměl rád (některý jsem ovšem respektoval) tak po přečtení Republikovýho komanda:Pravé barvy musím uznat že jsem si přece jenom jednoho oblíbil:Bardan Jusik....svým chováním i názorama (nebudu konkrétní,abych nevyzrazoval ) | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Rytiri radu Jedi | |
| |
|